20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 május 02, vasárnap

A morgás jogával élek

Szerző: Magyaródy Szabolcs

IUS MURMURANDI / A morgás jogával élek, csak úgy, össze-vissza, ahogy eszembe jut.

1/ PCR teszt. nem túlságosan megbízható. Egyetlen előnye, hogy drága ⇒
Még tavaly olvastam, a feltalálója maga mondta, hogy ez a test nem erre való. Azóta nem találom azt az oldalt.

2/Fast antigen test” olcsó, jó és gyors (30 perc) ⇒ Miért nem használjuk? Mert olcsó?

3/ Bizonyított tény, a Vitamin D3 erősíti a test ellenálló erejét, sőt kezelésben is igen hasznos. Mért nem buzdítja a kormány a népét, hogy szedje ezt szorgalmasan? Nem lenne elegendő páciens?

4/ A Covid-19-re van gyógyszer, több is, melyekkel elkerülhető a „lélegeztető gép” , Remdesivir, Regeneron, Ivermectin. Az Ivermectin olcsó, hatásos és recept nélkül kapható a civilizáltabb országokban.

5/ Egy gyöngyösi és egy erdélyi román orvosnő egyszerű tüdőgyúladásként kezeli a Covid-19-et. Nagy sikerrel. Arra a következtetésre jutottak, hogy a Covid teljesen legyengíti a test ellenálló erejét és az eddig dormant baktériumok teljes szaporodásnak indulnak. Tehát azokat kell elpusztítani antibiotikumokkal, hogy a gyengébb virust is el tudja pusztítani a szervezet. LOGIKUS!

6/ Ezzel három baj van.

a/ Az egyik az hogy nagyon olcsó és nem kell korházba menni.
b/ A másik baj az, hogy a Big Pharma nem keres rajta semmit.
c/ A kormányok nem tudják kinek higyjenek és nem mernek „kilógni” a sorból. Az orvosok sem akarják elveszíteni a licencet.

7/ Nem tudom, más mit csinál, de fogok venni két, három adag Ivermectint. Remélem nem lesz szükség rá, de a biztonság kedvéért...

Persze más is van a „bögyömben”

8/ Derek Chauvin. Nyilván bűnos, tehát bűnősnek nyilvánította az esküdszék. „minden vádpontban”, egy lincselésre kész tömegtől körülvéve. Ezt várván. nem , is védekezett. Az esküdtszék tagjaival őt is meglincselték volna, ha azok akár csak egyetlen vádpontot kifelejtettek volna... Nyilván nem akarta megölni a fickót, de így sikerült. A boncolás ugyan más halál okot talált, de a Demokraták politikai érdekeinek megfelelően így kellett csinálni.

Igaz ugyan, hogy a „nemfehérek” minden évben tucatszámban gyilkolják meg a fehér és néha fekete rendőröket is, de az igazán nem számit, sőt kevés is.

A magasabb bíróság valószínűleg tárgyilagosabb lesz, de nem sokkal, a politikai nyomás miatt. Ha még feljebb viszik, még tán fel is menthetik vagy felfüggesztik az ítéletet.

9/ Ennek a szomorú esetnek a feketékre nézve súlyos következményei lehetnek. Ha egy kicsit vissza megyünk tanácsért a rómaikhoz, találunk egy közmondást: „Similis simile gaudet”. Értelemszerű fordításban: A hasonló a hasonlót dicséri. Vagy: A hasonló a hasonlónak örúl.l.. Ahogy tetszik.

Ez természeti törvény, mely alól kevés kivétel akad néha. Ez nem is jelent gyűlöletet. Annak kiváltásáhos erőszak szükséges. Azzal pedig, néhány meghibbant fehér jóvoltából szorgalmasan gondoskodnak.

Életem folyamán sok színessel dolgoztam együtt eleinte a gyár szerelő műhelyében és később a tervező irodában. Azok velem egy sikon dolgoztak és viselkedtek. Jó barátok is voltunk. .
Ök is egyenrangúnak érezték magukat velem, tehát nem voltak agresszívek. Gyülöletről szó sem lehetett.

Hogy a női ideálom a milói Vénusz volt (kissé vékonyabb kiadásban..), ahhioz senkinek semmi köze nincs.
Jelen esetben a jóval alasonyabb kulturális szinvonalon, többnyire segélyen élő tömegek akár fegyveres erőszakkal akarják kikényszeríteni a teljes egyenlőséget az eltartóikkal. Egy kemény ellenállása miatt földre kényszerített kis csirkefogó bűnöző véletlen haláláért százezrek mozdultak meg, tüntettek, törtek, zúztak napokon keresztül, az őket feltüzelő baloldali pártvezetőség teljes támogatásával. Majd az bíróság döntése után a demokrata elnök és alelnök országos TV nyilatkozatban örvendezett az „amerikai igazság szolgáltatás csodálatos megnyilvánulásának.”

Gyanum szerint ez jónéhány demokratának sem tetszett.

10/ Jót nevetgéltem a híren, miszerint Rudi Giuliani lakását és irodáját feldúlták az amerikai nyomozók. Főként az ukrán ügyekre voltak kíváncsiak. Rossz nyelvek szerint rossz helyen kapirgálnak. Talán a Biden család házatáján kellene kutakodni. Ott nagyon érdekes adatokat találnának a Biden fiacska ukrán üzleti ügyeivel kapcsolatban. Persze arra is sor fog kerülni, előbb, utóbb.

Még arra is gyanakodnék, hogy a Balti tengeri második gázvezeték ellen igen gorombán fellépő amerikai kormány a Biden fiúka üzleti érdekei védi, ha az Ukrajnán keresztül futó orosz gázvezeték feleslegessé válna..

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások