20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 március 13, szombat

A magyarországi Zsidó Párhuzamos Társadalomról (ZsPT 2.)

Szerző: Dr. Ing. Sebestyen Teleki Istvan

Kubinyi Tamás videójához a hsz-om, amit a youtube írás közben eltüntetett! A videót leblokkolta a youtube. Itt van a link hozza: https://www.youtube.com/watch?v=9-DlbQxFUts&t=2s Megint működik a feltöltés. Mégiscsak az első 50 percet le kellene tölteni!

 

 LÉLEKMENTÉS - Kubínyi Tamás - Álmos Király Televízió - 2103111CN! ⇒

Nem tudok az elő adásra felkapcsolódni. Lett volna szorosan a témához kapcsolódó kiegészítésem. Ez lehetne AKT-nak egy külön adás témája: A zsidó Párhuzamos Társadalom kialakulása és uralkodása a magyar társadalom fölött. A témát egy hosszabb dolgozatban kidolgoztam a nemet szociológusok által bevezetett fogalom és felmérések alapján a Muszlim Párhuzamos Társadalom. Ezt a fogalmat "Parallelgesellschaft" átvették az amerikaiak is, mint "Parallel Society" és gyorsan matematikai modelleket is készítettek, hogy miként alakul ki egy városrészben a feketék párhuzamos társadalma. Persze ezekben az országokban sem mernek foglalkozni a zsidó PT-mal.

Dolgozatomban megfogalmaztam a ZSPT leleplezéséré a felméréshez szükséges kérdéseket és adatok híján én magam adtam meg, a példa kedvéért a statisztikai adatokat.

A ZSPT működése az alaposan felmert muzulmán PT működéséhez képest jelentős különbségeket mutat.

1. A MPT saját törvények szerint akar működni

2. Saját intézményeket alakítanak ki (pl. munkaközvetítés)

3. No-Go-Zónákat alakítanak ki, ahova a mentők, tűzoltók, rendőrség nem mehet be. Ezért jelentette ki a pártvezér Geert Wilders a parlamentben, hogy a pártja követeli a hadsereg foglalja vissza a NO_GO_Zónákat, mert azokat már nem lehet holland területeknek tekinteni. Persze a túlsúlyban lévő liberálisok ezt nem szavazták meg.

4. Halal vágóhidakat követelnek, ami Magyarországon, Franciaországban működik is.

5. Mecseteket építenek nekik, ahol Gyűlölet prédikátorok tevékenykednek, hogy a beplántált gyűlöleten keresztül még jobban elkülönítsék a bevándoroltakat a befogadó nemzettől.

6. stb.

Mivel a nyílt és furcsa viselkedésükkel csak-csak foglalkozik a média is, ezért növekszik és felmerhetővé válik a befogadó társadalom félelme a MPT-tol.

A ZsPT több-ezer éves rafináltsággal a rejtőzködő ügynök típusú módszerrel operál.

1. A befogadó nemzetben szokásos neveket vesznek fel.

2. Megszabadulnak a régi nyelvüktől és gyermekeikkel általában már a befogadó nemzet nyelven beszelnek.

3. Elvtelen faji alapú összefogással teret nyernek először a gazdaságban.

4. A meggazdagodott zsidó családok sarjai már elkezdik keresni az utat a politikában és a hatalmi pozíciók megszerzése a cél. Példa: Deák Ferenc kiegyezésében benne volt a Galíciai zsidó tömegek bevándorlása. Egy emberöltő alatt több, mint 1 millió atavisztikus zsidó vándorolt ránk. Horthy már gyakran vendégeskedett gazdag zsidó családoknál, mivel eddig már a leggazdagabb iparmágnásokká nőtték ki magukat.

5. 1919-ben már teljesíteni próbálják az első Baselben a Trois Rois/Drei Könige (Három Királyok) hotelben tartott cionista kongresszus döntését, ahol 3 országot neveztek meg, ahol ki lehetne alakítani Izraelt. Az első helyen szerepelt Magyarország. Vörös köntösbe burkolózva meg is alapították a tanácsköztársaságot, amikor is faluról-falura, varosról-városra menve a legelkötelezettebb magyarokat kivégezték. Ennek a zsarnokságnak vetett véget a Nemzeti Hadsereg élén Horthy Miklós. Tehát Horthynak volt személyes tapasztalata milyen magyar gyűlöletre képesek a befogadott zsidók a magyarság ellen. Mégis velük vacsorázgatott később, mint kormányzó. Mert a gazdag zsidók már a magyar gazdaságban megkerülhetetlen tényezőkké váltak.

6. A magyar politikai réteg kiirtása, ahogy azt a nemzetközi helyzet megengedi azonnal bosszút vesznek a befogadó nemzeten. A 2. vh. után közvetlenül nyomultak be együtt a szovjet csapatokkal a zsidó elvtársak és népbíróságokat alkotva kivégezték az utolsó magyar kormány tagjait.

Bosszújukra az is jellemző, hogy fojtó akasztással végezték ki őket, ami az akasztásnak a kegyetlen módszere.

7. A hazánkat elfoglaló hatalom véd-ernyője alatt megszerzik a hatalmat.

8. A hatalom megszilárdítása, a zsidó okkupáció kiterjesztése, majd a stabilitás kiépítése a következő szakaszok, amiket csendben, minden áron csendben, kell elérni. Ennek 1956-ban volt egy rövid megszakítása.

Lépéseket, amiket itt felsoroltam Palesztinában is sikeresen véghezvitték. Ott a védernyőt nyújtó hatalom a Brit Birodalom volt. Olvasd a Balfour külügyminiszter levelet Lord Rothschildhoz. Habár ez a levél több mint 100 éve keletkezett Palesztina elfoglalására csak a 2. vh. után került sor. Először ugyanis csendben, rejtőzködve és ködösítve elég nagy számú zsidónak kellett eljutnia Palesztinába, ahhoz, hogy egy hatalom átvétel sikeres lehessen. Ezert a 2. vh. alatt a Stern banda a Földközi Tengeren zsidó menekültekkel tele hajót elsüllyesztett, mert nem Palesztina fele tartottak.

Másik kirívó eset a Kanadába érkezett zsidókkal tele hajónak nem engedték, hogy kikössön. Ezek az esetek példa statuálások voltak, hogy minden kis zsidónak Palesztinába kell mennie.

Nem nyújtom tovább ezt a rövidnek szánt magyarázatot, mert ez aprólékos feldolgozás témája lenne, és nem egy ilyen rövid hozzászólásé.

Dr. Ing. Sebestyen Teleki Istvan  EMK 

Zürich, 2021 Kikelet hava 12.-en

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások