20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 január 13, szerda

Kína (is) veszélyes partner

Szerző: Aldobvolyi E. Judit

Lám, máris beigazolódik a tény, hogy a kínaiaktól távol kell maradni, nem szorosabbra fűzni a kapcsolatot. Már is a radikális kínai kommunizmus irányába veszik a célt...

Igaza van Szél Bernadettnek, ha ágál ellene. Nem vagyok elájulva a politikai rátermettségétől, honnan veszi az információitnem tudni de az talán mellékes is, most ezzel a tiltakozással a kínaiak ellen, Ő fején találta a szöget. Nem véletlenül szakít meg egyre több kapcsolatot TRUMP elnök velük. Kína igen veszedelmes, sunyi, rabszolgata rtó, emberiség ellenes, földönkívüli világhódító!

Folytatva a gondolatsort, nem így mondanám.

Mondjon egy időpontot a nemzetvédő Pozsonyi csata óta, amikor népszerűségnek ötvenötünk mi Magyarok? Sőt már előtte rendelet született ellenünk, hogy ki kell pusztítani, 'IRTANI' a magyarokat! Mi csak nemzetromboló ellenséggel voltunk mindig körülvéve amióta visszatértünk a Kárpát-medencébe. Mert az elszaporodott, a rabszolgaságból ki és felszabadult római csőcseléknek mindig fájt a foga a Kárpát medencére. Mint azóta is, és ma is!

Már Atillát azért ölték meg mert meg akarták szerezni a Kárpát medencét és javait!

Ha ezt egy magyar nem tudja, akkor mit tud?
Mitől tartja magát valaki magyarnak ha nem attól, hogy érti, érzi és tudván tudja, a mi életünk az elmúlt 1500 évben Atilla óta, egy folyamatos honvédő harc. Az előző évszázadban is járomba hajszoltak minket bele.

Nem sopánkodni kell, hogy működnek a nemzetrombolók, hanem bölcsen, okosan, agyafúrtan tenni kell ellene. Mert a nemzetrombolás folyik VAJK óta, akit tuszul ejtettek öt évesen, és túsz volt haláláig!

Erre legjobb bizonyíték, hogy szerencsétlen feleségével tizenhárom gyereke született, és nem maradt 38 évnyi uralkodás után, aki utóda lehetett volna a királyi trónon. Egytől egyig MIND MEGÖLTÉK ŐKET AZ ELLENSÉGEINK. Szentnek titulálják cserében, hogy elindította a Szkita-Hun-Magyar Nemzet pusztulását! ELLENSÉGEINK NYUGODTAN TARTHATJÁK a szerencsétlent SZENTNEK. Nekünk nem lehet az!

Ne tegyenek semmi mást barátaim, csak figyeljék TRUMP elnököt.

Higgadtan, nyugodtan halad a maga útján, és elintézi az emberiség ellenségeit úgy, hogy azok észre se veszik! Csak a kicsinyhitű pondrók ugrálnak, ágálnak ellene, szidják, lebecsülik a képességeit, gúnyolják, pedig jobb lenne ha figyelnék mit csinál, de nem figyelik, nem érik fel ésszel! Fel se érik ésszel a Hilaryk, az Obamák, meg a Bushok, stb. mit, hogyan kell csinálni.

Ő pedig higgadtan, nyugodtan, magabiztosain halad, hogy kihúzza alóluk a talajt, ezeknek meg fogalmuk sincs egyáltalán mi az amit csinál! Jelenleg kivár az utolsó pillanatig!

Csak figyeljék VAKEGEREK. Ha végre tudja hajtani a tervét, csodát fogunk látni.

'Vajk-István' óta, pusztításunk szinte folyamatosan halad. Akit azért kiáltottak ki "szentté" mert ő indította be a magyarság romlását. Ezért ellenségeinknek "szent". Népünk egy ideig még rabszolgaként vegetált, de már soha nem lett a régi. Aztán az uzsorások alatt egyszer, egyszer még fellángolt az ereje, de kegyetlen megtorlások, megtizedelésünk lett az eredmény.

A nyugat a magyarok hátán lett az ami, s a mai napig szellemi erőnkből, energiánkból él. De nem tudja, fel se fogja! Vajkkal eltapostatták a szabad szkíta-magyar világot. Azóta mi csak vegetálunk. Mátyás alatt volt remény visszaszerezni önmagunkat, de az idegenek őt is megölték mint mindenkit aki levegőhöz akarta juttatni népünket.

Vajk-István eltapostatta Magyarországot a nyugati szedett-vedett, rabszolgaságból kikeveredett csőcselékkel.

Azóta se tudtunk talpra állni. Minden kísérletet meghiúsítottak az idegenek. Ezért lettünk ezer év alatt, az európai kétszáz millióból, nyolc millióra zsugorodva a Kárpát medence közepén. Erről többet tudnak meg Kolozsvári Grandpierre Atillától.

Az amerikaiak mást nem is tehetnek most, mint jól figyelnek.
Figyeljék Donald TRUMP elnököt. Nem csinál semmit, de ettől is nagyon tele van az új gárda gatyája. Idegességükben már hülyébbnél hülyébb lépéseket tesznek.

Ő, szó nélkül teszi amit tennie kell. Higgadtan, nyugodtan végzi a dolgát. Látszik tudja mit csinál. Ez a csend ijesztő lehet az ellenfeleinek. Az is lehet, fel se fogják. Bár most, mandátuma lejárta előtt néhány nappal azért még azon dolgoznak, hogy lemondassák! Megáll az ember esze! Mint az óvodások úgy viselkednek.

Ö pedig hallgat, látszólag kivár! Már az új gárda kikapcsolta az elnök összes kommunikációs lehetőségét. Nem reagál. Tudomásul veszi. Már ettől a csendtől én bizony nem lennék nyugodt! Ő nem reagál.

Így aztán ha Ő nyugodt, akkor az ország is nyugodt. Csak a hivatásos rendbontók ágálnak. De nekik az a dolguk. Egészen elképesztő! Ezek szerint, még minidig van valami a tarsolyában amivel a végén lehúzza a rolót!

Ha sikerül végrehajtani a tervét, - gondolom, kell legyen még neki - nagy csodának lehetünk tanúi.
. . .
Ritkán adódik egy Donald Trump vagy egy Orbán Viktor a kivéreztetett emberiség körében aki tudja mit és hogyan kell csinálni a nemzetért!

Becsüljék meg őket emberek, mert lehet, hogy Ők a nemzeteik és kihatással más nemzetekre is, ők az utolsó esélyei az emberiségnek, de a magyarságnak biztos!

Mi magyarok már ott tartunk, hogy hamarosan elveszíthetjük hazánkban számbeli fölényünket is, ha nem vigyázunk!

ISTEN ÓVJA MAGYARORSZÁGOT, ORBÁN Viktort, Donald TRUMPOT ÉS AZ USA-t.!

Aldobvolyi E. Judit

Hozzászólás  

#1 Judit újabb figyelemre méltó írását közvetítem nektek.R Zoltán 2021-01-15 03:18
A videó= címe, köszönet Trumpnak

Bizony van mit köszönni neki!
A videó sajnos angolul és románul van, de meg kellene kísérelni lefordítani, vagy lefordíttatni, mert megéri. akkor megtudhatja a sok a sok idióta TRUMP ellenes [*****]éter is, hogy miért szeretik közel 80 milliónyian Trump elnököt Amerikában.

Azért akarják eltüntetni akár a Föld színéről, mert utána ment az emberiség ellenségeinek és hajszálon múlik, hogy börtönbe kerüljenek. Ez itt már tényleg élet-halál kérdése mindkét fél számára.
Ezért akarják bebörtönözni, elnémítani minden áron, mert nagyon félnek tőle!

De onnan is látszik, hogy nem tudják már félelmükben Bide-ék, hogy mit csinálnak. Kapkodnak. Elkéstek. Mert az ellene felhozott vád csak hivatalban lévő elnökre vonatkozik, az Ő hivatali ideje pedig jan. tizenkilencedikével (2021-01-19.) lejár és az elfogadott kiiktatását még nem szavazta meg a szenátus!
Azt még el kell fogadni! S legközelebb 19-én tud összeülni a szenátus erről szavazni, Nem tudom miért, de ezt mondják az amerikaiak, s ha el is fogadják, azon a napon a mandátuma lejár!
Tehetnek neki egy szívességet.

Ezek tényleg félelmükben azt se tudják mit csinálnak. Nagy a tét. 192 embert fog/kell börtönbe zárni, mert annyi nagy kutya, emberiség ellenes bűnöző van csak Amerikában, akiket ki kell iktatni. A Clintonok, a Bushok, Rochildok, Bill Gatek, stb. stb. A t0bbivel a t0bbi állam foglalkozik, gondolom.

Ezért mondhatja Trump nyugodtan, hogy az inpechment (vagy hogy a fenébe hívják!) tehát az elnök kiiktathatóságának ez a lehetősége, rá nem vonatkozik! Folytathatják a pert ha akarják, de már csak sima perként mint Nixon esetében is tették. A nyavalya tudja már melyik elnök volt. De Nixonnak is megkegyelmezett az utána következő elnök, amire Joe Bide (a 'bide' fenékmosó edényt jelent) esetében nem számíthatunk.
Azt meg könnyen megnyeri, ha folytatni akarják, de nem fogják. Mert ha hosszú huzavona után is, de Trump lesz folytatólagosan a következő elnök! Ez már eldöntött tény. Ezt csak a kicsinyhitűek nem tudják. Csak ahhoz még kell egy kis idő.

Azt mondják az amerikai bennfentesek, hogy kb. áprilisra lesz rend. Mert Trump azt is mondta nem olyan régen, hogy új adminisztráció lesz az új időszakban. Hogy miről beszélt, azt majd hamarosan megtudjuk! MI csak figyeljünk és ne higgyünk a médiának, azok olyanok mint gyurcsányi. (Kis betűvel mint nemecsek!) Hazudnak éjjel nappal meg este!

Ezért nem kell csüggedni, mert Isten malmai őrölnek. Most már még csak nem is lassan! Nem kell elkeseredni, Trump tudja mit csinál, nem szabad nekünk kishitűnek lenni. Amit csinál, az ránk magyaroknak is szebb jövőt hoz. Hinni, bízni kell Benne!
Fel a fejjel, iktasson ki mindenki minden negatív embert, gondolatot, kommunista CNN TV-t, és egyebet a környezetéből. Nem bizonytalanodik el hitében, s keseredik el a reménytelenségtől. .

Higgyünk, bízzunk a világ jobbra fordulásában. A jó Isten velünk van.

Aldobolyi E. Judit

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások