20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 december 26, szombat

Bonifác pápa és a rabszolgaság

Szerző: Nagy Rózsi

1302-ben VIII. Bonifác pápa gondolta ki, hogyan lehet belőlünk hasznot húzni és rabszolgát csinálni.

Amikor világra jössz, először a szülészorvost (letétest) látod meg. Másodjára a szülőanyád. Az anyakönyvvezetőhöz kell menni, és ott a kórház által kiállított papír alapján az anyakönyvi kivonatot létrehozzák.

Az újszülött kórlap kiállítása után a vámszabad rakományt (méhlepény) a birodalmi leltár vagyonháztartásába regisztrálja. S addig felel azért a rakományért az 1666-os Cestui Que Vie törvény szerint az állam, amíg a valódi tulajdonosa nem jelentkezik érte kártérítési formában (magzat+lélek).

A római törvény értelmében a tengervíz szent, ahogy a magzatvíz is tengernek számít jogi értelemben így ez is szent.

A lélek az anyja magzatvizén hajózik a test hajójában erre a világra. Ezt jogi értelemben kell érteni. A szülőcsatorna a kikötő dokkja. Mikor a hajó beér a kikötőbe, a rakományt regisztrálják, megállapítják méretét, tömegét, jellegét Pl: fizikai személy [test] 3500 gramm stb.. Ugyanígy mikor a lélek a " rakomány" megérkezik a testben "hajóban" a kikötőbe "szülőcsatorna", kirakodják a partra "a szülőszobába". A MAGYARORSZÁG törvényei szerint a magzat a fogantatás pillanatától számítva az állam tulajdona, s az állam a valódi gyámja a magzatnak, azaz a fizikai személynek.

Az állam ezért ellenzi az otthonszülést, mert szeret hazai pályán játszani. A gyermek még nincs regisztrálva. Az állam jogi képviselője a jegyző akinek az ellenjegyzése törvény erejű, felszólítja az anyukát, hogy legyen kedves regisztráltatni a rakományt az állam birodalmi vagyontárába, mint humán erőforrás.
Nevet adnak neki csupa nagybetűvel, ez lesz a CÉGNEVE, vagy JOGI SZEMÉLYISÉGE, ezzel elveszítve szuverenitását, és emberi jogait személyiségi előjogokra cserélik.

Regisztrálják, mint rakományt: Szeme színe, neme, súlya, hossza, stb. A szülő tájékoztatás híján és tudtán kívül jogilag az állam gyámsága alá helyezi a gyermeket, akire innentől kezdve az állam minden törvénye és rendelete vonatkozik. Magyarországon a szülők többsége JOGI SZEMÉLYISÉGGEL rendelkezik, s ezt hívják állampolgárnak. Az állampolgár = a JOGI ÉS FIZIKAI SZEMÉLYISÉGGEL. Mivel az állampolgár nem rendelkezhet semmi fölött sem kizárólagos tulajdonjoggal, ezért a magzat fölött sem. Innentől kezdve az állam automatikusan ad neki egy identitást [személyi igazolványt].

Jogi értelemben a szülők azok az alvállalkozói lesznek az államnak akik vállalják a gyermek felnevelését, és ezért anyagi juttatásokat kapnak.

Elvégzet munkáért fizetést kapnak. Ezt nem mondják ki így nyilvánosan, csupán ezt mondják: GYES, GYED, Családi pótlék stb. formájában.

A gyerekről kiállítanak egy Születési anyakönyvet és a szülő kap egy kivonatot, amelyet az állam kötvényesít [ennek a neve: állampapír] és létrejön a TAJ Szám.

Ezt a kötvényt az állam a New York-I tőzsdén mint záloglevelet hitelfedezetként elértékesíti, a magánbankár dinasztiáknak.

Minden kötvény 2 és 7 millió euró hitelképességet jelent az államnak. Létrehozzák az emberből a rabszolgát és indulhat a rabszolga [birka, nyáj, jószág] kereskedelem.

A hitel felvétele az állam által megtörténik, de a záloglevélül szolgáló anyakönyvi kivonaton szereplő személy nem kap belőle egy forintot se, hiszen az állam a gyámja és vagyonkezelője minden tulajdonának a testének a munkája gyümölcsének. Mindaddig, amíg a valódi tulajdonos nem lép be a felségterületre [lélek].

Mivel az állam a gyám így kötelezheti a szerződés értelmében a szülőket arra, hogy meghatározott ideig meghatározott tanterv alapján iskolába járassák a gyermeket. Nincs ingyenes oktatás, súlyos adóforintokkal kell vezekelnie a gyermeknek a szülők tudatlanságáért. Ha a szülő ellenkezik azzal szerződést szeg, és mint a gyermek gyámja az állam elveheti a szülőtől a gyermeket, az általa kiskorú veszélyeztetése paragrafusra hivatkozva. A gyám, az állam arról is rendelkezhet, hogy kötelező védőoltás címszó alatt megfertőzze a gyermeket valami lebutított vírussal, vagy higany származékot fecskendezzen bele.

Továbbá a személyi-igazolvány igénylése ma (2020) már úgy zajlik, hogy a JOGI SZEMÉLYISÉGGEL igazolni tudja magát az egyén: Magyarországon már az óvodába íratás előtt kell rendelkeznie ezzel a személyi kártyával. Ezt a saját intézményeik állítják ki, ami megfelel annak, hogy az ember saját önazonosítóval nem rendelkezhet (addig amíg az “állam” feltételei szerint játszik az ember).

Az állam nem tudja, hogy Te egy lélek vagy. Csak azt tudja, hogy fizikai test van, ami felett gyámságot képviselhet. A gyermekeket mivel az indoktrénáció eszközeivel manipulálták, nevelték mennek a nyáj után, önként aláírják a szerződést a személyi igazolvány igénylésére, és már 6 évre ismét kukába dobják a szuverenitásukat jogi értelemben.

Ez után mivel ismét az állam a gyám kötelezheti az iskolába járását a gyermeknek 16 éves koráig. Mire eléri ezt az iskolázottsági kort telepítették az agyára a humanodroid 1.0-ás szoftver-t. Így némi kívánnivalót hagyva maga után ugyan, de elüzemel egy Tesco polcfeltöltői rabszolgaként, fizetve az állam által ő nevében felvett hiteltartozását adó formájában. Van aki tovább tanul az még többet tud fizetni. Ahogy sikeresebb vagy, annál többet fizethetsz [nem magadért vagy sikeres, hanem az államért]. Mint ahogy a biztosító társaságoknál kockázatközösségi teherviselés van, az államadósság esetében is közösségi inkasszófizetési teherviselés van az állampolgároknak. Hiszen van aki csak keveset tud visszafizetni van aki meg sokat, de a közösségnek az összeset kell visszafizetni. A gazda, a gyám számára az állampolgárok olyanok mint a lábas jószág. Olyan a nép mint a birka. Ezt mondja a Vatikán pápája is: gyertek a nyájba.

Azért esett a birkára a választás mert buta állat, nem áll ellen, ugyanakkor nagyon értékes gyapjút növeszt. A gyapjú szimbolizálja az ADÓ-t Áfát Stb., ahogyan az kitalált “EREDENDŐ BŰN” is az ADÓSSÁG KARMIKUS VILÁGÁT jelenti, s jeleníti meg. Mikor a birka már öreg beteges nem nő úgy a szőre, és az állatorvosi költségek megnőnek, a gyám azaz az állam úgy dönt, hogy már nincs haszna ezen az állaton, veszteséget termel, mehet a tepsibe.
Lásd: Nyugdíj kórhatár, amit az állam szabályoz, s amely lehet akár 72 év is.

A halál után kiállítják a halotti anyakönyvi kivonatot, ami alapján minden vagyont, amit felhalmoztak, lerántanak amit tudnak, végül a születési anyakönyvön alapuló kötvényt kivonják a tőzsdei forgalomból, és a bankárok teljesen bezsebelik. Emellett a gyógyszeripar mai napig jó biznisz az érdekcsoportoknak.
“Amikor a földön állunk, akkor jövünk rá, hogy mi az a valódi szabadság.”

Hogyan tudsz kilépni? Hogyan tudsz immunissá válni? Tájékozódj olyan emberektől, akik ezt kutatják, s ezt kutatták és ezen dolgoznak napjainkban. Vagy kezdj el kutatni.

Az állampolgárság megszüntetése egyenlő minden elvesztésével, ami valójában téged illet, és egyenlő azzal, hogy minden olyan tulajdont amit az állam őriz, s átruházásra kerül teljes mértékben a banknak, az államnak és a Vatikánnak. Nem jó megoldás. A szuverén ember sosem kedvezményes, hanem hitelező. A szuverén ember felismerheti, hogy ő kicsoda valójában, minek a része, honnan származik, mi az eredete. Tehát van benne valami, ami magasabb rendű:

Unam Sanctam 1302:
“A lelki ember azonban mindent megítél, maga azonban senki ítéletét nem vonja magára (1 Kor 2,15) Ez a hatalom viszont, bár embereknek adatott, és emberek gyakorolják azt, nem emberi, hanem inkább isteni, amelyet az isteni szó adott Péternek és erősített meg, neki és utódainak...”

Ebből a részből láthatjuk, hogy a rendszer egyik fontos szerződése is rámutat a valódiságra.
A szövegben olyan információkat közöltem, amivel el tud indulni bárki ezen az úton.

Kiemelések a Magyar Megmaradásért szerkesztőtől

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások