20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 augusztus 03, hétfő

A COVID-19 kalandja

Szerző: Radics Géza

Egy új vírus ütötte fel rémisztő fejét, mint orkán tombolt végig az országon! Szakemberek jelentek meg Trump elnök irodájában és figyelmeztették, ha nem intézkedik azonnal, akkor, mint 1918-ban milliók esnek áldozatul.

A leghivatottabb szakember, Dr. Anthony Fauci azt tanácsolta, hogy le kell zárni az országot, a gazdaságot. Erre Trump – lévén üzletember – azt mondta, neki úgy tűnik, a gyógymód veszélyesebb lesz, mint maga a vírus.

Megemlítette, hogy Franciaországban egy nemzetközileg elismert virulógus eredményesen meggyógyított több,mint 300 beteget Hydroxychloroquine, Azithromycin és zink együttes használatával. Erre Dr. Fauci azt mondta, hogy ez csak „anecdotal” eredmény. Nekünk controlled clinical study kell. Úgy vélem, Dr. Faucinak azt kellett volna mondani, hogy amíg a vizsgálatok nem készülnek el, addig használjuk a rendelkezésünkre álló gyógyszereket, de ezt nem mondta. Ettől kezdve, tehát mindjárt az elejétől, kételyeim támadtak Dr. Faucival szemben. Az elnök még megjegyezte: „I like it”, mármint az említett gyógyszerek eredményes használatát. Így váltak e gyógyszerek Amerika ellenségévé. Megtiltották korházi használatukat. Hallottam olyan orvost is, aki azt mondta, hogy a betegei részére kiírt gyógyszert a gyógyszertárak csak az ő határozott fellépésére adták ki. Elképzelhető, hogy a gyógyszerüzletek felsőbb utasításnak engedelmeskednek?

Amint említettem, nekem Fauci hozzáállása, mindjárt a kezdettől gyanús lett, és e gyanú még mélyült miután megtudtam, hogy e gyógyszereket már 65 év óta eredményesen használják különböző betegségekre, és nagyon olcsó, mert a szabadalom már régen lejárt. Ez bizony nem nagy hasznot hoz a gyógyszergyárak részére. Aztán jöttek a különböző vizsgálatok eredményei, amelyek kimutatták a szóban forgó gyógyszerek veszélyességét. E vizsgálatokra hivatkozva a fősodratu, globalista sajtó, egymást túlkiabálva, figyelmezteti a megrettent népet e gyógyszerek veszélyességéről, de melyekről rendre kiderült, hogy politikai megrendelésre készültek. Eredménye az lett, hogy Amerika népét a rémület kerítette hatalmába, s míg a „controlled clinical study” elkészül tízezrével halnak meg az emberek. Kormányzók és polgármesterek – főleg demokraták –, mint zsarnokok adták ki rendeleteiket. Az üzleteket két csoportba sorolták: a szükségesek és a szükségtelenek. Elrendelték a szükségtelenek bezárását, hogy ezzel akadályozzák a vírus terjedését. Aztán egyre többen észrevették, hogy a nagy nemzetközi vállalatok, ahol naponta több száz, vagy akár több ezer vásárló fordul meg „szükségesek” és nyitva vannak, míg a magánkézben – amerikai – lévő üzletek „szükségtelenek”, tehát megtiltották nyitva tartásukat. A munkanélküliek száma megközelítette a 40 milliót. Dr. Fauci a vírus felerősödésének lehetőségéről beszél, ezért csak a legnagyobb óvatossággal kell a gazdaságot újra indítani, de az italboltok nyitva tarthatnak. A nagybecsű kormányzók és polgármesterek élnek is a lehetőséggel. Az ő szemükben Fauci amolyan földre szállt kisisten. Azt maga Fauci is mondja, hogy e vírus a gyermekekre a legveszélytelenebb, mégis az iskolák megnyitását csak a legnagyobb körültekintéssel javasolja.

Ami a riadalmat illeti, arra New York állam kormányzója a legjobb példa. Cuomo kormányzó a szakemberek tanácsát követve, úgy láttak, hogy az állam korházainak kb. 120 ezer beteg befogadására kell felkészülni, a rendelkezésre álló, valamivel több, mint 50 ezerrel szemben. Az államnak van – ha jól emlékszem – 4000 lélegeztető gépe, de 40 ezerre lesz szükség. Trump küldött még kétezret. A kormányzó tördelte kezeit, hogy mit ér kétezer gép, mikor neki 40 ezerre van szüksége. A mindenben hibázó, a mindet rosszul tevő Trumphoz fordult segítségért. Trump nyomban épített egy tábori korházat, és a katonai hajókorházat is New York partjaira rendelte. A kormányzó kétségbeesése odáig fajult, hogy elrendelte a COVID fertőzötteket az öregotthonoknak be kell fogadni. Ez azt eredményezte, hogy az öregek hullottak, mint ősszel a legyek. New York államban halt meg a legtöbb ember, de ez nem a kormányzó hibás intézkedésének tudható be, mert ő vérbeli glóbalista. Miért ne lehetne ezt is Trumpra kenni? Kiderült, hogy sem a tábori korházra, sem a hajókorházra nem volt szükség, és elég volt a rendelkezése álló lélegeztető gép is.

Egy hazáját szerető orvosnő, Dr. Simone Gold úgy látta, hogy a dolgok nagyon rossz irányba tolódtak el, ezért felvetette orvostársai körében, hogy valamit tenni kellene. Megszervezte a hasonlóképp gondolkodó orvosokat, és ki ki a maga szakterületén beszámolt a COVID-19 gyógyításával kapcsolatban szerzett tapasztalatairól, melyet felvettek videóra. A videót felrakták a közösségi szolgálatokra, ahonnan rövid időn belül letörölték őket. A megtorlás se váratott magára, mert Dr. Simone Goldot menesztették munkahelyéről. Ennyit a szólásszabadságról. Ennyit a „demokráciáról”! Úgy tudom, a videó továbbra is elérhető az orvosok honlapján:

America’s Frontline Doctors Summit COVID-19

Dr. Mark Siegel, korházi főorvos 96 éves, Floridában élő apja is megkapta a vírust, de a Hydroxychloroquine, Azithromycin és zink meggyógyította. Ebből az a tanulság, hogy a COVID-19 a már betegségben szenvedőkre a veszélyes. Akiknek rendben van az immun rendszere, azoknak nincs félelemre okuk. Svédország nem zárta le a mindennapi élet menetét. Hibát abban követtek el, hogy nem vették figyelembe a betegségben szenvedőket. Dél-Dakota kormányzója se zárta le a gazdaságot, polgárait arra kérte, ha betegnek érzik magukat, ne menjenek dolgozni. Se Svédország, se Dél-Dakota nem tette tönkre a gazdaságot, és nem halt meg több ember az átlagosnál. Azt is elfelejtik közölni velünk, hogy a vírus nélkül hány betegek halt volna meg, és hány embert lehetett volna megmenteni a Hydroxychloroquine, Azithromycin és zinkkel? Vajon mi a véleménye erről Dr. Faucinak? Persze, Dr. Fauci csiszolt ember, nagyon óvatosan fogalmaz. Mindig ad magának kibúvót. Ilyen az oltóagyak kérdése is, amely használata után végre kezet foghatunk. Igen ám, de a nemzetközileg elismert szakember előre beépítette a kibúvót, mert azt is mondta, lehet, hogy nem is lesz rá szükség, meg esetleg évek telnek el, míg elkészül, de azért várjunk türelmesen és kövessük utasításait. Teljes a bizonytalanság.

Miután Amerika kivívta függetlenségét, az alapítóatyák összeültek, hogy megírják az új állam alkotmányát. Az egyik legfogasabb kérdés az volt, hogy milyen államforma lenne a legjobb a jövőt illetően. Diktatúra? Monarchia? Demokrácia? A végén az alkotmányos köztársaság mellett döntöttek, mert úgy látták, hogy a népképviselet legalkalmasabb államformája. A képviselőket a nép választja. A két szenátor a szövetkező államot képviseli a központi kormányban, míg az elnököt, az alkotmányt ismerő és értő delegáltak választják. Ahhoz, hogy valaki képviselő vagy szenátor legyen, vagyonnal kellett, hogy rendelkezzen. Ugyanis, ha az elnök összehívta az országgyűlést, akkor a képviselőknek és szenátoroknak kellett gondoskodni az útiköltségről, az elszállásolásról és ellátásról. Ez ma már nem így van. Ma meglehet gazdagodni e tisztek betöltésével, mert nagyon eltolódtunk a „demokrácia”, vagyis a tömeguralom – mármint a tudatlan tömeguralom – irányába, melyről James Madisonnak a következő volt a véleménye:

“Democracies have ever been spectacles of turbulence and contention, have ever been found incompatible with personal security, or the rights of property, and have in general been as short in there lives as they have been violent in there death.”

Ezt látjuk ma Amerikában? A haldokló „demokráciát”, amely önmagát tépi szét, és ehhez a COVID-19 is hozzásegít!

Radics Géza

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások