20240501
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 április 19, vasárnap

Istentől való tudás megosztása

Szerző: Sípőcz Lajos

A legmélyebb tisztelettel köszöntöm! - Annak okán kopogtattam be Önhöz, hogy az Istentől való tudást megosszam Önnel. - "Isten teremtett népe a Hazaszerető Magyar Nép" Ő a meghívott az Örök Életre" -

Járjuk az élet rögös útját, éljük a mindennapok szürke hétköznapjait, és ha mindez a küzdelmekkel teli élet a végéhez közelít, akkor azt gondoljuk, hogy ennyi volt és nincs tovább!

Az egyházak ugyan mesélnek egy megváltóról, aki BETLEHEMBEN született, és iszonyatos halála, kifolyt vére, megvált bennünket a haláltól, még akkor is ha hitványak és nemtelenek vagyunk.

Ez egy vérengző Istent feltételez! Kell neki az az iszonyatos kínok között kifolyt pár liter vér: Neki, a Szeretet Istenének!

Valóban kell neki? Vajon így van ez, vagy csak hazudják nekünk?E véren minden nemtelen eb is becsónakázik az örök életre?No, azt már nem!

Látták Kádár halálát? Kérte a halált, mert ott belül marta eb lelkét az áldozatok vére. De nem kapta meg a halált, hanem a Plútó poklára jutott.

A másik hazátlan, nemtelen Antall József. Róla a krónika könyve így emlékezik:

„ a szabad választások után Antall - éké lett a hatalom, a nemzetet hamar elárulá, reá a vérrákot adom” 

Elemi iskolás koromban olvasókönyvem volt, és onnan tanultam olvasni. Máig nem feledtem.

Fellapozom a Károlyi Bibliát – és most láss csodát- nem a zsidó városka nevét írja, hanem egészen más értelmet közöl! 

Így: BETHLEHEM

A két magyar haza között LE- mondja – így: H LE H

És olvassuk csak: BELELEHELEM

Tehát a Magyar Nép teremtéséről beszél! Az Önök teremtéséről beszél! Az Önök jellemének, az Önök Nemes Árpád- szívének teremtéséről beszél!

És amikor elkészült e mű, azaz az Önök nemes hazaszerető szíve, akkor ezt a csodás jellemet, ha úgytetszik lelket, az Élő Szeretet visszaviszi az Orion csillagkép idő nélküli világába, egy ifjú testbe!E test az idő hiányának okán örökké ifjú marad, és örökké él!

Így örök az Ön élete, ha a szíve nemes honszerető szív!  

Tehát a zsidó egy H”- betűs BETLEHEM csupán zsidó reklám!

Jobb esetben tán a lúdtalpas Netanjahu zsidó miniszterelnök született ott! Ő felszólította a zsidó népet, hogy foglalják el Magyarországot. Ezt már jószerével meg is tették! De Önök a Nemes hazaszerető szívükkel foglalják tőlük vissza Drága Hazánkat!

Ők ilyen nép! Nincs saját hazájuk! Ami van azt a Palesztinoktól, rabolták el!! Ölik, gyilkolják a Palesztin nőket, gyermekeket! Ők ilyenek! Egyetlen értékük a pénzük! A Magyarnak pedig Hona Nemzete a nemes szíve párja!

Ez az igazi kincse! Ez vezeti el Őt az örök életre! Az oda vezető utat kívánom Önöknek megmutatni.

A „Balaton” televízió készített velem erről egy rövid kis riportocskát.

Nagyon sok szeretettel küldöm Önöknek, és remélem, hogy segít megérteni a Dicső Magyar Nép teremtett voltát, és a Nemes Honszerető szív által elnyerhető örök életet.

1. rész          2. rész 

Ön vándor! Úton van a két Magyar Haza között! Ahogy az Írás mutatja: BETHLEHEM

Jó utat Vándor!

Nemes Honszerető szíved jutalmaként, legyen a tiéd, az örök élet valósága! Csillagos éjszakán tekints fel az Orionra, azaz a Szkíta csillagképre!

A piramist kirajzolják a csillagok! 

Örök Honod, Magna Hungária hazavár! 

De mielőtt hazaindulsz, óvd, védd nemes szíved párját, Drága Hazánkat, a Magyar Nemzetet.  Pláne most, az iszonyatos évfordulón, Trianon gyalázatának évfordulóján, amikor a hatalom sunyít! Mondván: nincs realitása! Nemtelen keblüknek nincs realitása! Mert hiányzik belőle a Hon a Nemzet! 

Jó utat Vándor!

Tisztelettel: Sípőcz Lajos / Fonyód. 2020. április 19.

 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások