20240501
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2019 június 09, vasárnap

Jászok vagy Íjjászok ?

Szerző: Aldobolyi E. Judit

Miket ki nem találnak a akadámiai tudáshoz semmi köze 'tudósok'? Egészen elképesztő. Mit olvasunk? Isten bizony a kocsi mögé kötött lóval húzatják a kocsit! Olyan is az egész menet! Mert miről beszéltetik Kövér Lászlót? Nem tehet róla miket mond, ha egyszer az iskolában ezt tanítják és már a szab.harc után ilyeneket tanítottak a felnövekvő nemzedékeknek. Agyrém!

Azt hangoztatta az Országgyűlés elnöke szombaton Jászkiséren, a 25. Jász világtalálkozó második napján, hogy - az őshazájukból kiszakadó jászok példát mutatnak napjainkban is "megmaradásból" minden európai nemzeti közösségnek - Fenn áll a veszélye, hogy ha ennyire napvilágra hozták a Jász világot, akkor azt hamarosan fel is fogják számolni! - ahogy megtették ezt már a Kunokkal is, tették a Besenyőkkel is, stb. Stb.

Miről beszél? Hol volt a Jászok őshazája, ha nem a Kárpát medencében, s oda mentek vissza millió számra a magyari népek Atilla kivégzése, meggyilkolása után, s így a JÁSZOK is?

Milyen kétségbe ejtő a történelem hamisítás amit a Hun Birodalom helytartója Atilla, kegyetlen és igen durva meggyilkolásának elfedésére, meghamisítására indítottak.

Ez a Vatikán irányításával durván 900 évvel ez előtt elindított esemény, a teljes Eurázsiai kontinenst magába foglaló Szkíta-Hun birodalom népe, a Mag népe, azaz a Magyarok ellen irányult. Aki ebben kételkedik, az olvasgassa nem a HONFOGLALÁSRÓL, hanem az egész Eurázsiát megmozdító NAGY MIGRÁCIÓRÓL szóló indiai, kínai forrásokat, s ne engem nézzen hülyének amiért ezeket leírom.
Ja, hogy ahhoz nem az ideologizált őstörténelmet kellene ismerni, hanem az igazit. Ja, ez megint nem az én hibám, ha ez nem megy.

Azokban az írásokban található meg többek között, hogyan mozdultak meg a Szkíták-hunok egységesen több tízmillió számra egész Ázsiából és észak Európából vissza az ŐSHAZÁBA a Kárpát medencébe, ATILLA KIVÉGZÉSÉNEK Megbosszulására.!
Külön-külön említve az Avarokat, a Kunokat, Szarmatákat, minden nagycsaládot, a Kárpát medencéhez legtávolabb esőkkel kezdve pl. az avarokkal, azt is leírva, hogy kik települtek az eltávozottak helyére. stb. meg Jászokat, azaz az ÍJÁSZOK a Kárpát medencébe behúzódó MAG-ot a mágus törzset, keletről voltak hivatottak védeni, Atilla meggyilkolása után.

Nem véletlen, hogy a mai napig felismerhető Jászvásár neve, románul torzítva Iasi - ami még nem is olyan régen a fővárosuk volt. A Kárpátoktól keletre sorra, tömegével találhatók a mai napig a jász (iasi) nevű patakok, dűlők, dombok, amit a románok szokásos beszivárgással épp úgy kisajátítottak mint minden mást a szkíta-magyar világból.
Simán le kell vonni a Heribert Illig felfedezett, s a hamisítók által betoldott 297 évet, rögtön a helyére kerül minden.

Na nehogy már külön népet csináljanak az íjászainkból akik a Kárpát medencébe behúzódó királyi és a tudós mágus, törzset voltak hivatottak védeni! VAKEGEREK!

Amikor a románok beszivárogtak s elfoglalták a Kárpátoktól keletre eső területeket, akkor húzódtak be a maradék i-jászok arra a területre ahol a mai napig is megtalálhatók.
MOST MEG LEGÚJABBAN A PRIMITÍV, BUNKÓ KOMMUNISTA ÉRA TÖRTÉNÉSZEI ALATT KEZDTÉK ŐKET KÜLÖN NÉPNEK TEKINTENI, MERT HALVÁNY FOGALMUK SE VOLT KIK VOLTAK AZ JÁSZOK! ŐK VOLTAK A HARCI TÖRZS. Az is lehet nagyon is tudják, s szándékos zavarlétesből csinálják, hogy egymás ellen ugrasszanak minket, mint külön nemzetiségeket.

Szerencsétlen vakegér kommunista történészek. Így néz ki ha valaki átveszi másnak a kultúráját. Halvány fogalma sincs mit kezdjen vele, s kitalál mindenfélét mert fogalma sincs a tényekről. Ahogy annak idején is írták a saját történelmüket kóborlásaik során. Bár azt azért már a babiloni tartózkodás alatt vetették papírra!

Mára már szinte kiszorítottak minket a saját történelmünkből, s azt írják helyettünk a saját szájízük szerint. De a szabadságharc óta leginkább annak jegyében, hogy sok nemzetiségű országot kreáljanak a Kárpát medence csoportjaiból, hogy kevésbé tűnjenek fel a hontalan embertömegek a beszivárgásukkal! Így kaparinthatták meg könnyedén a legnemesebb prédát, a Kárpát medencét.

Így csináltak a hét magyari népcsoportunkból hét nemzetiséget, s azóta is halásznak a zavarosban. A hét magyari nép a magyarok, székelyek, jászok, besenyők, hunok, kunok, palócok. Azonos népek mind, különböző, de egymástól akár több ezer kilométer távolságban kialakulva, egymást továbbra is értő nyelvjárásokat beszélve!

Végül is tényleg kezdik elhitetni a Jászokkal, hogy ők külön nép, azok meg a sok kommunista agymosás után tényleg kezdik elhinni, hogy ők mások, csak elmagyarosították őket a gonosz, erőszakos magyarok. Szerencsétlen vakegerek! Az se zavarja a sok vakegeret, hogy miért nincs külön nyelvük, meg miért nincs a kunoknak, - volt, de nagyon kevesen maradtak amikor kivonultak, s beolvadtak, - se a palócoknak, stb. mert így-úgy MIND MAGYARUL BESZÉLTEK! A székelyek, palócok, beszélnek a mai napig. S MILYEN GYÖNYÖRŰEN!
Csak el ne pusztítsák ezek az ügybuzgó, csángóinkat 'felfedező' magyarjaink a gyönyörű csángó nyelvet.

Mindenki menjen a mélységes pokolba ezekkel a lökött elméletekkel, hogy kik a magyarok. Jó lenne ha olvasgatnák Badinyi Jós Ferenc műveit. Pl. HA A TUDOMÁNYTALAN AKADÉMIA TILTJA IS, TAGADJA IS, ATTÓL MÉG OLVASHATNÁK AZ ÉPESZŰ EMBEREK!
ÁM Árulja el nekem valaki, miért nem sikerült a tatárjárás óta elmagyarosítani az úgynevezett svábokat? Pedig az avarok, akiket a visszatelepítés - óta, miatt, ki tudja ma már - SENKIT NEM ÉRDEKELTEK, élni és élni hagyni magyar filozófiai alapon, - ezek visszatelepítése régebben volt, egyenesen a tatárjárás után, mégse vesztették el a nyelvüket. Azok miért kivételek? Azok miért beszélik még mindig a IV. Béla bételépítése óta folyamatosan használt keverék sváb nyelvet?
Heeee? Kiszeramélabávatagok?
Mert senki nem erőltette rájuk a változást. Ha nem vették volna észre kedves és kedvetlen gazemberek, a Magyar igen toleráns nép. Filozófiája, ÉLNI ÉS ÉLNI HAGYNI! Csak ahhoz ész is kell, hogy valaki ezt felfogja.
A DK-soknak ez nem kenyere. Ne is fáradozzanak.
Tényleg mindenkinek elment mára a józan esze, ezért nincs mit használniuk?

A jászok, palócok, hunok, kunok, székelyek, a mára a nyelvcsere miatt elfajzott bosnyákok még nem is olyan régen, - pedig még a legtisztább magyarok voltak.

Ezt akarják most felszámolni az EU-ban Európa betelepítésével. Legyen átkozott Merkel aki az egészet elindította.

Ez is benne van, hogy ez lesz, Milton William COOPER
V Á D I R A T Á B A N !!!
Erről sem akart tudomást szerezni a három fiú! Lelkük rajta!

Nem elfelejteni, a JÁSZOK is magyarok, ne vadítsák el őket, ha már a bosnyákokat hagyták muszlimmá tenni.

Aldobolyi E. Judit

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások