20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2018 június 29, péntek

Vajon mindenben őszinte a kormányunk?

Szerző: v Kövér György

Tetszik, vagy nem tetszik, de GYÖKERESEN kell változtatni  az államigazgatáson.  Nincs SEHOL, nem is volt és nem is lesz  olyan kormányzó párt amely az ország lakossága legalább 1/3-át képviselné, , mert a pártok saját önző belátásuk/érdekeik szerint döntenek az esetek többségében MINDEN időkben minden pártnak egyetlen fő célja megfogni a kormányrudat, elsősorban a pártvezérek  beteges hatalomvágya kielégítésére, a saját és szűk környezete mérhetetlen meggazdagítására. 

A nép hiszékeny naiv részét (ilyen a többség) sikerül könnyen megszédíteni. Közben  folyik a sárdobálás, egymás lejáratása. A balliberálisok  sem riadnak vissza a hazudozásoktól,  a bizonyíthatatlan vádaskodásoktól,   a hatalmon levők (vagy bitorlók) az egyoldalú  félelmet keltő hisztériától és az igazság, a felmerülő, mindenkit érintő mindennapi égető problémák elhallgatásától/elhallgattatásától (ami egyenlő a hazugsággal).  A tévénézők szinte mindegyike már kívülről tudja (ismeri már hónapokra előre) a kormány és az ellenzék ugyan azt az évek óta ismételgetett szövegét. Azt a bizonygatást, hogy mi nem akarunk iszlám állammá változni. (Ez nyitott kapuk döngetés a kormány részéről, hiszen senki sem akarja a migrációt! Vagy a Fideszben van valaki, aki kételkedik ebben?)
A Szovjetunióban annak idején hisztérikus háborúellenes propagandával sikerült elterelni az emberek figyelmét az égető megoldatlan problémáktól: „nem baj, hogy szinte minden hiánycikk, csak béke legyen! Hála, hogy vezetésünk megóv minket a háborútól... Ezért hajlandók vagyunk akár sok mindenről is lemondani"...
Az igazság kedvéért elismeréssel tartozunk a regnáló kormánynak és személyesen Orbán Viktornak, hogy hála az irányítóinak Ő következetesen, bátran, kompromisszumok nélkül szembeszáll az EU-val, leginkább a muszlim invázió ügyében. Kis országunk mind ismertebbé, példamutatóbbá, tekintélyesebbé válik. Hogy kiknek és minek köszönhetően, az más lapra tartozik.
A nyilvántartott, ismert pártokra-pártocskákra jellemző: egyik kutya - másik eb.  És... mind-mind kisebb-nagyobb mértékben de korrumpált biznisz-párt . Ma már az sem titok, hogy minden párt 100%-ban alárendeltje, valamely idegen hatalomnak, ill. helyi oligarchának. (Az egyetlen a NEEM, mely nem vesz fel közpénzt, amely a Nemzetegyesítést tűzte zászlajára, s el is sikerült ültetnie, egy a mai dogmáktól független MAGOT! Bebizonyítja, hogy létezhet közélet a pártokon kívül is!)
De...érdekes módon a kormányunk suttyomban  befogadott szép számú(1300?) fiatal életerős migránst Görögországból és Olaszországból,  és sok-sok ezer kötvényes muszlimot.  Tovább is hangoztatja, hogy  az ún. háborús menekülteket, meg azokat akik ilyen vagy olyan üldöztetésnek vannak/lehetnek kitéve, ill. szabadságukat fenyegetik/fenyegethetik. Azokat persze, hogy befogadjuk.  És ha az ilyenek tíz- vagy százezrei rohannak meg minket? mindegy, hogy arab, néger vagy ukrán, vagy zsidó, német, svéd, olasz, orosz, görög-török és hadd ne soroljam...
Hol a garancia, hogy a kegyetlen nyomás, a zsarolás miatt nem „adjuk be a derekunkat"? A V4-ek mintha összhangban lennének. És mégis a lengyelek panaszkodnak, hogy kénytelenek befogadni a háborútól menekülő több ezer ukrán családot. Holott az állásaikat védő „harc" vonalától már 10 km-re se nem észlelhető a furcsa „háború". Ukrajna nagyon nagy ország, van elegendő szabad terület az áttelepülni kívánók részére. Akár orosz, akár ukrán övezetbe...(és nagyon fájó, hogy telepítik Kárpátaljára a magyarlakta területekre, és azok vezetői félnek ennek ellenállni!)
Vállalom, hogy rasszizmussal vádoljanak, de nem hallgathatom el aggályaimat. Aggasztó, hogy mind gyakrabban találkozunk vegyes — fehér–színes bőrű párokkal. Érdekes módon, ezeknél a fehér fél mindig a magyar lány. Nem ritkán találkozunk mesztic gyerekekkel. Vajon szükségünk van annyi afrikai diákra? Hisz ez is a bevándorlás (migráció) egy formája. Fokozatosan ránk települnek... Kinek, miért jó ez? Állítólag ezek gazdag előkelő afrikai családok sarjai, magas tandíjat fizetnek. A kormánynak szüksége van az ilyenfajta bevételre? Ily módon akarja megoldani a súlyosbodó demográfiai és költségvetési problémáinkat?!
De az sem vigasz, ha a jelzett félvér gyerekek elkezdethetnek szaporodni, az ukr-zsid-kin-franc-ném-orosz-magy. csemeték, identitás nélküli állampolgáraink lesznek.
Ezt szentesítsük ?!  És hogy fokozatosan magyartalanodik szűk kis Hazánk, azt is.  ??? !!! ?
Legújabban azzal dicsekszünk, hogy mind több külföldi vállalat igyekszik be hozzánk. Lám, milyen sikeresek vagyunk, milyen megbízhatónak tartanak ezek a nyugati-keleti tőkések minket. A külföldi tőke csak úgy áramlik be hozzánk. Az EU élvonalában vagyunk e tekintetben. Arról pedig hallgatnak, hogy ezek kizsákmányolnak minket. A profit oroszlán részét kiviszik, nekünk csupán keserves morzsát hagynak. Bizonyára azért l, mert a döntéshozókat rejtett csatornákon át, busásan meghálálják. (Bár tévednék, de erre sajnos kevés az esély!)
Mind többen kezdenek ezen elgondolkodni, s a jelenségek mélyére tekinteni. Mind többen elégedetlenkednek a nyugathoz, a „honatyáinkhoz", de már a környező országokhoz viszonyítva is alacsony fizetésekkel, az évente araszoló béremeléssel, ami alig éri utol az árdrágulásokat, stb. stb.
Eközben gomba módra nőnek a hazafi jellegű mozgalmak, egyesületek, szervezetek. Szaporodnak különböző Lovagrendek (mellesleg, ezek mit, kit szolgálnak? mi a hasznuk?Értelmetlen anakronizmus. Egyeseket a beteges hiúságuk készteti a hangzatos „előkelő" cím hajhászására fordítani energiájukat. Elhitetik magukkal, hogy ily módon milyen hasznos, aktív részévé válnak a társadalmunknak. Ők állnak a Hazafiság élén. Már-már a lovagokból több lesz mint a lovakból...)
Hol a kiút?
Fordítsuk tekintetüket keletre Ne csak rossz mintákat kövessük az oroszoknál. Vegyünk példát a hasznosról is. Putyin úgy lábaltatta ki országát a Jelcini siralmas anyagi örökségéből, hogy keményen megadóztatta a külföldi vállalatokat, bankokat, az újgazdagokat (oligarchákat). Kényszerítette fékezni a mérhetetlen kapzsiságukat! Aki nem engedelmeskedett, megtalálta a módját néhány évre bebörtönözni. Lényegesen megtelt az állam kasszája. Jutott nyugdíjra és lényeges béremelésre is. A jól jövedelmező és a stratégiai fontossági privatizált vállalatokat államosította. Potom áron vásárolta vissza, mint annak idején a tulajdonosai is áron alul vették meg. Ja, hogy ez antidemokratikus, és mit szól majd az EU? Hát akkor maradjunk megalázott kicsikart szófogadó vazallusai?!
A kormány, a média elzárja a nyilvánosságtól az igaz magyar szervezeteket. Kevesen ismerik, hallanak pl. a Vitézi Rendről, a MIÉP-ről, a NEEM-ről, a Betyárokról, a soha senkit nem bántó Magyar Gárdáról, és sok másokról, azok vezetőiről.
Miért ?
Mert IGAZI, önzetlen,  magasan képzett,  BECSÜLETES magyarok a többségük... Azok, akik a Haza, a Nemzet érdekeit a személyes érdekei elé helyezik. Mert ha ezen szervezeteknek sikerül egyesülni, (ha a vezetőik legyőznék a személyes ambícióikat, a rangkórságot ), s alá vetnék magukat közösen a történeti alkotmányunk megváltoztathatatlan elveinek, akkor előbb-utóbb a megválasztott vezetőnek is, sőt a választókerületekben közösen jelölt „követeknek" is lesz végre tekintélye és sikere. Bizony ez az erő akkor majd magán viseli a Nemzetünk jegyeit, és hatalmas legyőzhetetlen erővé válik. Olyanná, amely képes lesz véghezvinni hazánk gyökeres átreformálását, amely egy ideje már szükségesnek mutatkozik az országunk igazgatásában.
Magyarország ne csak a nevében, de valóban legyen a MAGYAROK ORSZÁGA!
Elsősorban a magyaroké, mert nekünk nincs másik hazánk!
Isten minket úgy segéljen.

v. Kövér György Záhony. 2018. június

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások