20240502
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2018 április 06, péntek

Mit remélsz, mit remélsz?

Szerző: Madarász László

Kedves potenciálisan Fideszt választó magyar honfitársaim! Ez az üzenet Nektek szól!

Annak idején Rákosi Mátyás, eredeti zsidó nevén: Rosenfeld Mátyás, egyik jelmondata volt: „Aki nem velünk, az ellenünk!” Ezen ihletésű „tanok” köszönnek vissza a Magyar Idők által, Kövér Lászlóval, a Fidesz egyes számú tagkönyvének birtokosával, a „magyar” országgyűlés jelenlegi elnökével készített interjúból (Lásd: https://magyaridok.hu/belfold/kover-laszlo-nekunk-van-istenunk-van-hazank-van-csaladunk-2952178/ ), melyből idézünk:

A Magyar Idők Kövér Lászlónak feltett kérdése:

„– Mi a különbség a kormány és az ellenzék nemzetfelfogásában?”

A válasz:

„– … Nekünk van Istenünk, van hazánk, van családunk. Ez a különbség. Minden más ebből következik.”

Ha szűken értelmezitek a fentieket, akkor Kövér szerint Nektek sincs, bár fideszesek vagytok, csak és kizárólag a kormánynak! Kövér álláspontja szerint, a nemzeti érzelmű ellenzéknek meg legfőképpen se Istene, se Hazája, se családja! Ha valódi magyar embernek valljátok magatokat, akkor sincs Nektek, de biztosan nem is lesz! Ne is számítsatok rá! Ugyanolyan kitaszítottakká váltok családotokkal együtt saját Hazátokban, mint a zsidó Rákosi Mátyás idejében a pártvezetőkön kívül mindenki más! Rákosi Mátyást akarjátok? Az egypártrendszerrel, üldöztetésetekkel, a pufajkásokkal, padlás-lesöprésekkel, stb.? Ezt akarjátok? A Fidesz nemzetmegosztó politikáját? Hontalannak lenni Hazátokban? Ti tényleg a hajdani zsidó elvek jelenkori támogatói vagytok? A választások után már senki mást nem okolhattok majd gyermekeitek „örökségéért”, mint saját magatokat! 1956 –ban ez ellen küzdött apátok, idősebb testvéretek! Most mégis a Rákosi-Kövér elvek kiszolgálói akartok lenni? Döntsétek el, amíg nem késő!

Nektek szól az alábbi örök-érvényű sláger refrén:

Kovács Kati. Katt ide → 

Én “mégis megyek álmaim után”! Mely egy valóban szabad, mindenféle zsidó befolyástól mentes, ténylegesen független Magyarországról szól!

Madarász László

Az írás képekkel olvasható a magaspart.hu, Laci honlapján is.

Hozzászólás  

#3 Valakik győztekCsorba Tibor 2018-04-09 13:06
Valakik győztek

Valakik most győztek -
állítólag én is,
de köztem és közted
a fal maradt mégis!

Magyar a magyarnak
ellene és gátja –
kinek vagyunk gyarmat:
titkos szem, mi látja.

Örömnek, békének
a hely itt nem való:
hamis lett az ének
és hazudik a szó,

titkos féreg foga
a törzset rágja rég,
bűnnek van csak joga –
jobbágy maradt a nép.

Játszadoznak velünk
messziről jött bírák:
bilincsben a kezünk,
a törvényt ők írják,

az időt átkunkra
pörgetik az órán -
meddő minden munka:
gúnyt kapunk az árán.

Ne hidd el ó magyar:
véget ér az ármány –
most is egyet akar
a hétfejű sárkány!

2018. 04.09. Csorba Tibor
#2 Sajnos ez is uszítás :(Subartu 2018-04-06 14:37
Itt sem vitatom a jó szándékot, de jó lenne, ha a nemzeti érzelem mellett néha felbukkanna a nemzeti értelem is. Hideg fejjel kell elemezni a helyzetet, hogy aztán forró szívvel cselekedhessünk.
A bajuszosnak igaza van. Nekik van istenük (gondolom Jahve) nekik van hazájuk (kettő is, hiszen Magyarországot is lenyúlták) és van családjuk, mert annyi pénzt lopnak, hogy simán el tudnak tartani több gyereket is.

Ezzel szemben, a magyaroknak csak papíron van országuk. A magyarok TÖBB mint fele, közel 4.1 millió létminimum alatt él. Akinek a fejében még 10 millió magyar képe lengedez, sürgősen pókhálózza le az agyát, mert ez a szám még a külföldön munkát vállaló százezrekkel együtt sincs 8 millió.
A magyaroknak istenük sincs, hiszen saul rabbi és követői tákoltak számukra össze valami hagymázas, igazságokat is tartalmazó katyvaszt, amit az általuk meggyilkolt Jézus szellemi hagyatékának igyekeznek álcázni. Ennek az istennek azonban patája van, és eddig sem segített rajtunk, ezután sem fog. Nem véletlen, hogy romlásunk akkor kezdődött, amikor a pedofilia szakértőit az áruló Géza hibbant fiacskája rászabadította az országunkra. Talán nem véletlen, hogy ehhez a dicső cselekedetéhez országunk lakóinak 1/3-át, tehát minden 3. magyart meg kellett ölnie.
Bajuszkirály 3. igazsága, hogy a magyaroknak nincs családja. Ez még csak részben igaz, szerencsére, bár dolgoznak az ügyön. A legtöbb fiatalnak semmi esélye családra, anyagiak hiányában. Továbbá ahol van anyagi háttér, ott a szingliséggel és a buzulással viszik be őket az erdőbe. A kormánypolitika fő vonala, hogy a gazdasági alapokat mindenki alól kirántsák, így normális magyar embernek valóban nem lehet családja, vagy lehet de nem tudja eltartani. Az adóbeszedők, a bírák, rendőrök, a végrehajtók és az elnyomásban más módon részt vevők kapnak annyi fizetést, hogy legyen nagy családjuk, de csak addig van lé, amíg kussolnak és sanyargatják a velük egy országban élőket.
Mi végre háborodnánk fel? A bajuszkirálynak sajnos igaza van. Minél többen mennek el szavazni annál inkább igaza lesz. Nincs ugyanis nemzeti meg ellenzéki rabló. Bármelyik banda jut hatalomra, a mi vérünket fogja szívni. A szavazás csak arra kell hogy legitimálja a hatalmukat.
#1 Békés harcosTóth Bence 2018-04-06 14:06
Ez nem méltó. Rosszul feltett kérdés, szerencsétlen válasz, mindazonálta értjük a lényegét, nem kell kiforgatni...ne ezt legyen az út. Többre vagytok hivatottak

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások