20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2015 december 13, vasárnap

Vegyél földet!

Szerző: Gabriella

Mivel jó előre eltervezett világban élünk, mindent váratlanul és készületlenül kapunk.

Öntudat.

Kedves Megmaradásunkért Küzdők.

Meglepetésünkben úgy lesokkolódtunk, hogy nem is tudjuk, hogy még mindig tehetünk valamit saját érdekében, persze nem harsányan, hanem csendben, halkan, ahogy a háttérben serénykedő erők is teszik.

1. Nem kell tétlenül néznünk, hogy az arabok, izraeliták vagy bárki más nemzet fiai-lányai kivásárolják a földet alólunk, mert a végén még el is üldöznének bennünket a jogosulatlanul való ittartózkodás miatt.
Ahogy ők meg tudják venni a magyar tulajdont, mi is meg tudjuk tenni. Kinek-mennyire futja. Most nem az a kérdés, hogy hol, csak annyi, hogy mennyit. Amennyit csak bírunk.
A Zalában vagy Baranyában valóban aprópénzen lehet ingatlant vásárolni, amíg van mit.

2. Az emberek folyton összekeverik az embert a programjával. Az emberek alapjában véve egyenlő esélyekkel születnek.Nem jobbak és nem rosszabbak, mint a többi nemzet szülöttei. Csak a mesterséges programok által tanulják meg többnek vagy kevesebbnek érezni magukat.
Az izraelitákba nemzedékek óta programozzák a kiválasztottság felemelő érzését.
Mi is beprogramozhatjuk magunkat, nem kell kívülről várni a századok óta öntudatunkat, önérzetünket pusztító vírusprogram törlését, felülírását, mert a végén egy még nehezebben kitörölhető újabb vírust ültetnének az agyakba. Megtehetjük mi magunk is, hogy önmagunk tudatéra ébredünk és jobban hiszünk saját magunknak, mint idegenek hazugságainak.

3.Visszatérve az említett programra, egyes népekbe apró gyerekkoruktól kezdve belenevelik az egymás segítésének kötelezettségét.
Ezt mi is megtehetjük. Mi alapjában véve egy nagyon segítőkész nép vagyunk. Csak annyit kell tennünk, hogy nem idegen népeket segítünk magunk helyett.
Már rengeteg magyar fiatal dolgozik külföldön a román, szerb, vagy görög tulajdonú cég rabszolgájaként.
Most még zsebpénzből vehetnének magyar földet és még van idejük megtanulni az önellátást is.

A Dél-Amerikai országok már felébredtek. Megkérdezték magukat , hogyan lehet, hogy vannak éhezők olyan természeti adottságok mellett, ahol a föld minősége kiváló, ahol mindenféle növény megtermelésére található megfelelő éghajlat. Ahol állattartásra alkalmas hatalmas területek vannak.
Mi is megkérdezhetjük magunkat. Miért hagyjuk hülyíteni magunkat?

Üdvözlettel. Gabriella

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások