20240428
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2014 november 03, hétfő

A Látlelet hatása

Szerző: Dr Halász Józsed

..."A nevetséges és szánalmas támadás megsokszorozta erőmet és folytatom munkámat"...

Kedves Barátaim!

Megható az a szeretet, ami leveleitekből, telefonhívásotokból áradt rám sajnálatos megtámadásom okán.

A mai nap egy részét szánhatom csak erre, hiszen félszeművé válva, összpontosítottságában és időigényességében is megnövekedett munkát kell végeznem. Ezért kérem mindenki szíves megértését, aki ezután keres meg megtámadottságom ügyében, egyelőre nem fogok azokra válaszolni.

A Tudás Népévé kell ismét válnunk, ami azt jelenti, hogy a hagyományaink szerint Ősi civilizáció által közvetített Tudás szerint kell élnünk. Amíg csak beszélünk róla, amíg felháborodunk a nekünk okozott sérelmeken, amíg felülünk a gyűlöletkeltők provokációinak, amíg a Tudás egy-egy részét emeljük az Egész szintjére, kiszolgáltatottságunk megmarad.

Nem adja ingyen a Teremtő a beavatottság éberségét. Dolgozni, nagyon sokat dolgozni kell érte. Nem általában, hanem jól körülhatárolható környezetünkben. Aki ezt vállalja, az teljesíti a Tudás Népévé emelő Magyar Küldetést.

Mindenki meghívott a kiválasztottságra. Biztos vagyok abban, hogy akinek ez a sorsa, az felvállalja Küldetését.


Látlelet

Ez a fotó nem pusztán egy támadás következményének látlelete, hanem sokkal több annál.

Dr. Halász József a támadás utánPénteken, az 55 éves általános iskolai osztálytalálkozónk után, miközben a kaput nyitottam, valaki mögém lopakodott és tarkón ütött. Ennek következtében az ajtó szegélyének csapódott a fejem, szemüvegem összetört, szemöldökön felrepedt, jobb szemem megsérült, jobb oldali fogaim egy része meglazult, arcom jobb oldala azóta is zsibbadt.

Miután semmit nem vitt el az elkövető tőlem – pedig módja lett volna rá, hiszen legalább negyed óráig eszméletlen voltam -, a rablótámadást ki kell zárnom, tehát egyértelműen politikai merénylet történt.

Mivel a nyugati civilizáció az összeomlás határán van, és jelenlegi, nyilvánosságra hozott tevékenységem a tényleges gyökeres (radikális) átalakulást készíti elő, nem mondvacsinált összeesküvés-elmélet, hanem egy összeesküvés leleplezése annak megállapítása, hogy a támadást fenyegetésnek szánták. Ez a fenyegetés viszont pusztán kétségbeesett kísérlet annak elérésére, hogy a megbukott rendszer alternatíva-nélkülinek tüntethesse fel magát, és a hátrányos következmények látszat-orvoslásával erőt gyűjtsön a továbbélésre.

A nevetséges és szánalmas támadás megsokszorozta erőmet és folytatom munkámat: ez év végére elkészül minden magyarországi településre az összehangolt önellátást kiszolgáló rendszer, amely megalapozza az alulról épülő társadalomszervezést és ennek részeként a megosztottság (pártrendszer) nélküli hatalomgyakorlást.

Ezt követően, 2015. januárjától elkezdem korábbi munkám folytatásaként annak az adatbázis-kezelő rendszernek az elkészítését, amely eszköze lesz az összehangolt önellátás gyakorlati megvalósításának.

Eddig jogi ismereteimet használtam, most elérkezett az idő, hogy matematikusi képességeimet is hasznosítsam.

Mit mondhatnék mást: köszönöm a támadást.

Szeretettel, Halász József

*

Bálint Miklós Bendegúz

Kérdések és gondolatok

Vörös-kékes bevert szeme,
A nyitottba ki néz bele?

Ha az orrát majd betörik,
a gerince is megtörik?

Csendesen ül, csüggedten
ám nyugodt, hiszen független.

Két irányba nyitott füle.
A kanapén nyugton ül-e?

A közéletben magányos.
Lénye tiszta, nem talányos..

Nincs önmagától eltelve,
teher alatt nő az elve..

Nekem lénye szimpatikus!
Mérlegel, mint a patikus.

Kérdésem talán banális:
Ővele ki szolidáris?

2014. november 2.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások