20240501
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2014 június 15, vasárnap

Egészségünk védelmében mindenkinek tudni kell.

Szerző: Baby

Nagyon kevesen tudják azt közülünk, emberek közül, hogy az igazi ártalmat MI idézzük elő a Földön. A "civilizált" emberek, azok közül is azok, akiknek se eszük, se lelkiismeretük nincsen, és a szívük helyén is pénz van.Nem az üvegház-hatásra gondolok, az igazi ártalommal, mert az már minden 12.960 évben előfordult, amikor a nagy változások voltak a Földön.

Arra gondolok a TÉNYEK alapján, hogy egyre több a beteg gyermek és ember, és ezt NEM a Földön történő természetes változásoknak "köszönhetjük", hanem emberek által előidézett dolgoknak. A régi, természetes táplálkozás ideje alatt soha nem ettünk génkezelt zöldségeket, sem tápokkal azaz mesterséges keverék mérgekkel, etetett állatok húsát, amely NEM emberbe való ártalmas hatásai miatt.

Az állatoknak adott tápokat a vágáskor kimaradt szőrrel-bőrrel, patával, tollal, a szarvasmarhák fejével, elhullott halakkal készítik el hőkezelés útján, amely NEM öli ki a tápban lévő - nem emberekbe való anyagokat. Mi megesszük és allergiásak, emésztőszervi és vesebetegek leszünk tőle. Az állatokat antibiotikummal, azaz élet-ellenes szerekkel is oltják. Ennek káros voltát a saját történetem, példázza.

-- Marhapörköltet főztünk. Két óra elteltével a bőröm olyan lett, mint a lekopasztott liba bőre, és nagyon viszketett, a lélegzésem "húzóssá", nehezítetté vált. Irány a Kórház. Az ismerős gégész Főorvosnő azt kérdezte. Mi a fenének vettél te be Sumetrolimot? Miért volt erre szükség?
NEM én vettem be, a marha kapta!

Na, ekkor elkezdte szidni a levágásra idő előtt beadott szarvasmarha gazdáját. Közben Depersolon - életmentő injekciót adott a vénámba, mert annyira összedagadt már a torkom a Sumetrolim allergiától. --

-- Kiflit és zsemlét hozott a férjem. Rosszul lettem tőle. Mondtam, hogy ez nem olyan, mint amit eddig hozott. Ezen majdnem összevesztünk. Én csak mondtam a magamét, hogy eddig nem voltam soha beteg ezektől, de most "megbuherálták" valamivel. Ez a megjegyzésem csak olaj volt a tűzre! Két hónap múlva kipattant a GUAR GUMI botrány./állagjavító - dúsító, idegen országból hozott alapanyag./ Ekkor lecsitult a "vész" otthon.

-- Ezt megelőzően a Rama margarintól lettem rosszul. A férjem felcsattantÍ: "Majd hülyék lesznek magukat sokmillióra megbüntettetni! El ne képzeld már, hogy ebben is van valami!" Pontosan az történt, sok-millióra megbűntették a Céget, mert idegen anyagokat adtak a Rama alapanyagához.
-- Ugyanez történt a szív-margarintól is. Azóta nem veszünk.

-- Savanyúságot vettünk a boltban. A gyomrom majd" kiesett tőle. Kiderült, hogy nátriumglutamáttal tartósították, azt nem bírta a gyomrom.

-- Máshol befőttel kínáltak, elfogadtam. Nem sok idő telt el, amikor nagyon rosszul lettem tőle, és ismét az ügyeleten kötöttem ki, Allergia. A szokásos eljárás a gégészeten. A boltból vett befőttben káliumszorbát volt, azzal édesítették.

-- Űdítőtől lettem rosszul -- ugyanúgy, mint amikor az aszpartam kristályokkal bevont, másfajta antibiotikumot kaptam. Az üdítőket is ezzel édesítik, mint a cukorbetegek teáját, süteményeit, stb. Ez is kihat az emésztőrendszerre, ráadásul savasítja is az emberek szervezetét, amely így soha nem tud megszabadulni a magas cukorszinttől, mert ez egy ördögi kör. Ráadásul etetik a cukrosokkal" a sok tápos húst, amely tovább károsítja a szervezetüket. Örülhetnek, ha le tudják a normál szintre nyomni a cukrukat!

-- DE! - Vannak más egészségkárosító vegyi anyagok is, pl: a bőrünket bársonyosan simává tevő fürdő-krémek, kéz és arckrémek. Ezeken fel van tüntetve egy szó: SILK. Ez a rövidítés a szilikát takarja", amely erősen rákkeltő anyag!

Az is kiderült, hogy a margarinoktól, vajaktól miért lesznek betegek az emberek! A kőolajgyártás végtermékét a sötét, piszkosfekete PAKURÁT vegyi eljárásokkal kiszőkítik, és felhasználják az "élelmiszer"iparban, a "szépségiparban"! A gyógyszergyártásnál sem véletlen, hogy örökké a mellékhatásokra figyelmeztetnek még a reklámokban is, ugyanis minden gyógyszerbe beletesznek olyan vegyi-anyagot, amely különböző, más betegségeket idéz elő. - a Kálium pl: vesecisztákat okoz. Az emésztőszervi és a szív-gyógyszerek kissé óvatosabban vannak előállítva. Itt nem okozhatnak annyi mellékhatást, mint pl: a kedélyállapot-javítóknál, és más betegségekre adott "gyógyszereknél".
A tiszta és egészséges magyar - erdélyi kősót is káliumozzák már. A tengeri sót meg éppen finom, por állagánál fogva sokkal egyszerűbb káliummal keverni.

-- Nagyon káros a fluorid, amely az emberek immunrendszerének a védelmét ellátó csecsemőmirigyet károsítja. A fogakba NEM épül be, mivel a fogak külső védő-rétegén semmi NEM hatol át, és semmi NEM épül be, mert a védőrétegnek éppen EZ a funkciója! Az emberek immunrendszerét viszont nagyon legyengítik vele. Legyengíti az agyalapi, - a belső elválasztású mirigy, és a tobozmirigy működését is. Benne van az ivóvizünkben is és a fehér por-alapú kész és félkész élelmiszerekben, üdítőporokban is.

Mesterségesen teszik beteggé a Földön élő embereket. MIÉRT? Ez majd egy következő bejegyzés anyaga.

Baby

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások