20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 július 13, péntek

Tégy a magyargyűlölet ellen

Szerző: Horváth Ferenc

(Elnézést a továbbiakban alkalmazott tegezésért, de sokan személyes ismerőseim vagytok. Akikkel még nem találkoztam személyesen, természetesen a közvetlen kommunikációban megadom a tiszteletet.)

Kedves Barátaim, Magyar Emberek!

Napjainkban egyre erősödik a magyarellenesség, amely számos formában megnyilvánult a közelmúltban, íme néhány: 

  • magyargyalázó írások (Kertész Ákos, Eszterházy Péter, Konrád György, stb.)
  • történelmi személyeink emlékének meggyalázása (Horthy szobrok megrongálása, Nyirő József újratemetésének megakadályozása, stb.)
  • magyar emberek bántalmazása magyarságuk miatt (Malina Hedvig-ügy, több vajdasági attrocitás, stb.)
  • a magyar jelképek, történelmi emlékművek és emlékhelyek megbecstelenítése (pl. XII. kerületi Turul szobor meggyalázása, települések rovásírásos tábláinak megrongálása, vereckei emlékmű sorozatos megrongálása, krasznahorkai vár felgyújtása, stb.)
  • magyargyűlölködések és fenyegetések az interneten (főképp cigányok közösségi adatlapjain)
  • a devecseri katasztrófa utáni magyargyűlölő, kegyeletsértő internetes megjegyzések izraelből
  • a magyar történelem, történelmi személyek, események elidegenítése, meghamisítása (román, szlovák állami tevékenységek, a Magyar Tudományos Akadémiának nevezett magyarellenes intézmény működése, stb.)

És még nagyon hosszan lehetne sorolni, mindezek csak porszemei annak a hatalmas mocsoknak, amit itthon és a világban zúdítanak ránk, mert magyarok vagyunk!

Történt, hogy a magyarságukban megsértettséget érző emberekből mindezek egy spontán szerveződést váltottak ki a facebook-on a "Tégy a magyargyűlölet ellen" csoport megalakításával (jelenleg mintegy 300 fő). A spontanitásból tudatos és szervezett civil mozgalom lett, mely megalakított egy koordinációs bizottságot, s ennek én is tagja lettem. E bizottság fő feladata, hogy:

  • informáljon (pl. milyen magyarságvédő programok, rendszervények vannak illetve milyen területen, milyen tartalommal történtek leleplezések és jogi elégtételek vagy szakszerű, hiteles cáfolatok),
  • információt gyűjtsön (pl. hol történtek magyarellenes cselekmények, milyen hazúgzságok ellen készültek leleplező írások),
  • szervezzen (pl. minden évben a Magyarság Ünnepének rendezvényét avagy emlékeket megóvó akciókat, stb.),
  • koordináljon (pl. a nemzeti érzelmű szervezetek programjai között a mozgalomban közös célként elfogadott akciókban),
  • s ha kell, cselekedjen, intézkedjen (pl. jogi fellépések indítása a magyarellenes cselekedetekkel szemben, provokációk elleni fellépés, stb.).

A Mozgalom pártpolitika mentesen egységet kíván teremteni azon emberek között, akik emelt fővel vállalják magyarságukat, óvni, védeni, ápolni kívánják a magyar értékeket, hagyományainkat, jelképeinket, történelmi emlékeinket, akiknek az a fontos, hogy Magyarországon elsődlegesen a magyar haza és a magyar nemzet értékei legyenek ápolva és ezek érdekei legyenek képviselve minden szinten.

A Mozgalom céljairól a mellékletben olvashatszés ha mindazokkal egyetértesz, csatlakozz Te is a Mozgalomhoz (jelenleg a facebookon, de hamarosan az elkészülő honlapunkon is megteheted)!
Te döntöd el, hogy aktív (pl. személyes részvétel rendezvényeken, történelmi emlékek ápolásában, stb.) vagy passzív módon (csak támogató aláírás tiltakozó felhívások, petíciók esetében, vagy a témában általunk gyűjtött információk elolvasásával magyarságtudatod fejlesztése) akarod támogatni a mozgalmat, annak eszmeiségét és akcióit.

Hazánk és nemzetünk értékeink megóvása mellett a Mozgalom szeretné a magyarként élők, gondolkodók összetartozását, együttműködését a mindennapi megélhetésben is összefogni már működő, tisztességes magyar termelőkön és szolgáltatókon keresztül az egymás munkához, megrendeléshez juttatásában, az egészséges magyar élelmiszerek minél szélesebb körű fogyasztásában. Mindehhez közös célokat valló tömegbázis kell!

Nagyon örülnénk, ha segítenéd a Mozgalom népszerűsítését és barátaidnak, levelező listáidon keresztül minél több olyan emberhez eljuttatnád ezen felhívást, akikről tudod, hogy magyarként gondolkodik, él és cselekszik.
Ha valamely nemzeti érzelmű szervezet avagy szolgáltató cég képviselője vagy, kérem, hogy jelezd vissza, mikor tudnánk az együttműködésről személyesen egyeztetni!

Építsük fel mi magunk (pártpolitikától, idegenektől mentesen) a saját közösségünket, országunkat!
"Itt élned, s halnod kell!"

Üdvözlettel:
Horváth Ferenc

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
web: www.hferi.hu

A MOZGALOM KIÁLTVÁNYA!

KAPCSOLÓDÓ CIKK:  Hogyan is kezdődött? Szerző: Radics Géza

 

Hozzászólás  

+1 #4 Zsámbék, 2072, Dózsa Gy. u. 6.Lévay Atilla 2013-01-19 18:24
Teljes mértékben egyetértek "Tégy a magyargyűlölet ellen" mozgalom céljaival.
+1 #3 honlapHorváth Ferenc 2012-12-20 19:34
Időközben elkészült a honlapja is a Mozgalomnak.
www.magunkfajta.hu

A Mozgalom a kapcsolatépítést kiterjeszti a magyar gazdaság felélesztésére is a magyar termelők és a magyar fogyasztók kapcsolatának szorosabbá tételére, egy magyar belpiac kiépítésére.
Aki ebben segíteni tud (ajánlások: termelők, dolgozni akaró személyek, fogyasztói szándék egy ilyen rendszerben, parlagon heverő hasznosítható termelő eszközök, területek), az jelezze felénk- ld. a cikkben az elérhetőségemet.
MINŐSÉG, TISZTESSÉG.

Üdvözlettel:
Horváth Ferenc
#2 égaljaGyöngyi. 2012-12-18 00:20
Gyópárka !
Az utcán a közlekedésben BÜNTETNEK-BÜNTETNEK.BÜNTETNEK !!! Még innen csüri-csavarja a pénzt ez a velejéig fertözött jóggyakorlat , micsoda? egy korupp rodhadt politikánk. Kutya Cica, bolha,tetü, patkány, ez mind a Magyaremberre van állitva, vagy is ennek a leple alatt van mire hivatkozniuk , hogy elszedjenek tőllünk annyi pénzt ami egy ember havi élelmét fedezi, a következö hónapban már nem lesz szüksége dolgozni 1-órát, sem nem , hogy 12-tőt naponta mert éhenhal, vagy megfagy a hideglakásban, igy járul hozzá a kis zsidóság az intézkedésével és a hatalom kihasználásával, finoman becsuszva a hatalmi korupcióba, hogy puszt a magyarnép 8)
#1 Gyopárka 2012-07-18 17:10
... a kutya, a cica eltartóinak a rossz viselkedését már büntetik. Innen csak 1 ugrás a bolhák, tetűk , patkányok gazdáinak az elmarasztalása .
Attól tartok, ez időszakot éljük át:((- parabola

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások