20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 március 02, szerda

Orosz hadműveletek és amerikai katonai laboratóriumok

Szerző: Oktagon Média

EZ IS MAGYAR ÉRDEK, HOGY JOBBAN MEGÉRTSÜK MI TÖRTÉNIK KÖRÜLÖTTÜNK. / Az Orosz Föderáció katonai különleges hadművelete Ukrajnában időben egybeesett az amerikai katonai biológiai laboratóriumok Kijevben és Odesszában tervezett elindításával – tudta meg az Oktagon. Talán ez a bizonyos indítás volt a Kreml határideje.

Az orosz különleges hadművelet egybeesett az amerikai katonai laboratóriumok elindításával Ukrajnában

Vlagyimir Putyin orosz elnök még 2017-2018-ban felhívta a figyelmet a biológiai fegyverek kifejlesztésének veszélyére az Orosz Föderáció határai közelében, és nyilvánosan is aggódott amiatt, hogy a külföldiek „céltudatos és professzionális” orosz bioanyagokat gyűjtenek. Aztán a sajtóban aktívan szóba került a genetikai fegyver létrehozásának lehetősége. A genetikai technológiák általában érzékeny és aktuális téma az elnök számára. És ezek az új amerikai-ukrán high-tech laboratóriumok a modern biológiai fegyverekre specializálódtak.

Kritikus projekt

Az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának Fenyegetéscsökkentési Ügynöksége (DTRA) 2021 októberében további megállapodást tett közzé a „különösen veszélyes kórokozók elleni küzdelemről” az Egyesült Államok kormányzati beszerzési honlapján. A dokumentum két biológiai laboratórium – Kijevben és Odesszában – elindításának utolsó szakaszára vonatkozik. Felszereléssel, a személyzet képzésével és a létesítmények üzembe helyezésével foglalkozik. A munka költsége 3,6 millió dollár, azonban a dokumentumban számos számadat titoktartási okokból el van rejtve. Emellett a laboratóriumok több mint 90%-os készültségéről és a projekt befejezésének hét hónapos késéséről számol be (pirossal kiemeltük) - a dokumentum aláírásától (2021. július) 2022. február végéig:

ukrajna usa 1

A laboratóriumok a Kooperatív Veszélycsökkentési Programnak megfelelően épültek. Ez a Pentagon-program 1991-ben indult , és Oroszország és a volt Szovjetunió országai ellen irányul. A laboratóriumok létrehozását az öt – biológiai (Biológiai Veszélycsökkentési Program) – alprogram egyikéből finanszírozták. Az aktív együttműködés Ukrajna és az Egyesült Államok között ezeken a területeken az első Maidan Nezalezhnosti után, 2005-ben kezdődött.

Két új laboratóriumot hoznak létre a Kijevi Állami Laboratóriumi Diagnosztikai és Állat-egészségügyi Kutatóintézet, valamint az ukrán élelmiszerbiztonsági és fogyasztóvédelmi közszolgálat odesszai kirendeltsége bázisán. A veszélyes betegségek kórokozóinak endemikus törzseit tartalmazó ukrán gyűjtemény nagy részét Odesszában tartják. Az új kijevi és odesszai biológiai laboratóriumok épületei 2019-ben épültek, de nem helyezték üzembe. A projekt alapítója az ukrán egészségügyi minisztérium egykori vezetője , Uliana Suprun (amerikai állampolgár, ezért színészi státuszban dolgozott), aki a "Doctor Death" becenevet kapta.

A szerződés szerinti munkát az Egyesült Államok kormányának tapasztalt vállalkozója - a Jacobs csoport, pontosabban annak CH2M Hill részlege - végzi. A további megállapodás szükségességét a COVID-19 világjárvány miatti többletköltségek és késedelem indokolja. A közlemény egyértelművé teszi, hogy ez a projekt fontos és sürgős az Egyesült Államok kormánya számára: a további lehetséges késéseket elfogadhatatlannak nevezik, és "a DTRA sürgős befejezése és mindkét laboratórium átadása szükséges a DTRA küldetés aktív és biztonságos végrehajtásának biztosítása érdekében".

„Mindkét telephely Ukrajna kormányának tulajdona és védelem alatt áll, de jelenleg egyik sem végez aktív biológiai munkát, mivel a DTRA arra kérte az ukrán hatóságokat, hogy ne kezdjék meg a munkát az átvételi és befejezési munkák befejezéséig” – áll a közbeszerzési anyagokban.

Arról is beszél, hogy az ukrán virológusok a DTRA tudta nélkül megkezdhetik a laboratóriumok működtetését és módosítását.

Az amerikaiak attól tartanak, hogy Kijevből és Odesszából "lopás vagy felszerelések megrongálása" lehetséges. És valóban, már felmerültek egyéni túlkapások. 2021 nyarán az említett kijevi kutatóintézet munkatársa egy veszélyes vírusból (Newcastle madárbetegség) vett mintát az intézményből, és azt egy rendes hűtőszekrényben tartotta saját lakásában, és el akarta adni

A harmadik világ országai a nanofegyverek tesztelési helyszíneivé válnak

Az orosz és ukrán médiában ezeket a laboratóriumokat tömegpusztító fegyverek kifejlesztésével hozták összefüggésbe, de az amerikai nagykövetség hamisítványnak nevezte az ilyen kiadványokat. Az a tény, hogy formálisan az ilyen törekvések az élelmiszerbiztonságra, a fogyasztóvédelemre, valamint a kórokozók és a fenyegető méreganyagok biztonságos tárolására irányulnak, hogy azok ne kerüljenek rossz kezekbe, és egyúttal békés kutatást és vakcinafejlesztést is lehessen folytatni. végrehajtották.” Az Egyesült Államok emellett "segíti Ukrajna azon képességének fejlesztését, hogy észlelje a veszélyes kórokozók által okozott járványokat, mielőtt azok veszélyt jelentenének a nemzetbiztonságra" - indokolta a külügyminisztériumot.

A DTRA (a Speciális Fegyverek Ügynöksége alapján 1998-ban alakult) hivatalosan nukleáris, vegyi és egyéb tömegpusztító fegyverek megsemmisítésével, szállításával, tárolásával és leszerelésével foglalkozik. Például 1991 és 2012 között az Egyesült Államok 9 milliárd dollárt költött olyan intézményekre, amelyek lehetővé teszik az emberre halálos és biológiai fegyverként való felhasználásra alkalmas vírus- és baktériumtörzsekkel való munkát Oroszországban, Ukrajnában, Kazahsztánban és Fehéroroszországban. A programnak számos kritikusa van, akik felhívják a figyelmet arra, hogy a Pentagon titkos információkhoz juthat, és a szerzők csak bioterrorizmussal foglalkoznak.

A Pentagon és az ukrán egészségügyi minisztérium közötti, a biológiai fejlesztésről szóló megállapodást Richard Lugar szenátor lobbizott . 2005-2009-ben, amint arról a WikiLeaks projekt beszámolt, erős külső nyomás nehezedett a köztársaság hatóságaira. Viktor Janukovics elnöksége alatt az aktivitás ezen a területen hanyatlásnak indult, de a 2013 végi államcsíny után újra megindult.

Szakértők szerint ma Ukrajnában 15 (más források szerint legalább 16) biológiai laboratórium kapcsolódik az Egyesült Államok katonai osztályához. Három Kijevben és Lvovban, egy-egy Odesszában, Herszonban, Ternopilben, Ungváron, Vinnitsaban, Harkovban és Luganszkban, kettő pedig Dnyipropetrovszkban található. Harkovban, ahol az amerikai virológusok egyik pontja található, 2016-ban katonák tucatjainak furcsa halálát jegyezték fel sertésinfluenzában. Márciusra a számla több százra rúgott.

Az Orosz Föderáció és Ukrajna határán 2019-ben kanyarójárvány és „a pestishez hasonló tünetekkel” járvány tört ki.

Az Octagon megmutatta az ENSZ Biológiai Fegyverek Bizottsága egykori tagjának, Igor Nikulin katonai szakértőnek a legújabb DTRA közleményt ezekről a laboratóriumokról . Kifejtette, hogy az amerikai katonai virológusok előszeretettel végeznek minden veszélyes kísérletet a harmadik világ országaiban:

– Az ukrán egészségügyi minisztérium és az amerikai védelmi minisztérium (Pentagon) együttműködéséről beszélünk. Egy olyan intézménynek, mint a DTRA, nagyon specifikus katonai feladatai vannak – a legújabb amerikai fejlesztések tesztelése egy adott génállományon – embereken, állatokon és növényeken. Ez biológiai ágensek – baktériumok és vírusok – létrehozására vonatkozik. Egyértelmű, hogy ez az amerikai katonai virológusok tevékenysége, szürke területen dolgoznak. Az amerikaiak nem a saját területükön végeznek ilyen veszélyes kísérleteket, hanem ott, ahol jó pozícióik vannak, ahol a hatóságok korruptak és ellenőrzésük alatt állnak. És ez a dokumentum mindezt csak megerősíti.

Forrás ésTovábbi kapcsolódó cikkek: ⇒

Beküldte: Antal Miklós

Hozzászólás  

#2 LÁNCLEVÉLBÖL: Ebben a cikkben olyan dolgokat fogtok olvasni, amit máshol nem.!R Zoltán 2022-03-03 19:22
Az ukrajnai biológiai laborok...

Ebben a cikkben olyan dolgokat fogtok olvasni, amit máshol nem.!
---
Sokan kérdezitek, igaz e, hogy vannak (voltak) laborok, és az "első csapás" alatt valóban megsemmisültek e ezek...
Legtöbbször térképeket is mellékeltek.
Igen a hír igaz!
De egy kicsit több is van ennél, kérlek olvasd el az írásomat...

Amíg le nem tiltják ezt is.
-----
Február 24-én az orosz hadsereg megsemmisítette az ukrajnai Ochakovban található amerikai haditengerészeti műveleti központot.
Ez egy fontos haditengerészeti bázis volt a Nikolaev régióban, amelyet az Egyesült Államok 2017 óta Haditengerészeti Műveleti Központnak nevez .
Vlagyimir Putyin orosz elnök február 21-én a nemzethez intézett beszédében kifejezetten az ukrajnai Ochakovban található amerikai haditengerészeti bázisról beszélt .

Február 24-én Putyin bejelentette, hogy úgy döntött, hogy különleges hadműveletet indít a Donbászban Ukrajna demilitarizálására és denacifikálására.
A bázist még aznap bombázták, és a földdel egyenlővé tették!!
DE a legfurcsább – az amerikai csend.
„Nem azt, hogy bombázták, hanem hogy az Egyesült Államok hallgat.
Miért? Nincs válasz.
Valószínűleg a NATO oktatói meghaltak, a felszerelések megsemmisültek, az épületek: csend.
A szuperhatalom nem reagál. - Csend.
És ez nem csak az Ochakov kikötő. Bebizonyosodott, hogy a "speciális hadműveletben" az oroszok módszeresen megsemmisítettek egy tucat biológiai és genetikai fegyverekkel foglalkozó laboratóriumot, amelyeket az USA szétszórt az országban, és mi volt az USA reakciója?
Csend itt is.
Valójában valami rosszabb, mint a csend.
-----
Ez most érkezett:.
„Az Egyesült Államok nagykövetsége az imént eltávolította weboldaláról az ukrajnai biológiai fegyverekkel foglalkozó laboratóriumuk összes dokumentumát"

éppen az utolsó napon eltávolítottak minden PDF fájlt a nagykövetség weboldaláról itt:
ua.usembassy.gov/.../biological-threat-reduction.../
De szerencsére még mindig itt vannak archiválva: web.archive.org/.../895/pdf/dtro-kharkiv-eng.pdfnem hivatalosan ezen laboratóriumok biztosítására és/vagy megsemmisítésére, valamint bizonyítékok gyűjtésére irányul.
Ezeket a laboratóriumokat a Fauci's EcoHealth Alliance irányítja.
ua.usembassy.gov/.../biological-threat-reduction.../
gab.com/IamTHE3percent/posts/107860785599275446
Az Egyesült Államok ukrajnai nagykövetsége ua.usembassy.gov/.../biological-threat-reduction.../)
---
A szigorúan titkos ukrán biolaborból kiszivárgott dokumentumok azt mutatják, hogy az Egyesült Államok halálos biológiai kísérleteket végzett ukrán katonákon..

Hozzáteszem, hogy a Thruth oldal kimondhatatlan titkokra is utal abban a rothadásban, amelyre az Egyesült Államok Mélyállama rontotta Ukrajnát (emlékezzünk Hunter Biden, a fia botrányára a "nagyfiú", azaz Biden apja megvesztegetéséért. )
UKRAJNA FELSZABADÍTÁSA az eddig rejtett dokumentumokhoz való hozzáférést vonja maga után, amelyek – Durham amerikai különleges ügyészéivel együtt – véleményem szerint a nemzetközi Deep State végleges összeomlásához vezetnek.
Megerősítésképpen ivan egy 2019-es videó, amelyben Lutsenko ukrán ügyész felfedi, hogy az Egyesült Államok nagykövete adott neki egy listát azokról a személyekről, akiket le kell fedni, és nem kell vádat emelni 2016-ban, mert az ukrán nyomozók G. Soros és B közötti milliárdos pénzügyek ügyében nyomoznak.
Obama. - Az amerikai nagykövet megálljt parancsolt az ukrán ügyésznek. Ez komoly beavatkozás egy ország részéről egy idegen országban, amelyet csak akkor tehet meg, ha különleges védelmet élvez. Az amerikai nagykövet pedig nem az Egyesült Államok, hanem az eddig Ukrajnát irányító Kazhara maffia nevében járt el.
----
Összességében így igaz lehet azaz "összeesküvés elmélet" is, hogy Putyin a Mély Állam ellen vívja a harcot...
#1 Ott az írás a falon - Imran Hosein sejk az ukrán-orosz helyzetrőlR Zoltán 2022-03-02 22:52
Imran N. Hosein sejk közismert író, filozófus, az iszlám vallás szakértője, több egyetemen végzett tanulmányokat, amerikai és kanadai egyetemeken oktatott. Számos könyve megjelent. Fejtegetése a kommunizmusról, Putyinról, Ukrajnáról, cionizmusról, a "nagy tervről".

Ezt nézzétek meg! Így lehet megérteni kiknek volt és van láb alatt Oroszország ...

youtu.be/xdXQHEXOwCE

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások