20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 október 16, szombat

A vakcina "izzik", és mérgező vegyületeket tartalmaz

Szerző: Melissa Strickler,

Melissa Strickler, egy keresztény, azt mondja Jim Hale-nek egy exkluzív LifeSite interjúban, hogy a Pfizer oltása mérgező vegyi anyagokat tartalmaz, miután nemrég kirúgták a Pfizertől.

A Pfizer bejelentője szerint a vakcina "izzik", és mérgező luciferázt, grafén-oxid vegyületeket tartalmaz

A Pfizer/BioNTech vakcina injekciós üvegcséi fluoreszkáló kék színben világítanak, és egy Luciferáz nevű enzimet tartalmaznak - mondta a gyógyszergyártó cég egyik minőségellenőrzője a LifeSiteNewsnak egy exkluzív interjúban a héten.

"A vakcina világít, legalábbis a Pfizeré" - mondta Melissa Strickler, aki közel 10 évig dolgozott a gyógyszeripari óriáscégnél. "Úgy néz ki, mintha valaki fogott volna egy kék világító pálcikát, feltörte volna, és beletette volna az injekciós üvegbe, de csak akkor, ha fény van, és sötét háttér körül van".

Strickler, aki a Pfizer nagy McPherson-i (Kansas) üzemében dolgozott, azt mondta, hogy a vállalatnál töltött karrierje során "több százezer egységnyi" vakcinát ellenőrzött, és "egyszer sem látott még ilyet, még a közelében sem". Általában a fiolákban lévő folyadék tiszta, mint a víz, mondta, de lefényképezte a fiolákat, amikor észrevette a folyadék kék fluoreszkáló árnyalatát, és érdeklődött a feletteseinél az összetevőről

Luciferáz nem szerepel a címkén

Strickler elmondta, hogy hallotta, amint egy orvos leírta az oltóanyagokban lévő összetevők kódjait, köztük a luciferáz SM102 kódját, amely egy sötétben világító enzim, amelyet szentjánosbogarak, növények és halak termelnek, és amelyet a biolumineszcencia-kutatásban használnak. Attól függően, hogy milyen vegyi anyagokkal keverik össze, a luciferáz különböző színekben világít.

A Nature Scientific Reports című folyóiratban 2020-ban megjelent jelentésben például egy élénk kék luciferázt azonosítottak, amely csak bizonyos hullámhosszúságú UV-fényben látható.

Strickler a LifeSite-nak elmondta, hogy e-mailt küldött a vállalatnak, és megkérdezte, hogy a luciferáz benne van-e a Covid vakcinában, és azt a választ kapta, hogy "csak a vakcina tesztelésénél használják", de a végtermékben nem lesz benne. "De ahogy én látom, az egész dolog kísérleti jellegű" - mondta Strickler.

"Még nem is láttuk, hogy a Comirnaty feliratokat az üzemben az ampullákra helyezik" - mondta Strickler, utalva a vakcina kereskedelmi nevére, amelyet az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal augusztusban hagyott jóvá. "Amennyire én tudom, még mindig mindenki azt a sürgősségi felhasználási engedélyt kapja" eredeti terméket.

Elvetélt fejlődésben lévő magzati sejtek a vakcinában

A Project Veritasnak adott, múlt héten nyilvánosságra hozott, robbanásveszélyes interjújában Strickler feltárta a Pfizer magas rangú alkalmazottaitól származó, bennfentes Pfizer e-maileket, amelyekben alacsonyabb szintű dolgozókat utasítottak arra, hogy ne beszéljenek a nyilvánossággal az abortált magzati sejtek szerepéről a Covid injekció kifejlesztésében.

Vanessa Gelman, a Pfizer világméretű kutatásért felelős vezető igazgatója e-mailt küldött egy alkalmazottjának, amelyben azt kérdezte, hogyan válaszoljon egy kérdésre az abortált sejtek Covid vakcinában való felhasználásáról.

"A vállalati ügyek szempontjából szeretnénk elkerülni, hogy a magzati sejtekkel kapcsolatos információk kikerüljenek a köztudatba. A kockázat, amit ennek közlése jelentene jelenleg, meghaladja a lehetséges előnyöket, különösen a nyilvánosság azon tagjaival szemben, akik felhasználhatnák ezt az információt olyan módon, amit nem szeretnénk, ha nyilvánosságra kerülne" - állt az e-mailben.

Philip Dormitzer, a Pfizer alelnöke és tudományos vezetője által küldött további e-mailekben a Pfizer Covid injekciójának előállításához használt, 1973-ban egy abortált kislányból kinyert és egy folyamatos sejtvonalon szaporított emberi embrionális vesesejtek (HEK 293 sejtek) szerepéről volt szó.

Strickler elmondta, hogy a sejteket a növekedési képességük miatt választották, és alapvetően egy abortált csecsemőből származó "rákos sejtek".

'Mi más?'

"Rosszul lettem tőle, mert ha már hazudnak egy ilyen dologról, akkor mi másról?". Strickler megjegyezte. "Ez tulajdonképpen az egyik olyan dolog, amit ha a nyilvánosság tudna, biztosan érdekelné őket."

Több ezren kértek felmentést a munkahelyi Covid vakcina-kötelezettség alól vallási vagy lelkiismereti okokból, hivatkozva arra, hogy a Covid vakcinák kifejlesztése során magzati sejteket használtak fel, de kérelmüket elutasították. A közösségi médiaplatformok rendszeresen törölték a Covid vakcina kifejlesztésében használt magzati szövetekről szóló bejegyzéseket, a mainstream média pedig "tényellenőrzést" végzett a "félinformációnak" minősített jelentéseken. Strickler szerint a Pfizer tudja ezt.

"Egyszerűen csak csalók

"Egyszerűen csak csalókák. Úgy értem, véget vethetnének az összeesküvés-elméleteknek, kijavíthatnák a tényellenőrzőket a közösségi médiában, és hallgatnak, mert tudják, hogy ha azt mondják, hogy 'igen, valóban magzati sejtvonalakat használtunk a fejlesztés során', akkor tudják, hogy nem tudják megtagadni a vallási mentességeket. Szerintem erről van szó.

"Véleményem szerint helytelen az abortuszból hasznot húzni. Nem hiszem, hogy Isten azt akarná, hogy ilyen dolgokat tegyünk. De ez ennél mélyebbre megy, ami a nyilvános megtévesztést illeti, és megpróbálják ezt a gyerekeknek adni".

Génszerkesztés

"Azt hittem, hogy ezek a dolgok összeesküvéses dolgok" - mondta Strickler a LifeSite riporterének, Jim Hale-nek. A Pfizer által elkövetett csalást azonban "végtelennek" nevezte. "Nem hiszem, hogy egy dologban is őszinték lettek volna ezzel az oltóanyaggal kapcsolatban, azon kívül, hogy kísérleti stádiumban van. És hogy mRNS technológiáról van szó".

Hozzátette, hogy az oltóanyag mRNS-technológiája a CRISPR technológiával génszerkesztésre is használható, és ezt a tényt a Pfizer, a mainstream média és a kormányzat üzeneteiben szintén elhallgatják a nyilvánosság elől.

A Pfizer alkalmazottai készek felmondani

Strickler elmondta, hogy a Covid előtt élvezte a termékellenőrként végzett munkáját, de a világjárvány kezdete óta sok alkalmazott "megbánta az oltást", miután megkapta az oltást, és "sokan visszautasították az oltást". Valójában az alkalmazottak több mint fele hajlandó emiatt kilépni, és ezt a Pfizer is tudja".

Strickler a gyógyszeróriást egy "bántalmazó, gazdag férjhez" hasonlította. Azt mondta, hogy a vállalat kiváló juttatásokat és fizetést kínál, "de nem éppen a legjobban bánnak veled abban az értelemben, hogy úgy tűnik, nem értékelik egyformán minden alkalmazottjukat".

Leírta, hogy gyakran küldtek "erényt sugalló" e-maileket az alkalmazottaknak, köztük egy olyat, amelyben a Pfizer vezérigazgatóját, Albert Bourlát "az év apjának" kiáltották ki.

Strickler elmondta, hogy gyakran ki akart lépni, miután a Covid vakcina gyártása megkezdődött a McPherson üzemben, és imádkozott is érte, de úgy érezte, hogy kénytelen kitartani, egészen addig, amíg rá nem bukkant a robbanásveszélyes és csalárd vállalati e-mailek adatbázisára, amelyet végül a Project Veritasnak mutatott be.

Miután a leleplező riportot leadták, Strickler kapott egy telefonhívást a Pfizer egyik alkalmazottjától, hogy ne menjen többet dolgozni, és a vállalat levele megerősítette, hogy kirúgták.

A LifeSite csatlakozik a Veritashoz, hogy adományokat gyűjtsön Strickler számára az igazság védelmében tanúsított bátorsága elismeréseként.

vakcinaiizik 1

https://rumble.com/vnr5qf-melissa-strickler-lsntv.html

Forrás: Pokol a Földön →  lifesitenews.com

 

Hozzászólás  

#1 Mi van a Vakcinában? => Petesejt !Mandala75 2021-10-23 10:00
Petesejt a vakcinában-

Dr. Zalewski - 15 perces előadás részlete:
(mikroszkópos képeket mutatja be):
magyar felirattal itt tekinthető meg:
huntv.info/a-dolog/

Peték, amelyek alumínium alapúak, és grafén-oxid kell a kifejlődésükhöz.

Dr. FRANZ ZALEWSKI által vizsgált vakcinák:
2/3-a: normál só-oldaltot tartalmazott azaz (üres-placebo) vakcina,
1/3-a: tartalmazta ezeket a petéket.

Ez egy élősködő.

Lehet látens, vagy alvó állapotban lévő. (Ahogy a fenyőmag sem kell ki,
csak akkor ha megfelelő körülmények vannak).

Reméljük, hogy nem lesznek életre keltve - mondja Dr. Zalewski.

Az tesztelő pálcikákat is megnézte mikroszkóp alatt (a végei le vannak forrasztva)
A tesztelő pálcika keféje: titániumot, alumíniumot és szenet tartalmaz.
Ez egy DNS adatgyűjtés.
A tesztelő pálcikák lényege a DNS gyűjtés.
-
Angol nyelvű cikk e témában:
COVID Vaccine Life Form: Polish Doc Finds “The Thing” in Pfizer Comirnaty Shot

nationandstate.com/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások