20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 február 24, szerda

A maszk viselés törvényellenes

Szerző: Új Világtudat.

Dakotai szavazás akár irányadónk (precedens) is lehet a törvénytelenségére...

Észak-Dakotában megszavazták, hogy a maszkviselés kötelezővé tétele "illegális"

Észak-Dakota Képviselőháza megszavazta, hogy az arcmaszkok kötelező viselésére vonatkozó szabályok illegálisak.

A törvényjavaslatot Jeff Hoverson képviselő kezdeményezte, aki az állam kormányzója által tavaly bevezetett kötelező maszkviselést "ördögi butaságnak" minősítette, hozzátéve, hogy "államunk nem egy fogolytábor". (1)(2)

A jogszabály vázolja, hogy "egy állam vagy helyi választott tisztviselő, az állam vagy az állam politikai alosztálya nem kötelezheti az egyént ebben az államban maszk, arcpajzs vagy más arcvédő használatára."

Ezenkívül "megtiltja az arcmaszknak vagy pajzsnak a használatát, mint követelményt az oktatás, a foglalkoztatás vagy a szolgáltatások feltételeként".

A törvényjavaslat azt is megjegyzi, hogy "Ha egy állami vagy helyi választott tisztviselő, az állam vagy az állam politikai alosztálya az adott államban élő egyénnek arcmaszk, pajzs vagy arcvédő használatát javasolja, a tisztviselőnek vagy szervezetnek értesítenie kell mindenkit, hogy nem kötelező."

Hoverson elmondta, hogy a kötelező maszkhasználatot "meg nem választott, gazdag bürokraták kényszerítik ki, akik elrabolják a szabadságunkat és fenntartják a hazugságot".

A törvénytervezetet 50-44 arányban hagyták jóvá, ami ezután az állami szenátushoz kerül.

Több állam, köztük Iowa, Montana és Mississippi megkezdte a kötelező maszkviselés feloldását annak ellenére, hogy Joe Biden megpróbálta kezdeményezni az egész országra való kiterjesztését, amelyről nemrégiben azt mondta, hogy akár "a következő évig is elhúzódhat".

Dr. Anthony Fauci szintén azt mondta vasárnap, hogy teljesen lehetségesnek tartja, hogy mindenkinek viselnie kell az arcvédőt 2021-ben és 2022-ben is, ami komoly felzúdulást váltott ki az Egyesült Államokban. (3)

(1) - https://www.legis.nd.gov/assembly/67-20
(2) - https://www.grandforksherald.com/news/
(3) - https://summit.news/2021/02/23/north-da

⇐ MEGNÉZHETŐ VIDEÓN ⇒

Forrás: Új Világtudat.
Kiemelések és a külalak Zolitól 

 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások