20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2023 szeptember 27, szerda

Az én történetem

Szerző: Név nélkül

Sajnálatos módon ebben az országban egyszerűen NEM lehet kivédeni, megtagadni gyermekeinknek szánt kötelező mérgeket.

Kisfiamnál, aki mindenbizonnyal oltáskárosult, mivel súlyos beszédkésése van, tavaly még 90-es IQ-t mértek, idén az országos pedagógiai szolgálatnál, a hasonló gyermekeknél kötelező jelleggel mért tesztjén (C-peptiddel, zeolittal, hcq rásegítéssel) már 125-öt mértek. El voltak képedve. De ez egy másik történet! De most oltásírtás.

Betöltötte a 6. évet, s mint olyan kötelezve volt a DPTa+IPV (diftéria/torokgyík+ pertusszisz/szamárköhögés + inaktivált poliomyelitisz vírus) gyermekbénulás oltásra. Élből húztam az időt, tehetetlenségben töltött álmatlan éjszakáim állandósultak. Elmúlt évemben mindent körbejártam jogilag, orvosilag. Mindent. Semmi esély erre ma Mo.pöcében.

Van ismerősöm, aki hiába szerzett bíróságilag mentességet, mert súlyos autista gyermekét már nem akarta kitenni ennek..elég egy buzgó védőnő az oviban, és pont leszarják. Beoltják a hátsó szobában. Mert ugye veszélyezteti a többieket. Be is nyeltek egy súlyos cukrot szegénykének..napi szúrásokkal tarkítva egy értelmileg elveszített gyermeki életet. Szóval húztam időt, nem is tudom , mit vártam. Orvos és lelkes aszisztense elkezdett zaklatni telón, oviba mások által.

De ugye segíts magadon és Isten is megsegít...szóval váltottam. Rámentem agyilag, a "jólvanbasszátok meg, oltsátok be, de kiszedem belőle" irányba. A fecskendőt ugye a kígyó méregfogáról mintázták. Kezeljük úgy a dolgot, mintha kígyó marta volna meg. A kígyóméreg kiszedő pumpa adta magát. Szóval beszereztünk egyet, bármennyibe kerül is. Készültünk itthon kisfiammal, pontosan tudja, hogy halálinjekciókat szúrnak beléjük. Edzettünk. Gyakoroltunk. Úgy mondják a kígyósok, hogy 5 perc a max idő, míg a pumpának rá kell kerülnie a marásra, mert csak addig van a területen a méreg. Minél hamarabb, annál jobb.

Mentünk oltásra. Alig tudtam odavezetni, de muszáj volt. A doktorbácsink egy igazi BigPharmaHős, aki szereti mutogatni az ablakból a gyerekeknek a legújabb névrendszámtáblás bmw-jét, miközben az apja f*szát is végigoltja. Ő már közölte velem, hogy ne húzzam az időt, mert így is úgyis be lesz oltva. Az a nem mindegy, hogy hívnia kell e az antszt, mert akkor ők hívják a rendőrséget, akik gyámügyesekkel együtt kivonulnak gyermekemért pl oviba, s elviszik hozzá oltani.. Nélkülem. Én kapok egy 500 e ft-os bírságot,a gyámügy beindít egy alapos gyermekvédelmi eljárást ellenem, hogy veszélyeztetem gyermekem, plussz ki kell fizetnem a rendőrségi "használatidíjat".

Azért tettem még próbát dokinál, mikor odartünk:
- Szeretnék élni önrendelkezési és elállási betegjogommal, ami az orvosi, invazív beavatkozásra vonatkozik, mint a gyermekem gondviselője.
- Anyuka Önnek nincs joga gyermeke beavatkozásairól dönteni.
- Amennyiben? Én vagyok a szülőanyja, egy háztartásban élünk!
- Önnek, mint gondviselőnek a gyermekét etetni, itatni, tisztálkodtatni és fekhelyet biztosítani van joga, valamint a kötelező oktatási rendszerbe biztosítani neki a bejárást. Az orvosi beavatkozásairól az állami apparátus dönt!

Köpni nyelni nem tudtam, olyan szépen leírta ezt a mocskos *idó rabszolgatartó rendszert. Gyermekeink s mi magunk is csak jószágok vagyunk. Már nem trükköznek, kimondják. Kuss van, vagy viszik a gyereket.

Kértem a tájékoztatást, mi van a vakcinában, stb. Összevissza beszélt, kisfiam be is dobta a frankót egy nagy legyintéssel: pff ez KIT érdekel? Doki ekkor bekussolt, tudta, h igaza van gyereknek.

Lényeges az idő! Hogy hova parkolsz, stb. Az oltás bevételétől zalán futása van, természetes viselkedéssel, nehogy szagot fogjon a szarházi. Minden papírt előtte megirattam aszisztenssel, hogy ne utána szöszöljön. Sürgősen mennünk kell másik helyre időre...

Ez fontos! Minél hamarabb kerül rá a pumpa, annál többet szed ki. Gyermek közreműködése is lényeges! Nagyon lényeges, hogy soha ne kezeljük ilyen szituban csecsemőként. Higgyétek el, hogy sokkal többet értenenek a világunk gonoszságából mint mi magunk.

Azt hiszem jól teljesítettünk, cirka 2 perccel utána már rajta volt a pumpa. Ő maga nyomta rá a vákumot. Úgy 10 sec. nem volt semmi, de aztán bespriccelt pici véres cucc, majd az egy percig tartó rajta lévő hatóidő alatt folyamatosan szivárgott a vér belőle. A szúrás helyéből. Kicsim nem szórakozott, még rajta tartotta egy jó percig, közbe meg itta a zeolitos, hcq-s vizet!

Szeretném hinni, hogy jó része kijött. Ha már csak a harminc százaléka kitisztult...már jobb, mint a 100.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások