20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 január 04, kedd

Az ébredés kollektív eseménye

Szerző: Lisa Renee

Ahogy belépünk a társadalmi összeomlás szakaszaiba, ahogyan ez jelenleg is történik, ez azt jelenti, hogy az energetikai mezők egyre destabilizáltabbá válnak, és a külső konfliktusok és a káosz fokozódnak.

Kedves Felemelkedő Család!

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy az emberiség több fronton is aktív háborúban áll. Itt egy aktív szellemi háború folyik az emberiség ellen - nem emberi irányítók által -, amely kiterjed a bolygón kívüli konfliktusokra és az ET űrhajók Kuiper-övben való parkolására is.

E csoportok némelyike nyomást gyakorol a nyugati kultúrákban élő nemzetekre, hogy az egyéni szuverenitást támogató demokratikus vagy szabadságon alapuló ideológiákat összeomlasztva illeszkedjenek a techno-totalitarizmuson keresztül a kollektivizmus globalista rabszolgarendszerébe.

Furcsa és szokatlan események történnek a bolygó sakktáblájának különböző dimenzióiban. Ezek a rejtett események magukkal hozzák azt a súlyos furcsaságot, hogy meghatározzuk, hogy ezek az energetikai hatások megnyilvánulnak-e és melyek lesznek-e az idővonalunkon, vagy ezek a konfliktusok semlegesítve és láthatatlanná téve lesznek. A hatássemlegesítést úgy definiálom, mint egy olyan eseményt vagy pusztítástípust, amely egy hamis zászlós művelet során történik, és amely a radar alatt zajlik, így a lakosság többsége nem veszi észre, vagy nem tudja, hogy mi történik. A legtöbbünknek ebben a közösségben fel kellene ismernie, hogy jelenleg nincs működő hírmédiánk. A főáramú hírforrások teljesen ellenőrzött propagandagépezetek, amelyeket az irányítók által irányított (fekete) katonai hírszerzéssel összehangolva működtetnek. Ez nagyon nehézzé teszi ezt az időszakot, mert gyengébbek vagyunk azáltal, hogy nem férünk hozzá az aktuális információkhoz, vagy nem tudjuk, hol van a legfrissebb hadszíntér. Egy példa: sajnos a biofegyveres állatkísérletekről szóló statisztikák nagyrészt manipuláltak és torzítottak, így szinte lehetetlen megmondani, hogy mi micsoda.

Valami más is eszkalálódott az elmúlt hetekben, és ez valami olyasmi, ami úgy tűnik, mintha valamiféle katonai művelethez kapcsolódó stratégiai akció lenne. Nem vagyok bennfentes, és nincs semmilyen kapcsolatom a hadsereggel, azonban úgy érzem, hogy a keleti parton katonai műveletek folynak a védelem egy másik szintjén, és hogy stratégiai lépések történnek e végidők harcai közepette. A harc spirituális és pszichológiai harc is, és mint azt sokan közülünk tanúsíthatják, a tömegeknek elmondott gonosz trükkök, téveszmék és hazugságok mértéke meghaladja mindazt, amit szavakkal megfelelően le tudunk írni.

A távolban még mindig ott lebeg 2022 márciusa, mint mérföldkő az idővonalon, amely olyan irányokat nyit meg, amelyekben sokan közülünk elkezdhetnek előrelépni az életükben. Sokunk számára most úgy tűnik, mintha a várakozás elidegenítő helyzetének túszai lennénk, a semmi ürességében tartva, néhányan közülünk elszigeteltnek, csapdába esettnek és mozdulatlannak érezzük magunkat, miközben sokan körülöttünk még mindig nem veszik észre, hogy egy aktív háborúban vagyunk, amely minden emberi dolog ellen dúl. Mint már sokszor említettük, ez az az időszak, amikor veszteségeket fogunk szenvedni ebben a háborúban. Emberek, helyek és dolgok elszabadulhatnak, mert fogalmuk sincs arról, hogy mi történik, és mert hisznek a hazugságokkal és csalásokkal teli propagandamédiának. Ha a tűzvonalba kerülünk, súlyosan megsérülhetünk vagy kiiktathatjuk magunkat. Úgy tűnik, hogy amikor eljön az idő a változásra és a kollektív fordulópontra, lesznek mögöttes problémák, és ezek a problémák jelenleg eszkalálódva jelentkeznek, ezért írom ezt nektek. Az ellenőrök gyakran használják ki az ünnepnapokat és a hétvégéket saját előnyükre, hogy a nyilvánosság elől elrejtett műveleteket hajtsanak végre. Azok, akik az emberiséget támogatják - mi fehér sapkásoknak neveznénk őket -, szintén hajlamosak arra, hogy az ünnepnapokat vagy a hosszú hétvégéket valamilyen stratégiai művelet végrehajtására használják fel. Jól ismerik a sátáni ünnepeket, teliholdakat és egyéb rituális napokat. Úgy tűnik, hogy az év vége az ünnepekkel együtt sokkal nagyobb súlyt képvisel, figyelembe véve a területen jelenleg zajló műveleteket. Több ország nagyszámú katonai személyzete vesz részt egy sor hadgyakorlaton és állítólagos gyakorlaton.

Ez a fázis teljesen kiszámíthatatlan, nem lehet megjósolni a kollektív események pontos időzítését a nulla pont-nulla pontok között. Csak Isten tudja, mikor fog megtörténni, és ez egy isteni terv időzítése szerint történik, nem hagynak el minket, és nem fogjuk elveszíteni a háborút, még ha úgy is tűnik. A legnagyobb kihívás, amellyel mindannyiunknak szembe kell néznünk, az a mérhetetlen fájdalom, amikor tudjuk, hogy azok az emberek, akiket szeretünk bedőltek a sötétség csalásának és hazugságainak, és hogy sokan maguknak is ártanak azzal, hogy hisznek ezekben a hazugságokban. Bár amikor és ha elhagyják a testüket, az egy sokkal jobb térben lesz, mivel ez egy rövid életfelülvizsgálat lesz, és egy felszabadulás az elmekontroll alól, amit a valóságnak ezen a szintjén elszenvedtek. Ezen a ponton nehéz megmondani, hogy mit lehet tenni a biofegyver hatásainak semlegesítésére, mivel sok jótékony akciót és tisztítást látunk tömegesen történni. Úgy érzem, hogy ezzel megakadályozható a beoltott populáció nagymértékű kihalása, de nem vagyok biztos benne, hogy mennyit lehet semlegesíteni, és hogy minek kell történnie, mivel sok lélek úgy dönt majd, hogy elmegy.

Az elmozdulás fordulópontja valahol most és a következő (2022) év első negyedéve között következhet be, ami valamilyen nagyszabású globális esemény lesz, ami drámai lesz, nem lehet elrejteni, és még a mainstream követő lakosság is látni fogja és tudni fogja. Ha egyszer megtörtént, a szellemet nem lehet a palackba préselni, hogy úgy mondjam. Ezzel az eseménnyel úgyszólván felforrósodik a hangulat. Ez a dominó és a jokerek lezuhanásának fontos szakasza, és itt meg kell jegyezni, hogy az irányítók mindent megtettek annak érdekében, hogy elrejtsék az igazságot, hogy aláássák ezt a jóindulatú napirendet, hogy eltereljék és megzavarják a tömegeket, hogy ne jöjjenek rá, mi történik, és ki áll az "oszd meg és uralkodj" és a biofegyverek pszichopsziája mögött. Azok közülünk, akik a háború ködében még tudnak gondolkodni, tisztán látják, hogy az injekciók tünetei a tolt változatok.

Olyan kérdések, amelyek mostantól 2022 márciusáig, illetve azon túl Nagy Eseményként jelentkezhetnek, vagy nem jelentkezhetnek.

- Szürreális globális események, mint például a háborúk meghirdetése más országokkal. Az Egyesült Királyság nukleáris programjának neve "Trident a Poseidon-Craft-tal" (itt olvasható), és a "Vörös Kocka" rendszerhez kapcsolódik. Ez főleg a kétségbeesés jele lesz, ha sikerül nekik, mert tudják, hogy nem lesz semmiféle nukleáris esemény.

Kisméretű hamis zászlós műveletek, terrorizmus a fekete katonai hírszerzés által figyelemelterelés és álcázás céljából.

- A nyugati pénzügyi piacok és valuták összeomlása.

- Hirtelen halálesetek és eltűnések a világ minden tájáról, hírességek, királyi személyek, mint például a brit királynő.

- Halottnak hitt emberekről kiderül, hogy életben vannak, és a tanúvédelmi program részei.

- Katonai bázis vagy űrprogram legénysége által katonai műholdrendszereken keresztül vezérelt vészhelyzeti műsorszóró rendszer (EBS).

- Bizonyos online szolgáltatások vagy az internet-hozzáférés ideiglenes leállítása.

- Irányító struktúrák összeomlása és ellenőrzött megsemmisítése, pl. kórházak, orvosi rendszerek, légitársaságok, utazási ipar, hajószállítás stb.

- Ez bizonyos területeken megszakíthatja az ellátási láncokat, például az Egyesült Államokban már nem juthatunk hozzá bizonyos tengerentúli árukhoz vagy termékekhez.

- Az EMP-fegyverek általi megsemmisítés vagy egyes nevezetességek, például a washingtoni Fehér Ház újjáavatása. Ez a terület mint politikai főváros "történelem".

- Annak tudatosítása, hogy sokkal több embert öltek meg a biofegyverek beadásával, mint amennyit elmondtak nekünk. Eltitkolták a haláleseteket, csendben katalogizálták, hogy ki milyen vakcinatételeket kapott. A népirtás ismertté válik, és az érintettek végül bíróság elé kerülnek. A jóindulatú 5D csoportok nemrégiben értesültek a jogsértésekről, az emberek népirtásáról, és jelenleg döntenek arról, hogy mit tegyenek ez ügyben.

- Egy titkos űrprogram koordinálja egy szakadár (= renegát) civilizáció létezésének és a birtokukban lévő technológiáknak a felfedését, hogy felfedjék a háborút a nem emberi entitások vagy démoni erők, az úgynevezett idegenek ellen.

- Emberkereskedelem vérért és testrészekért, szervkereskedelem, pedofília és gyermek-adrenokróm farmok földalatti bázisokon és bunkerekben, valamint bolygón kívüli ellátás.

- A mély földalatti alagutak és katonai bázisok (DUMB) létezése, amelyek nem emberi démoni entitások és idegenek számára szolgáltak fedezékül, hogy emberekre vadászhassanak. A földalatti városok létezése, amelyeket a luciferi vérvonalak és névtelen milliárdosok használnak a sátáni elit romlott tevékenységeinek elrejtésére.

- Új technológiák vagy radikális változások hirtelen bevezetése, amelyek hatással vannak az általunk ismert társadalomra.

- A mainstream média megdöntése és Izrael lerohanása és/vagy összeomlása.

Talán jelentősége van annak, ha ezen a ponton megemlítem, hogy nem politizálok, fiatalkorom óta eltávolodtam a politikától egy sátáni, korrupt rendszerben, és ezért nem szavazunk. Mindketten megvetjük az emberek és életformák szándékos bántalmazását és kínzását. Információim 20 évnyi terepmunkából származnak, amikor vonakodva kértek meg arra, hogy energetikai szempontból vizsgáljam meg a világ eseményeit, hogy láthassam, mi történik részletesen, és segíthessek az alapítóknak, ha kérik. Durván ráébresztettek, hogy korrigáljam a gondolkodásomat, amikor elmondták, hogy az amerikai alkotmány energetikailag kapcsolódik az Egy Törvényéhez, Isten természeti törvényeihez. Világossá tették számomra, hogy az USA ezért stratégiai fontosságú mind ebben a spirituális háborúban, mind az irányítók elleni globális háborúban - ezek a kézzel kiválasztott vérvonalak és földönkívüliek, akik a globális irányítás piramisának csúcsán dolgoznak. Nem szabad elfelejtenünk, hogy sokan ezek közül az emberek közül, akik ezt a NAA napirendet vezetik, embernek tűnnek, de nem azok. Ők azok, akiket a feletteseik irányító pozícióba helyeztek, hogy irányítsák az emberiséget a fajtájuk számára.

Bármilyen szerencsétlen is látni a szenvedést és a pusztítást, ami a világban történik, és azt, hogy az emberiségnek ki kell hevernie a poszttraumás stressz szindrómát, mindazt, ami történt, és hogy valós időben élt át egy népirtást. Az emberiség egy sokkal jobb idővonalban diadalmaskodik, ahol az igazság kimondható, és visszanyerjük szabadságunkat, ahogy belépünk e valóságrendszer egy teljesen új változatába.

Karácsonykor stresszes lehet, és a külső események még őrültebbnek tűnnek, ha ez egyáltalán lehetséges! Tegyetek meg tehát mindent, hogy ne engedjétek be a negativitást a szívetekbe, és összpontosítsatok arra, hogy spirituálisan megerősítsétek magatokat, kérjetek útmutatást, és cselekedjetek az alapján, és hozzatok olyan elhatározásokat, hogy hogyan tudtok hasznosak lenni, miután átmentünk ezen a Nagy Eseményen. Miközben a társadalom összeomlik, néhányan közülünk lassan felépítik személyes részeiket, hogy felkészüljenek arra, ami jönni fog, és arra, hogy hogyan szolgálhatják a legjobban az emberiséget, hogy támogassák azt. Ez lehet egészen egyszerű, mint például a megszakadt családi kapcsolatok helyreállítása, vagy az emberek segítése abban, hogy megértsék ezeket a változásokat és azt, hogy mi történik a Földön a felemelkedési ciklus alatt. Néhányan nem lesznek készek a változásra, és ez azt jelenti, hogy el kell engednünk őket, mert nem lesz visszaút - itt az ideje, hogy alkalmazkodjanak a változásokhoz, vagy távozzanak.

Ez egy bonyolult téma, amelyről már több különböző tanfolyamon vagy hírlevélben is beszéltem részletekben, de sokan, akik újak, talán nem hallották vagy olvasták a korábbi információkat. Itt az ideje, hogy eltávolítsátok a félelmet, megnyugtassátok az elméteket, és fejlesszétek a kapcsolatotokat a Forrással és Krisztussal. Kapcsolódj azokhoz a dolgokhoz, amelyek mosolyra késztetnek, amelyeket szeretsz és amelyekért hálás vagy, és összpontosíts azokra a dolgokra, amelyeknek mély értelmük van a szívedben. A Forrás és a mi szeretett Christos családunk fedez minket, nagyon keményen dolgoznak mellettünk, és sok titokzatos dolog történik, ami egy áldás, hogy segítsen mindannyiunknak, hogy esetleg csodákat tapasztaljunk.

Ne engedjetek a félelmen alapuló elbeszéléseknek, hogy a dolgok hogyan néznek ki kívülről, mert ez nem az igazság! Sok jó és pozitív dolog történik az emberiség számára, amit kívülről még nem láthatunk. Isteni időzítéssel fog jönni, és ez a változás egy új társadalom felfedezéséhez fog vezetni bennünket, ezért rugalmasnak, alkalmazkodóképesnek kell lennünk, és kapcsolódnunk kell szívünkhöz és Isten Szentlelkéhez. Elég a szándékunk, hogy kapcsolódjunk a Forráshoz és legyen egy jó szerető szívünk, használjuk a józan eszünket, hallgassunk a szerető belső krisztusi lelkünkre és ne adjuk fel - már majdnem ott vagyunk!

Szeretet és GSF,

Lisa

Beküldte: Antal Miklós

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások