20240428
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 július 14, szerda

A Covid-19 vakcina: sátáni program?

Szerző: Lang Péter atya

Covid-19 vakcina - német FSSPX pap szólal meg: NEM! A hazugságok és a félelem, a nyomás, valamint egyesek személyes és pénzügyi érdekei közepette itt világos és megalapozottan bemutatjuk azokat az okokat, amelyek megtiltanák minden katolikusnak a Covid-19 elleni "vakcina" szedését. Olvasónk pedig maga is meglátja: ez nem egyszerű személyes vélemény, hanem átgondolt és objektív ítélet.

 Szeretettel köszönjük Peter Lang (1) atya részvételét ebben a vitában, szellemi őszinteségét és bátorságát [Az MPI német nyelvű svájci tudósítójának fordítása németül].

 (1) Pénzügyőr a X. Szent Piusz papi testvériség német körzetében [Priorat St. Athanasius, Stuttgarter Str. 24 70469 STUTTGART FEUERBACH]]

A Covid-19 vakcina: sátáni program?

A média és a politikusok masszív, állandó és okosan hangszerelt propaganda révén folyamatosan azt mondják nekünk, hogy a „Coronavirus 2019” (Covid-19; SARS-CoV-2) ellen nem lehet más alternatíva, mint az oltás. Egyhangúak: csak a világ teljes lakosságának oltása képes garantálni a jövőbeni általános egészséget és jólétet. De vajon igaz-e? Természetesen nem. És még a WHO is figyelmeztet minket: "A vakcina nem hozza vissza a régi normálist." 1 Ennek ellenére az egész világon immunizációs programok jelennek meg. Ezért mindezen ellentmondásokkal szemben kötelességünk katolikusként feltenni magunknak a kérdést: milyen ítéleteket kell hoznunk ezekről a sok szürke terület által lefedett tényekről?

I - Előzetes megjegyzések

 Ideális lenne az oltás kérdésének általános kidolgozása, de ehhez egy teljes tanulmányra lenne szükség, amely elvezetne minket az itt szóban forgó kérdés középpontjától.

 2005-ben madárinfluenza, 2009-ben sertésinfluenza 2, 2014-ben az Ebola vírus 3 és 2016-ban a Zika vírus 4 volt, amelyeket szisztematikusan nagyon veszélyesnek mutattak be, és amelyek ellen az oltást javasolták végső megoldás, a csodaszer terjedésük ellenőrzésére. Például néhány kormány több millió adag oltást rendelt el, amelyeket később megsemmisítettek 5.

 Ugyanakkor a globális felmelegedés hazugsága (nevezetesen az, hogy a CO2 felelős a légkör alig több mint 0,39% -áért felelős) egyedül a föld színén terjedt el.

 Egyszerű, kevés józanésszel rendelkező objektív elemzés azt mutatja, hogy a hazugságok egymás után következnek: ne hagyjuk figyelmen kívül ezt a helyzetet, amikor a Covid-19 kérdését vizsgáljuk. Legyünk tehát mindig óvatosak azzal szemben, amit a világ magas politikai szférája és nemzeti szinten elénk táró alternatíva elé állítanak, különösen akkor, ha az emberek elleni vakcinával az emberiség "megváltását" kezdik megidézni. Covid19.

II - A Covid 19 „járvány”

A halálozási arány elégséges annak bizonyításához, hogy a Covid-19 esetében ez nem járvány: amikor 2020-at és 2019-et hasonlítunk össze, azt látjuk, hogy Németországban a halálozási arány szinte azonos az évről-évre; egy másik példa: az Egyesült Államokban a halálos áldozatok száma 2020-ban még alacsonyabb, mint 2019-ben - és ez annak ellenére, hogy a propaganda megpróbálta elérni, hogy az akkor még Trump által irányított ország egyfajta "Covid-19 poklában haldoklik" ”.*

A legújabb immunológiai tanulmányok tehát azt mutatják, hogy a legtöbb országban a Covid-19 eseteinek halálozási aránya az érintett népesség 0,10 és 0,50% -a között van, ami összehasonlítható az 1957 és 1968 influenza hullámokkal.

Ezenkívül számos virológus kimutatta, hogy a PCR-teszt nagyon pontatlan 6 (a betegtájékoztató azt jelzi, hogy a diagnózist nem engedélyezték). Ez a teszt csak azt jelzi, hogy az egyén testében van valami a Covid-19-ben (vírus, elhalt vírus vagy vírustöredékek), de semmilyen módon nem jelzi, hogy valóban a vírus hordozója-e. -19 influenza 7. Így a Covid-19 vírussal fertőzött egyének közel 40% -a továbbra is tünetmentes marad, és közel 40% -uk tünetei a legrosszabb esetben enyhék. A mindennap közzétett adatok szándékosan és szándékosan mellőzik ezt a tényt, a számoknak magasnak kell maradniuk, hogy a lakosságon belüli félelem szintje ne csökkenjen, és hogy a nagy tömeg engedelmes maradjon 8.

Hogy a Covid-19-et "világjárványként" mutatta be a tömegtájékoztatás szerte a világon (ráadásul minden egymással összhangban van, ami aligha kedvez (gondoljunk csak a kommunizmusra vagy a nemzetiszocializmusra)), ez mindannyiunk adata az elmúlt hónapokban tapasztalt.  

De miért ilyen könyörtelen? Mivel lényegében a sátáni háttérhatalmak egy új globalista és kommunista világrendet akarnak telepíteni - Kínához hasonlóan - a jelenlegi rend romjaira. Új rend szándékosan Isten nélkül, természetes rend, törvény és igazság nélkül.

III - A Covid-19 elleni vakcina

A média és a politikusok naponta és minden csatornán elmondják nekünk: a Covid-19 vírus ellenőrzés alá vonásához a bolygó összes lakóját be kell oltani. Nincs alternatíva.

Angliában az oltásra már 2020 november vége óta sor került; Németországban, 2020 december vége óta (oltási központokat telepítettek az ország egész területén): ezért arra kell számítanunk, hogy hamarosan egyik vagy másik eszközzel kénytelenek leszünk erre az oltásra, különösen néhány ország már kínál utazási lehetőségeket oltott egyéneknek (a kényszer tehát lényegében társadalmi lesz: a megtagadókat ezután „vakmerő egoistáknak” vagy „önmagukra és társaikra jelentő veszélyeknek” nevezik). Tehát egy ilyen helyzetben, és figyelembe véve a minket körülvevő hazugság istentelen légkörét, mit gondoljunk erről a vakcináról? Csak a legrosszabbra számíthatunk. Vegyük ezt a kérdést rövid elemzés útján, mindig objektivitással és fenntartások nélkül:

a) A vakcina kifejlesztése

Ezt az oltást kevesebb, mint egy év alatt fejlesztették ki. Azonban általában és a múltban mindig legalább nyolc-tíz év kellett egy oltóanyag kifejlesztéséhez (és akkor is gyakran nem érték el a hatékonyságot). A Covid-19 vakcina kutatásával egyszerűen kihagytuk az állatkísérleti fázist; más teszteket kihagytak és drasztikusan leegyszerűsítettek és / vagy rövidítettek az idő megtakarítása érdekében. Ezen túlmenően az általában ilyen eljárásokban elvégzett kockázat-haszon értékelést sem az EU, sem a STIKO 9, sem az IQWiG 10 nem végezte el, nemhogy a Bizottság etikai bizottsága véleményéhez.

Minden arra enged következtetni, hogy a kutatás és fejlesztés ezen kivételesen rövid és "rendkívüli" szakasza révén (az eddigiekhez képest), hogy az oltáshoz kapcsolódó mellékhatások kockázata még magasabb. a művészet szabályaihoz ". Valójában jelenleg és ebben a szakaszban még senki sem tudja, mi lesz a Covid-19 elleni vakcina által okozott kár jövője. Az Egyesült Királyságban a Covid-19 oltást követően néhány arcbénulás és súlyos idegrendszeri rendellenesség ad első képet a veszélyről. Tehát - és a fentiekre való tekintettel - sokkal világosabbá válik, mint a valóságban, mi emberek vagyunk azok az olcsó tengerimalacok ennek az oltóanyagnak a kifejlesztésében - a tengerimalacok, köztük az "oltás pápája", Bill Gates, becslései szerint 10-15%** hal meg a bevitele következtében („járulékos kárnak tekintett halálesetek”) 12. Svájcban már volt egy hivatalos haláleset oltást követően 13; Norvégiában 2021 január közepén 23 halálesetet jelentettek a Covid-19 14 elleni oltásokat követően; a Wochenblick 2021.01.24-i jelentése szerint 11 idős ember halt meg egy Uhldingen-Mühlhofenben található német idősek otthonának 40 lakója beoltása után; stb. És ez még csak a kezdet: ez a lista valószínűleg a következő hetekben és hónapokban bővülni fog. A média és a politikusok szerint azonban ezek csak mellékhatások, nagyon elhanyagolhatóak ehhez a "szörnyű" Covid-19 vírushoz képest.

Az egyetlen kirívó elhanyagolás tényezője, amellyel a Covid-19 elleni vakcinát kifejlesztették, már elegendő ahhoz, hogy kategorikusan elutasítsa ennek a vakcinának az injekcióját. Senkit nem szabad és nem kell kényszeríteni arra, hogy elszenvedje annak a felelőtlenségnek a következményeit, amellyel ezt az oltóanyagot kifejlesztették.

b) Az mRNS vakcina

Michael Hesemann azt írja, 15: „A mainzi székhelyű BioNtech cég azt állítja, hogy képes oltást adni nekünk a Covid-19 ellen. De nem meglepő, hogy a BioNtech alapítója a Stern TV műsorában azt mondta, hogy ő maga nem kapja meg az oltást? Figyelem: saját vakcinával! "Például a BioNtech 2020-as éves befektetői jelentésében ez olvasható (15. oldal) 16:" A mai napig nem engedélyeztek mRNS-alapú immunterápiát, és lehetséges, hogy soha sem. Az mRNS-gyógyszerek kifejlesztése a klinikai fejlődés és a szabályozás szempontjából valóban jelentős kockázatokat rejt magában a terápiás termékek ezen új kategóriájának új és soha nem látott jellege miatt ”.

Világosan beszélünk a befektetőkkel. De nekünk, embereknek, tengerimalacoknak nem. A Covid-19 esetében tehát ez az első alkalom az oltás történetében, amikor mRNS-alapú módszert alkalmaznak. A múltban egy ilyen vakcina soha nem jutott el állatkísérletekkel, és soha nem hagyták jóvá a súlyos mellékhatások magas kockázata miatt.*** De a Covid-19 esetében ezek az aggodalmak már nem játszanak szerepet. De itt is a média és a politikusok folyamatosan minimalizálják e tények komolyságát. Dr. Wolfgang Wodarg virológus az mRNS-vakcina problémáját kategorikusan és egyértelműen összefoglalja: „A tervezett „oltások” genetikailag megváltoztatnak minket. A legjobbra vagy a legrosszabbra? Erre a kérdésre könnyű választ adni: természetesen rosszabbul. Ha a szegény kisemberek, olyan szánalmasak, azt hiszik, hogy beavatkozhatnak az ember genetikai örökségébe - amelyet Isten teremtett - annak érdekében, hogy a kritériumaik szerint megváltoztassák azt, akkor ez csak pusztító következményekhez vezethet. Ennek az mRNS-vakcinának a beadása nem más, mint forradalom Isten és az általa a természetben bevezetett rend ellen.**** Az ember azt hiszi, hogy ő Isten.***** A Covid-19 elleni „oltással” szemben tehát, amit nekünk, katolikusoknak meg kell tennünk, már nem kétséges: a kategorikus elutasítás.

c) A magzatok használata

Az 1960-as évek óta számos oltást fejlesztettek ki legalább három elvetélt gyermek magzati sejtvonalából. Vannak természetesen olyan vakcinák is, amelyek nem ezeken a sejtvonalakon alapulnak, de az utóbbiakat még mindig gyakran használják tesztek céljából. A szóban forgó oltások használatának problémájával kapcsolatos teológiai és erkölcsi megítélés kapcsán sok katolikus jelenleg a Pápai Életpiaci Akadémia 2005. június 9-i dokumentumára támaszkodik 18, amelyet az Európai Parlament nyilatkozata is megerősített. ugyanazon intézmény 2017. július 31-én kelt. Ebben a dokumentumban az Akadémia megerősíti, hogy „a jelenleg használt sejtvonalak nagyon távol vannak az eredeti abortuszoktól, következésképpen már nem tartalmazzák ezt az erkölcsi együttműködés kötelékét, amely elengedhetetlen a használatuk etikailag negatív megítéléséhez.”. 2020. december 12-i nyilatkozatában azonban Janis Pujats bíboros, Tomasz Peta érsek, Jan Pawel Lenga érsek, Joseph E. Strickland püspök és Athanasius Schneider segédpüspök hihetően kifejtették, miért elfogadhatatlan a „Pápai Akadémia indoklása 19”: Az anyagi együttműködés teológiai elve mindenképpen érvényes, és esetek egész sorára alkalmazható (például az adófizetés, a munkaerő által előállított termékek felhasználása. Rabszolgamunka stb.). Ez az elv azonban aligha alkalmazható a magzati sejtvonalakból előállított vakcinák esetében, mivel azok, akik tudatosan és önként elfogadják az ilyen vakcinákat, egyfajta összefűzésbe lépnek, bár nagyon távoli, az ipar fogaskerekeivel. . De az abortusz bűne olyan szörnyű, hogy a bűncselekmény bármilyen formája, bármi is az, és még nagyon távoli is, erkölcstelen, és a katolikus semmiképpen sem fogadhatja el, ha ezzel teljes mértékben tudatában van. Bárki, aki ezeket az oltásokat használja, tisztában kell lennie azzal, hogy teste valahogy "profitál" az emberiség egyik legnagyobb bűncselekményének (bár kémiai folyamatok által eltávolított) gyümölcseiből. (És itt pontosítsuk, hogy nem elhunyt, elvetélt, meggyilkolt gyermekek sejtjeiről van szó. Nem, ez nem lenne megfelelő: a hatékonyság érdekében a szóban forgó sejteknek - akárcsak a számukra szervek. Transzplantáció - Konkrétan ez azt jelenti, hogy az abortuszra szánt csecsemőket császármetszéssel hozzák világra, majd - érzéstelenítés nélkül - eltávolítják belőlük az áhított szövetet 20.)

Más figyelemre méltó klerikusok is egyértelműen ellenzik ezen Covid-19 vakcinák alkalmazását. A hagyományhoz közeledő Carlo Maria Vigano érsek 2020. augusztus 15-i nyilvános levelében 21 kijelentette: „Erkölcsi szempontból minden katolikus számára, aki hű akar maradni keresztségéhez, teljesen megengedhetetlen elfogadni oltást, amely emberi magzatok anyagát használja fel a gyártási folyamatban. (…) Nem hallgathatunk el, ha a hatóságok kötelező oltásokat készítenének, amelyek komoly etikai vagy erkölcsi problémákat vetnek fel, vagy amelyek prózai szempontból nem garantálják a várt hatások elérését, és megelégszenek azzal, hogy olyan előnyöket ígérnek, amelyeket egy tudományos szempontból teljesen megkérdőjelezhetők ”. 2020. május 20-án tartott előadásában Raymond Burke bíboros azt is elmondta: „A védőoltásokkal kapcsolatban egyértelműnek kell lennie, hogy erkölcsileg soha nem igazolható egy oltóanyag kifejlesztése a megszakadt magzatok sejtvonalainak felhasználásával. Joggal irtózik az az ötlet, hogy egy ilyen oltást saját szervezetébe juttasson. Ugyanakkor egyértelműnek kell lennie, hogy az oltást önmagában nem lehet totalitárius módon rákényszeríteni az állampolgárokra. Ha az állam ilyen gyakorlatot alkalmaz, akkor sérti állampolgárai integritását. Bár az állam elfogadható szabályokat hozhat az egészség védelme érdekében, nem ő a legfőbb egészségügyi szolgáltató. Isten az. Bármi, amit az állam kínál, tiszteletben kell tartania Istent és törvényét. "

Nincs mit hozzáfűzni ezeknek a bíborosoknak és püspököknek az egyértelmű és egyértelmű kijelentéseire.

d) Jelölés és nyomonkövethetőség oltással

Bill Gates 2017-ben már benyújtotta szabadalmi bejelentését az Egyesült Államokban, Luciferase néven, amely magában foglalja az enzim hozzáadását egy oltóanyaghoz, amely az oltást "olvashatóvá" teszi az emberekben. 2020. március 26-án a Microsoft benyújtotta a 060606****** 22 számú nemzetközi szabadalmat, amely még ennél is tovább megy. Ebben a szabadalomban egy "idegen testet", amely kapcsolatba léphet a számítógép szerverével, oltással vagy más módon helyezik az emberi testbe. A szabadalom számát figyelembe véve senki számára nem kétséges, hogy megértse, ki áll végül a "járvány" és a Covid-19 elleni oltás hátterében. Az oltás "olvashatóvá" tétele elérné azt, amiről a szentírások beszélnek, vagyis hogy csak azok vásárolhatnak és adhatnak el, akiknek a kezükön vagy a homlokukon jel van. Így például, ha egy élelmiszerbolt bejárati ajtajának érzékelője azt észleli, hogy egy személyt nem oltottak be, az ajtó zárva marad. De miért van szükség erre az ellenőrizhetőségre? Mert mindig lesznek olyan orvosok, akik igazolást állítanak ki arról, hogy az ember be van oltva, még akkor is, ha nem. Az államok biztosan nem engedik meg nekünk ezt a kiskaput.

e) Ez a vakcina meddőséget okoz a nőknél?

Dr. Wolfgang Wodarg és Dr. Michael Yeadon, a Pfizer korábbi kutatási igazgatója felszólította a szabályozó hatóságokat, hogy haladéktalanul függesszék fel a Covid-19 vakcinák jóváhagyását, többek között a következő okok miatt: "Az oltások ellenanyagokat vezethetnek be a SARS-CoV-2 tüskefehérjei ellen. De a tüskefehérjék közé tartoznak a szinkitinnel homológ fehérjék, amelyek nélkülözhetetlenek a placenta kialakulásához emlősökben, például emberekben. Elengedhetetlen annak kizárása, hogy a SARS-CoV-2 vakcina immunreakciót váltson ki a syncytin-1 ellen, különben határozatlan ideig tartó meddőség fordulhat elő oltott nőknél.”

III - Összegzés:

 Figyelembe véve az összes fenti elemet (az embrionális anyag, a genetikai módosítás, az oltóanyag túl rövid kutatási és fejlesztési ideje, a mai napig katasztrofális mellékhatások, az oltás bevitelével összefüggő halálesetek, jelölés és nyomon követés, ellenőrizhetőség, a meddőség kockázata stb.) Számunkra, katolikusok, szembesülhetnek a Covid-19 elleni oltással, egyetlen lehetséges döntés lehet: a kategorikus elutasítás. Ez az oltás eleve rossz. Ez az oltás egy lelkiismeret nélküli tudományból származik, vagyis egy Isten nélküli tudományból, amely a legkevésbé sem törődik a természeti törvényekkel, és amely szemtelenül és arrogánsan átlépi az Isten által meghatározott összes korlátot.

 Aki önként engedi, hogy beadják magának ezt az oltást, az egyrészt lelkiismeret nélkül elfogadja ezt a tudományt, másrészt a sátáni és diktatórikus rendszert (060606), amely a világot annak irányába formálja át. Az Isten Fiában és egyházában való hitnek nincs helye, és természetes törvényei ellentétessé alakulnak (lásd a nemek elméletét és még sok minden mást). Tehát az egész világ lakosságának tömeges oltása révén az embereknek úgymond sátáni „keresztséget” kell kapniuk.

 Ez azt jelenti, hogy nem lehet érvényes oka ennek az oltásnak az elfogadására (még akkor sem, ha ez azt sugallja, hogy a családapa elveszíti munkáját, hogy a ház jelzálogkölcsönét már nem lehet visszafizetni, a család mindent elveszít és hogy kolduljon a túlélésért). Ebben az értelemben fejezte ki magát Schneider segédpüspök egy 2020. december 18-i interjúban: „Meggyőződésem, hogy nagy, talán nem is olyan nagy, de jelentős számú ember lesz. Hétköznapi emberek, nem olyan sok klerikus és nem olyan sok értelmiségi ember, hanem egyszerű emberek, anyák, egyszerű nagymamák és jó fiatalok, akik börtönbe kerülnek, akik nem veszik be ezt az oltást, még akkor sem, ha elveszítik. rövid életüket a földön ”23.

 Nagyon nehéz időket élünk. De ez a tény lehetőséget ad számunkra, hogy kipróbálhassuk Isten iránti hűségünket, aki, ha szilárdan állunk, olyan jutalommal jutalmaz bennünket, amelyet itt a földön nem tudunk elképzelni.

Még a mártírokká válás kegyelmét is megkaphatjuk:

- mint Keresztelő Szent János, aki Heródest kiáltotta: "Nincs jogod! "

- mint az első századok keresztényei, akik nem voltak hajlandók tömjénezni a bálványokat,

- mint a kommunista rendszerek alatti keresztények, akiket a gulágokba küldtek,

- mint a náci rezsim alatt álló katolikusok, akiknek súlyos megtorlásokat kellett elszenvedniük, vagy akár meg is ölték őket.

A mai ellenség nem bálványként, nem gépfegyverrel, hanem olyan adag isteni oltóanyaggal áll előttünk, amely áthágja a természet minden törvényét, azzal az ürüggyel, hogy megment minket és segítünk. Nehéz egy ragyogóbb tervre gondolni (a kifejezés sátáni értelmében).

Ezért :

 Hagyjuk abba a fészkelést liberális módon: - a magzatok messze vannak, - DNS -ünk módosulása nem bizonyított, - a jelölés és a nyomon követhetőség csak összeesküvés-elmélet.

 Ehelyett kezdjük ma a napi könyörgő imával, hogy kérjük a nagyobb hűség és szilárdság kegyeit.

Aki kitart a végsőkig, üdvözül.

A nyomorúság ideje nem fog örökké tartani.

Isten közbelép és megalázza ellenségeit.

Lang Péter atya, 2021. január

az ujsagcikk franciaul

https://www.medias-presse.info/vaccin-covid-19-un-pretre-allemand-de-la-fsspx-sexprime-cest-non/140311/

Kiegészítés B.É-tól:

*Tegyük hozzá, hogy az amerikai politikai rendszer okán Trump idején is Fauchi, a Deep State (hátérerő) embere volt a fő egészségügyi tótumfaktum az országban, ahogy ma is ő mondja meg, hogy mi van, merre kell haladni.

Ráadásul, amikor Trump kijött a kórházból a Covid-19 fertőzéséből kigyógyulva néhány nap alatt, akkor tartott egy beszédet, ahol elmondta, hogy ahogyan őt meggyógyították az orvosai, ugyanaz a módszer jár az amerikai embereknek, ez pedig nem az oltás, hanem gyógyszeres kezelés volt, azt is mondta, hogy mi a neve, de erre már nem emlékszem.

Nem kicsit nézték őt hülyének és felelőtlen szenilis vénembernek a demokrata oldalon és sajtóban!!! Aztán a választások el terelték erről a figyelmet.

Azt is el tudom képzelni, hogy mivel akkor még nem „csapolta le a mocsarat”, csak elkezdte, egy megjátszott Covid fertőzéssel vonult be a katonai kórházba azért, hogy egy jól működő alternatív orvosi módszert mutathasson be a világnak ily módon, hiszen a fősodratú média és Fauchi ellenében nem sokat tehetett mást az emberekért. Aztán, akinek füle van hallja…

**Miközben a halálesetek a vírussal való találkozás után mindössze 3 %-ot érintenek (tisztán, ezt Cilike nyilatkozta 2021. elején) hazánkban. Ráadásul a közép- és hosszútávú hatásokat még nem ismerjük. Az már mindenhol látszik, hogy az oltássérült esetek töredékét jelentik, s abból is ki tudja mennyi, amiről mi tudhatunk. Olybá tűnik, mintha a statisztikák másutt készülnének, mert a tapasztalatunk és közötte jelentős az eltérés. Izraeli vélemények szerint 260-szor nagyobb esélyünk van az oltásba belehalni, mint a vírusba. S akkor még nem beszéltünk, és szinte sehol sem beszél a fősodratú média a megelőzésről, pedig az az igazán eredményes és nem is nehéz feladat, s természetesen ez nem a maszk, hanem magas vitaminbevitel (C, D, Cink, K2). Pl. napozzunk nyáron minél többet.

***Több információ szivárgott ki tájékozott vagy épp a kutatásokban érintett orvosoktól, hogy ilyen covid-típusú oltásokat legalább 20 éve fejlesztenek, de annyira durva volt az állatok elhullása az oltás vagy az oltás +vadvírus után, hogy az oltások egyikét sem engedélyezték!!!! Most hirtelen kiderült, hogy nekünk, embereknek jó lesz, sőt ez az egyetlen „megoldás”, kérdés, hogy mire?

****A múlt század elején már elindultak, aztán a II. VH körül-után felerősödtek a titkos kísérletek az emberi pszihét tanulmányozva. Mára a társadalom szociológusok „kiválóan” alkalmazzák a tömegpszihózist a fősodratú médián keresztül. Ehhez hozzájárul, hogy akinek nincs erős hite (pl. Istenben, Allahban, Buddhában vagy egyáltalán a túlvilági létben és reinkarnációban), az csak ebben az egy „tyúkszaros” életében képes hinni, s könnyen irányítható a félelme által. Ezt látjuk ma a világban. Ide sorolható az is, aki hite ellenére enged az erőszaknak (állami, munkahelyi, családi nyomás, fenyegetés), hiszen milyen hit az, ami egy kis prés hatására átírható?

*****Mostanában egyre több olyan esetet hallok, olvasok, ahol a tudós a halálos ágyán, vagy ahhoz közelítve visszavonja korábbi tanait vagy egy részét (pl. épp a hibás kiindulási alapot!), csakhogy most az életben maradásunk, egészségünk, a génkészletünk tisztasága a tét, amit legalább mindenki láthat. Mert sajnos a gondolkodás beszűkülése a halálfélelem okán megakadályozza, hogy a nagy tömegek meglássák, hogy valójában az eddigi (részleges) szabadságuk van a legnagyobb veszélyben, ha jó esetben túlélik a rendszeres oltásokat!

******A napokban küldtem át erről egy linket:

Luciferase – 20:28

https://www.bitchute.com/video/HLlHUCq1k9SJ/?fbclid=IwAR1E5k9DsZ5jDfpluyBHjvsrazLY8sAbJBUh5FONdgSihhienSJZr6HUcCE

2021.07.07.

Beküldte: Antal Miklós 

Hozzászólás  

#1 Lekapcsolták a lélegeztetőgépét, a betegnek kinyílt a szeme és önállóan lélegzettR Zoltán 2022-03-07 09:26
A megdöbbentő eset az Egyesült Királyságban történt decemberben. Egy édesanyát súlyos agyvérzés után napokig lélegeztetőgép tartott életben. Az orvosok a kilencedik napon lekapcsolták a gépet, a nő ezután kinyitotta a szemét és levegőért kapkodott. Állapota azóta folyamatosan javul, már kommunikál és az ujjait is tudja mozgatni.

Egy kómában fekvő édesanya megdöbbentette a kórházi dolgozókat, amikor kinyitotta a szemét és levegőért kapkodott, miután lekapcsolták a lélegeztetőgépről – írta a DailyMail.

hirado.hu/.../...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások