20240428
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2020 július 31, péntek

A koronavírus járvány összefoglaló

Szerző: Bánfay Mónika

"Egyetlen parancs van, a többi csak tanács: igyekezz úgy érezni, gondolkozni, cselekedni, hogy mindennek javára legyél. Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a Föld, fölötted az Ég, benned a létra!" / (Weöres Sándor)

´"Összefoglaljuk:

2010 - A koronavírus járvány első említése a Rockefeller Alapítvány honlapján jelenik meg

2012 - Az amerikai Nemzeti Hírszerző Tanács jelentése: 2030 előtt új típusú vírusra kell számítani, amely a világ minden szegletébe eljut

2014 - Az észak-karolinai laboratórium megkezdi a korona vírus mutációk kutatását. A csapatvezető Ralph Baric professzor és asszisztense, Lisa Gralinski, Lengyel származású.

2015-moratóriumot jelentenek be az USA-ban, mert túl nagy veszélyt jelentenek a világra, ha a törzsek kijutnak.

2015-Baric a NATURE-ben tudományos munkát ad ki, ahol bemutatja a korábbi kutatások eredményeit.
Egy francia professzor áttekinti ezt a jelentést, azt írja: a vírus terjesztésének röppályája kiszámíthatatlan lehet.

2016-a projektet áthelyezik a hadseregbe - laboratórium Wuhanban, Kínában, amelyet a jövő lehetséges biológiai háborújának összefüggésében hoztak létre.
A BAD WOMAN nevű Shi Zenghli projekt vezetője felismeri az ACE2 receptort, denevérben és emberben, így át tudja adni a természetes állat koronavírusát az emberekre. A fertőzés előnyben részesített iránya: emberi tüdő - idézet a vizsgálati eredményekből

A patogént mutálódott biológiai fegyverré alakítják át azzal, hogy hozzáadják az úgynevezett megerősített funkció emberi kapcsolódását.

2016-a detroiti reptéren az FBI őrizetbe vett egy kínai tudóst, aki a MERS és SARS mintáit hordozza.

2017-Piotr Czumachow, az orosz mikrobiológus azt mondja, hogy a dolgok '' teljesen őrültek '' Wuhanban
Dr. Dr. Fauci meglepő betegségről beszél a Georgetown Egyetemen tartott előadásai során Trump jelenlegi ciklusa alatt

2018-a jövőbeli járvány első szimulációi

Október 2019-Event201 konferencia New Yorkban és a koronavírus járvány kialakulásának pontos forgatókönyve (tárgyalások folynak arról, hogyan manipuláljuk a médiát és hogyan cenzúrázzuk az ′′ ellenség ′′ narratíváját ′′)

2020-projekt megvalósul, bár a vírus kétszer olyan fertőző, viszonylag ritkán öl

2020.03 Bill Gates megpróbálja rákényszeríteni, hogy bejelentsen egy járványt - A WHO nem akarja megtenni
03.14 Bill Gates 50 milliót fizet a WHO-nak
03.15 WHO bejelenti a járvány állapotát (ez az állapot lehetővé teszi a gyógyszerek és vakcinák biztonsági vizsgálatok nélkül történő bevezetését - mi a valódi célja az oltásnak? )
A világ megállt egy számítógépes szimuláció alapján, ami azt sugallja, hogy 100 millió ember fog meghalni.
Ugyanannak a gleccser cégnek az Antarktiszon lévő számítógépes modelljei szerint nincs több.

A COVID-19 minden más betegség helyébe lép

Az adatmanipuláció eléri a magasságot. Nem összeállított adatok, csak szelektíven mutatják.
Az alkalmazott PCR RT teszt 10-ből 8 esetben is hamis. A CDC azt mondja, hogy még ha a teszt pozitív is, és vannak tüneteid, az nem jelenti azt, hogy vírusod van.

A világon egyetlen labor sem rendelkezik teljes képpel a vírus genomjáról. Amiatt, amit tesztelnek, és ami ellen a vakcinának működnie kell.

A tények lassan kezdenek mozaikot alkotni

A kórházak néhányszor több pénzt kapnak egy covid diagnózissal és extra bónuszsal a porhintésért.

A cenzúra folytatódik a legjobbakon. Eltávolítják azokat az embereket, akik másképp beszélnek, mint a kormányok és a fő médiák. A tudósokat és az orvosokat, nem is beszélve az átlagemberekről, kigúnyolják és némítják.

Az információ áttöri azt, hogy a '' covid-19 '' beilleszkedik a kórházakban élő összes halotthoz. Nem számít, miben halt meg valójában a beteg.
Csak covid-ban halsz meg egy kórházban - nincs adat a kórház előtt a halottról.

A vírus csak eszköz, a célok mások.

A kormányok a tudomány, a média, a politika és az orvoslás világának korrupciójával járó háttérhatalom ösvényén sétálnak.

A tények módszerét követve - a járvány négy hónap után maga a vírus nem ölt meg több embert, mint az idényes influenza, miközben az eset körül termelt pszichózis igazi pusztító erővel rendelkezik

A forgatókönyvet tökéletesen teljesítik

Egyre nő a példátlan társadalmi felügyelet mértéke
A COVID-19 kiváló fegyverré válik.
Az ő ürügye alatt most bármit megtehetnek.
Újabb vírushullámot terveznek az őszre.
Készíts másolatot, hadd tudják meg minél többen!"

Forrás: mk
Beküldte: Bánfay Mónika

Hozzászólás  

#2 Rejtély: 3 elnök haála...R Zoltán 2021-07-14 04:50
Rejtély: 3 elnök mind meghalt, miután megakadályozták a COVID vakcinák terjesztését országukban

Jamie White | INFOWARS.COM 2021. július 12., hétfő.

Három különböző nemzet elnöke is holtan végezte röviddel azután, hogy megtagadták a kísérleti COVID-19 oltás terjesztését.

Haláluk után mindhárom ország most már COVID-oltást osztogat polgárainak.

Legutóbb Jovenel Moise haiti elnököt, akit múlt héten Port-au-Prince-i otthonában gyilkolt meg egy zsoldoscsoport.

Haiti májusban elutasította az AstraZeneca oltóanyagát az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Covax-létesítményéből, az Európában jelentett széles körű mellékhatásokra hivatkozva.

Ezzel Haiti lett az egyetlen ország a nyugati féltekén, amely nem fogadta el a COVID oltást.

Napokkal Moise meggyilkolása után Jen Psaki, a Fehér Ház sajtótitkára bejelentette, hogy az Egyesült Államok 5 millió dolláros segélyen és egy FBI-ügynökökből álló csapaton kívül COVID vakcinát is küld Haitire "már a jövő héten".

Pierre Nkurunziza burundi elnök volt a következő, aki a közelmúltban halt meg, júniusban szívmegállásban.

Burundi egészségügyi minisztere februárban elutasította az oltóanyagokat, arra hivatkozva, hogy "mivel a betegek több mint 95 százaléka felépült, becsléseink szerint az oltóanyagokra egyelőre nincs szükség" az afrikai országban.

Márciusban John Magufuli tanzániai elnök is "szívbetegségben" halt meg.

Magufuli feldühítette az egészségügyi intézményeket, amikor elutasította a COVID vakcinát országában, és ehelyett arra buzdította a polgárokat, hogy "imádkozzák el a koronavírust".

Magufuli gúnyolódott a PCR-tesztek hatékonyságán is, bemutatva, hogy egy kecske és egy mancsgyümölcs is pozitív lett a COVID-19-re.

Hónapokkal a halála után Tanzánia 470 dolláros megrendelést adott le a WHO-nak egy szállítmány COVID-vakcinára 60 millió állampolgára számára.

Vajon csak véletlen egybeesés, vagy úgy tűnik, hogy ezek a nagy nyilvánosságot kapó halálesetek a Big Pharma és a globalisták számára nyereséges eredményt hoznak?

Twitter: @WhiteIsTheFury

Gab: @WhiteIsTheFury

Minds: @WhiteIsTheFury

Gettr: @WhiteIsTheFury


Angol nyelvű törölt video:

banned.video/watch?id=60eb98882434d355ba04c56e


NWO’s Official Announcement By Government Shocks The Planet

Cikk forrása: www.newswars.com/.../
#1 Fedez és a furcsa szájmaszkR Zoltán 2020-08-07 19:09
Klára Olaszországból továbbra is fordít amit most egy aktuális cikk alatt helyezek el. >Zoli<

Fedez és a furcsa szájmaszk


(Fedez egy olasz, nem túl tehetséges, “megalkotott” repper énekes)

A cikk 2019. szeptemberében készült. Tehát valamit ezek már tudtak!? Pedig a koronaszimuláció “csak” 2019. októberében volt “Event201” néven New Yorkban.....Iilyen alattomos módon kell az embereket szoktatni...


“Szexi vagy retró, de azokból is az anti-szmog stílusban, szépség és divat együttműködnek olyan kiegészítőkkel, ami takarja az arcot. De mit jelentenek valójában? Lenne valaki, aki elmagyarázná ezt az új divatot...

Lehet, hogy a Netflix sorozatának -a Papírház- hatása, ami szinte függőséget hozott, de a szájmaszk már nem is egy furcsa dolog. Myss Keta-tol Fedezig, akit a milánói Fendi divatbemutatón lehetett látni egy fekete szájmaszkkal, ez a trend meghódította Olaszországot is.

Egy IG sztoriban a repper ezzel indokolta választását: ”Akárhogyan is, ez egy remek megoldás, ha pattanásod van vagy herpeszed és valami fontos eseményre kell menned”


Az utolsó (tavaly ősszel) Párizsi divatbemutatón az arc eltakarás volt a legtöbbet használt trend, szájmaszk és fátylak, amik az arcot eltakarták, a retrótól a fétisen át a futurisztikus stílusban ezek voltak a kellékek, amik a make up-ól is ellopták a színt.

Dior kifutóján a cirkuszt idéző fátyol, Givenchynél néhány modell a szemre festett ezüst-arany maszkkal jelent meg, amit a szépség guru Pat McGrath készitett, és ékszer maszk takarta Tony Ward arcait.

Tavaly októberben az amerikai Music Awards vörös szőnyegén Poppy az énekes egy fekete latex szájkosárral jelent meg, ami eltakarta a száját és az orrát, a szemét hagyta szabadon, ami pezsgő színű szemhéjfénnyel volt kifestve. Instagramon ez feltűnést is keltett. Rajongói százszámra mondtak véleményt és kértek magyarázatot, de ő nem mondott véleményt. A W Magazine a szájmaszkokról úgy beszél, mint a vörös szőnyegen megjelenők kötelező viselete, a tény, hogy ha ez egy tendencia lesz, akkor az értelme titok marad.

Ha eddig az ismételt szépségmantra az volt, hogy tegyünk az arcra éjszakai pihentető maszkot vagy a koreai stílusú 10 percest vagy egész éjjelre, hogy hidratáljuk a bőrt), most egy ironikus maszkhoz nyúltak: szebb, ha az arc egy része el van takarva.

Sok divattervező részéről egy politikai üzenetű lázadás lehet a tradicionális esztétikai megszokások ellen. Vagy talán egy lehetőség, hogy a közösségi médiában kialakult túl nézettség miatt elrejtőzhetnek vagy egy egyszerű divatirány, amit a Kelet inspirál, ahol a környezet szennyezés ellen maszkkal védekeznek? Mindenesetre, a városi (urban) detoxikáció (méregtelenítés) fő irányvonal (mainstream) lett.”

Magánvélemény: már akkor tudták, hogy lesz vírus és erre “készítették” fel az embereket...?

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások