20240429
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2017 szeptember 13, szerda

Segíts Teremtőnk megszabadulni a gonoszoktól!

Szerző: >Zoli

Bevándoroltatás - iszlámosítás - robotosítás és más egyéb. / Gondolataimat kívánom lepötyögni az én nézetemből amit már nem tudok magamba tartani. - Már többszöri átgondolásom után is szeretném megérteni mit is hoz majd ez a háttérhatalmak által vezérelt erőszakos európai iszlámosítás?

Valahogy úgy érzem, hogy még az ezt pénzelő és végrehajtató mágnás gonoszok közt sincs meg a teljes megértés, hogy pontosan mikor és mire is használják fel majd ezeket az elemeket. Azt hiszem két táborra szakadtak a háttérhatalom gonoszai. 

Egyik része a már így is a beltenyészetet (rokoni házasságok) gyakorló muszlimokkal folyamatosan telítené meg Európát, olyanokkal kiknek az IQ-juk is már jóval alacsonyabb a fehér európai néptől. Olcsó és alig gondolkodni tudó "munkaerőre" akarja cserélni az európai fehér fajt.

A Mi  Kárpát-Medencénket magának akarja megszerezni, de szerintem csak kevés iszlámmal, csupán annyit Belőlük, amennyit ellenőrzésük alatt tudnak majd tartani kiirtásunkra és a még szükséges rabszolga munkákra. Szerntem ez az általuk szajkózott "munkaerőhiány", az a bizonyos rabszolgaszükség magyarázatféle sem  állja már meg a helyét és nem is nagyon akar a fejembe sem helyet kapni, hiszen már is ott tartunk, hogy a rohamos műszaki fejlődések végett a mind tökéletesebb robotok gyártása miatt,  már ennyi munkaerőre sem lenne szükség mint a mai nap van. (ezt is már inkább így erőltetve tartják fent) De-hát akkor mire fel ez az iszlám megszállás? Talán mert az oltások, a mérgekkel dúsított vegyi csíkok, a mérgezett vizek és élelmiszerek nem tették meg az elvárt hatásukat? ("nem a kívánt mérce" szerint haladt előre a népirtás?) A népirtás befejezését majd ezekkel végeztetik el?

Az a gyanúm, hogy ezeknek a sátáni pénzes élősködőknek nem a teljes fajcsere a végső óhajuk, hanem az európai fehérfaj kiirtatása ezen terroristák által, majd a végső céljuk lenne csak a nagyon korlátolt tömegű alig-gondolkodó (zombi) kevert faj megtartása utána a a már tervszerű "felesleges" muszlimok kiirtása is. Ezt már majd a NATO és ENSZ-féle csatlósnak lenne a feladata  ugyanis ezeket is ők irányítsák.

A másik-része úgy gondolom, talán azok, akik szintén a muszlim fanatizmusra építenek és az európai fehérek közvetlen megsemmisítése, de ők inkább a minél gyorsabb kiirtását akarják elvégeztetni a bevándoroltatott hordákkal, majd amikor ezek is elvégezték "dolgukat" az ő terveikben is a "terroristák" nemcsak a megtizedelése áll terveikben, hanem azok nemtitkolt gyors kiirtása is, hiszen veszélyesek számukra is és mit kezdenének velük? A kérdés mikor és hogyan kezdjék.

Számításaik és terveik szerint addigra számukra is meglesz a "kellő ok" a népirtás végbevitelére hiszen már is az  iszlámellenesség mind erősebb és erősebb egész Európában.  Mint olvashatjuk, hallhatjuk is, hogy egyre inkább mind gyakrabban engedik előre a saját "médiájukban" is az iszlám kegyetlenségeket.

Ez is már előkészítése azon terveiknek, amikor majd az "általunk kikönyörgött megmentő erők" (ekkor már világkormány) MINDEN ellenségesnek minősített ELEMEKET kíméletlenül semmisít meg. Hogy kik lesznek majd azok a számukra nemtetsző erők, azt csak vélni merem. Ide tartoznak majd a (szerintük) "haszontalan" cigányság, az iszlám, és minden olyan magyar és fehér ember kik mint eddigi eszközként felhasznált biológia tömeg vagy az utóbbiak akik még mindég mernek és tudnak gondolkodni.

Már itt is ahol élek politikailag korlátozzák a szuperszámítógépek, a kvantumszámítógépek, az intelligens robotok bevetését! Tehát megvannak csak még nem engednek teret számukra mert szerintük még nem jött el erre az idő. Meddig tudják ezt visszatartani? Válaszom, hogy nagyon rövid lehet az idő. Így van ez mindenhol. Tehát számomra MESE AZ, HOGY MUNKAERŐRE LENNE SZÜKSÉG! Hiszen, akár már "holnap" helyettesíthetők az emberek tömege robotok által! Gondolkodjunk. Neked mi a véleményed erről?

Gondolataimban arra számítanak, hogy a már felhergelt iszlámiszonyattal igazolni tudják a tervezett iszlámnépirtást. Az hiszem itt találkozik a kétféle akarat végső célja csak egyik előbb akarja az egész Európára a másik hasonlóan de ők a lassúbb tempót diktálnák mert az egész Kárpát Medencénket maguknak akarják és ehhez kicsit több időre van szükségük. Ide tervezik a gondosan előre válogatott fajtiszta gazdag zsidóságot, egy úgynevezett központi kárpátmedencei birodalommal.

Hogy hogyan is merhettek egy ilyenbe belevágni? az nagyon egyszerű hiszen ezt már kicsiben ki is próbálták, megfigyelték milyen megnyilvánulást - milyen estleges ellenállást válthat majd ki az ilyesmi az érintett emberekben stb.. Hogy ez mikor és hogyan történt? Történt ez már akkor, amikor a  csonka-országi majd az európai a "szabadkezet és védettséget a cigányságnak" maszlagra kényszerítették csonka országunkat, majd Európát is.

Ez volt az éles próbatétel, ezt vetették be kicsiben, azért, hogy ezen keresztül értékelhessék a már rég megtervezett  "Kalergiféle terv" bevetését. Így bizonyosodtak meg, hogy a cigány-terror szinte minden ellenállás nélkül érte és éri el "sikereit" úgy csonka honban mint Európában. "Lenyeltük"

Mindezek alapján megtapasztalva nyugodtan adhattak zöld-fényt a régen kidolgozott "Kalergiféle terv" beindítására. Persze a Kalergi-tervet már módosították azzal, hogy a lebutított kevert fajból sem kellene már az a tömeg így ha elvégezték a gonoszok által kitervelt a fehér faj kiirtását illetve a még esetleges nemzeti államnak számító országok megsemmisítését, akkor ezen "eszközök" többsége is feleslegessé válik.. Nem lesz már szükség annyi rabszolgára sem mint a régi tervben szerepelt.

Most itt tartunk. Vajon sikerül e majd ez nekik pont ahogyan eltervezték, vagy eme sátánfajzatok számításaikban is több hiba csúszhat és az nekünk jó lesz vagy rossz? - Meggyőződésem, hogy nekünk csak jó lehet! A Magyarságot nem lehet kiirtani és legyőzni sem! Nekünk Isteni feladatunk van!

Itt jön a képbe azon gondolataim is, hogy egy más szögből is megnézzem, vagyis ha a szellemi törvény a KARMA szemszögéből vesszük akkor több javunkra szóló jelenéseket látok a mai történésekben, de a Teremtői intézkedést (nem ítélkezést) is beletudom építeni az eseményekbe.

Énszerintem a mai ellentétek a gonoszok felől abban nyilvánul meg, hogy az egyik része egész Európát akarja ebbe az iszlámosítási tervbe belevenni a mi Kárpát-medencénkkel együtt, a másik pedig  csak nagyon korlátozott mennyiségben engedné be a  muszlimokat ide a Kárpát-Medencénkbe csupán annyit és olyanokat akik már is, de egyenlőre "korlátozott"  nyugtalanságokat idéznek elő, és majd ugyanezeket a számukra kellő időben "aktiválhatnak" a nemzetünk és a tiszta fehér faj irtására. Ugyanakkor mind ezt ellenőrzésük alatt szeretnék tartani.

Sajnos ebben nagy szerepet vállalt a jelenlegi magyar kormány is mely azt a látszatot mutatják és sajnos elég nagy sikerrel, hogy magyar nemzeti érdekeket szolgál, közben igazából a közel-keleti és más részekről a zsidóság betelepítésében segédkezik ami igazából a végső cél. Ezt leírtam már több helyen és azt is, hogy bár csak ne lenne igazam.

Mivel az orbáni-kormány (is) a háttérben még is végzi a betelepítést, (kötvények stb)  állampolgárságot ad kétes múltú személyeknek akiket a háttérhatalom (cionisták) bármikor "aktiválhatnak" a magyarság és a fehér nép ellen. Így az én meglátásom szerint a mostani kormány sem a magyar érdekeket szolgálja, hanem a pénzes háttérhatalom azon részét akik először is a csonka országunkat majd a Kárpát-medencénket akarják megszállni.

A Kárpát Medencét akarják a világbirodalmuk központjává tenni és ezt több okból is. "Aki a Kárpát medencét uralja az az egész világ ura", természetes védelmet nyújt, vizeink bőségesek, természeti határok nagyobb biztonságot nyújtanak, gazdag ércekben, energiákban stb. Viszont nekik is tudniuk kell/lene, amit mi tudunk, hogy a Kárpát Medence csak minket illet meg, mert ezt Mi a Mag népe örökül kaptuk a Teremtőnktől ezért nem hiszek abban, hogy ez bármikor is elvehető tőlünk.

Minden korban visszavettük e területeinket, és most jött el újra az ideje a Kárpát hazánk visszavételre. Szerény tudásom szerint az első visszafoglalást Hunor és Magor tette meg, de mivel az eltitkolt történelmünk miatt már csak bizonyos szálak vezetnek az előbbi időkre is, de az biztos mióta ember él a földön a Kárpát-Medencét a Mi elődeink lakták be és így is lesz a jövőben is. "Mindent vissza"! Úgy legyen! 

Hogyan vehetnénk vissza ami minket illet? - Vissza kell fordulnunk Istenünkhöz! Ez az egyik fontos ok ami miatt a billentyűkhöz ültem. Mára már odáig jutottam, hogy nem tudom magamba tartani gondolataimat. Mindenképp kikívánkozik belőlem bármi áron is, még ha ostorozva is leszek ezért akkor is vállalom

Most pedig a Karmához fordulnék vissza abból indulnék ki úgy ahogy amit erről tudok. Erről még táltosaink is tudtak, igaz azt pontosan nem tudom hol foglal ez helyet a teremtésben, talán Isteni figyelmeztetések, hogy figyeljünk tetteinkre? A Karma, ok és okozat egyszerűbben a kiegyenlítődés törvénye. A hindu tanítás szerint kétféle karma létezik rövid és hosszú távú. A rövid az 8 napon belül egyenlíthet, a hosszú pedig még visszatérhet a földi életünkbe.

Ha ez így működik egyénekre akkor szerintem ugyanígy érvényes nemzetekre - népekre is.  De akkor ilyen esetben mi a határidő? Kérdem én. Száz év, ezer év, vagy 2000 év? Vagy örök-érvényű lenne a hosszú érvényű? Ezek szerint még visszatérhet a földi életünkbe ami számomra azt jelenti amíg a nemzet él visszatér! Már pedig a Mi nemzetünk él és élni is fog! A turáni Táltosaink sem ÁTKOT mondat ki az utókor magyarságára hanem FIGYELMEZTETÉST vagyis intelmezték nemzetünket mi fog történni ha elfordulunk igaz Istenünktől és ősi hagyományainktól. Az átoknak átformált változatot már ellenségeink találták számunkra. (mint egyik hozzászólónk is írja) Sem őseink sem táltosaink, mágusaink nem átkozódtak. Őseink mindég is hívők voltak a Teremtőnkhöz itt idézném Marton Veronikát: "Nem a Napot, a Holdat stb. imádták hanem a Napban, a földben stb. megnyilvánuló egyetlen teremtő istent[, mondhatnók úgy is, hogy az egyetlen teremtő isteni erőt." - Ezért látom a mai "jelekből", hogy most jön el az idő, amikor a karma visszacsap az ártó (gonosz) hatalmakra. Nem engedi tovább a gonoszságot. Miből vonom le ezeket a következtetéseket? Megpróbálom elmagyarázni. 

Akkor előbb nézzük a Hun-Magyarság szemszögéből a karmát. Miért is szenved - szenvedett a magyarság már több mint kétezer éve? Valahol, valamikor nem a természet törvényei szerint kezdtünk el cselekedni ami a Teremtönk útmutatója volt számunka időtlen idők óta. Meglátásom szerint több esélyt is kaptunk, az idők folyamán, de nem éltünk vele. (utoljára Mátyás idejében) Ezért vissza kell tekintenünk az eddigi tudásunk szerinti történelmünkbe. Hol és mikor tértünk le az Isteni utunkról? Mikor hívhattuk magunkra a karma bekapcsolódását? Mert ismerjük be valamiért még is olyan Jézusi szenvedési utat kell járnunk már nagyon régóta. Talán már Taksony idejében kezdődhetett? Géza vagy István idejében?

Melyik az a kor amióta meggyengültünk és nem erős, inkább széthúzó lett nemzetünk? Mióta "büntet" bennünket a "sors" ugyanazokkal a népekkel akikkel legyengítettük, kiirtottuk nemzetünk ősi hitét követni szándékozók nagy részét és akik miatt Istenünket is kicseréltük ? (Géza fejedelem valahogy így mondta: Van akkora hatalmam, hogy két Istent is szolgáljak... 

Fia István (Vajk) már csak egyet szolgált a már kicserélt hamis istent a Jehova-istenféle zsidó-kereszténységet. Az előző mondatomban a "sors büntet" szóval minősítettem a karmát, így ha az "ok és okozat" szerint nézem akkor az ok indította be az okozatot! Azok lettek az ellenségeink akik miatt elfordultunk ősi Egy Igaz Istenünktől amivel elárultuk nemzetünk ősi hitét és hagyományait. Ez az utóbbi lehetett egyik lehetséges ok az okozatra.

- Mivel a magyarok egyetlen Istenétől fordultunk el és ez már nagyon rég történt. Valahol ott ahol kicseréltük "Istenünket" ott kezdődhetett hanyatlásunk amiben szerintem még csak most kezdődik a fordulat számunkra. Az a fordulat amikor az ellenségeink részére is a karma az-az  kiegyenlítődés törvénye működésbe lép, de most ellenük, mivel durván megszegték a szellemi törvény szabályait azzal, hogy kíméletlen magyar-irtásba fogtak és még a mai napig is ugyan ez a cél számukra mint 907-ben és előtte is volt annak ellenére, hogy a magyarságunk mindíg kezet nyújtott feléjük..

Bízva bízom, hogy ez a természetellenes iszlámosítás is visszafelé sül el a kezükben? Ennek a jelei is már kirajzolódnak. Nézzük csak sorjában mely jelenlegi országok "estek el" már is az iszlámosítás által: Az elsők között Franciaország, kinek nagyon sok bűne van irántunk is többek-közt országunk csonkítása, de az iszlám országok ellen is. Mi magyarok soha nem mentünk sem Afrikába sem máshova gyarmatosítani, megölni az ottani embereket nagy-részét, rabszolgákat sem akartunk magunknak, és nem mi irtottuk milliószámra az "indiánokat" sem.

Belgium is elesett már fuldoklik a muszlimoktól ugyanúgy mint Hollandia. Az örökös és legnagyobb olykor aljasan hízelgő ellenségünk Németország és Olaszország (Német Római birodalom) már nagyban vergődik az iszlám terrorista áradatban. Emlékezzünk az iszlám hódításokra amikor ezek a hatalmak is ellenségeink voltak akkor is amikor mi az egész Európát védelmeztük az iszlám betolakodók ellen. Még akkor is inkább vagy hátba támadtak, vagy cserbe hagytak bennünket de sokszor a törökkel szövetségbe döftek hátba bennünket.

Vagy itt van az ádáz ellenségünk habsburgos Ausztria (labancia) vezetése. Az is iszlámosodik. De ide sorolnám Svédországot is mert ez is már elveszettnek számít, és ezt is a karma hatásra értékelem, hiszen mint örökös szövetségeseink és rokonaink hátba szúrtak bennünket elárulták a magyarságot, sőt ma már a svédek fölé emelték az iszlám bevándoroltatottakat. Az úgynevezett szabadelvűség (liberalizmus) maszlag agymosásán keresztül másodrendűek lettek  a svédek is saját  országukban. Angliában szintén hasonló a helyzet. USA sem különb. Ott már a feketék többségben vannak, de nem veszik tudomásul. De sorolhatnánk tovább is.

Mind ezen jelek láttára azt javaslom, ne adjuk fel a reményt mert Teremtőnk velünk van és ha mi is vele vagyunk, akkor segít bennünket úgy, ha mind-többen visszatérünk hozzá és ezzel növeljük a teremtő erőnket is. Legyen egységes kérelmünk a Teremtönkhöz; segíts minket megszabadulni a gonoszoktól és megszabadulunk. Ezzel nem azt mondom, ha felé fordulunk akkor mindent majd Istenünk végez és Mi karba tett kézzel várjuk az új aranykort... Ha megtaláljuk Istenünket akkor megleljük feladatunkat is, és ehhez semmi más nem kell, mint megtanuljunk szeretni és segíteni mindazon nemzettársunknak akik még segítségre szorulnak.

Tanuljunk újra együtt élni a csodás természettel és a természeti elemekkel, Ismerjük fel nemzettársainkat és segítsük a rászorulókat, szeressük magyarjainkat, de ismerjük fel ellenségeinket és csak annyira és úgy szeressük őket mind amennyire ők szeretnek minket. Védjük meg egymást az sátáni gonoszoktól, ne hagyjunk veszni egyetlen magyart sem. Hogy megtaláljuk Istenünket nem kell nekünk sem közvetítő sem pompás fedett épületek elég ha őszintén szólunk - gondolunk Istenünkre aki minket teremtett, mert minden egyes gondolat, kimondott őszinte szó erősíti a Teremtő erőt, így mi magunk leszünk az új aranykor megteremtői a Teremtőnk segítségével.

Ha meglátod a napot szólj felé szeretettel mert mögötte áll a Teremtő erő, ápold és védelmezd a természetet, tekints bizalommal a csillagos égre, csak azt tedd amit te is szeretnél, hogy veled tegyenek, ne félj senkitől és semmitől, (ezt mindég mondogasd magadban) de ne légy túl vakmerő, keresd a fényt ne a sötétséget, figyelj a jelekre, mert mindezek mögött az Isteni erő és sugallat az ami segít néked a teremtésben. 

Ha időm adja még visszatérek gondolataimmal. Neked mi erről a véleményed?

Frissítve: 2021-12-30

 Szeretettel: >Zoli<

Hozzászólás  

#14 A robotizálásos gondolatimhoz mint egyfajta alátámasztás:R Zoltán 2021-12-30 09:01
A világelit robothadsereggel puccsolhatja meg a emberiséget?

Idézet:
“A robotokat el kell fogadnia az emberiségnek” – jelentették ki. Korszakváltás és az emberiség alkonykora jöhet? Végig ezt tervezték, a robotikus hadseregeket pedig már elkezdték betelepíteni több milliárd háztartásba…?! A világelit olyan robotok létrehozásán fáradozik egy ideje, amikkel majd adott időpontban át lehet venni az emberiség feletti irányítást?
kimondottigazsagok.com/a-vilagelit-robothadsereggel-puccsolhatja-meg-a-emberiseget/
#13 a belinkelt videót Terjesztésre ajánlomR Zoltán 2021-09-19 15:44
Csak idéznék a fenti írásomból ahol én is említem a nagy az új "honfoglalóféléket" IZRAELBŐL amiről ez a videó is szól!! Tejesszétek!

youtu.be/JixcICvqu5s

és az idézetem:

Itt jön a képbe azon gondolataim is, hogy egy más szögből is megnézzem, vagyis ha a szellemi törvény a KARMA szemszögéből vesszük akkor több javunkra szóló kapcsolatot látok a mai történésekben, de a Teremtői intézkedést (nem ítélkezést) is beletudom építeni az eseményekbe. Énszerintem a mai ellentétek a gonoszok felől abban nyilvánul meg, hogy az egyik része egész Európát akarja ebbe az iszlámosítási tervbe belevenni a mi Kárpát-medencénkkel együtt. a másik pedig csak nagyon korlátozott mennyiségben engedné be a muszlimokat ide a Kárpát-Medencénkbe csupán annyit és olyanokat akik már is, de egyenlőre "korlátozott" nyugtalanságokat idéznek elő, és majd ugyanezeket a számukra kellő időben "aktiválhatnak" a nemzetünk és a tiszta fehér faj irtására. Ugyanakkor mind ezt ellenőrzésük alatt szeretnék tartani.

"Sajnos ebben nagy szerepet vállalt a jelenlegi magyar kormány is mely azt a látszatot mutatják és sajnos elég nagy sikerrel, hogy magyar nemzeti érdekeket szolgál, közben igazából a közel-keleti és más részekről a zsidóság betelepítésében segédkezik ami igazából a végső cél. Ezt leírtam már több helyen és azt is, hogy bár csak ne lenne igazam. Mivel az orbáni-kormány (is) a háttérben még is végzi a betelepítést, (kötvények stb) állampolgárságot ad kétes múltú személyeknek akiket a háttérhatalom (cionisták) bármikor "aktiválhatnak" a magyarság és a fehér nép ellen. Így az én meglátásom szerint a jelenlegi kormány sem a magyar érdekeket szolgálják hanem a pénzes háttérhatalom azon részét akik először is a csonka országunkat majd a Kárpát-medencénket akarják megszállni. A Kárpát Medencét akarják a világbirodalmuk központjává tenni és ezt több okból is. "Aki a Kárpát medencét uralja az az egész világ ura", természetes védelmet nyújt, vizeink bőségesek, természeti határok nagyobb biztonságot nyújtanak, gazdag ércekben, energiákban stb. Viszont mivel nekik is tudniuk kell/lene, amit mi tudunk, hogy a Kárpát Medence csak minket illet meg hiszen ezt Mi a Mag népe kaptuk örökül a Teremtőnktől ezért nem hiszek abban, hogy ez bármikor is örökre elvehető tőlünk. Minden korban visszavettük e területeinket, és most jött el újra az ideje a Kárpát hazánk visszavételre. Szerény tudásom szerint az első visszafoglalást Hunor és Magor tette meg, de mivel az eltitkolt történelmünk miatt már csak bizonyos szálak vezetnek az előbbi időkre is, de az biztos mióta ember él a földön a Kárpát-Medencét a Mi elődeink lakták be és így is lesz a jövőben is. "Mindent vissza"! Úgy legyen! Hogyan vehetnénk vissza ami minket illet? -

Vissza kell fordulnunk Istenünkhöz! Ez az egyik fontos ok ami miatt a billentyűkhöz ültem. Mára már odáig jutottam, hogy nem tudom magamba tartani gondolataimat. Mindenképp kikívánkozik belőlem bármi áron is, még ha ostorozva is leszek ezért akkor is vállalom"...
#12 A magyar nemzet részleges kiirtása e a céljuk?R Zoltán 2021-05-11 05:27
Herzl Tivadar a cionizmus megalapítójának sírja.

A nagy "gondolkodó" olyan merészet álmodott, melynek megvalósítása sok emberáldozatba került, és most mégis összeomlani látszik.


A kérdés megoldásához gondolatkísérletet javasolok.

Tegyük fel, valóban igaz hogy a Kissingeri jóslat hamarosan bekövetkezik és Izrael lakosságának Közel Keletről az első cionista kongresszuson kijelölt országba kell költöznie. Ennek neve Magyarország!



1. Ennek a tervnek már 2005-ben tanuságát szereztem, mert egy építész barátom elvitt 2 lakótelepre, amit zsidó betelepülőknek építettek.

2. A "három-tenger-kezdeményezés" tagországaiba lesz a zsidóság szétszórva, de Magyarország központtal. Erről először német oldalakon olvastam 5 évvel ezelőtt. Ezt a Németország szomszédságában létrejövő hatalmas zsidó birodalmat félelmetesnek tartják a német hazafiak.

3. Hírek szerint Izrael vízellátásába beszállt Magyarország is.

4. Az A terv Izrael létrehozása volt, majd a B terv szerint kiterjesztése a Herzl terveinek megfelelően. Ez a B terv Putyin és Irán, meg Kína miatt nem sikerült.

5. Marad a C terv elköltözni Közép Kelet Európába.

A C terv kivitelezése .....

dringsti.wixsite.com/.../...
#11 MESTERSZÁLLÁS – JÉZUS KRISZTUS szülőföldje?!PáLoS TReND 2020-09-09 16:20
Az arányos osztás bármely adott egészet akként oszt két részre, hogy az egész a nagyobbik részhez úgy viszonylik, miként a nagyobbik rész a kisebbik részhez. Vagyis a nagyobbik rész középarányosa az egésznek és a kisebbik résznek.
Úgyhogy ez a 33 lépcsőFOKból tekergő PEREMES maga az ÉLETFA.
Ja, hogy József az ács aki JÓS EZ, JÉZUSSAL=JELZÉSSEL=JÁSZ ŐSSEL!!! mivel ÉN az ATYÁVAL vagy OK – EGY LÉNYEGŰ így ekként EGY ÉR(T) eleművé válik, hogy ez az a LÉPTÉK, ami ISTENI!
Ettől minden, ami eltér – az nem ISTENTŐL való. TEHÁT: SÁNtít.
Ily formán elmondom azt is, hogy mielőtt még az istentelenek át írták volna ISTEN TÖRVÉNYEIT az ÁCS, aki összeeszkábálta ezt a világot is! – nem más volt, mint az ÖREG-ISTEN!
Az az ÖREG-ISTEN, aki aztán a KORSZAKOK váltakozásával hol így, hol úgy más-más alakban de mindig besegített a világtengely helyrebillentésében.
(Az is TENi TÉNyek megismeréséhez, hogy aztán olvasni tudjunk a saját TENyerünkben is; - ez az összeállítás „egyenesen” kötelező: canadahun.com/…/ismeretlen-fafajb%C3%B3l-de-%C3%A1…/)!!!
Ilyen kibillent helyzetben született le JÉZUS KRISZTUS=KÖROSZTÁSÚ JELZÉS annak idején, amikor a keletről érkezett királyok, tudva és élve a reinkarnáció minden csínjával-bínjával – pontos helymeghatározás alapján, eljöttek Magyarországra.
Annak a Magyarországnak pediglen a legközpontibb részibe…
..a JÁSZságba!
Ez a Jászság lett aztán jászol! – meg mindenféle ÓL…
Egy valami nem lett felfedve eleddig.. Még pediglen az a BETLEHEM, ami éppen úgy Magyarországon van, mint ahogy JÉZUS is Magyarországon élt, tanult és OKULT, hogy egy szép napon – immáron MESTERKÉNT! elinduljon szerencsét próbálni, és feleséget találni.
Na, de hogy frissiben tisztázzuk, BETLEHEM hollétét nézzünk is mindjárt a JÁSZ-OK földjére. Jász-Nagykun-Szolnok megyéről:
Elhelyezkedés: Magyarország középső része
Székhely: Szolnok
Egyéb települések: Jászberény, Jászladány, Abádszalók, Tiszafüred, Kunhegyes, Karcag, Kisújszállás, Törökszentmiklós, Mezőtúr, Tiszaföldvár
Szomszédos megyék: Csongrád, Hajdú-Bihar, Békés, Heves, Pest, Bács-Kiskun
Régiók: Nagykunság, Tiszazug, Körös-szög, Külső-Szolok, Jászság
Jelentősebb folyók: Tisza, Zagyva, Körös
Tavak: Tisza-tó
Jászberényben pedig a Megváltóról elnevezett templomot a Zagyva vizével körül lehetett venni, a törökök a ferencesek rendházával együtt egykor elfoglalták, és miután falakkal megerősítették, benne mint valamiféle várban őrséget helyeztek el...
...A térképek nem jelölnek átkelőhelyet, de a Tisza jobb és bal partjáról utak érkeznek ide. Tiszafüred is fontos tiszai átkelőhely, Bánhalmánál is van átkelőhely a Kakaton, a térképek jelölése azonban itt sem egyértelmű, csak az látszik, hogy a folyópartra mindkét oldalon utak érkeznek.
Jászdózsánál a Tarnán híd van, mely elég régóta jelzett objektum. Jászalsószentgyörgynél is átkelőhelyet említenek a Zagyván, a jászsági térképen a falutól délre vezet át út a folyón át.
Jászjákóhalmánál is vezet út a Tarnán keresztül a falutól délre. Jászberényben pedig két hidat vagy átkelőhelyet jelöl a térkép. A Körösön Kunszentmártonnál vezet át út a nagykunsági térképen. A leíró és térképi források információkat nyújtanak a terület egykori növényzetének rekonstruálásához is.
Mindkét forráscsoport alapján megállapítható, hogy a vizsgált területen nagyon kevés a fa, kevés az erdő, ezért az itt lakók marhatrágyával, náddal vagy szalmával kénytelenek fűteni, nádat használnak tetőfedéshez és kerítésnek is, hisz az itt a folyók mentén és a mocsaraknál bőven megterem.
Néhol vannak csak bokrok, cserjék, füzesek. Az utóbbiakkal elsősorban a Tisza partján lehet találkozni, például Bél Kőteleknél, Tiszainokánál, Tiszakürtnél, Tiszaugnál, Tiszasasnál, Tiszapüspökinél, Tiszaroffnál, Fegyverneknél a Tisza parton és Tiszaburánál a Tisza szigetén külön is megemlíti. Mikoviny is jelöl erdőket a Tisza partján, Tiszabő, Kőtelek, Fegyvernek, Tiszaroff, Tiszasüly, Tiszagyenda és Tiszabura környékén még zöldre is színezi őket.
A Notitia szerint sűrű jégerfa-liget található Jászteleknél, a patak mentén. A jászsági térképen is jelölnek erdőt a Zagyva jobb partján, a jászteleki szőlőkön túl, de ez már Pest megyéhez tartozik, a jászkunsági lapon azonban Heves megyéhez.
A térképeken természetesen nincsenek eltérő jelölések a fafajták szerint. A térképeken viszont meglepetésként látható, hogy a síkságot csak a kunhalmok tarkították. Magyar barátaink a Jászságban jelölnek és meg is nevezik BOLDOG ASSZONY HALMÁT!, s még oldalnézeti rajzot is készítettek róla, ezenkívül Mesterszállástól délnyugatra, Bánhalmánál és Kegyelnél van halomra utaló jel. Nagyon bizonytalan jelölésük a Külső-Szolnok megyei térképen is megtalálhatók, de… de ez már legyen tényleg egy másik szálfuttatás.
JÉZUS KRISZTUS, azaz a KÖROSZTÁSÚ JELZÉS azért öltött testet éppen a Tiszánál, mert a TISZA=SZITA és arra teremtette (FOLYAMODOTT!!!) a JÓISTEN, hogy a környező világok ZAGYVAságai már a TISZA és a ZAGYVA folyó torkolatánál ezzel a – SZŐKE SZITÁVAL! – legyenek megszűrve.
Nos bízvást hiszem, hogy innentől kezdve másképp közelítenek erre a nehezen járható dimbes-dombos, botló-halmos, (BETLEHEMES?!) vidékre mi nem más, mint az a MESTER SZÁLLÁS!!!...- ahová JÉZUS NAP-KIRÁLYUNK fényből, testet öltött kis BOLDOG ASSZONYUNK MÉHÉBEN!!!
Tessenek útra kelni és meglátogatni JÉZUS KRISZTUS tényleges LESZÜLETÉSI HELYÉT!!!
#10 NINCS KÖTELEZŐ OLTÁS! – ,,NE FÉLJETEK EZEKTŐL A BANKÁROKTÓL!”R Zoltán 2020-09-05 10:59
A globális vírushisztéria mögött álló erők egészen más sorsot szánnak a Föld lakosságának, mint amit az emberek gondolnak. Mindez túlmutat a Globális Elit régóta dédelgetett vágyán, hogy egy mikrochipezett, tehetetlen népesség fölött uralkodjon egy világkormányban. A sokkoló félelmet el kell tüntetnünk magunkból egyszer s mindenkorra. A pontokat összekötve eljutunk oda, miért is olyan fontos számukra az oltásprogram. A bemutatott anyagok a The Corbett Riport, a London Real Brian Rose interjú David Icke-al, Daniel Estulin szerző, kutató, David Wilcock szerző, kutató, David Icke szerző, kutató, a Világhelyzete blog és Aaron Russo (R.I.P.) filmrendező és producer nyilatkozataiból származnak. A video Aaron Russo és a többi, Illuminati ellen küzdő, hősi halált halt ismert és ismeretlen ember emlékére és a nép feleszméléséért készült.

www.youtube.com/watch?v=eLO24Z2BXGs&feature=youtu.be

Lejegyezte: Marcel Rajman
#9 A fényes gomb / Küldte : Csőrés ZoltánR Zoltán 2019-11-27 05:46
Háború a nemzet ellen!

Van a kivénhedt és rozzant Európa asszonyság kabátján egy fényes gomb. Mi magyarok Magyarországnak, magyar Hazának hívjuk.

A szarkák számára viszont csak egy fényes gomb, amit el szeretnének lopni.
Ilyen a szarkák természete.
Hazánk történetét nézve, bőven jutott szarka, aki ránk fente a csőrét.
Némelyiket lenyilaztuk, egynéhányat elzavartunk, volt, amelyiket hazaküldtük.
°
Tisztességes küzdelem volt szemtől szembe.
De most valami megváltozott.
A szarka átváltozott, dögkeselyűvé vált.
Harciasságát sunyi, alattomos mosolyra cserélte. Ő a zsidó üzletember. Az ő fegyverei a bankok, a médiák, a korrupt politikusok.
Harci eszközei a csábító hitelek, a hírek elferdítése, elhallgatása, a magyarokat megnyomorító adók és törvények gyártása.
Jellemtelenségéből adódóan mindenütt ott rejtőzik, ahol pénzt szimatol.
°
A sunyik most bajban vannak!

Hiába a sok ellopott pénz, hiába a zsebben lévő parlamenti pártok.
Nincs az a pénz, amin hazát lehetne venni.
Ahogy az olajkészlet fogy, úgy fogy az USA érdeklődése a Közel-kelet iránt.
Amerika nélkül Izraelnek vége! Meleg lett a föld a talpuk alatt.
°
Nosza, megvan a cél-ország, de hol fognak lakni? A stratégia készen, hisz jól bevált a palesztinokkal szemben is.
– Építtessünk kerítéssel körbevett, jól védhető lakóparkokat a magyarokkal, akiket a végén úgysem fizetünk ki.
Vegyük el jelzáloggal terhelt ingatlanjaikat, hisz úgysem tudnak fizetni, (v)álság van! Igen ám, de azt azért nem várhatjuk el Izrael népétől, hogy a gojokkal egy iskolába, közös kórházba járjanak!
Sebaj, le kell zülleszteni a magyar oktatást, be kell zárni az iskolákat, (amiket majd átvesznek ingyen), rá kell tenniük a kezüket az egészségügyre, a kórházainkra – és már minden kóser.
°
Nagy az öröm Izraelben.

Csak egy a baj, az ország foglalt, tele van!

Küldte : Csőrés Zoltán
www.magyartudat.com/a-fenyes-gomb/
#8 A robotokról és az emberi mubkaeröröl.R Zoltán 2019-09-12 17:42
Egy idézet a fenti cikkböl:

"már is ott tartunk, hogy a rohamos műszaki fejlődések végett a mind tökéletesebb robotok gyártása miatt, már ennyi munkaerőre sem lenne szükség mint a mai nap van."...


Nos ehhez szorossan kapcsolódik ez a robotkômûves is! Tekintesed meg itt: ujvilagtudat.blogspot.com/.../a-hadrian-x-komuves-robotja-harom-nap.html
#7 Sebestyén István fontos közleménye!R Zoltán 2019-05-23 15:01
Sebestyén István fontos közleménye! Osszátok!!!

Végtelen dühvel hallgattam végig a következő német nyelvű videót, melyben részletesen foglalkoznak a 3-Tenger-Izrael-Birodalom (Impérium szót használják, ami tulajdonképpen császárságot jelent) megalakításának jelenlegi geopolitikai folyamatáról, mely 2030-ig befejeződik.

A birodalom határait a Balti-Fekete-Adria-Tengerek fogják mosni. Izraelből 9 millió zsidó fog beköltözni Magyarország, Szlovákia, Románia, Nyugat Ukrajna, Lengyelország, Szlovénia, Horvátország területere, Magyarország központtal.

Azok akik németül tudnak és jobb hallásuk van mint nekem, meg birtokolják azt a tudást is, hogy miként kell magyar szöveget felkapcsolni a videó alá, kérem tegyék ezt meg minél hamarabb, hogy ez a videó tudjon minél gyorsabban eljutni minden magyar érzelmű egyénhez.

Én ezt az izraeli geostratégiai problémát a 80-as évek végétől tudom, mivel a megfelelő könyveket elolvastam, a svájci katonai akadémiára jártam előadásokat hallgatni. De vegyük csak a Kissinger kijelentését, aki ezelőtt 2-3 evvel 15 evet adott Izraelnek. Ha Izrael nem költözik onnan időben el, akkor összeomlik, és a nagy menekülési káoszban sok zsidó fog halva a Közel-Kelet homokjában visszamaradni.

Borzalmas volt végighallgatni az egész német szöveget.

Német hazafiak aggódva figyelik a folyamatot, mivel egy ekkora zsidó birodalom létrejötte a szomszédságukban rendkívüli veszélyeket rejt magában.

Azt is tudják, hogy a legfontosabb országokban zsidó politikusokat segítettek hatalomra ahhoz, hogy ez a hatalmas geostratégiai projekt sikerüljön. Ezert engedheti meg magának Orbán, hogy ne fogadjon migránsokat. A migráns áradatot tudatosan tervezték meg, hogy az európai népeknek legyen elterelve az igazi nagy bajról a figyelmük.

Az Izrael által kiszemelt területre viszont nem szabad muzulmán migránsokat fogadni. Nem tűrik, vehemensen nem tűrik azt, hogy az EP-be nemzeti erők kerüljenek többségbe, akik ily módon megakadályozhatnák Izrael európai létrehozását. Ezért az idei EP választások brutálisabbak már minden eddigi EP választáshoz képest és az elkövetkező 2 választás mind durvább lesz. Gondolj Orbán színlelt megregulázásara, és a Strache osztrák jobboldali alkancellár MOSZAD általi valódi kicsinálásara.

Lengyelországban a kormányok ugyanúgy takargatják ezt a projektet, mint Magyarországon, és ugyanúgy benne vannak alamuszi módon, és készítik elő a zsidóság betelepedését. A lengyel nép viszont több ellenállást mutat fel, mint a magyar. Ismertettem már, amint elővettek egy régi lengyel szokást és farsangkor zsidó bábukat ütlegelnek és égetnek el.

A másik esemény, ahogy lemondták a V4+ összejövetelt Izraelben, egy hazafi egy véreskezű kommunista zsidó babúját felakasztotta a központi rendőrség épülete előtt.

Az izraeli küldöttséget nem fogadták mivel ezek a kárpótlásokról akartak újra tárgyalni. A lengyel kormányt zsidónak tartják a videóban és azzal vádolják, hogy kormányzati épületekben már zsidó rítusú imákat tartanak.

Az egész nagy geostratégiai projektet Trump elnök is támogatja, de támogatja Britannia, Olaszország, Németország, Franciaország és Skandinávia is, ahol rengeteg zsidó van politikai döntéshozó pozícióban.
A 3-Tenger-Izrael-Birodalom geopolitikai szerepe, hogy legyen ütköző zóna Oroszország és Nyugat Európa között.

A következő 10 évben minden e körül a nagy geostratégiai projekt körül fog forogni.
Ezen múlik a magyarság és Európa sorsa is!!!

Meddig tűrjük ezt meg???
Hagyjuk ezt???

Dr. Ing. Sebestyén István, Zürich
www.youtube.com/watch?v=O9HcPS4E2MQ

Dr. Ing. István Sebestyén
Dr. sc. techn. ETH Zürich

Private adress:
Winzerhalde 92
CH-8049 Zürich
+41-43-818 44 44
+41-76-607 36 46

Skype: István Dr.Ing.Sebestyén
#6 Amit nem hagyahatunk ki !R Zoltán 2018-08-25 11:22
Kedves honfitársaim! Ezt a videót nem hagyhatjuk ki ebből a fenti témából, mert erre a sátáni "megoldási" lehetőségre nem tértem ki a már így is több irányból való megközelítésekre amit terveznek ellenünk. Érdemes elejétől végéig megnézni ezt a videót:

ENIGMÁK - MK-ULTRA, az "alvó" ügynök - 2018. www.youtube.com/watch?v=hXLOUNEWlIM
#5 egyetemPál Erzsébet 2018-07-26 17:34
Ma,- 2018. 07. 26. -napján az M1 17 órai hirei között szerepelt, hogy újabb amerikai egyetem költözik Magyarországra. Nem akarunk több soros egyetemet és semmit ami amerikai. Már eladtatok bennünket magyar népet, a vizet, a földet, szemetet etettek velünk, nem akarjuk ezt tovább tűrni. Ez az ország nem a tulajdonotok és nem tulajdona azoknak se akik azt hiszik megvették. Az Isten és a Boldogasszony tulajdonát nem lehet megvenni, elorozni és hatalmi szóval haveri körben szétosztani. A Balaton már Mészáros Lőrinccé? Mit képzeltek ti, a gyalázatos tömeggyilkos, hatalomvágyó és népírtók vallásunkat írásunkat elpusztító Árpádházi-Habsburgok mintájára szemét tömeggyilkosok vagytok, vigyázzatok az első kő már kiesett, minden az első lépéssel kezdődik.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások