20240426
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2019 november 09, szombat

A chemtrail permetezés nem alaptalan gyanú

Szerző: Egely György

Ne találgassunk tovább. A chemtrail permetezés nem alaptalan gyanú, nem feltételezés és nem paranoiás összeesküvés gyártás. Nem egy elmélet arról, hogy a chemtrail repülőgépek titokban mérgező vegyi anyagokat permeteznek a légtérbe, mely mérgezi és butítja a lakosságot.

Nézzük meg, hogy van-e alapja a chemtrail vegyi csíkokkal történő időjárás-befolyásolás, vagy a pszichológiai manipuláció feltételezéseinek. Vizsgáljuk meg a chemtrailt a találmányok oldaláról! Mire találták fel és mi a céljuk vele?

Milyen a chemtrail részecske természete és hogyan működik? Hogyan bukott le és vált bizonyítható módon megvizsgálhatóvá a permetezett anyag? Mi a hiba az egész tudományos felfedezés működésében? Mi az, amire nem számítottak a találmány használata során?

Nézd végig a videót. Kattints a képre!

chemtrailekről

Könyvajánló

Összeesküvés-elméletek

A Chemtrail és a HAARP

Megjelent Magyarország első Chemtrail könyve! A chemtrail elmélet szerint a fölöttünk szálldosó repülőgépek vegyi anyagokat szórnak a nyakunkba, mondhatni permetezik az emberiséget. Hogy ennek az égi áldásnak mi a célja, arra vonatkozóan már eltérő vélemények léteznek, de egy biztos: nincs pozitív hatása számunkra. Sokak szerint a gépekből kiszórt vegyszer még az időjárást is módosítja.

Egy másik vélemény szerint a gépek tevékenysége a HAARP projekttel kapcsolatos, ami állítólag az ionoszférát kutatja, de az éghajlat változtatástól a természeti katasztrófáig számos dolgot a számlájára írnak. Az elmúlt években Magyarországon is megjelentek ezeknek az elméleteknek a hívői, sőt, még konferenciát, valamint felvonulást is tartottak az ügy érdekében.

Könyvünkből megismerheti a chemtrail-lel kapcsolatos összes konteo-t, valamint a hozzájuk kapcsolódó igazságokat is!

Forrás: vntv.hu

Egyik szegedi olvasónk küldött be friss felvételeket szeged környékéröl: *- Még meri valaki azt állítani, hogy ezek közönséges "kondez" csíkok???

 

"2021 november 11.-n csütörtökön 14 órakor ezt fényképeztem Szeged fölött. Lehet, hogy a "hullámzáshoz" köze lehet?."

szegedi 1

szegedi 2

szegedi 3

 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások