20240428
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 október 22, péntek

Jód az új ivermektin

Szerző: Magyar Ferenc

A kormány Wuhan koronavírus (Covid-19) elleni járványügyi programjának legújabb fenyegetése a betadin, egy jódalapú orrspray, amely segít az embereknek, hogy biztonságban és védve maradjanak a kínai fertőzés ellen.

Jód az új ivermektin: A kormány, a média támadja az összes olyan kovid elleni gyógyszert, amely valóban működik.

Az ivermektinhez hasonlóan a betadint is "veszélyesnek" nevezik a hatalmon lévők, mert véd és gyógyít anélkül, hogy kézfertőtlenítőre, arcmaszkokra, "vakcinákra" és zárlatokra lenne szükség - és mert egy üveg betadin csak néhány dollárba kerül.

Kiderült, hogy a betadinnal való korai kezelés mind orrspray formájában, mind szájöblítésként az egyik legjobb megelőző gyógymód a Fauci influenza ellen, segítve a vírusterhelés masszív csökkentését.

A Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCC) a következő módszereket ajánlja a betadin használatára a kínai bacik elleni küzdelemben:

Antivirális szájvíz: Gargalizáljon naponta 3-szor (ne nyelje le; klórhexidint, povidon-jódot vagy cetilpiridinium-kloridot kell tartalmaznia).

Jódos orrspray / cseppek: Használjon 1%-os povidon-jódos kereskedelmi terméket az utasítás szerint naponta 2-3 alkalommal. Ha 1%-os termék nem áll rendelkezésre, először a szélesebb körben elérhető 10%-os oldatot kell hígítani, és 4 óránként 4-5 cseppet kell alkalmazni mindkét orrlyukba. (Terhesség esetén legfeljebb 5 napig.)

Jódos orrspray

Az alábbiakban ismertetett, könnyen és bárki számára elkészíthető jódos orrspray ebben fog segíteni nekünk:

  • 1 liter desztillált vízben, de legalább ásványvízben oldjunk fel 9 gramm patikai tisztaságú konyhasót, azaz nátrium-kloridot (gyógyszertárakban, bioboltokban kapható gyógyszerkönyvi minőségű tiszta só, desztillált víz).

Lehet kevesebb vízzel is, de akkor a szükséges mennyiségű konyhasót nehezebb kimérni tizedgrammos pontosságú mérleg nélkül.

  • A só hozzáadása után jól rázzuk össze a keveréket, így végeredményként 0,9 %-os fiziológiás (infúziós) sóoldatot kapunk.
  • A sóoldathoz adjunk 20x-os hígításban Betadine oldatot. Ez ún. Povidon-jód 10%-os vizes oldata, gyógyszertárakban kapható különböző kiszerelésben. A készítmény 10 mg/ml szabad aktív jódot tartalmaz.
    A betegtájékoztatót hozzá innen lehet letölteni.

A mennyiség pontos kiméréséhez használjunk patikában kapható injekciós fecskendőt és hozzá egy hosszú, vastag tűt (1,2 x 40 mm, rózsaszín). A fecskendőből jó, ha mindig van otthon 2, 5, 10, 25 milliliteres verzió, mert folyadékok precíz kiméréséhez sokszor jól tudnak jönni.

Ez 1 rész Betadine és 19 rész sóoldat keverékéből tevődik össze, tehát például 1 ml Betadine és 19 ml sóoldat.

  • Egyszerű számítási mód tetszőleges mennyiségű oldat elkészítéséhez:
    Kívánt mennyiségű oldat / 20 = használandó Betadine milliliterben, majd ezt felhígítjuk a kívánt mennyiségre.
    Pl.: 30 ml / 20 = 1,5 ml Betadine oldat, majd ehhez hozzáadunk 28,5 ml sóoldatot.
  • A kész oldatot töltsük át egy orrspray üvegbe és mindig tartsuk magunknál! Minden alkalommal, amikor emberekkel találkoztunk, tömegközlekedést használtunk stb. fújjunk be 2-3x mindkét orrnyílásunkba, befújás közben a permetet próbáljuk minél mélyebbre szívni.
  • Ha egyszerre nagyobb mennyiséget készítettünk, osszuk meg ismerőseinkkel is, illetve tároljuk hűtőszekrényben, így minimalizálva az elemi jód felszabadulását.

Bátran használhatjuk a garat és a szájüreg napi rendszerességű fertőtlenítésére is, még inkább csökkentve ezáltal a megbetegedés kockázatát. Ha valamennyi lecsorog a garaton, az nem probléma, a povidon-jód nem mérgező, bár jódpótlásra nem alkalmas, hiszen belsőlegesen nagyobb adagban nem ajánlott. (Erre a célra Lugol-oldat javasolt, ld. lent.)

Bővebben ⇒ Írta: Magyar Ferenc

A mainstream média kiakad a betadint használó emberek miatt.

A Newsweek nagyon kiakadt azon, hogy egyesek most maszk és oltóanyag helyett betadint használnak Fauci influenza kezelése helyett.

A Newsweek a "Some anti-vaxxers are gargling the common antiseptic Betadine in an attempt to treat and prevent the coronavirus" (Néhány oltásellenes gurgulázik a közönséges fertőtlenítőszerrel, betadinnal, hogy megpróbálja kezelni és megelőzni a koronavírust) című cikkében úgy próbálta beállítani, mintha a betadin valamiféle csodaolaj lenne, holott már időtlen idők óta használják ilyen célokra.

Egy Bangladesből származó, véletlenszerűen ellenőrzött vizsgálat nemrégiben megállapította, hogy az orr- és szájon át alkalmazott jódspray segítségével 84 százalékkal csökkenthető a kórházi ápolás és 88 százalékkal a kórházi halálozás. Úgy hangzik, mintha ez csodaolaj lenne?

A Newsweek szerint a betadin nem működhet a kínai vírus ellen, mert hivatalosan soha nem "engedélyezték" erre a célra. Ez egy bűvészmutatvány, mert a betadin egy általános fertőtlenítőszer, amelyet a tudományos szakirodalomban úgy írnak le, mint "a leghatásosabb fertőtlenítőszert".

Azt állítani, hogy a betadin nem működik a Wuhan influenza kezelésére csak azért, mert a kovid megjelenése előtt hozták létre, azt jelenti, hogy semmi sem működik a kovid kezelésére, kivéve azokat a dolgokat, amelyeket a kovid megjelenése után találtak fel és szabadalmaztattak.

Ez persze badarság, de a katonai-ipari-gyógyszeripari komplexum így képes rekordprofitot termelni az új "gyógyszereken".

"A probléma az, hogy az ivermektinhez hasonlóan ez is komoly veszélyt jelent a rendszerre, mert képessé teszi az embereket arra, hogy saját egészségük és biztonságuk felett rendelkezzenek anélkül, hogy a cimborák bármelyikét gazdaggá tenné" - írja Daniel Horowitz a The Blaze számára.

Dr. Eric Hensen, texasi fül-orr-gégész szakorvos szerint a jód általánosan elismert és jól bevált "széles spektrumú antimikrobiális hatású a baktériumok, vírusok, gombák és protozoonok kórokozóival szemben, és évtizedek óta használják fertőtlenítőszerként a fertőzések megelőzésére és a sebek kezelésére".

Hensen maga is jóddal történő orr- és szájöblítést használ, hogy védve tartsa magát, és ennek köszönhetően egyszer sem lett érdemben beteg a "világjárvány" során.

"A PVP-I (orr- és szájspray) képes a SARS-CoV-2 elpusztítására; a SARS- CoV-2 betegről történő átadása is csökken" - mondja. "Így a PVP-I oro-nazális spray hatékony pajzsként szolgálhat a COVID-19 elleni védelemben az egészségügyi dolgozók számára, mindenki számára."

 

Forrás: Pokol a földön

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások