20240428
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 január 18, hétfő

A maszkviselés káros az iskolásokra

Szerző: Új világttudat

Egy több mint 25000 gyermekkel foglalkozó német tanulmányból kiderül, hogy a gyermekek testi, pszichológiai és viselkedési egészségére gyakorolt súlyos negatív hatások sokkal szélesebb körűek lehetnek, mint amiről a média és a kormánytisztviselők beszámoltak. Körülbelül 68%-ukat érinti, és 24 különböző egészségügyi panaszhoz járulnak hozzá, a szülők észrevételei szerint.

Egy német tanulmány szerint a maszkviselés fizikailag és pszichésen is káros az iskolásokra, és 24 különféle egészségügyi problémát okoz

Ezeket a negatív hatásokat a közösségi média cenzúrázza, a média nem számol be róla, és a kormánytisztviselők figyelmen kívül hagyják. A vizsgált 25930 gyermek közül az adatbázis legalább 17854, a szülők által benyújtott egészségügyi panaszt tartalmaz. (1)

Ezeket az egészségügyi problémákat és fogyatékosságokat a maszkot viselő iskolás gyermekek körülbelül 68 százalékánál figyelték meg, akik naponta átlagosan négy és fél órán keresztül kénytelenek voltak arcvédőt viselni.

A hosszan tartó, erőltetett, szigorú maszkviselés tönkreteszi a gyermekek egészségét

A 2020. október 20-án létrehozott nyilvántartás 363 orvost kért fel arra, hogy tájékoztassa a szülőket és a tanárokat arról, hogyan jelenthetik azokat az egészségügyi hatásokat, amelyeknek a gyermekek a tartós maszkhasználat miatt ki vannak téve.

"Az egészségügyi kérdések kimerítőek voltak, és magukban foglalták az ingerlékenységet (60%), a fejfájást (53%), a koncentrációs nehézségeket (50%), a kevesebb boldogságot (49%), az iskolától/ óvodától való vonakodást (44%), a rossz közérzetet (42%), tanulási zavart (38%) és álmosságot vagy fáradtságot (37%)."

A gyermekek csaknem egyharmada rosszabbul alszik a normálisnál, és a gyermekek negyede esetében új félelmek jelentkeztek. Gyermekek százai voltak kevésbé jókedvűek és játékosak, és a többségük szokatlanul ingerlékeny.

Még több aggodalomra ad okot a légszomj (29,7%), a szédülés (26,4%), és több száz gyermek szenvedett gyengeség, betegség érzetétől, felgyorsult légzéstől, mellkasi nyomástól és rövid távú tudatzavarban szenvedett. Az univerzális maszkviselés tönkreteszi a gyermekek egészségét, immunrendszerüket fogékonyabbá teszi a betegségekre.

Az iskolások maszkviselése olyan orvosi kísérlet, amelyhez a szülők döntése kell, és megalapozott beleegyezésük szükséges

Az egész világon az apák és az anyák elveszítik szülői jogaikat, mivel az iskolai környezetben gyermekeiknek orvosi beavatkozást írnak elő. A gyermekeket pszichésen erőszakolják meg, mivel a felnőttek arra kényszerítik őket, hogy elhitessék velük, hogy a lélegzetük állandóan a betegség terjedésének forrása, hogy erkölcsi kötelességük gondoskodni arról, hogy megbetegedett leheletük soha ne fertőzzön meg más embert.

 Can kids wear masks all day?

A gyerekeket arra oktatják, hogy féljenek egymástól, féljenek a körülöttük lévő világtól, és hogy reszketve engdelemeskedjenek a tekintélynek és az orvosi csalásoknak. Vajon felelősségre vonják-e ezeket az intézményeket azokért a fizikai, pszichológiai és viselkedési károkért, amelyeket továbbra is a gyermekeknek okoznak?

Azok a tanárok és tanácsadók, akiket törvény kötelez a gyermekbántalmazás bejelentésére, most aktívan részt vesznek a gyermekek bántalmazásában és a szülők megfélemlítésében a megfelelés érdekében. A hatóságok minden nap szemet hunynak a gyermekeknek okozott pszichés ártalmak felett, az egyes gyermekek szájának és orrának kötelező eltakarásával. Mi mást lehet még rákényszeríteni a gyerekekre azon indoknál fogva, hogy mindenki biztonságban legyen?

Az iskolások maszkviselése egy orvosi kísérlet. A maszkgyártók nem végeztek független vizsgálatokat termékeik serdülőkön történő hosszú távú felhasználását illetően. Ezért a szülők nem adhatják megalapozott beleegyezésüket, hogy a gyermekük számára legmegfelelőbb döntést hozhassák.

Az esetek többségében az iskolák diktálják, hogy mit kell tenniük a szülőknek gyermekük testével, törvénytelen precedenst teremtve, amely a család orvosi adatvédelmi jogait tapossa, miközben fenntartja a gyermekek intézményi bántalmazását, amelyért senki sem tartozik felelősséggel.

"Nincsenek gyártótól független tanulmányok a gyermekek és serdülők maszkhasználatáról, amelyek orvosi termékeknek minősülnek a munkavédelem szempontjából a szakmai alkalmazásokban," - állítják a tanulmány szerzői.

"Ezenkívül az ismeretlen felhasznált anyagok miatt nincsenek megállapítások a gyermekek többsége által viselt, gyakran házi készítésű, mindennapi maszkok lehetséges védőhatásairól vagy mellékhatásairól. Tekintettel a COVID-19 járvány visszaszorítására irányuló jelenlegi intézkedésekre, és különösen a gyermekek és serdülők eltérő kötelezettségeire, hogy hosszabb ideig maszkot viseljenek az iskolában, sürgős kutatásra van szükség." (2)

(1) - https://www.researchsquare.com/article/rs
(2) - https://www.greenmedinfo.com/blog/mask

Forrás: Új Világtudat

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások