Print this page
2021 június 19, szombat

Magyar Egyiptomi Nyelv 8. rész

Szerző: Gáspár Vilmos és Gáspár Éva

Az benne van a történelmi könyvekben, hogy a XIU (=Sú, kiejtve) család 751-ben megalakította az Uxmal városát Mexikóban, ahol sok kozmikus titok volt elrejtve.

M.E.S. Nemzetközileg 8. rész

8mes1

A fenti képen a Don Gaspar Antonio XIU van középen, aki az utolsó túlélő Maja Király volt Uxmalból.

Az benne van a történelmi könyvekben, hogy a XIU (=Sú, kiejtve) család 751-ben megalakította az Uxmal városát Mexikóban, ahol sok kozmikus titok volt elrejtve. Don Gaspar Antonio Xiu volt az utolsó tagja ennek az ősi Maja fejedelemségnek és büszkén barátnak tekinthetem. Sajnos most már lassan 2 éve elhunyt, de szerencsénkre még a felfedezéseinket megoszthattuk vele. A mostanában megjelent könyvünk, amit a Dr. José Jaramillo barátommal írtam, aki maga is Mexikói és az egyik nagymamája Maja volt, képes volt ezt a Maja Királyt rá venni arra, hogy a könyvünk hátuljára Ő írja az utószót. A könyv angol cime Dr. José Jaramillo and Dr. William Gaspar - ’God’s Power Source’, - amit a Pepe barátom a 2O18-ban kiadott ’God’s Generator’ című könyvünk nyomán írt.

A fenti képen balra feleségem Gáspárné Évike és jobbra Gáspár Ausztin fiunk San Diegoban 2OO8-ban a Don Gasparral együtt állnak a Kaliforniai Coronado tengerparton. Azért kezdtem ezzel a képpel, mert szeretném a Maja ’unoka testvéreinket’ is behozni ebbe az ősi kozmikus körbe. Náluk, Tulum városában, Mexikóban van egy híres dombormű, ahol a templom homlokzatán mutatják az égből ’Le ereszkedő Istent fiát’ (’Descending God’), akit ők a MÉH HERCEG-nek hívnak. Ez teljesen ledöbbentet, amikor ezt a tényt a Spanyol Maja útvezetőnk közölte velünk. Akkor már tudtam az Egyiptomi magyar szűz MÉHÉRŐL és a MÉHKASRÓL, és akkor itt lett hirtelen egy ugyan ilyen fogalom a mexikói Majáknál, akik ezt a Jézus szerű megváltót a MÉH HERCEGNEK hívják. Ez tovább erősített minket abban a hitben, hogy ez a kozmikus Újjá Teremtési Mitológia először, nagyon régen - magyarul lett leírva. Ez nem hiszem, hogy csak 5 – 6 ezer éves legenda, szerintem ez ismétlődve visszamegy több tíz ezer évet a múltba.

8mes2

A T betű fölött – ami az égi kaput jelenti – száll le az égből a MÉH HERCEG. Ez feltételezzük, ugyan úgy a március 26-ot jelképezi 5786 ével ezelőtt.

8mes3

Ez a Hindu ’istenke’ a kozmikus Vahana LÚD-on (Hattyú, Kereszt, Cygnus) hátán utazik. A hárfa szerű lant a kezében meg a Mágneses Északot jelképezi (Vega / Sólyom csillag a Hárfa csillagképben). Ugyan ezt a Hárfát látjuk a Sumér Babilóniai képeken.

8mes4

Alulról felfelé mutatjuk itt a Hárfán a ’bibliai’ első négy évet. Ezt majd meg tudjuk mutatni az Egyiptomi képeken. A KANNA az Oriont és a vele szembe álló Hegyi Kecskét jelképezi szeptemberben (2O22) és a Skorpió meg a december (2O21).

Az, aki nem ismeri azt, hogy hol van a Skorpió a keleti égen, az nem fogja érteni azt sem, hogy itt a karácsonyról van szó még a kereszténység előtti időkben. A következő képek felette a csillagászati eseményeket írják le, ami a bibliai első 3 és fél vagy 4 évről mesélnek. Most már az előző cikkekben bemutattuk, a csillagászati jelek megadják a dátumokat. Nem kell már elmagyaráznunk, csak azt akarjuk bemutatni, hogy ez az egész égi titok az nemzetközileg ismert volt a múltban a világ minden részén. Visszatérve az első négy évre az egyiptomiaknál.

8mes5

Ahogy nézzük ezt a képet, a bal felső sarokban látjuk a kis piros virágos vázát a strucctoll mellett. Ez a TRAPÉZIUM csillagképet jelképezi az ORION KÖD fekete lyukból. Alatta, lentről felfelé olvasva vannak az R N T betűk, amik persze mindenféle különböző dolgok jelenthetnek, de nekem ez ’RáNT’. Ha a Orion Ködből az erő elindult akkor az ránthatott a Föld tengelyén. A következő jel a Bagoly (M betű), ami általában sötétséget jelent. A következő oszlop, ahol még nincs ’ember-istenke’ mutatva, tehát még nincs nagy baj, az a FEJ, alatta 4 hullám / rezonálás (N betűk) és a SZEM – amit már ismerünk, hogy az ORION KÖD fekete lyukat jelképezi. Ez itt a 25 december 2O21-el, párhuzamos időt jelképezné.

Az első ’ember-istenke’ úgy van öltözve, mint az Orion, az ágyék kötője elárulja. A fején a BIKA SZARV a Taurus bikát ábrázolja, az ősz elején, amire a zsidó bibliai mitológia az Ő Új Évi Vörös Tehén áldozatával emlékeztek meg (Levitíkusz? 16). Alatta, a MÉRLEG az Őszi Nap Éj Forduló szeptember vége feli időt jelenti (szeptember 17 – 23, 2O22 – párhuzamos időben). Ekkor történt az első nagy Föld rengés, ami okozta az első Nagy Cunámit. Innen számoljuk a bibliai 3 és fél év kezdetét, ami ebben a párhuzamos időben a március 26.-án, 2O26-ban az Újjá Teremtés Napjával fejezne be, ami itt a negyedik egyén, vagyis a KÓS fejű AMON-RÁ. (a Rá=Sol ’Nap’, vagyis a héberek vissza felé olvasva kapnák a SOL-AMON-t, ami a ’bölcs Salamon Király. Nem tudom milyen bölcs lehet egy Kós fejű ember istenke, de azt tudjuk, hogy innen a 4. évtől számoljuk az ÚJJÁ TEREMTÉS NAPJÁT, az Új Ciklus kezdetét).
A második figura feje felett egy ’fűrész’ szerű alkotmány van, ami nálunk az jelenti, hogy a két tektonikus lemez elkezdett egymás ellen dolgozni. Egy másik példa erre az, hogy a hajó alján egy szürke blokk van, ami elindul a második figura lába alatt.
Most ezekről, csak ennyit akartunk mutatni. Ezt rajtam kívül senki sem olvassa így, tehát ha ez nem volt vagy nem lesz igaz, akkor mind a szégyen az én fejemre essen.

Megint csak szépen köszönjük a Raffai Zoltán Úrnak a segítségét azzal, hogy ezt kifejthetjük itt.

Tisztelettel, Gáspárné Éva és Gáspár Vilmos