Print this page
2011 május 01, vasárnap

Disznót moslékkal etetni tilos ?

Szerző: AMBROSIUS

Disznót moslékkal tilos etetni. Iskolák, óvodák fizetnek azért, hogy az ételmaradékot elszállíttassák a megsemmisítő helyre. És mit ér az ember? Egyre több hajléktalan keresi a kukákban a napi élelmét!
Ők nem fontosak, csak a disznók?!

Morzsák az EU által engedélyezett életünkről

Amit már tudunk: 2011.ápr. 1-vel tilos gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítményeket (magyarul gyógyteákat) forgalomba hozni, - 2004-es EU-s rendelet szerint!
Kb 300-350 terméket érint ez a dolog, beleértve a Szabó György gyógyteáit is.
Annyi engedményt adtak mindössze, hogy a következő 2 évben a már legyártott, becsomagolt termékeket még el lehet adni.
A gyógynövényeket át lehet minősíttetni "hagyományos növényi gyógyszerre", de az eljárás olyan költséges, hogy max a gyógyszergyárak tudnák megfizetni!

Továbbá: az ún. étrendkiegészítők vagy gyógyszernek lesznek minősítve (horribilis összegért, ami belekerül az áraikba) vagy speciális élelmiszernek számítanak.
A spec. élelmiszer csak szintetikus lehet, nem tartalmazhat növényi összetevőt.
Ha valaki törzskönyvez egy gyógyteát, akkor arra már más nem jogosult! Tehát a multi eleve kizárja a kicsiket, ha megfelelő anyagi forrás birtokában törzskönyvezi pl. a kamillát, más már nem teheti meg!!!!

No, ez még MIND SEMMI!
Az EU szabályozza a tyúkólak méretét (ketrecekét) magyar tojástermelők padlón fekszenek 2012 januártól, mert addig kell legyártatni az új EU szabványos ketreceket, ha nincs, nem termelhet tojást. Nem lesz, mert nincs rá keret, ha van, akkor az a tojás árába beépül, 1 db tojás 100 FT-os árán nem lepődhetünk meg!

Disznót moslékkal tilos etetni. Iskolák, óvodák fizetnek azért, hogy az ételmaradékot elszállíttassák a megsemmisítő helyre. És mit ér az ember? Egyre több hajléktalan keresi a kukákban a napi élelmét!
Ők nem fontosak, csak a disznók?!

Ha nem fogadod el az orvos által előírt kezeléseket (ragadjuk ki a kezelésekből pl. az erőltetett kemoterápiát és sugárt), akkor a fájdalomcsillapítót és egyéb szükséges gyógyszereket csak teljes áron vásárolhatod meg, nem lesz rájuk TB támogatás!!!! Egy közeli ismerősünk mellrákos. Gyilkos, amit vele végig csináltattak (kemoterápia, sugárkezelés), most épp egy kockázatos immunrendszer-erősítő kezelést fog kapni hétfőtől, (ha véletlenül a rák, sugár és kemo nem vitte volna el.....) !!!

Mit tehetünk? Elsődleges legyen az egészségünk megőrzése, minden áron!

A fogyasztható napi vitaminmennyiséget a minimális szinten maximalizálják, pl. C vitamin 60 mg,Béta karotinból kb. fél sárgarépányi mennyiség, -mindez természetesen szintetikus készítményből, a gyógyszergyáraktól!

Megtermeljük magunknak? Majd repülőgépekről intézkednek, h ez ne sikerülhessen..... Amint már példa volt rá Amerikában és példa van rá Európában!!

(( Kis kitérő, magyarázat: Egyetemen tanultuk, meteorológiából a felhő előállításának mesterséges módját is, melyhez ezüst vegyületet használnak. A gyakorlatban báriumot alkalmaznak -lévén olcsóbb- (a többiről egyelőre nincs tudomásom, de nyilván nemcsak a bárium alkalmas erre.). Mi is a lényege? "A légköri vízpára kicsapódásához, tehát a felhők képződéséhez a vízpára mellett kondenzációs magvak is kellenek, amelyeken a folyamat megindulhat. Utóbbiakat különböző mikroszkopikus porszemcsék, aeroszolok alkotják."

Gondolok itt a báriummal előállított mesterséges felhőkre, mely tavaly özönvizet idézett elő hazánkban, ha nem hiszed, nézd meg Amerikát, de kapsz néhány linket: Youtube!!!-
http://maxtuzijatek.hu/?p=756
http://www.youtube.com/watch?v=Psdg3OAw_a8

Láttad már egünket ilyennek??? Észlelted, h egy ideje nincsenek bárányfelhőink? Hogy nem tűnik el a kondenzcsík a röpgépek után, hanem még pár óra múlva is az égen van?

Ez is érdekes:
http://www.youtube.com/watch?v=rFpF-c8Jgx0&feature=related

Nicsak, laboratóriumi vizsgálat: bárium nagy mennyiségben fordul elő, az ilyen mesterséges felhőkből felfogott esőből!!! Még valami: 2010. júniusa: Nagykanizsa környékén kimutatták a magas bárium-szennyeződést a földeken. Ezt értem azalatt, h a termelést a földeken el tudják lehetetleníteni, ha éppen akarják.... ))

Tehát mindez a gyógyszerlobbi győzelme a természetes gyógymódokat kiirtó hadjáratban.

A Celladam feltalálója Kovács Ádám végzett vizsgálatot a növények vitamintartalmáról 1990-ben, összehasonlítva az 1960-as adatokkal.
Az 1960-as adatok alapján 100 %-osnak véve a káposzta C vitamin tartalmát, 1990-ben a káposzta 5 %-nyi C vitamint tartalmazott! Miközben esszük télen, abban a hitben, hogy a savanyú káposzta tele van C vitaminnal!
Oka, hogy a műtrágya csak néhány anyagot juttat a növénybe, szervestrágya és talajpihentetés híján a föld ki van zsigerelve, továbbá a műtrágya egyik eleme a KÁLISÓ (KCl) gátolja a növényeket a többi anyag felvételében!!! (Amit mellesleg a sóban is etetnek velünk és minden készítményben.)

És akkor még nem beszéltünk az iparilag előállított, áruházláncokban kapható élelmiszerekről, az adalékanyagokról, a tejet nem látott sajtokról, a húst nem látott felvágottakról, a vízben, tápoldatban növekedési faktorok hatására magból 5 óra alatt salátafejjé alakuló "vitamin-bombáról"....,amitt az áruházláncokban vásárolhatunk.
Forrás: Dr. Papp Lajos szívsebész professzor előadása. ( Mátra TV riportja)
Nem esett szó a kálisóval mérgezett finomított cukorról, a kibelezett, csírájától, korpájától megfosztott, csomósodásgátlóval kezelt lisztről, a 32 féle adalékanyagból készülő kenyérről, stb.

Forrás: Egészség Hazugság Só c. lap.
www.vitacell.hu és még sok más lap, melyeket meg lehet találni!

Beküldte: S. Lívia

Egy Honfitársuk figyelmeztetése ide is illik!

Egy fontos dologot szeretnék most megosztani a sóval kapcsolatosan és ehhez kérném a segítségedet !

"...A neten terjed egy őrület, egy hamis kép ami vagy megtévesztés vagy tudatlanság végett de mindenképen káros. Ezt kell most tisztáznunk !
A boltokban kapható "sók"ból ki lehet vonni a kálium kloridot, azaz a FEDŐSÓT !!!! (Ez a megnevezés később még fontos lesz !)
Több helyen is olvastam a következőt: oldd fel vízben a bolti sót majd a folyadék alján maradó kristályos anyag a KCl, azt ki kell önteni és a folyadékot kell felhasználni ... HAZUGSÁG !!!!!HAZUGSÁG !!!!! HAZUGSÁG !!!!!
Lássuk miért is félrevezetés ez a fenti gondolat: A tengerből a kikristályosodás során állnak össze az ionok és NaCl, illetve KCl lesz belőlük. Van azonben egy érdekes dolog: a NaCl válik ki előszőr és a KCl (ami vízzel szinte azonnal oldatba megy !!!) pedig később a NaCl-nek a tetejére válik ki addig oldatban maradva ameddig csak bír !!!! Ezért hívják FEDŐSÓnak ! Előszőr ezt el kell távolítani ahhoz, hogy a NaCl-hez hozzáférjünk ! Azelött a KCl-t hordták ki a meddőhányókba, ma pedig az ételeinkbe teszik...
Ez a kikristályosodási folyamat azonban visszafele is igaz, azaz reverzibilis. Ha készítünk egy túltelített oldatot a bolti sóból, akkor a KCl az ami szinte azonnal oldatba megy, és ezt a folyadékot kell kiönteni és pont a kristályos anyag az edény alján az amit fel tudunk használni só-ként !
Még egy fontos adalék: a KCl kivonásánal fontos még a víz hőmérséklete is, a KCL a meleg hatására még inkább oldatba kívánkozik a NaCl kevésbé regál ilyen gyorsan a hőre !
Az így átmosott sóban is marad még kb. 5-10% KCl, ami ugyan nem az igazi még, de sokkal kedvezőbb a bolti sókban fellelhető 20-98%-os KCl arányhoz képest !
Remélem érthető voltam ! Csak gondolkozni emberek, gondolkozni !..."

AMBROSIUS


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról