Print this page
2014 február 18, kedd

MAZSIHISZ VEZETŐI FIGYELMÉBE AJÁNLOM !

Szerző: Szőnyi Bartalos Mária

Amennyiben Magyarország a saját magyar múltjával úgy foglalkozik, hogy az a Magyarországon élő MAZSIHISZ vezetőinek nem tetszik, akkor ezek a vezetők úgy viselkednek, mint a durcás gyermekek.

Javaslom számukra, hogy foglalkozzanak a saját népük múltjával és vegyék megtiszteltetésnek a Magyar Kormány részéről azt, ha foglalkoznak velük és még anyagilag is támogatják őket a megemlékezéseikben.

A Magyarország múltjának feldolgozását, megemlékezéseit, szobrait pedig hagyják békében. Ugyanis a különböző identitású emberek más-más szemléleteikből fakadóan magyarázzák a szimbólumokat is.

A magyar identitás felvétele nem kötelező e demokratikus Magyar hazában. Így a MAZSIHISZ-nek sem, amelynek vezetői a saját szájuk íze szerint magyaráznak meg mindent, ami nem éppen róluk szól. Toleranciát nem ismernek más identitással szemben, de a saját identitásukat rá akarják erőszakolni másokra minden tolerancia nélkül. Így szítják saját maguk a békétlenséget.

Véleményem szerint a MAZSIHISZ vezetőinek tudomásul fontos vennie, hogy Magyarország elsődlegesen a magyar identitású embereké, a magyar identitású kormányuk vezetésével. A magyar kormány munkájába nem engednek beleszólni a magyar identitású emberek. Főleg akkor nem, ha a magyar múltról és egy magyar művészi alkotásról van szó!

A MAZSIHISZNEK pedig érzékelnie kell, és észre kell vennie végre, hogy az általuk megkísérelt nyomásgyakorlásokból elege van a magyar identitású embereknek. Ezt, minél előbb jobb, ha felismeri a MAZSIHISZ vezetősége és abba hagyja a magyar kormányra vetített nyomásgyakorlást. A békesség kedvéért!

Komárom-Szőny, 2014. február 17.