20240425
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2008 július 18, péntek

AKI MEGALÁZ, AZ MEGALÁZTATIK!

Szerző: Szőnyi Bartalos Mária

Turulszobor a Budapesti Közlekedési Múzeum előtt. Úgy röpdösnek hazánk fölött az eszdéesz szimbolikus jómadarai, mint a vércsék, akik koncra várva le-leakarnak csapni kiszemelt áldozataikra. Mert csak a koncon legeltetik szemeiket, nem veszik észre, és nem fogják észlelni, hogy minden egyes zsinagógára rászállt már egy-egy turulmadár.

Ott vannak! Lesznek még többen is. Minden magyar ember lelki szemeivel látja őket, csak a rosszindulatú, turulmadarakat üldöző zsidó emberek szemeinek váltak, és válnak láthatatlanná. Csupán érzik a rosszindulatúak, hogy valami nyomasztja őket. Még akkor is, ha az összes – általuk látható – turulmadarat ledöntik, ledöntetik.

Valamit nem tudnak a rosszindulatú emberek! Azt, hogy egyetlen egy turumadár ledöntetésének nagy ára van számukra. Mert a turulmadaraknak az a szokása, ha egyet kiiktatnak közülük, akkor száz másik lép a helyükbe – láthatatlanul.
Láthatatlanul ellepik a zsinagógákat és a rosszindulatú zsidó emberek otthonait.
Láthatatlanul léteznek mindenütt a Kárpát-medence területén is, ahol üldözik őket.
Láthatatlanná válva rászállnak a fekete ruhás, fekete kalapos károgó varjak kalapjára, és egy kis szelet csapva lesodorják a kalapjukat azért, hogy földig kelljen hajolniuk a láthatatlan turulmadarak mindegyike előtt. Mert aki a turulmadár ellensége, és a turulmadarat megalázza, az porig aláztatik testben, lélekben, szellemben. Ezért nem kell tennie semmit a magyar embereknek. Megteszik a magyar embereket védelmező, szaporodó és kiírthatatlan turulmadarak úgy, hogy rászállnak a zsinagógákra, betelepülnek a rosszindulatú emberek otthonaiba, és lesodorják fejfedőjüket a fejükről nap, mint nap.

Komárom-Szőny, 2008. július 17.

 


Hivatkozás erre a cikkre és az oldalra:
http://www.portal.ghost.hu/gindex.php?pg=22431356

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások