Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

V2020Mar29

2010. November 11., Csütörtök 07:17

Álom és valóság, Budán, - kutyavásár nélkül

Írta:  Plósz Sándor
Értékelés:
(16 szavazat)
Álom és valóság, Budán, - kutyavásár nélkül Mától a házamon alszom, - Molnár et. az Újbudából, tudta, engedélye, és szándéka nélkül. Még jótevőmnek is nézethetném, hogy lebontathatta (elintézte a védettség megszűnését), egy másik, - akkor, ha jól tudom fideszes képviselőnek nevezett,- tróger számára. Most a Dr. Perjés fin(d)eszes ül a millióin - a kis orgazda, tolvaj -, Laci a gyáva,- egykor rokon, - családáruló szorong, Molnár et. jótevőként, kenetteljesen mosolyog. (Megj. Mostanában szorong, mert fél a hűvöstől. Nem sajnálom. 10.11.10.)

 

Én meg, alszom a házamon.

Csak Fodor Vince képviselő ÚR tiltakozott a bontási engedély ellen. Köszönet Néki!

Mondom, alszom a házamon, a Gellért hegy második legöregebb házán, az egykori 1820. körüli ős vincellér képzőn, később 1857-től Dr. Plósz Lajos, majd fia Sándor présházán, majd villáján. Így van jelölve a térképen, (a milleneum idejéből valón), meg mindez a Plósz Lajos utcában, mondja még az 1950-es évek eleji térkép is. (igaz, franciás műveltséggel ma, másként írják)

– Franciás műveltséget mondtam, és végiggondolva úgy is van.

Azzal a kor- és kórtörténeti azonossággal, mint a Sainte-Foy ereklyetartó sorsa, vagy a francia jakobinusok kora, amikor leromboltak szinte mindent, ami érték. A vidéki Franciaország jakobinusok terei, gyakran, vagy- mindig egy lerombolt templom kapujával, pillérével van díszítve, ami emlékeztet a világromboló gondolatokra és korra. A másik franciás műveltség (hiánya)-ként a Trianon,- Párizs jut eszembe, amikor országokat, elsősorban Magyarországot tették tönkre, raboltak ki, romboltak le. Szóval száz szónak is egy a vége, most igen nagy a franciázás. - Molnár et.-k és elődei, Csermanek-Kádáron át Rákosiig, majd vissza, a mai látható és láthatatlan „elitig” és lakájaikig, az utódok, az érthetőség kedvéért: MKP-MDP-MSzMP-MSzP-MSzDP-SZDSZ-, MDF és más pártok egyesei, és hasonlók a HÁLÓZAT-ból, Fideszes nyaloncok, szóval az MSzMP sokszínűsége azok, akiket máshová építettek be, és akiket ilyen romboló műveltséggel áldottak meg, - nem volt még. - Mind a legkiválóbb ördögök, - akik gróf Nádasdy Borbála megfogalmazása szerint, is, - PROLI-k. A proletárdiktatúra folytatódik nekünk, de nem értünk, - értük és nemzetközi parancsolóikért. PROLIK,- ez a legjobb kifejezés hordájukra és műveltségükre. –

Mondom, alszom a házamon, és reggel révülten felébredek, mert tévedtem. Nem egy, hanem két házamon alszom, Várhelyen is vagyok. Mi történt? Tudathasadás? Ébren vagyok?

Azután rájöttem, - tudtam is -, hogy alszom a házaimon.

Két házam, (amelyeknek résztulajdonosa vagyok és maradok, míg élek) általam visszavett, /ezek, - a prolik, - azt mondják lopott tégla/ elpusztított tulajdonom, örökségem - hajlékaim tégláira tettem fel, - az ágyam. Meg kellett magasítani.

Keltem: Budapesten a Plósz Lajos utca 9-en és Felsőrajkon, Várhelyen.

Kelhettem volna máshol is, de onnan nincs – téglám.

2009-05-15 Plósz Sándor

Ma is ott keltem, néhány napra hazatértem.

10.11.10.

Megjelent: 37043 alkalommal Utoljára frissítve: 2011. December 12., Hétfő 20:47

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 70.1%Norway 1.1%
Romania 5.5%Canada 0.9%
United States 3.6%Sweden 0.7%
Ukraine 3.1%Switzerland 0.4%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Germany 2%Netherlands 0.3%
Slovakia 2%Australia 0.2%
United Kingdom 2%Kuwait 0.2%
Serbia 1.3%Italy 0.2%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 1373
This Week: 1373
Last Week: 5869
This Month: 21917
Last Month: 21129
Total: 2336819

Belépés