20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2010 május 19, szerda

Ficónak nyílt levél magyarul !

Szerző: Szőnyi Bartalos Mária

Nincs joga Szlovákiának a magyarság egészét sértegetni

Az önök által örökösnek nyilvánított Benes dekrétuma szerint minden ország háborús bűnös – Szlovákiával az élen! -, amely országok területén magyarok élnek.

Önnek nincs joga ahhoz, hogy beavatkozzon Magyarország belügyeibe!

Nincs joga Szlovákiának a magyarság egészét sértegetni, és bármely ország diplomáciájától elvárni azt, hogy elnézze önöknek a magyarság sorozatos megalázását.
Nekem pedig jogom van önt erre figyelmeztetni. Azon a jogon teszem, hogy vegye végre tudomásul az én magyarságomat annak ellenére, hogy szüleim a Benes dekrétumai miatt kerültek Magyarországra.

Mondja Ficó! Mit akar?

Talán újra alkalmazná Benes dekrétumait és a szlovákiai magyarságot elzavarná Magyarországra, majd elfoglaltatná szlovák polgárokkal a magyarok házát, földjét, vagyonát?
Ugye, tudja, hogy ezt már nem teheti meg?
Ugye, tisztában van azzal, hogy ez területfoglalásnak számít és akkora bűnnek, amit sem ön, sem Szlovákia nem úszna meg a mai világpolitikában!
Ne reménykedjen!
 
Szólok, mielőtt Szlovákiát, és a tisztességes szlovák polgárokat bajba sodorná és feloszlatnák Szlovákiát az ön meggondolatlan, megfontolatlan támadásai miatt a magyarsággal és Magyarországgal szemben.
Minden ország önmaga dönti el, hogy kinek, kiknek, milyen megfontolások alapján ad kettős állampolgárságot. Magyarország is!
 
Komárom-Szőny, 2010. május 19.
http://www.irokilencek.hu


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról ⇒

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások