20240329
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2008 június 27, péntek

A lélek betegségének tartom

Szerző: Szőnyi Bartalos Mária

A lélek betegségének tartom azokat a testi vonzalmakat, amelyek férfi-férfi között vagy nő és nő között alakulhatnak ki. Ezek az emberek zsarolhatóvá válnak pszichésen és könnyen olyan feladatokat kaphatnak, hogy rontsanak meg másokat is.

Tehát olyan magatartási formát tanusítsanak, amellyel provokálják az egészséges embereket.
 
A szellemi, lelki megrontást követi a testi kapcsolatok káosza azoknál, akiket sikerül behálóznia a provokátoroknak. Családokat, népeket, nemzeteket tehetnek tönkre, ha időben nem ismerik fel az egészséges emberek ennek veszélyét.
 
A magyar népnek megvannak a sajátos szokásai minden területen, amelyek eltérnek a szemitizmust képviselők egy-egy csoportjának viselkedési, magatartási formájától.  
 
Amíg bármely szemitizmust képviselő ember vagy csoport viselkedési stílusa sérti, megalázza az egészséges magyar szellemű és magyar lelkű embereket saját hazájukban – Magyarorstzágon -, addig joga van minden magyarnak fellépni ellene, és joga van ragaszkodni szokásaihoz. Az ország vezetésének nem csak joga, de kötelessége elutasítóan fellépni a magyarság szokásjogát sértő bármely szemita magatartási forma ellen.
 
Amennyiben az ország vezetése támogatja – bármire hivatkozva – a magyarságtól eltérő magatartási, illetve viselkedési formát, a magyarságnak joga van önállósodni; majd elhatárolódva az adott időszak országvezetésétől joga van kialakítani saját önrendelkezését. Ugyanis, minden embernek joga van külön-külön is megteremteni a szellemi önvédelmét, a lelki önvédelmét és a fizikai önvédelmét. Az önvédelem érdekében összefoghatnak, csoportokat alakíthatnak és kötelességük – az egészséges szellemű, lelkű és fizikumú magyarságért – megvédeni hazájukban magyar szokásaikat, akár az életük árán is a beteglelkű más országokhoz tartozó emberek szokásai ellen. 
 
Ismételten leírom: A lélek betegségének tartom azokat a testi vonzalmakat, amelyek férfi-férfi között vagy nő és nő között alakulhatnak ki. Az egészséges magyarság köreiben – Magyarországon - szokásjogot sért még egy ilyen csoport felvonulásához való hozzájárulás is a hatóságok részéről. 
 
Ma olvastam egy cikket, láttam a Magyar Himnuszt gyalázó videót az interneten, amely kimeríti azt a fajta provokációt és szemita viselkedési stílust, amely a magyar alkotmányos törvények szerint is elítélendő lehet. Ki tette? Az írás szerint: egy, hazánkban élő, magyargyűlölö, zsidó fiatal, aki azt is leírja, hogyan kell kutyaként bánni a magyar emberekkel. Üzenem ennek a fiatalnak, hogy sajnálom őt, mert beteglelkű és gyógyíthatatlan. Nincs helye az egészséges szellemű magyar emberek között. Pszichiátriai kezelésre szorul.

S ha már egyszer ez a fiatal Trianont is megemlítette, éljenezte, akkor engedtessék meg nekem, minden nemzetet elismerő és tiszteletben tartó magyar embernek a következő megjegyzés:  
 
Amíg a zsidó hitgyülekezetek feljogosítva érzik magukat arra, hogy Magyarországon a holokauszt áldozatainak emlékezésére, és a nem felejtésére szólítsák fel a magyarság köreiben élő zsidóságot, addig Magyarországon egyetlen egy zsidó embernek nincs joga arra, hogy a magyarság számára bármilyen formában gátat vessen a Trianonra való emlékezésnek és a nem felejtésnek.
 
Komárom-Szőny, 2008. június 26.
 
A jegyzetben található utalás a következő cikkre  és videóra:  http://kuruc.info/r/26/26541/
 
 Hivatkozás erre a cikkre és az oldalra: 
 
http://www.portal.ghost.hu/gindex.php?pg=22431356


Hozzászólások megtekintése a régi honlapról

A rovat további cikkei: Bejelentem a zéró toleranciámat! »

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások