Print this page
2009 július 22, szerda

Bejelentés

Szerző: Szakács Gábor

Alulírott Szakács Gábor, a Nemzeti Hírhálón 2009. július 18-án Szakács Gábor válasza "Kate Bushnak"... (Visoko) címmel megjelent nyílt levelemmel kapcsolatban a következõ bejelentést teszem.

A magát hol Kate Bushnak katebush1100@..., hol Orbán Évának oeva5@... nevezõ személy nem azonos a köztiszteletben álló, közírói tevékenységet folytató Orbán Évával. Ez utóbbi személy kiváló könyvekkel, cikkekkel (pl. Amit '56-ról mindenkinek tudni kell, Amit az Árpádsávos zászlóról tudni kell, stb.), lényegre törõ, alaposan dokumentált írásaival vívta ki hiteles tájékoztatásra vágyó embertársai elismerését.Ezzel szemben a két - és ki tudja még hány - elnevezés alatt futó, magát 'laikusnak' is nevezõ névrokon sületlenségek tömegét tette közzé különféle körlevelekben, aminek következtében a közíró személyét is hitelteleníteni próbálta.

Kérem minden tisztességes magyar embertársamat, hogy ezt a Közleményt ismeretségi körében adja tovább, hogy senki ne tévessze össze a valódi Orbán Évát a hamissal! Levélváltásunkban felszólítottam az álneveket használó személyt, hogy magyarországi tartózkodása idején találkozzunk és végre szemtõl szembe is lássam azt, aki mindíg másnak adva ki magát, megpróbál hülyét csinálni a jó szándékú magyarokból.Kate Bush-Orbán Éva ugyanis a bosnyák piramisokkal kapcsolatos észrevételeit a
http://groups.google.hu/group/nepmese/browse_thread/... honlapon tette közzé Hun-Magyar Nappiramis Boszniában - Kamu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! címmel a Népmese fejléc alatt 2009.július 13-án.Érdekes, hogy a nevezett honlapra írt másik levél feladójától (szatmarylas@...) MAILER-DAEMON@... válasszal július 18-án kaptuk vissza megkeresésünket, és azóta sem sikerült elérnünk. Több, mint rejtélyes, hogy a nem létezõ cím és a nevét váltogató, a Pestmegyei SZALÁ-t csak 'bemelegítésként' emlegetõ személy, alias Kate Bush-Orbán Éva, nevezett honlapon találkozott és cserélte ki oktondi véleményét.

Budapest, 2009. július 22.
Köszönettel és tisztelettel:
Szakács Gábor