Magyar Megmaradásért

Nem adjuk fel

 

V2020Mar29

2009. Augusztus 06., Csütörtök 21:33

Készüljünk föl honlapunk tudatos letámadására

Írta:  őszkatona
Értékelés:
(9 szavazat)
Tiz sólyom többet ér mint tízezer galamb. Hazafiak, A hunhir.hu hirtelen elérhetetlensége újra bebizonyította hogy csak folyamatos fölkészültséggel tudunk védekezni honlapunk esetleges támadása, letiltása vagy lezárása ellen. Ezt viszont segítség nélkül nehezen tudjuk biztosítani. Aki honlapunk fönnmaradását egy kis idővel támogatni akarja, önkéntesként jelentkezzen Zolinál magán géppósta levélben.

Előrebocsájtjuk hogy senkire sem neheztelünk ha nem képes vagy nem kíván ilyen feladatot vállalni, de aki vállalja attól szigorúan elvárjuk hogy teljesítse feladatát. Az önkéntesek kiléte nem lesz nyilvános. Az elismerést és a jutalmat az önkéntes csak saját hazafias öntudatában találhatja meg - és természetesen, a honlap szerkesztők imáiban meg a Magyarok Istene nagykönyvében.

A jelentkezők számától függően, a beosztások maximum heti fél óra munkát igényelnek. A feladat a lapok, cikkek, hozzászólások lementése az önkéntes saját számítógépére (ezt majd részletezzük), havi jelentés a feladat teljesítésről, és szükség esetén, a lementett anyag továbbítása az akkor megadott címre. A "szolgálati" idő egy év, de különleges körülmények között az önkéntes "leszerelhet" ha 30 nappal előre értesít bennünket - ha megteheti.

Az önkéntesektől elvárjuk hogy a rájuk bízott munkát fogadják el, függetlenül attól hogy annak aránya számukra igazságosnak tűnik-e vagy nem. Minden esetleges önkéntest előre megkérünk hogy gondolja jól meg esetleges vállalkozását mert itt nincs, és nem is lesz demokrácia. Minden feladatot illető javaslatot figyelmesen átgondolunk, de minden döntés a honlap tulajdonos (Zoli) kizárólagos felelőssége.

Csak az jelentkezzen aki ezt a "harcot" hivatásának érzi. Tiz sólyom többet ér mint tízezer galamb.

Hazafias szeretettel,
őszkatona

Eltárolt hozzászólások

Megjelent: 2276 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. Június 13., Szerda 07:29

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Új írások

Jó honlapok

Látogatók

Hungary 70.1%Norway 1.1%
Romania 5.5%Canada 0.9%
United States 3.6%Sweden 0.7%
Ukraine 3.1%Switzerland 0.4%
Russian Federation 2.8%France 0.3%
Germany 2%Netherlands 0.3%
Slovakia 2%Australia 0.2%
United Kingdom 2%Kuwait 0.2%
Serbia 1.3%Italy 0.2%
Austria 1.3%Poland 0.1%

Today: 1388
This Week: 1388
Last Week: 5869
This Month: 21932
Last Month: 21129
Total: 2336834

Belépés