20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 május 14, péntek

Magyar Egyiptomi Nyelv 3. rész

Szerző: Gáspár Vilmos és Gáspárné Éva

Az Egyiptomi hierogliffás ABC-nek a bi-literális KŐ (’Kh’) betűje az egyik legfontosabb fogalom a KÖ-Z-mológiában. A ’Kh’ kiejtése a betűnek, persze elvárható volt az angol, francia, olasz egyiptológusoktól, akiknek nincs ’Ő’ betűjük.

Az Egyiptomi KŐ Csillag Magja

A ’Kh’ kiejtése a betűnek, persze elvárható volt az angol, francia, olasz egyiptológusoktól, akiknek nincs ’Ő’ betűjük. A hivatalos egyiptológus álláspont ezen a ’Kh’ jelentésén az, hogy ez egy ’Placenta’ (MÉH lepény) ami a Nő Méhéből jön ki a születés után. Ezzel a -vetkeztetéssel úgy jöttek fel, hogy sok szóban a születéssel kapcsolatos fogalmakat látták. Nem vették azt észre, hogy a csillag neve is ezzel a Kő (’Kh’) szóval van irva Egyiptomban. Erre majd adunk sok példát is. A KÖ-vet-kező képen majd bemutatjuk, hogy az ’Ankh’-ot használják az ősi víziérjeink arra, hogy a CSILLAGOKRA hívják fel a figyelmünket. Persze, mivel az ’Ankh’ az az ÉSZAKI KERESZT az égben, ami pont 11 szeptemberében van 12 órakor a fejünk fölött – így érthető, hogy miért az Új Év ezen a napon kezdődik. Ezzel van össze kötve a Föld Tengelyeinek (Két TŐ = Kettő) EGYESŰLÉSE a két korona által. Ez az igazi Szent Korona TAN az ősi Egyiptomból. Mivel a Cygnus Hattyú, vagy ÉSZAKI KERESZTBEN van két Fontos Fekete Lyuk Cygnus X-3, (ami a legerősebb a Nyilas A után) és a Cygnus X-1, amit a NASA elsőként felfedezett. Van erről egy angol nyelvű dokumentációs film (Black Hole Apocalypse) a YouTube-on. Nézzétek meg.

  Persze, a NASA sem mutatja hogy az az égi Északi Keresztben van, hanem csak mindig egy csillagot mutatnak, nem a csillagképet, mert gondolom nem akarják hogy valami értelmes KÖ-VET-keztetésre jussunk. Nem akarják, hogy tudjuk, hogy a KERESZT veti a KÖ-VET, ami a Föld MAGJA. Persze, a Krisztusi példákban ott van a KÖ, amit a barlang nyitása elé helyeztek 3 napig, de hát az is már túl sok tudás a tömeg embernek.     

egyiptomi1

Csak hogy lássuk, kicsit korai, hogy a KERESZT / ’Ankh’ / ANYÚKŐ – az igen az Élet és a Halál is, ahogy Krisztus Urunk húsvéti tanítása is szól. A Kő szótő nem véletlenül is benne van.

De ahogy látjuk ennek tudata messzebbre megy vissza a múltban, még Egyiptomba is. Még mindig csak a KŐ-ről beszélünk. Valahogy azt is elmulasztották, hogy a Khonsu és legfőképp a KhuFu (KőFő) fáraó nevében ez a Kő benne van, aki a legmagasabb gézai Nagy Piramis védőszentje. Ő nem szül, de talán kozmikusan mégis igen. Vagyis, ha az ORION a ’fiú’, akkor a KhuFu / KőFő az ’atya’ a kozmológiában. Most ez nagyon furcsán hangzik, de szerencsére sok bizonyítékunk van erre a világ minden részéről. Mielőtt megtaláljuk az Univerzum -zepén a KőFő nevű csillagkép példáját, előbb jobb lenne megismerni a Föld dinamójának a részleteit. Minden fontos pontja ennek a Föld dinamójának a MAGYAR nyelven van le írva Egyiptomban és csak magyarul lehet megérteni.

egyiptomi2

Magyarul az nagyon érdekes, hogy az EGY-enli-TŐ vonalán, ami a POLÁRIS ÉSZAKKAL van 9O fokos szögben, a két TŐ vagy két tengelye a Föld Dinamójának egyesülni fog. A Mágneses Északi SÓLYOM ERŐ oda fog szállni a Poláris Északhoz. Ott fognak egyesülni. Beszélnek három napos sötétségről abban az időben, aminek lehet valami alapja hiszen a NAP SIKja tartja a Mágneses Északot 9O fokos szögben, tehát a Napnak kell elengednie a Mágneses Északi Erőt. Ez a Fekete Lyukak kitörésével érhető el. Akinek erről kételye van, csak várjon és szép lassan kibontakozik az ősi egyiptomi tanitás, amit a magyar egyiptomi sumér őseink hagytak ránk. A Jézus is a halála után, a KERESZTRE feszítést követően, a holt teste a barlangba lett rakva, ami a Föld belseje. A Kő lett a barlang szája elé fordítva. Három napig volt a barlangba. Neki akkor sötétség volt, és ugyan úgy a Földnek, annak a történetét játszotta el. Utána valaki azt a KŐ-vet három nap múlva elfordította, csak úgy, mint ahogy az Isten elfordította a KŐ-vet, ami a Föld MAG-ja. HÚS-VÉT KŐ-VET fordít.
Itt apropó lenne Kő-Kreátor (Co-Creator), vagyis a TÁRSALKOTÓ fogalma.
Amikor elkezdjük megismerni a ennek a Föld dinamójának szerkezetét és az alapoknak a neveit, akkor rájövünk, hogy ez a tudás az amit őseink ránk hagytak. A naprendszer, a galaxisi rendszer és még az Univerzum közepe is bele lett iktatva ezekbe a tanitásokba. A vallási szertartások szerepe így az lett, hogy az ősi tudományos alapokat és ciklusokat megőrizze a morális etnikumi kereteken belül. Sajnos, az ember-isten centrikus gondolkodás olyan erős lett a világon, hogy elsőpört minden más logikus hozzá állást ahhoz, hogy megtaláljuk a kozmikus eredetét ezeknek a fontos történeteknek. Végre a tudomány utolért minket és van egy lehetőségünk most ezt jobban kibontogatni. 

egyiptomi3

A tejúti galaxisi Szűz AGY-ában van a Orion Köd fekete lyuk és a Szűz MÉH-ében meg a Cygnus Hattyú Lúd KERESZT fekete lyuk. Ezt tanulmányoznunk kell, hogy megértsük a témát.

egyiptomi4

A ’WEDJAT’ Szemnek persze idáig nem volt értelme, de ahogy lefordítjuk MAGYARRA, már van. ’’Ő GYÁRAT’’! Ő gyárt.

Ő az Orion Ködből eredő ERŐ, ami a MÁGNESES ÉSZAKOT tartja a Poláris Északtól külön, addig amig a tengely csuszamlás nem jön.
Vissza kell térnünk arra a tényre, hogy az angol, francia, olasz egyiptológusoknak nincs ’Ő’ betűjük. A kis SÓLYOM Fióka az ’Ő’ betű’ Ő neki van nagy szerepe ebben a nagyon nagy Földi – Égi tragédiában. ... Itt csak mellékesen hozzá rakom azt, hogy maga a N-AGY szavunk is két egyiptomi részből áll. Az ’N’ betű az a ’hét hullám’ rezonálás, amit később bemutatunk és a szent helyén elmagyarázzuk. Utána jön az -AGY. N-AGY. Honnan jön a rezonálás? Az AGY-ból. A mi agyunkból is, de itt a galaxisi SZŰZ AGY-ából, ahol a leg-KÖ-zelebbi FEKETE LYUK helyezkedik el. Vissza kell most gondolnunk a Sixtusi Kápolnai képre a Vatikánban, amit a Michelangelo festett a 2. Julius Pápa kérésére. A M-AGY-ar AGY tudja csak ennek az értelmét megfejteni.

 egyiptomi5

Szóval nehéz elhinni, de a 2. Gyula Pápa tudta, hogy hol van a Fekete Lyuk elhelyezve az Orion Köd ’Trapéz’ csillagképnél.
Ezt, aki úgy gondolja, hogy ez hülyeség, azt megkérem, hogy írja be azt, hogy - ’Trapézium csillagkép az Orion Ködben Fekete Lyuk’ és az elsőként a csillagászat.hu fog feljönni ezt elmagyarázni. Ez nem a mi dolgunk, hogy minden tudományos részletet bebizonyítsunk, mert az embernek van keze és ujjai és be tudja ezt a számitógépbe tukmálni és az információ megjelenik. Sokkal többet ér az a tanulás, amiben aktív szerepet választunk.

egyiptomi6

Jobbról balra nézve kezdődik az utolsó 14 év a Thot Ibisz Benő – Gólyával, aki a Babát hozza. A SZEM kitörése azt már tudjuk, hogy az ORION KARDJÁBÓL jön, ami a galaxis Szűz Agyában van. Az ÍV, ami a szem alatt van az a BARNARD HUROKJA. Ezt most 24 december, 2O21.-én történne. Erről több bizonyítékot tudunk majd összegyűjteni. Ez persze a mi, de legfőképp az én ’próféciám’. 

Senki más ezt nem állítja vagy tanítja. Ha nem történik meg, akkor én számítottam el valamit. A 4. egyiptomi ’istenke’ itt a Shekmet (’Sakk Matt’) Oroszlán, amit még a Vatikánban is ki állítottak és azokról is fogunk írni többet. Az a 4. év a 14-ből. Az volt a Teremtés / Újjá-Teremtés ünnepe, amit most 2O26-ra várunk. Akkor tört ki az Északi KERESZT és okozta a tengely csuszamlást. NÉGY kitörés volt a NEGYEDIK évben, ami a ne-GYED (’Djed’) oszlopot húzta a Mágneses Észak ERŐvel egybe.
Na jó, az majd csak a 4. óra, de ez meg magyarázza, hogy miért hivják az Egyiptomban a KERESZTET – NÉGY-nek (’nedj’). Szép lassan be fogjuk tudni bizonyítani azt hogy MINDEN egyiptomi ’istenének’ a neve magyarul lett írva. De csak úgy lesz ennek értelme, ha tudjuk, hogy miért lett a RÁ-K neve KAPA-RÁ? Miért a Kapa, ami a Földet feltöri Sumér országban?

egyiptomi7

A fent említett IHH könyvből szerzem ezeket a betűket.

Jó, nagyon előre szaladtunk a 4. évhez, ami a 2O26-dik évvel lenne párhuzamos. Menjünk csak még vissza a 24 december 2O21-hez, ahol a Vörös Csillag fog kitörni a Trapézium csillagképből, ami az Orion Kardjában van. A SZEM a galaxisi Szűz szeme, de a kitörés az Orion Kardjából ered.

egyiptomi8

Ezen a képen felül a SZEM kitörését mutatják. Azt mondják, hogy ’RéMi-nek’ olvassák, de persze nincs se egy ’é’ betű, sem egy ’i’ betű ott. Az ’é’ betűt még megértjük, mert kell egy magánhangzó az R és az M közé. De miért tették a kitalált ’i’ betűt a végére? Mindent direkt összekevernek, hogy ne értsük a lényegét. Ez az én véleményem. Persze, találgatnak azon is hogy a SZEM-ből kijövő vonalak mit jelentenek. Szóval od rakják hogy a ’RéMi’ az azt jelenti hogy ’Sír’ (=’cry’ angolul). De ami igayából oda van írva az hogy a SZEM kitörése az egy ’RéM’! Igen az indítja el az utolsó 14 évet. Rémes! Hát találtunk megint egy magyar szót Egyiptomban, de nem lett volna sem értelme, sem hitele, ha nem magyaráztuk volna el a kozmikus jelentéseket. Hetekkel ezelőtt fogalmatok sem volt hogy mi a SZEM kozmikus jelentése, így szép lassan kellett ide jutnunk hogy ne nézzünk ki vadócóknak a nyelvészeti és mitológia értelmezésekkel. Erről egy másik ’karácsonyi’ teremtési történet jut eszembe a Krisztus előtti időkből. Az Etruszkok, akik lehettek magyar rokonsági lakosok az Olaszországban elő jöttek a ROMUL-usz és RÉM-usz teremtési mitológiával, ahol a Farkas volt az anyjuk. A Farkas LUPUS csillagkép az pont a karácsonykor a KELETEN a Skorpió csillagkép mellett van elhelyezkedve. A következő cikkünkben részletesen bemutatjuk a karácsonyi csillagképeket és azt, hogy a különböző kultúrák, hogyan örökítették meg ezt a fontos dátumot.

A képek, amiket majd bemutatunk Egyiptomból, a csillagvizsgálati tudás alapján lettek leírva. Akik olvassák a teremtési mitológiákat vagy a hősi történeteket, azok persze nagyon ritkán keresnek csillagászati tudást arra, hogy megfejtjék az értelmét ezeknek a nagyon fontos, életet mentő történeteknek.
Még a titkos társasági tagok között is nagyon keveset ismerek, akik a csillagok tudásával próbálják ezt megmagyarázni. Ezért is nincs sok ember még közöttük sem, aki ezt tisztán érti.

egyiptomi9

 Itt ezen a képen a balról jobbra láthatjuk a Candy Carsont, a Ben Carson ház ingatlan miniszterelnök feleségét, mellette a szőke hölgy az a Callista, a Newt Gingrich volt Ház Elnök felesége, aki később ki lett nevezve a Vatikáni Követnek 2O17-től mostanáig. A harmadik szépség meg a dr. Gáspárné Fejős Éva, a feleségem, aki segít engem ezeket a cikkeket összerakni. Mögötte Dr. Ben Carson a Házügyi Miniszter. Ez valahol Európában van. Egy 1O napos túrán voltunk velük a 2O16 nyarán Cseh, Németország, Ausztria, Szlovákia és Magyarország meglátogatásával. Több képet is megfogunk osztani, mert olyan ragyogó emberek társaságát élvezhettük, történelmi egyének, ami nem mindenkinek adatik meg. Ez volt a 2O16 nyarán. Az év végén december 2O16-ban az Évike még a Trump Elnök úrral is találkozott személyesen és még kezet is fogott. Az egy jó év volt.

egyiptomi10

Itt én ülök a Giorgio Tsoukalossal, aki az Ősi Idegenek programra készit egy interjút velem. Ez Albuquerque, Új Mexikóban történt lassan 1O éve. Én nem kerestem őket, ők akartak hallani a teóriámról. A Giorgio felesége sminkel fel engem. A Grieszbacher Fred barátom, aki maga is Magyarországon született, de itt az USÁ-ban nőtt fel, készítette ezt a képet. A program persze soha nem került fel a TV-re, mert én nem vagyok egy jó Kő-vető. Én a magam igazsága után megyek és nem hagyom, hogy emberek, híres és befolyásos emberek, megmondják nekem, hogy mit kell mondanom ahhoz, hogy én is híres legyek. Nem leszek sohasem híres, mert az igazságot kutatom és nem a hírnevet.  

Végezetül - Nagy hála, tisztelet és mélységes köszönet a Raffai Zoltán Úrnak, hogy ezeket a programokat, amit a Magyar Megmaradásért oldalon olvashatunk, azt Neki köszönhetjük. Sok magyar ember szavát és véleményét megismerhetjük, sok ragyogó cikket olvashatunk különböző témákról. Isten áldása Rá!

Köszönettel, Gáspár Vilmos és Gáspárné Éva


Magyar Egyiptomi Sumér Nyelv (M.E.S.) I. Rész ⇒

Magyar Egyiptomi Sumér Nyelv (M.E.S.) II. Rész ⇒

Magyar Egyiptomi Sumér Nyelv M.E.S. III. Rész ⇒ 

Magyar Egyiptomi Sumér Nyelv M.E.S. IV. Rész ⇒  

Magyar Egyiptomi Sumér Nyelv (M.E.S.) V. Rész ⇒

 

 

 

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások