20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2009 február 05, csütörtök

Ki is Dr. Gáspár Vilmos és mit akar megosztani velünk?

Szerző: Gáspár Vilmos

Kedves testvéreink, magyar olvasóink. Egy új rovat jelenik meg A MAGYAR MEGMARADÁSÉRT honlapunkon melyben Dr. Gáspár Vilmos egy eddig keveset emlegetett tanulmányról fog szólni.

Vili Pittsburgh, Pennsylvaniaiban született 1957-ben magyar szülőktől, akik 1956-ban emigráltak. Néhány év után azonban a szülők (Vilivel együtt) visszaköltöztek Magyarországra és így Vili az elemit és középiskolát Magyarországon fejezte be. Itt is nősült meg Évával, majd megszületett leányuk is Rubina. Nem találták helyüket abban a társadalomban, ezért 1980 -ban leányukkal együtt elszöktek Magyarországról.

Nyolc hónapig egy olaszországi táborban voltak és csak ezután engedték őket vissza az USA -ba.

Igy írja Vili:

„Angolul elfelejtettem, de 1 és fél év múlva képes voltam esti Főiskolát kezdeni, majd befejeztem egy 4 éves egyetemet nappal és utána egy 4 éves orvosi egyetemet. Belgyógyászként dolgozom Új Mexikóban.

Az érdeklődésem először a Jégkorszaki ciklusok felé vezetett, később a mitológiák és vallásos próféciák kezdtek érdekelni. Két könyvet írtam angolul a címük 'The Celestial Clock' (az Égi Óra) és a 'Sacred Cosmic Marriage' (Szakrális Kozmikai Házasság).

Az elmúlt években egyre több információt találok a kutatásaim során ami arra a következtetésre juttatott engem, hogy a magyar nyelv és kultúra az egyik legősibb, ha nem a legősibb és az új kutatásaim szerint az egyiptomi hierogliffás írások is a mi ősi nyelvünkből erednek. . Ezt fogom megosztani az olvasókkal.

gv_001

 

 

Eltárolt hozzászólások

Hozzászólás  

#1 Laci 2012-02-28 18:33
Vili barátom !
Korábban született el van írva.

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások