Print this page
2014 október 06, hétfő

Nyílt levél Gyetvay György úrnak

Szerző: Friedrich Klára

Köszönöm Gyetvay György nyílt levelét - A kertjében magyar zászlót égető magánszemély még lehet jó Jobbikos politikus?! - Friedrich Klára nyílt levele

Friedrich KláraNyílt levél Gyetvay György úrnak

Kedves Gyetvay György!

Először is gratulálok az írásom után olvasható leveledhez! Rendkívül okos, diplomatikus és igaz.

Leveled Vona Gábor megdöbbentően cinikus, de hála Istennek szemfelnyitóan őszinte válaszával együtt világosan megmutatja, hogy akik az igazi magyar őstörténetet hiszik, tudják, vallják, kutatják, írják, terjesztik, azok számára egyetlen párt sincs. Nincs párt, amelyik ezt felvállalná. Ezt megírtam 2008-ban, a 60. születésnapomra kiadott verseim előszavában. Azóta sem történt változás, nem vállalja senki a szkíta-hun-avar-magyar őstörténetet, csak sasszéznak a politikai pártok a finnugorok, törökök, kazárok, mongolok, kazakok és még sok mindenki között, ide-oda vándoroltatják a magyarokat és elődeiket, de az igazságot messzire elkerülik.

A Jobbik sem mer szembe szállni a kazár, türk, mongol, kazak, stb. rokonságot alaptalanul erőltető és a magyarságot sértő elméletekkel. Szakács Gáborral hamar ki is kerültünk a Jobbik Atilla Népfőiskolájáról, amikor ott a magyarság Kárpát-medencei ősiségét bizonyítottuk a rovásírással. De nem a sértődöttség íratja velem a levelet, hiszen bár a hallgatósággal kölcsönösen tiszteltük egymást, a vezetés őstörténeti felfogásával semmiképpen nem érthettünk egyet, tehát néhány azóta történt közeledést elhárítottunk és el is fogunk mindaddig, amíg a Jobbik rovásírás szakértői- tehát a Gyetvay György által említett három személy, Hosszú, Rumi, Sípos nyilvánosan vissza nem vonják a Rovás infón terjesztett valótlanságaikat és bocsánatot nem kérnek, természetesen nem csak tőlünk, hanem a Magyarok Világszövetségétől és a solti értekezlet résztvevőitől is.

Egyetlen egyszer sem állt ki Jobbik vezetősége, sem a Magyarok Világszövetsége mellett, sem a solti rovás értekezleten részt vevő rovásírók mellett, sem mellettünk, amikor a Rovás infó nevű Jobbikos vagy Jobbik közeli honlapon súlyos valótlanságok, félrevezető tartalmak és sértések jelentek és jelennek meg azok ellen, akik nem vállalták a kazáros Unicode beadványt. Elég néhány kommentet elolvasni, hogy ezek a félrevezető tartalmak, valótlanságok milyen hatásosan és veszélyesen befolyásolják azokat, akik nem látnak a színfalak mögé.

Tehát Vona elnök úr szerint, ha valaki-csak a példa kedvéért- magánszemélyként anyagyilkos, vagy magyar zászlót éget a kertjében, az még lehet jó Jobbikos politikus? Tehát a jellem, az emberség nem számít a Jobbiknál? Pontosabban a vezetésnél, mert sok Jobbikos barátunk van, akik máshogy gondolják ezt, bár csak „egyszerű" tagok. Akik szeretnék, ha a politikus a magánéletében is úgy gondolkodna, cselekedne, ahogyan az Országházban vagy a politikai kampányában hirdeti.

Köszönöm Gyetvay György nyílt levelét:
Friedrich Klára
nyugdíjas tanár, rovásírás oktató, kutató

Forrás: http://fejerszovetseg.blogspot.hu/2014/10/friedrich-klara-koszonom-gyetvay-gyorgy.html
Ajánlotta: Kunavar

Megnyitva 1972 alkalommal