Print this page
2021 március 31, szerda

Leállító gombot kapott az emberiség?

Szerző: Bene Gábor

Barátaim! / A cikkben szereplő videós linket feltétlen nézzétek meg, magyarul feliratozva van! Vagyis nem csak a cikket érdemes elolvasni, hanem a link is nagyon fontos!!!

Bill álma megvalósul, s leállító gombot kapott az emberiség?

-Közel 8 Mrd-ra becsülik a Föld lakosságát, s ha ezt akarják 1 Mrd alá csökkenteni, akkor a „rossz fiúk” nem járnak rossz úton a saját szempontjukból. Ám mi lesz a halálra szánt közel 7 milliárddal?

-Betiltották több mint 20 országban az AstraZeneca védőoltását? De mi lehet a háttérben? Valóban veszélyesebbre sikerült, mint a többi? -Vagy ez csak elterelés, hogy azt higgyük: a többivel minden rendben?

-Az Európa Tanács januári határozata szerint nem lehet kötelezővé tenni az oltásokat, sőt még diszkriminálni sem szabad azokat, akik nem akarják magukat beoltatni. De mi van, ha egyes országok mégis törvényt hoznak, hogy senki ne „veszélyeztesse” a többieket? Ugye érezzük, hogy a covidisták és az anticovidisták szembeállítása már ezerrel beindult? Ez az új divide et impera?

-Mondjuk ki végre: A világgazdaság teljesen megtelt jóváírt, vagy kinyomatott papírcímletekben raktározott, valójában fedezetnélküli, de a pénzpórázra vett pártpolitikusok által egyezményesen legalizált, vagyis érvényesnek látszó fizetőeszközökkel.

-Ráadásul a termelőgazdaság rovására már jó ideje a pénzgazdaság szivattyúzza ki a profitot minden országból és minden vállalattól. Így azok kénytelenek a leggátlástalanabb eszközökhöz folyamodni azért, hogy profitemelkedést tudjanak produkálni, hiszen a pénzpórázon lévő média már elhitette az egész világgal, hogy ”pénz az Isten” és bankok az ő templomai. Nos ezekkel a templomokkal kerül most szembe az emberiség ismét, csak éppen olyan ügyesen álcázva, hogy ember legyen a talpán az, aki fel tudja ismerni a sok-sok álarc mögötti bankárkaszti profilt! (Drábik János előadásait tessenek hallgatni!)

A covidisták és anticovidisták nagyon ügyes szembeállítása kapcsán jelentem ki, nem tagadom a vírust! Sőt egyenesen biológiai fegyvert látok benne, bár bizonyítani nem tudom, de azért vannak bőven erre utaló jelek. Én most csak egyet emelnék ki, a lappangó vírustörzsek között egyre inkább kiderül, hogy vannak olyanok, amelyek nem aktiválódnak azonnal. Várnak valamire. Lehet, hogy épp a vakcinára? Nem vagyok virológus, de nem vagyok pénzpórázra sem fűzve, így leírhatom azt, amit sejtek! (Én senkit sem akarok befolyásolni, tehát aki hisz a vakcinákban, az rohanjon és oltassa be magát mielőbb!)

Ám olvasom az interneten, hogy világ egyik leggazdagabb emberének a nyilatkozatai nem nagyon jöttek be, vagyis sokkal több halottra számított, amikor a Event-201 konferencián bejelentette: 65 millió ember fog rövidesen elpusztulni a pandémiában. Ugye ez a konteó?

Nézzük akkor mi is a tény ebben az összeesküvés gyanús hírben?

„2019. október 18-án egy, a Bill Gates alapítványa által támogatott kutatócsoport Event 201 néven pandémiagyakorlatot tartott New Yorkban, amelyen egy világjárvány kitörését szimulálták…. A Bill Gates Alapítvány egy olyan intézményt is támogat, amely koronavírussal kapcsolatos kutatásokat folytat. Ez a Pirbright Institute. Az intézetet a brit kormány is pénzeli. Ez az intézet 2015-ben szabadalmaztatta a vakcinagyártáshoz szükséges koronavírust. Az Európai Szabadalmi Hivatal 2018. november 20-án a kérelmet jóváhagyta és EP 3172319A1, valamint EP 3172319B1 nyilvántartási számokon a szabadalmat bejegyezte.” (Idézet a Demokratából)

Szóval akkor ez nem elmélet, hanem a valóság?

Ha ez így van akkor e mostani helyzet a beetetés kora, de majd egyre gyorsabb ütemben jelennek meg az emberkísérlethez előkészített vakcinafegyverek? No én aztán senkit sem akarok ijesztgetni, hiszen pontosan tudom, hogy a stressz az egyik leginkább immungyengítő körülmény az egész világon, viszont ugye feltehetek még kérdéseket?

  • Lehetséges, hogy Bill Gates valóban tudta pontosan, hogy miért mond 65 millió áldozatot?

  • lehetséges, hogy ez valójában egy emberkísérlet?

  • Lehetséges, hogy ha már mindenkit beoltottak, s majd az újabb és újabb oltások után következik be a meglepi?

  • Te már hallottál az ún. immunfokozódásról, ami nem egy legyöngített vírusvakcina hatása, hanem hírvivő mRNS-é?

Mike Adams a Natural News tudósa szerint, talán éppen ezen okból gyilkos fegyverré is válhatna? Erről miért nem hallunk? Vernon Coleman orvosigazgató az Independent szerint a „Média orvosok királya” szerint a fősodratú média letiltotta őt azóta, hogy kijelentette ez nem védőoltás, hanem génterápia! Bill Gates és a köré csoportosultak szeretnék az emberiség 90-95 százalékát kiirtani? Igaz lehet ez barátaim? Csak hogy ezt nem én találtam ki, itt a link, kattintsatok rá! https://www.bitchute.com/video/oQby8SbtjpeN/ ⇒

Azt tudtuk eddig is, hogy a globalisták nem akarnak 7-8 milliárd embert a földön. S amikor elkezdenek hullani az emberek, akkor azt mondják majd, hogy itt van az újabb és veszélyesebb mutáció? S bizony ezért szükséges csak az újabb és újabb oltás?

A Pfrizer már be is jelentette, hogy a harmadik lesz az „erősítő” oltás! Ami egy újabb lehetőség lesz a cég részvényeinek a felfuttatására? Vagyis a vírus egy hatalmas lehetőség az eredeti célokon felüli profit növelésre is?

Az ún. „erősítő” oltások előre való bejelentése még gyanúsabbá teszi az ügyet, mert senki sem fogja majd elismerni, hogy ameddig ember él a földön, addig lehet a média segítségével terjeszteni a rettegést! Sőt újabb és újabb válsággá lehet pumpálni a mutációkat? De megéri-e nekik 100 milliárd támogatást adni a WHO-nak csak azért, hogy fenntartsa a pandémiát? Vagy szerintetek nem tanulna meg hazudni bármelyik nyugaton szocializálódott ember, ha úgy milliárdos lehet?

NEEM?

A szerző közjogász és a Nemzetegyesítők szóvivője