Print this page
2021 január 08, péntek

Végveszélyben az amerikai demokrácia

Szerző: Dr. Bene Gábor

Sajnos ismerjük a bolsevik-liberális bűnbandák stílusát, akik mindig tolvajként kiáltanak tolvajt. Nos ez történt és történik most az USA fővárosában, ahol a címben szereplő mondat Biden szájából hangzott el, a Capitolium elleni roham kapcsán.

Példátlan támadás alatt áll az amerikai demokrácia

Ezen már biztosan nem lehet csodálkozni azok után, hogy milyen átlátható és bizonyított csalást folytatott a Biden vezette ál-demokrata párt szinte minden helyszínen a választások alatt. Így Ulysses Grant mondása válik ma valósággá: „Már csak két párt van: Hazaárulók és hazafiak.” (There are but only two parties now: “traitors and patriots”)

Tudható, hogy visszaélések özöne halmozódott fel a társadalomban, ahol már régen nem a szabadságról szólnak a dolgok, hanem a reklám-demokrácia pofátlanságáról. Erre tett rá a novemberi választásokon tanúsított szinte nyílt csalási hullám és a COVID lezárások feszültsége is. A Washington DC-ben bekövetkezett erőszakos események nem tesznek jót Amerikának. Illetve csak akkor, ha a pénz-háttérhatalom megretten attól az erőtől, ami Trump mögött áll. Ám sajnos ennek a valószínűsége kicsi, hiszen éppen ezek az emberek azok, akik eddig is a leggátlástalanabb módon számoltatták fel pl. az Occupy Wall Street mozgalmat és minden más szervezkedést, ami a monetáris diktatúra ellen jött létre. Donald Trump pedig kifejezetten a választásokba való beavatkozást kifogásolta eddig is törvényes keretek között, s azoknak az integritását követelve, nem tüzelte komolyan a híveit lázadásra. Az viszont tény, hogy az évtizedek óta növekvő bankár-gátlástalanság, sőt média-törvénytelenség és kormányzati zsarnokság főleg a Patrióta Act megszületése óta nagyon erősen rátelepedett az amerikai népre, amely – leginkább a fehér – középosztály részéről kevésbé tudja ezt eltűrni.

Nézzük miért idéztem a címben Bident? (sokan csak egyszerűen bidé-nek ejtik, vagyis egy olyan eszköznek, amivel fenékmosást végeznek.)

Ugyanis valóban példátlan támadás alatt áll az amerikai demokrácia, de nem Trump által, s nem is a Capitoliumba becsörtető prolik miatt, hanem amiatt, ami ezek mögött van. Álláspontom szerint ugyanis, egyáltalán nem biztos, hogy Trump követői hatoltak be megzavarni azt a munkát, ami végre egyértelművé tette volna azt, hogy a csalással szemben mit gondolnak képviselők, szenátorok és főleg az elektorok.

Amerika alapvetően egy szabadkőműves állam, s így nem meglepő, hogy nagyon kiterjedt működése van e titkos szervezethálózatnak.

Így nem tudni, hogy kik és hogyan szervezték meg a Capitolium lerohanását, hiszen az Antifákra teljesen jellemző az az erőszakosság, ami ezt az egész helyzetet jellemezte. Egyébként kíváncsian várom, hogy lesz-e ebből olyan, vagy még annál is véresebb őrület – főleg a négy halott miatt -, amit megtapasztalhattunk az elmúlt időszakban a balliberális Antifa csőcselék hosszú hónapokig tartó randalírozása kapcsán.

Most azonban Ted Lieu demokrata kongresszusi képviselő azonnal kihasználva a helyzetet felszólította Mike Pence alelnököt, hogy alkalmazza az alkotmány 25. módosítását!

(„Ha az elnököt eltávolítják hivatalából, vagy lemond, vagy meghal, az alelnök foglalja el a helyét. Ha az alelnöki pozíció üresedik meg, az elnök új alelnököt jelöl, akit akkor iktatnak be, ha őt a Kongresszus mindkét háza egyszerű többséggel megválasztja”)

Azaz, nyilvánítsa alkalmatlannak a hivatalára Trumpot. Vagyis megtörtént az, amire számítottam: Trump nem jelentette be a rendkívüli állapotot amiatt, hogy külföldi beavatkozás történt az USA belügyeibe (a választások kapcsán) s így be lendült a demokraták gonosz-úthengere. S mivel a republikánus szavazók nagy többsége egyetért a Capitolium elleni támadással a balliberális csalások felháborító volta miatt, így most csak is Trump elnökön múlik, hogy mit válaszol Marco Rubio republikánus szenátor szavaira:

„Ami a Capitoliumnál lezajlott, az nem hazafias tett. Ez egy anti-amerikai anarchia a harmadik világ stílusában”.

Így még a republikánusok között is szakadás látszik, mert sokan féltik Amerika jövőjét Trump radikális lépéseitől. Pedig szerintem csak az vezethetné ki a várható káoszból az országot. Mindenesetre Ted Cruz és Josh Hawley szenátorok még egyértelműen Trump oldalán állnak, s ők nagy hatással bírnak a republikánusok többségére. Azt azonban látni kell, hogy a 2024-es elnökválasztásig még sok idő telik el, s demokrata kormányzás alatt biztosan nem csapolja le senki az USA „mocsarát”!

Nézzük azonban, hogy mi is történt a mostani balliberális választási csalások előtt, ami már évekkel ezelőtt megroppantotta az állítólagos amerikai demokráciát! (Ami ugye reklám-demokrácia és nagyon nem egy médiabefolyástól mentes, tisztességes, részvételi demokrácia!)

Emlékezzünk csak egy kicsit, hogy mi is volt az ún. Occupy Wall Street, melynek a megjelenítése online módon, 2011. július-december között, Google-on, a Facebookon, a Twitteren, s a blogokban is közel 99 százalékos volt. (Persze ezen is el kell gondolkodnunk, hogy akkor miért nem cenzúráztak? Talán éppen az volt a cél, hogy ügyesen feltérképezzék, hogy kiket kell kivonni a forgalomból a bankárkaszti diktatúra jövője érdekében? S most is az lehet az egyik cél, hogy kiderüljön kik azok, akik még képesek gondolkodni?)

Kilenc hétig gyűlt össze a tömeg New Yorkban a Zuccotti Park keleti végén, ahol egy szerény amfiteátrum jött létre, hogy megalakuljon az ún. New York-i Közgyűlés. Ahol két vagy több órán keresztül, közös érdeklődésre számot tartó kérdéseket dolgoztak fel, amíg nem jutottak konszenzusra. Talán arra nem figyeltek egyedül, hogy amint kimentek okostelefonjaikkal az utcára, a világ pénzügyi megszállóinak emberei felmérték és tesztelték ennek a sokszorosan közvetített világnak a paramétereit, hogy ki mennyire lehet rájuk nézve veszélyes, vagyis biztosan listázták a résztvevőket. Ez volt az Occupy Wall Street napi gyakorlata, amely a világ több mint ezer városában is működött párhuzamosan, önszerveződő módon, s valóban demokratikusan!

A demonstrációkon résztvevők ügyesen taktikákat kölcsönöztek a kvaker találkozókról, a latin-amerikai népgyűlésekről, a spanyol akampádákról, valamint a tiltakozás és a politikai szerveződés egyéb hagyományairól. S éppen úgy, mint 2006 őszén a Kossuth téren az igazságot kereső magyarok, egy központi nyilvános helyen összegyűlt „beszélő és politika csináló testületek” csoportjaként működtek. Talán csak abban voltunk mi Budapesten lemaradva, hogy még nem tudtuk a modern alternatív médiát felhasználni megfelelően, bár lehet, hogy éppen ez mentette meg a tömegemberek nagy részét attól, hogy később folyamatosan zaklassa az összes résztvevőt az állami hatóság.

Az OWS – Occupy Wall Street – ugyanis hatalmas tömeget gyűjtött össze egy sor online térben, a fizikai és a virtuális között mozogva. Ők már linkeket, frissítéseket, fotókat és videókat tettek közzé az akkori közösségi oldalakon; miközben a csevegőszobákban tanácskoztak, és korrekt módon együttműködtek. A Zuccotti Park – vagy a Liberty Plaza – egy magántulajdonban lévő nyilvános tér intenzív használata volt, ahol megjelent végre az amerikai politikai rendszer kritikája és a társadalmi önszerveződés alternatív formáival folytatott kísérlet is.

Miután 700 tüntetőt letartóztattak a Brooklyn-hídon, a mozgalom új médiák használatával kezdte feltárni az igazságtalan vagyonelosztás egyenlőtlenségeit. (Erről majd az írás második részében írnék többet, hiszen ez is mutatja a két megmozdulás hasonlóságait, hiszen mi az Erzsébet hídon kerültünk anno letartóztatásra, csak éppen 5 évvel a New York-i rendőrakció előtt. Ám a minta egyértelműen látszik!)

Vagyis, ha igaza van Bidennek, akkor valóban „példátlan támadás alatt áll az amerikai demokrácia”, amely szerintem össze is roppant most, mert ha jók az információim, akkor a csalással hatalomra jutott új elnök, be akarja tiltani a kézifegyvereket, ami pedig amerikai élet egyik hagyomány pontja. Valószínűleg épp annyira hagyományos, mint a már régen veszélybe került demokrácia. Így, ha ez megtörténik, akkor bizony maga Biden kapta meg a feladatot, hogy az ún. Lugánói tanulmányban (Susan George: The Lugano Report) szereplő általános népirtási tervet beindítsa ott is végre: az amerikai polgárháborúval!

(II. rész) ⇒

⇐ I. rész ⇒
⇐ II. rész ⇒
⇐ III. rész ⇒


Példátlan támadás alatt áll az USA demokrácia (II. rész)

Sajnos jó volt a megérzésem abban, hogy nem a pártfüggetlen Trump támogatói törtek be a Capitoliumba. Nézzünk néhány példát erre! A Coverage in the spirit of faith – című televízió műsorban bemutatták, hogy egy Twitter posztban 9 óra 33-at jelölték meg a Trump csapat Capitoliumba való „betörésének” időpontját, ám az esemény mégis délután 1 órakor következett be. Még gyanúsabb az, hogy a Twitter ezt törölte. Vajon miért?

Nem azért, mert korán írták meg? Valaki azonban lementette mert számára hihetetlen volt, hogy Trump ilyen eszközhöz folyamodna, hiszen még törvényes elnökként most, bejelenthetné a rendkívüli állapotot. Ám akkor már érti, hogy miről is van szó amikor elkezdődött, hiszen a szerző előre tudta azt, hogy mi fog történni. De vajon honnan tudhatta ezt előre? Esetleg a Twitter üzenők voltak az akció megtervezői? Legfeljebb csak az időpont csúszott hátrébb?

Nézzük egy másik példát! Bent a Capitoliumban pózoló “profik” közzétettek fotókat is. Így lehetett azonosítani egyes arcokat, akik Antifa és BLM aktivisták, s ők már másutt is „szerepeltek”, vagyis valóban profi aktivisták. Meg kell állapítsam, hogy szerintem ugyanaz történt, ami Pesten 2006 szeptember 18-án a Magyar Televízió székházánál: ún. hamis-zászlós támadás. Így a budapesti minta egyértelmű, csak most Donald Trump követőit rángatták be egy olyan balhéba, amihez nincs semmi közük, legfeljebb néhány forrófejű Trump rajongó tévedhetett oda. A cél közismert: az egyértelmű országos tömeghangulatot szeretnék ezzel megingatni és Trump ellen fordítani.

A liberális-bankárkaszti pénzpórázon lévő média e kamu rohamot nagyon jól fel tudja használni az elnök lejáratására annak ellenére, hogy az intézményt védő rendőrök nem voltak elegen, sőt egyikük még be is tessékelte egy videó bizonyíték szerint, a buszokon érkező ál „trumpistákat”. Ebben a média profi, de azt pl. nem fogják nyilvánosságra hozni, hogy Nancy Pelosi demokrata házelnök veje a „támadáskor” egy nemzetiszínűre mázolt viking harcossal szelfizte le magát. Mit is keresett ez a demokrata úr, az állítólagos „trumpisták” között? S miért voltak olyan jóba, hogy még szelfiztek is egyet? Ne soroljuk tovább a kérdéseket, mert a dolog teljesen egyértelmű számunkra.

Példátlan támadás alatt áll az USA demokrácia – mondta Biden és ő tudta pontosan, hogy mit beszél. A támadást ugyanis épp ők a liberális demokraták követik el a 9/11 óta szinte folyamatosan.

Ha már említettem az írásom előző részében az ún. Lugánói tanulmányt, akkor nézzük mit írt a szerző a könyve előszavában? „Az 1970-es évek közepétől, amikor az első könyvem anyagához végeztem kutatást, folyton azt próbáltam megérteni és leírni, hogyan osztódik szét a hatalom. Ebből kiindulva olyan témákkal foglalkoztam, mint az éhség a világban és főleg a harmadik világ nyomora, a déli félteke adósságainak hatása, az észak-déli viszonyok, a transznacionális vállalatok és intézmények, és a Világbank szerepe. A Lugánói tanulmány olyan pontos, józan és távolságtartó elemzés, amilyet elvégezni képes egy komoly kutatás. Nem tudományos fantasztikus írás, vagy bármilyen más kitalálás. A legkevésbé sem volnék meglepve, ha megtudnám, hogy hasonló dokumentumot már készített egy valóságos munkacsoport.”  Ez a könyv nagyon is részletesen taglalja, sőt előrevetíti a mai helyzetet. S aki elolvassa, úgy érezheti, hogy Susan George egy zseniális elemző, vagy jövőbelátó hölgy, aki pontosan tudta, hogy mi fog történni 40-50 évvel később. Megírta a gátlástalan bankárkaszt népességet csökkentő terveit, ami gyógyszerkísérletek, helyi polgárháborúk, stb. formáiban bekövetkező szomorú jövendölés. S ezek már sajnos valóban a nyakunkon vannak, s nem tudhatjuk, hogy miképpen fog végződni ez a hatalmas kísérlet, ahol mi a „nyulak” vagyunk csupán.

Ám térjünk vissza ahhoz az egyetlen jelentős ellenkísérlethez, amit Occupy Wall Street néven ismerünk, s amelyet a liberális Amerika taposott el a lehető legaljasabb módon. Tegyük hozzá hogy pont úgy, mint ahogy Budapesten tette öt évvel előtte a szocialista-SZDSZ kormány, akik éppen annyira liberálisok voltak, mint Biden bandája.

Az Occupy Wall Street mozgalom az amerikai társadalom egyik meghatározó feszültségét testesítette meg: tömegtiltakozást hozott létre az alternatív politika előkészítése céljára. Az ún. Liberty Plaza (Szabadság tér) igényének egyik oka az volt, hogy felhívta a lakosság és az állam figyelmét arra, hogy nép egy része nem hajlandó tovább tűrni a monetáris diktatúrát, a bankárkaszt pénzügyön keresztül történő élősködését. S ebben is nagyon hasonlított a 2006 őszén Pesten indult megmozdulásokhoz, bár hatásában éppen a pénzügyi és katonai „világcsendőr” USA szerepe miatt, kétségkívül jelentősebb volt.

A New York-i aktivisták közül, akik a demonstrációt tervezték, az anarchista elvek alapján tájékozódtak az autonóm önszerveződésről és az önigazgatásról, viszont sajnos nem voltak hajlandóak politikai követelésekként megfogalmazni céljaikat, annak ellenére, hogy ez megerősíthette volna a közéletiben a szerepüket. A megválasztott képviselőknek a központi térről sugárzott egységes követelése helyett az Occupy sokoldalú megbeszéléseket eredményezett a hiperváros agoráiban, s arra törekedtek, hogy végre megoldási képletet találjanak a pénzügyi világrend megváltoztatásához. Ebből pedig érthető módon nem kért a Wall street. (Vagyis a bankárkaszt!)

A városi tüntetések és ülések hagyománya szerint a tüntetők tábora kiemelkedő és szimbolikusan feltöltött városi teret követelt, hogy felhívja a figyelmet a hamis politikára. Előkészítette a sok résztvevő által vágyott alternatív politikát, az önszerveződés modellezését és tesztelését az állam és a hamis-piac által biztosítottaktól függetlenül.

S ha Trumpnak nem sikerült az amerikai nép azon rétegeit nemzeti civil-rendszerré szervezni, akik egykor az Occupy Wall Street-et alkották – kivéve azokat, akiket eltüntettek –, akkor sajnos marad a pártokrácia, ahol a két politikai szekértábor közötti különbség nagyon csekély. Vagyis minden azon múlik Amerikában, hogy mekkora szervező munkát tudott Trump elvégeztetni a megbízható társaival. (folyt. köv.)

III. rész ⇒

⇐ I. rész ⇒
⇐ II. rész ⇒
⇐ III. rész ⇒


Példátlan támadás alatt áll az USA demokrácia (III. rész)

 

Amerikai választások - Demokrácia vagy a csalások hazája? Özönlenek a bizonyítékok és a letiltások VIDEÓ ⇒

Így utólag könnyebb a történéseket átlátni, de van egy mondás, miszerint: háború után okos a katona. Én azonban nem okoskodni akarok, hanem csak kielemezni a történteket, mert nagy a káosz a fejekben. S így az enyémben is van némi zavar. De nézzük mi is történt valójában? Hol követett el hibát az elnök? Mit kellett volna megtennie Trumpnak ahhoz, hogy minden sikerrel boruljon?

Egy kis előzmény összefoglaló:

November 3-án tartották az amerikai választásokat, ahol az elnök mellett a szenátus harmadáról, illetve a Képviselőház összes tagjáról is döntöttek a választók. Jelen állás szerint a Kongresszus továbbra is megosztott marad, hisz a demokraták megtartották a többségüket a Kongresszus alsóházában, vagyis a Képviselőházban, azonban a republikánusok nem veszítettek a Szenátusban, tehát többségük van. Oda újraválasztották a Szenátus republikánus frakciójának vezetőjét, Mitch McConnellt is, aki Kentuckyban, már a hetedszer szenátor. Ennek pedig leginkább a techvállalatok örülhetnek, hiszen ő az, aki akadályozza a monopolisztikus helyzetbe került techcégek elleni törvényt, amit pedig érdekes módon a demokraták akarnak! Úgy vélik, hogy károsan hat a piacgazdaságra, ha monopóliumként működő cég ellehetetleníti a riválisait, így az Amazon, Google és a Facebook. Ebből az is látszik, hogy eddig ezek a cégek nyerték meg a választást!

Mivel Donald J. Trump már 2018. szeptember 18-án aláírta az ún. Választásokba Történő Beavatkozás elnöki külön rendeletét. (lásd: EXECUTIVE ORDER 13848) Ami kimondja, hogy 45 napon belül a választást követően életbe lehet léptetni és eljárást indítani minden belföldi és külföldi személy, szervezet ellen kikről kiderül, hogy érdemben befolyásolták az amerikai elnökválasztást. Vagyis Trump tudhatta már előre, hogy mire számíthat, és ezért is folyamodott ezen eszközhöz.
Konkrét célszemélyekről is írt már a sajtó: Eric Swalwell demokrata képviselő kínai ügynökkel, vagyis egy kémmel állt kapcsolatban. A bankárkaszt által pénzpórázon tartott teljes tudatipari média – a CNN és társai beleértve facebook, google, twitter – mindannyian hamis adatokat közöltek, cenzúráztak, hazudtak és befolyásoltak. Bár ezt az utóbbit a reklám-demokrácia viszonyai között tulajdonképpen még normálisnak is szokták tartani, pedig nagyon nem az! Viszont éppen a demokrata államokat vezető kormányzók léptek fel bátran. Jogkörüket rendesen túllépve hitelesítették államaik hamis választási eredményeit. Mivel Trump mindenkinél jobban tudta, hogy az eszkaláció közel van: – Remélhetőleg felkészítette a hadügyminisztériumot, és a különleges erőket, valamint az amerikai hazafiakat arra a “végső csatára”, amely meghatározza ezen alkotmányos köztársaság jövőjét!

A választási csalás fő - és alszereplői.

S ebben a választási csalásban benne voltak a következők: Biden és a Clinton család, Pelosi, Obama, Soros és nemcsak ennek az utóbbi spekulánsnak a pénze dominált, hanem a Kínai állam is pénzelte őket. Ne feledjük, hogy egy reklám-demokráciában az a fontos, hogy sok legyen belőle, s ezt még a mi József Attilánk is pontosan tudta, hiszen így írt: „Jogállamban pénz a fegyver.”

Már december 14-én megjelent egy hír, hogy Michigan állam Antrim megyéjében egy bíró engedélyezte a Dominion szavazatszámláló program informatikai auditját, vagyis igazságügyi vizsgálatot rendelt el. Két nap múlva jelentette be Matthew DePerno ügyvéd azt, hogy megvannak a bizonyítékok a választási csalásra, sőt még a külföldi beavatkozásra is. Vagyis képfelvételekkel és algoritmussal is tudták szakmailag igazolni, hogy miként fordították át a voksokat Trumpról Bidenre, elsősorban külföldi szervereken. Nyitott kérdés viszont, hogy hogyan kerülhettek oda, s kik a felelősök érte? Erről is közvetlenül lett tájékoztatva az Elnök, alelnök és az igazságügyi minisztérium. Ám a helyi demokrata ügyész 2 napos akadékoskodása után, végül is a bíró mégiscsak engedélyezte a meghallgatást és a választás elcsalásának az egyik legfontosabb bizonyítékának bemutatását.

 

(A szerző közjogász és Nemzetegyesítő szóvivő)

⇐ I. rész ⇒
⇐ II. rész ⇒
⇐ III. rész ⇒