20210120
Last updateH, 21 dec. 2020 2am

rovas logo

kedd, 21 április 2020 02:17

A digitális világot fogja erősíteni a vírus, vagy nem?

Szerző: Dr. Bene Gábor

Ki fog minket megvédeni a digitális-globalizmusnak az egyre gátlástalanabb bankárkasztjától? Egyre inkább tapasztalhatjuk: megy a folyamatos tesztelésünk.

A világ urai kíváncsiak, hogy ha nem lehetett megszerezni a totális hatalmat a nácizmussal, a bolsevizmussal, illetve most a globalizmussal, akkor vajon mi veri ki a népeknél a biztosítékot? A félelem vagy felháborodás viszi majd a dolgozókat az utcára, mivel felismerik, hogy becsapták őket?

 

S máris itt a hír, hogy egyes multinacionális cégek a kormány válságkezelő intézkedéseire hivatkozva tömeges kirúgásokról adnak hírt, s ezzel már most is családok ezrei kerülnek bizonytalanságba.

A Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének (KDFSZ) elnöke Bubenkó Csaba szerint, itt az idő felemelni végre a szavukat – mint az áruházi munkavállalókat képviselő szakszervezetnek –, mert az országból sok tízmilliárd nyereséget az anyacéghez utaló multiláncok között akad néhány olyan, amely tömegeket tenne utcára a közeljövőben, s ezt a különadó bevezetésével indokolja. Bezzeg nem régen, a pánikvásárlások idején még szükség volt a munkájukra, most viszont hosszú távon ínséges időszakot sejtet a leépítésről szóló hír. Az elnök szerint szándékos lázításról van szó, amely a kormány ellen irányul. 

Pedig a különadó csak a rendkívüli állapotok megszűnéséig jelent fizetendő terhet, amit havi előlegekben, nem egyszerre kell a multiknak teljesíteni. Ez a hír azért is érdekes, mert egyre több helyen jelennek meg a kormány utasítására katonák a cégeknél. Azonban ezekhez a multikhoz nem jut?

 

Ennek az  állami ellenőrzés bevezetése – kivétel talán Svédország – valójában már most megvalósította azt a célt, amit a „nemlétező világkormány” célul tűzött ki. Sehol nem lázadtak fel az igen szigorú állami ellenőrzésen, vagyis már nincs meg az a társadalmi kohézió, ami a különböző nemzeteken belül, létre tudná hozni az ellenállás kicsi, vagy nagyobb sejtjeit. A vírus-hiszti ugyanis még azokat is megbénította, akik (mint hazánkban a kormány) valamennyire szembe mentek a bankárkaszti monetarizmussal. Az elidegenedésnek és virus-hisztinek egy olyan pszichológiára alapított egyvelegével állunk teát szemben, amelynek a lépéseit nem tudhatjuk ugyan előre, de tippelgetni azért lehet.

 

Ha eljut odáig a média által élesre gerjesztett vírus-hiszti, hogy az emberek már követelni fogják a régi életüket, akkor fognak előállni a szabadkőművesek által már régen megtárgyalt és kidolgozott javaslattal?

Csak ne a kommunista Kína rendszabályai által sugallt javaslatok legyenek azok, mert bár már írtam néhány előző írásomban, de a bolsevik-globalizmusnál rosszabb világrendet elképzelni sem tudok, hiszen ott az eszme általi butítás mellett történik a szelektív kizsákmányolás és a szervkereskedelem legaljasabb üzletmenete. Vagyis akit eszmeileg nem tudott a bolsevik párt meggyőzni, magába szippantani, annak az élete nem ér semmit és csak a szervei hasznosíthatók.

 

Ha most azt tapasztaljuk, hogy a kínai kreditrendszert akarják megvalósítani, akkor kezd érthetővé válni a vírus-hiszti indítási helye, a készpénzen történő fertőzéstől való riogatás, illetve sok helyen a multinacionális céget váltak a készpénzbegyűjtő helyekké, mert pl. Szegeden minden multinál elromlott a kártyafogadó rendszer. Én azt jósolom, ha sikerül begyűjteni a bankókat és érméket, akkor viszont már csak a bankkártyák használata lesz elfogadható, vagyis bevezetik az egész világon az egységes digitális pénzt, s annak kizárólagosságát a lehető legrövidebb időn belül. S ezzel párosul majd a tökéletes ellenőrzési lehetőség is amit felettünk gyakorolhat majd a digitális uralom.

 

Nézzük itthon hogyan lendült be a digitális-globalizmus? Az ingatlan.com ingatlanhirdetési portál, újításokat vezetett be az adásvételek és bérbeadások folytonossága, az ingatlanügyletek szereplőinek a biztonsága érdekében, amelyek a jövőben is alkalmazhatóak lesznek. A személyes találkozások csökkentése érdekében az érdeklődők már valós idejű chat formájában is kapcsolatba léphetnek a hirdetőkkel, az ingatlanközvetítők pedig az épületekről, telkekről már videókat is feltölthetnek az ingatlanhirdetésekhez. 

 

A Viber kedden közölte, hogy az elmúlt hetekben a platform teljes egészén nőtt a felhasználás, a hanghívásoké a korábbiak négyszeresére emelkedett. A szolgáltatásaikra főként a járványhelyzet miatt fokozódó igényt igyekeztek kielégíteni azzal is, hogy növelték alapvető kapacitásaikat, miközben számos új kezdeményezést is indítottak. Ezek között említették, hogy a csoportos hanghívásokon ötről húszra növelték a résztvevők lehetséges számát. Az ilyen csoporthívások száma az elmúlt két hétben 370 százalékkal nőtt. Márciusban a napi új, aktív Viber-felhasználók száma 18 százalékkal, az újonnan regisztrálóké 25 százalékkal nőtt, miközben a hívások időtartama 35 százalékkal, az elküldött videóké 75 százalékkal emelkedett. MIÉRT NEM TŰNT AZ FEL EDDIG NEKÜNK? HOGY INGYENES HÍVÁSOKAT TUDUNK KEZDEMÉNYEZNI EGY PÉNZKÖZPONTÚ VILÁGBAN? S nincs is ellen semmiféle tiltakozás a telefontársaságok részéről?  Nem volt ez furcsa önöknek?

 

Az MKB Bank kedden indította el VideóBANK szolgáltatását,

amelynek használatával az ügyfelek videóchaten keresztül intézhetik ügyeik egy részét, a banki tanácsadók személyesen, a legmodernebb digitális technológia eszközeivel állnak rendelkezésre. a március végén elindított digitális ügyfélhívó rendszerhez hasonlóan jelentősen felgyorsította a koronavírus-járvány teremtette helyzet.

 

Videoton Holding Zrt. például hivatalos honlapján arról tájékoztatott, hogy bár korábban tapasztalták a járvány okozta nehézségeket az ellátási láncokban, eddig az összes üzemben folyt a termelés, de jelezte azt is, hogy széles körben alkalmazza a részleges vagy teljes távmunkát, vagyis beállt a digitális alkalmazásokat preferálók körébe ők is. Ennyit a digitalizáció begyorsulásáról!

No de nézzük, hogy miként állunk a mortalitással világszinten?

Világszintû elhalázoás

Amint látható a statisztikában, igen kevesen haltak meg világviszonylatban is a vírusfertőzésében. S ha még azt is hozzávesszük, hogy sok esetben még azt az elhalt személyt is ide számították, aki ugyan nem a fertőzésben halt meg, csak a teszt kimutatta, hogy fertőzött volt, akkor még kevesebb a valós haláleset. Ha a következő kimutatást is megnézzük, s a számokat a ma élő kb. 8 milliárd emberhez viszonyítjuk, akkor nagyon alacsony lesz a százalék. Vagyis itt valami más állhat a háttérben, s nem is a vírus itt a főellenség, hanem inkábba vírus-hiszti keltette pánik, az immungyöngítő stressz. Lehet, hogy mégis egy hatalmas kísérlet részei lettünk, ami a pánik és az 5 G sugárzásának a hatásait vizsgálja? Vagy valóban egy hatalomátvételi helyzetet takarnak el a pandémiát hirdetők médiumok? Az egyes cégekhez kivezényelt fegyveresek, ezt a feltevést erősítik. Az a félelem bennem, hogy a kötelező védőoltások sorában, rövidesen ott lesz majd a korona-vakcina is, amiről valószínűsíthetjük azt, hogy már régen elkészült, csak teszteltek minket, mint leendő védőoltás-fogyasztókat.
Legfeljebb az a kérdés, hogy valójában mit tartalmaz a vakcina?

Egymillióra vetített fertôzöttek száma

 

 

 

 

 

 

Megnyitva 593 alkalommal

Hozzászólás   

#1 Egy osztrák EU kpviselő orvosnő kártérítést kér. Szabó Klára rövid összefoglalója:R Zoltán 2020-05-15 04:10
Olaszban még mindig idióták irányitanak,kötelező maszk az utcán is továbbra is az északi megyékben...éttermek, fodrászok, iskolák, egyetemek,ruhaboltok zárva...de megnyiltak a parkok.

remélem ez az olasz kormány mihamarabb megbukik...

Egy osztrák EU kpviselő orvosnő kártérítést kér Ausztria részére a [censored] vírushiszti miatti gazdasági válságért...

www.youtube.com/.../

Összefoglalva:
"Kipakolt az osztrák képviselő asszony, hogy teljesen romba döntötték a gazdaságukat egy olyan "kislétszámú" vírusok megbetegedéssel ami az Influenza járványt sem éri el és ehhez nem kellett volna ez az egész leállás és a maszkok hordása és az egész pánikkeltés és ők ezt nem csinálják tovább, mert közben kiderült számukra hogy az egész egy óriási blöff volt, csak azért kellett hogy valakik jól megszedjék magukat ebből!! Ők ebből most kiszállnak!! Azért borult ki a hölgy mert egy 2. hullámot jósolnak már a koronavírusból és ez kiborította a billit az osztrákoknál!! Különben a képviselő alaphivatása orvos. Követeli, hogy az igazságot mondják már el az egészről!! Az új 150 fő fertőzött most Koreában nehogy már veszélyt okozzon bárhol is!! A maszokok viselése nagyon veszélyes gyerekre, idősre és tüdőbetegekre egyaránt! És se iskolában, se óvodában nem hajlandóak tovább ezt a hisztit és pánikkeltést csinálni, tűrni!! Ezért most egy bizonyos kártérítést is kért az EU-tól!

Hozzászólni csak a bejelentkezett felhasználók tudnak

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások

Honlap ajánló