20231208
Last updateSze, 01 nov. 2023 2pm

rovas logo

2020 január 29, szerda

Mégis csak banánköztársaságban élünk!

Szerző: Bene Gábor dr.

Azt tudjuk már, hogy hadban állunk. De mostanában újabb és újabb agykápráztató hisztériák térítik el a magyar embereket a józan paraszti gondolkodástól, s tömik tele a fejüket hazugságokkal, féligazságokkal és csábító anyagokkal, hogy ne ismerjék fel a címben szereplő, egyre jobban mélyülő igazságot.

Hazánkban már megjelent egy olyan új csoport is, amely Alkotmányos Ellenállás néven hirdeti az 1949 évi. XX.-as idegen érdekű „parancs-alkotmány” vissza-óhajtását! Bár az sem volt alkotmány, s humánuma szemen-szedett hazugság, ám egyre több tisztességes ember kapaszkodik bele, mert úgy érzi, hogy a Kádár rendszer számára mégiscsak élhetőbb és főleg átláthatóbb volt, mint a mai. Akkor mindenki tudta ki tagja az MSZMP-nek és a KISZ-nek, s ha nem is tartotta őket hazaáruló gyilkosnak mindenki – mert bizony sok bűnt eltitkolt a rendszer –, de azért nem beszéltünk nyíltan előttük, mert nekik kötelességük volt jelenteni mindent, ami az akkori bolsi- rendszer ellen megfogalmazódott. Azért nem lehetett őszinte kritikát gyakorolni, mert már az is elegendő volt ahhoz, hogy valakit nagyon meghurcoljanak. Ma viszont mesterségesen állítja elő a bankárkaszt lobbi-tevékenysége azokat az ellenzéki pártokat, akik nagyhangon kritizálják a kormányt, illetve a kormánypártokat. S a nép nem veszi észre, hogy mindent a mai „népbarát” ellenzéktől (pl. DK.) tanult el a hatalomban lévő pártelit, csak éppen túlnőtték a mestert! A címben szereplő banánköztársaság valóban megvalósult, mert szinte minden szervezet a rendszer támogatója lett. Még az is támogatja, amelyik szavakban támadja, mert elfogadta a joghagyományunk látszatát, vagy ha nem, akkor átesik a ló túlsó oldalára és a bolsevik, vagy globalista törvényességre hivatkozik, s nem a valódi magyar alkotmányosságra! Egyesek pl. hiányolják az Alaptörvényből a „köztársaság” kifejezést, mert szerintük hiányával felszámolta a törvényes államot a Fidesz! Pedig ma is köztársaság van, annak ellenére, hogy soha nem szavazott a magyarság arról, hogy milyen államformában kívánna élni. S az 1946 évi I. törvény bevezette köztársaság, majd az 1989. XXXI. tv általi megerősítés egy teljesen hamis, a nép által el nem fogadott, a bevált történeti alkotmányunk jogelveinek nem megfelelő „törvény”. Ezért bizony banánköztársaság vagyunk ma is teljes mértékben!A Banánköztársaság alatt az olyan államok értendők, amelyekben a nép értelmiszintje nem nőtt fel ahhoz, hogy felfogja és megértse a saját közössége állapotát,annak mozgatóit, szabályait. Magyarul mondva gyerekeszűen naiv, ezért bármit meglehet vele csinálni. Bocsánat a szóért, de a jelek szerint Magyarország népességema itt tart.” Így akár mit is mondanak a hírekben, sajnos bizony banánköztársaság vagyunk teljes mértékben!

(Az alábbi „elterelő hírek” a címben lévő állítást, szépen aláhúzzák!)

1/Teljesen abszurd, s részben elhallgatott hír egy gyermekrablás a de facto, vagyis ténylegesen működő intézményrendszerünk által!

(E házaspárnak elképesztő módon elrabolták a 4 hónapos babájukat!)

E magyarországi gyermekrablást úgynevezett hivatali személyek követték el Dusnok térségében 2020. január 22.-én. A "hivatalnokok" által elrabolt kisfiú, 4 hónapos, csak anyatejjel táplált csecsemő, akit magyar szülei egészségesen neveltek, és akit erőszakkal vettek el a szoptatós anyjától, mert nem tett eleget az állam adminisztrációs elvárásainak. Előzőleg nem fordult a gyámhatóság a bírósághoz, így nem lehetett idézni Slachta Margit gondolatait, amely szerint: Az állam nem tulajdonosa a polgárainak, hanem ez fordítva van! (Azért nem fordult a hatóság bírósághoz, hogy véletlenül se lehessen az ítélet ellen fellebbezni? Mert úgy nem lenne „tökéletes elterelő” e híradás?) 

https://apostolimagyarkiralysag.info/news.php?readmore=178

2/ Megjelent a hírekben a szerintem „elterelő koronavírus hiszti”, amely egyértelműen mesterséges népirtási kísérlet! Vagy a kínai túlnépesedés elleni belső-kísérlet, vagy az USA újabb biológiai fegyvere a legnagyobb hitelezője ellen. (Ezek kimondása azonban éppúgy elmarad sajnos, mint a migránsok átminősítése invázorokká, vagyis a bankárkaszt lobbistái által pénzelt muszlim hódítókká!)

Nézzük meg e témában a sorba szedett tényeket!

A Netflix véletlenül most januárban mutatta be új Pandémia sorozatát, ami a nem másról szól, mint a világot veszélyeztető óriásjárványokról.

A hírekben szereplő járvány éppen úgy fenyegeti az egész világot, mit anno a H1N1 vírus, ráadásul ez akkor tört ki, amikor Kínában sokan kezdenek utazni, mert most kezdődött az ottani újév megünneplése!

Bill Gates 2019-ben csúcstalálkozót szerveztet a pénzügyi és világelit számára, ahol koronavírussal szimuláltak egy komoly világjárványt! (Véletlenül éppen pár hónappal a koronavírus hiszti kitörése előtt!?)

Érdekes, hogy éppen az övé az a cég is, amely az ellen-oltóanyag kifejlesztésén munkálkodik, holott a koronavírussal kapcsolatos szabadalmak (?) 2015 óta vannak a milliárdos tulajdonában. (Miért is van szükség a vírusok és nem az ellenanyag szabadalmaztatására?)

Ráadásul ez a Vuhanban tomboló járvány nagyon közel van Kína legnagyobb víruskutató intézetéhez, ahol a koronavírust is kutatják.. (Mindez aligha lehet véletlen, kérdés mit akarnak takargatni vele?)

https://www.youtube.com/watch?v=rAa2Sxhv7jM

NEM A MOST BEVEZETÉSRE KERÜLŐ 5 G-s NÉPIRTÁST?

Az 5 G elnevezésű létrontó, sőt népirtó eszközhálózat ugyanis úgy lett engedélyezve, hogy még azt sem vizsgálta meg szinte sehol a világon az illetékes hatóság, hogy, pl. Izraelben miért nem engedik ezt meg!

(Kivonat a Százak Tanácsa, ill. Tanka Endre professzor anyagaiból)

Mi már tudjuk, hogy az 5 G a népességcsökkentés egyik végső fegyvere, de a hamis joglogika, amely azon a címen zárja ki az egészségügyi biztonsági vizsgálati igényét (ami egyébként az állam alkotmányos kötelessége lenne), hogy az 5 G bevezetésének időigénye azzal szemben elsődleges? Tehát nem a technika van az emberért, hanem fordítva? Ez az elképesztő hazugságözön szembe megy hazánkban, még az Alaptörvény elveivel is!

Sajnos több ezer független kutatás, már közel 20 éve bizonyítja a 4 és 5 G EMFR sugártornyok 300 - 400 m körzetén belül a rák 8 -10 – szeresre növekedését, ill. az onkológusok 10 éves állatkísérletei alapján nem cáfolható ennek a sugárzásnak kitett állatok rákos betegsége. Vagyis bizonyos „szakértők” tudatosan hazudnak azért, hogy az 5 G bevezethető legyen Magyarországon is!

Ha a távközlési ipar 5G-s tervei beteljesülnek, nem lesz olyan ember, állat, madár, rovar vagy növény a földön, amely elkerülhetné a nap 24 órájában, az év 365 napjában történő sugárzást, amely a mai sugárzási szintek több tízszeresét vagy százszorosát éri majd el, és a bolygón ez elől sehová sem lehet majd menekülni. Ezen 5G-s tervek rendkívül komoly, visszafordíthatatlan hatásokkal fenyegetik az emberiséget, illetve a Föld ökoszisztémáiban is maradandó károkat okoznak. ….

A háttérhatalom társadalmi bomlással sújtja a világ népességét. Ilyen helyzetben lehet-e vajon esélye az 5 G életpusztító nyomulását megállítani?

Lehetséges-e a vezeték nélküli távközlési ipar és az azt aljasul felhasználó hadiipar – politikai hatalmat is kisajátító – egyesített tőkeuralma ellen fellépni?

A magyarság azonban tudja: a történelem szilárd tendenciatörvénye az, hogy a végeredmény mindig soktényezős meghatározottságtól függ, ezért semmi sem lehetetlen!

Abban kell bíznunk, hogy a minden emberben rejlő elemi életösztön végre mégis öntudatra ébred népünkben, s felülkerekedhet az elpusztításunkra szövetkezett, profitéhes halálcivilizáció, tőkeerős aljasságával szemben.

Mit tehetne az egyes ember a jó irányú változás eléréséért?

Fel kellene végre ismernie a magyar lakosságnak, hogy szinte minden, ami velünk történt az elmúlt 100-150 évben, egy olyan gyakorlatot mutat, amely kétségkívül az összeesküvésnek nem elméleti eredménye!

Ilyen pl. az országunk privatizációs kifosztása, az adósságcsapda, amely visszafizethetetlen államadósságot generált és milliós létszámú devizahitelest! Emellett a magyar értékteremtők bérrabszolgaságban való tartása az állam és a multicégek által, de ilyen a betegségügy, amit érthetetlenül egészségügynek hazudnak! Ide tartozik a nevelés ellehetetlenítése és az oktatás szétzilálása, ami a nemzteti tudat teljes felszámolását és ezzel is a tömeges elvándorlást eredményezte!

Sőt ahogy a Nemzetegyesítő Mozgalom egyik alapítója írta egyik dolgozatában: „ a fiataljaink jövőtlenné tétele, sem a véletlen műve, hanem ugyanennek a sötét erőnek a lassú, eróziós munkája, ami észrevétlenül teszi tönkre nemzetünket, a politikai elit és a lakáj értelmiség közreműködésével. Bogár László pedig közgazdász, és azt hiszi, hogy a pénz mozgat mindent, vagyis az idegen hatalomnak a pénz, az általunk megtermelt érték kell. Nem. Nem csak erről van szó. Az általa kifogásolt erőn felüli kiszipolyozás is része a programnak, vagyis szándékosan nyomorítják meg és teszik életképtelenné a társadalmunkat, hogy ne éljünk sokáig, ne szaporodjunk, mert nekik a terület kell: a mi hegyekkel ölelt, vízben és termőföldben gazdag Kárpát-medencénk. A mi otthonaink nem hirtelen és nem is az ún. vörösiszap által fognak tönkremenni, hanem a pénztelenség, a tehetetlenség, a megújulásra képtelenség miatt fognak velünk együtt elenyészni. Hadban állunk, Honfitársaim! Csak eddig nem tudtunk róla. Sejtettük, hogy vannak bizonyos külföldi kompressziók, hiszen egy bonyolult nemzetközi kapcsolatrendszerben előfordul, hogy egy bizonyos segítségért más esetben engedménnyel tartozunk, de itt nem erről van szó: ez szigorú, egyoldalú diktátum. (Olyan, mint Trianon!)

Hadban állunk, és az ellenség legfőbb fegyvere a hazugság: átvették vezetőink felett az irányítást, akik azt hazudják nekünk, hogy bennünket szolgálnak, a gyakorlatban pedig az ellenség programját hajtják végre. Ezért nem tudunk mi talpra állni …..” (Gyirán István)

Nem akarjuk megérteni, hogy egyetlen fegyver maradt a magyar nép kezében a reklámdemokrácia által megrendezett választások! S aki a választásokon nem vesz részt, aki nem akar legfontosabb közügyekkel még a szavazófülke magányában sem foglalkozni, az átadja a hatalmat és annak minden lehetőségét azoknak a pártoknak, akik bevitték az erdőbe Magyarországot! Aki nem akarja a nemzetet újjáépíteni szinte téglánként a saját falujában, városában, az odadobja a gyermekeinek, unokáinak a jövőjét azoknak, akik megélhetési politikusként voltak először bolsevikok, majd liberálisok, s ma globalisták, vagy álnemzeti színészkedők. Az egyetlen Nemzetegyesítő szándékkal megjelent új mozgalom pedig nem engedi magát pénzpórázra fűzni, így nincs is lehetősége magát hirdetni! S a hazai reklámdemokrácia legnagyobb örömére, épp azok nem vesznek róla tudomást, akiknek pedig erőt és támaszt tudna biztosítani, ha megszerveznék falujukban, városukban újra a polgári, vagy inkább a nemzeti köröket! Ennek elmaradása azonban lassan tény, s bizony ezért vagyunk banánköztársaság!

2020-01-28

Bene Gábor a NEEM pártonkívüli szóvivője, nemzetépítő segédmunkás

Megnyitva 1542 alkalommal

Hozzászólás   

#5 AZ ARCTALAN PETŐ IMRÉK KÉPTELENSÉGEI!!!PáLoS TReND 2020-07-26 18:56
A tudálékos, magyarnak mutatkozó okostojás az ún. Pető Imre KÉPtelen módon hánykolódott 2020. július 20-án, amikor is elaprózott hozzászólásaival egyből ARCVESZTÉSSEL kellett "szembesülnie"!...- és nem csak a neve OKán!!!
A SAJTÓ CSAK ADDIG SZABAD A CION-LIBERÁLIS PLAGIZÁLÓK AJVÉK-MARABUI SZERINT...- AMÍG AZ ÁLDOZAT JOGAIT SÁRBA TIPORHATJÁK...DE A SZÜLETETT GYILKOSOK JOGAIT ORRVÉRZÉSIG VÉDHETIK; - MERT EZ A MEGÁTALKODOTT INGYENÉLŐ "SOHAKINEMIRTOTTAK" JÓL BEVÁLT HOLO-RECEPTJE !!!
DULL!!!...- ÉPPOLYAN MAGÁBAN DÚL-FÚL...OH" FELSZÍVOTT-[*****] VOLT, MINT AZ INDEX EGÉSZ ÁLLOMÁNYA...- AKIK ÉLESBEN ÉS EGYENESBEN SOHA NEM TUDTAK/TUDNAK ÖSSZEÁLLNI GERINCESEKKÉ!!!...- MÉG HA TÜNTIKÉZÉSBE IS KEZDENEK: "SZOMBAT KIVÉTELÉVEL"!!!
PONT ÚGY...- MINT A NAPOKBAN SLEJMEZŐ MÁSIK KULTÚR-MOCSOK: SZIÁMI!!!
(H)ARCOK VESZTÉSE 2020: KABBALAH ACADEMY EUROPE vs. TALMUD!!!
nemzeti.net/muller-peter-sziami-belerugott-a-magyar…
Esterházy, landeszman, spiro, ákoskertész, imrekertészt követve szokás szerint megint 1 régi/új lúdtalpas óriáskobold váladékozott befogadó országának asztalára…; - valami „örökbefogadott” sziámi féle…: büfögte fel Jézus gyilkos fajtájának „mibenlöttyét”!!!
Nincs ebben szokatlan, mert ezek a beteg ogrék így szokták.
A hátborzongató az, hogy ez az undormány szemita már megint Magyarországon tehette/teheti meg mindezt…- és büntetlenül?!
Ja!!! -…és az összes pontyszemű hüllő-majom keverék mélyen kussol ilyenkor, elsősorban az óbégató, szörnyűséges mivoltuk miatt…az emberek közé beilleszkedésre teljesen alkalmatlan vakarékokra gondolok, mert róluk van nagyban szó.
Bezzeg fordított esetben, az ajvék az egekig érne a hiénák részéről!!!
Sziáminak, ennek a rémséges kancsali pofának eszébe sem jut a véglény fajtájáról rímelni héberül, mert annyira vacak, slejm felhordós az a turha-nyelv, hogy undorodik tőle…- retteg, hogy dzsuvás lesz tőle turkálós ingeinek egyike!!!
Ja, hogy miért nem hason-szőrös génvégtermékeit halmozza el tehetségtelenségének faragványaival?!
Miért csak a béketűrő magyarokat merészeli ilyetén köpködni?
Tudom, hogy nem képzek újat azzal, ha felskiccelem, de mégis csak egy saját magát „művészileg” duplikált (sziámi), vázig rozsdás sárvíztornyot látunk, aki veszett mód elszámolva szintjelzőjét…- hanyagul erősnek gondolva szabadon „főjét” kifakadt…- gondolva merészen büntetlenül és antiszemitizmust zuhanyozva mindenkire, ha visszavernénk rá „belsőségeit”!!! – mert eddig ezt szokta meg ez a dög…- végtelenül káros évtizedes munkássága alatt Magyarországon!!!

Eddig AZD+!!! NEM TOVÁBB!!!
Az efféle gén-véglények beteg agyának, sátáni szüleménye a mélymagyarozás (ráadásul az eredeti jelentése felemelő csengésű, amit ők nem akarnak tudomásul venni!!! – hiszen sorstalanok és sehonnai bitangok!!! ), turbó-magyarozás, most már túl-magyarozás, vagy egyáltalán a magyarozás. A magyar ember minden ÍZ(TEN)ÉBEN magyarként él, viselkedik, gondolKÓDik, amit nem lehet túlzásba vinni, nem lehet turbózni...- csakis és kizárólag a nem ŐSi IDE GÉN=IDEGEN szívűeknek, akik bele is pusztulnak ebbe…LSD: sziámit!!!...:DDD
TUDD és TEDD, AZ IGAZSÁGOT!!!
Szerrel és tettel: PáLoS TReND
kabacademy.eu/hu/
www.youtube.com/watch?v=CGeTpQTQ7mo
www.youtube.com/watch?v=KKqCo1YpXzM&feature=emb_logo
#4 Magyar Pálos TrendPető Imre 2020-07-20 22:58
Bene Gábor dr. írása további ellenkezést vált ki az emberből. Maradok azonban egynél. Írása nagyrészt olvasható és vállalható, a lényege azonban csapnivaló, nem hozzáillő a vállalt mondanivalóhoz. Banánköztársaság? Nagyot mondani akaró sületlenség. A nép majd elmegy választani. Mivel nem [*****], csak akarják ennek nézni a politika mai jákobinusai, a felhabzó politikai mocsokban kotorászik új válaszokért. Csak a kitartó szavatartó marad, talán lesz elég makacs nemzetféltő közöttük így is. Mert ha a választók többsége feladja a harcot az idegen áradattal, az iszlámosítással, a világuralmi erőkkel szemben és behódol, végünk. És a "gyönyörű nőnek is" vége: a vén Európának.
#3 Magyar Pálos TrendPető Imre 2020-07-20 22:31
Úgy érzékelem, nem Vass Éva tette a levél közzé tétele, a megbúvó elkövető más. Elmehetne egy valódi banánköztársaságba, aki ily könnyen választ országára délszaki metaforát. A bevezető "bemutatkozás" három sora nagyképűséget sejtet, a felelős szerkesztőnek nem szabadna engednie ilyen pökhendiséget, mert a téma kiveti magából. Előbb azonban lealacsonyítja magát a jó szándékú médiumot is. Ha akartok magyar megmaradást, ezeknek el kell tűnniük hozzá.
#2 orbániaPető Imre 2020-07-20 22:17
Az újpesti lány azóta huszonhét évet leélt, gyereke is felnőtt, a világ is változott. Majdnem egy emberöltő elteltével másképp látja azt a jelenetet is. Már nem tűrné el (ha igaz volt...) a hanyag préri-modort. Akkor se szabadott volna. Úgy tűnik, Orbán - alacsony növésűként is - felnőtt a feladataihoz, és ma már nagy kockázat lenne a nemzetközi mércével mérve is nagy tehetségű, eredményes politikus visszaminősítése. Országos ügynél is nagyobb vétek. Magyarország esélyt kapott vele megmenteni Európát! Aki nem látja, milyen gazember erők törnek ellenünk, vakmerő, és vak!
#1 ORBÁNIA/MAGYARMAT: FARIZEUS BÁL VAN!!!MaGYaR PáLoS TReND 2020-07-18 17:08
IDÉZZÜK FEL EGYÜTT A FELCSÚTI KUNG FU PANDA EX-TITKÁRNŐJÉNEK NYILATKOZATÁT!!!
Az Isten óvja meg tőlük Magyarországot!
Vass Éva: “Én, a FIDESZ- adminisztráció egykor volt titkára, úgy hiszem, valamennyire ismerem őket. Ebbe beleértve Orbán Viktor pártelnököt is, az ifjú demokraták teljhatalmú urát.– Mi, akik ugyanolyan fiatalok voltunk, de nem tartoztunk a ’88-as Bibó-kollégisták soraiba, a legteljesebb bizonytalanságban éltünk, dolgoztunk az Országgyűlési Képviselők Irodaházában. Nálunk alig fiatalabbak, nem egy vonatkozásban jóval tapasztalatlanabb fiúk és lányok döntöttek sorsunkról, egzisztenciánkról. Ők jómódban éltek, ám bennünket, kiszolgáltatottakat szinte fillérekért dolgoztattak, ugráltattak – gyakorlatilag nem is vettek emberszámba. Egyedül nevelem gyermekemet egy újpesti albérletben. Mikor kisfiamat a műtétje után kihozhattam a kórházból, az orvosok azt javasolták, hogy néhány hétig én, az édesanyja, ápoljam, minél többet legyek mellette. Három hétig táppénzért, fél keresetért is vállaltam ezt az időszakot, hiszen nem nekem, hanem gyermekemnek volt rá szüksége…
A kényszerszabadság után Orbán behívott a ’Fehér Ház’-beli szobájába. Hanyagul, hátradőlve fogadott, mindkét lábát – amint azt a filmekben is láthatjuk – az asztalra téve. Úgy, ott, rám sem nézve közölte: ők az ország szempontjából kiemelkedően fontos munkát végeznek, így nem engedheti meg egyetlen munkatársának sem azt, hogy mindenféle gyermekápolási ügyek miatt hiányozzak. Annyi időt sem hagyott, hogy megszólaljak s már közölte is: a továbbiakban nem tart igényt a munkámra. – Mire felocsúdtam a kábultságból, már a folyosó végéről kiabálta, hogy ne siránkozzak, ne panaszkodjak, az e havi béremet azért még kifizeti.
Így lettem egyik napról a másikra – csak azért mert anya maradtam – munkanélküli, felesleges ember. Miközben dél körül lefelé ballagtam a lépcsőn, azt se tudva, hogy hová-merre menjek – eszembe jutottak azok a levelek, melyeket a választópolgárok, az ország lakosai küldtek a FIDESZ vezetőinek, többnyire Orbán Viktor elnöknek címezve. Eleinte még akadt egy-egy dicsérő levél, de később csak pocskondiázó sorok érkeztek. Sokszor remegve vittem be hozzá a napi postát, hiszen tudtam azt, hogy milyen hiú ember az Elnök magára és a pártjára. Fizetésem maradéka néhány nap alatt elfogyott, szó sem lehetett arról, hogy jogi úton támadjam meg azt az embertelen eljárást, melyet Orbán Viktor gyakorolt velem szemben. Katasztrofális helyzetemben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálathoz fordultam, mert enni azért kellett a kisfiamnak. – Annyit még el kell mondanom a történetről, hogy a Vezér munkatársai – Kövér László, Deutsch Tamás és még néhány ott lebzselő – szótlanul nézték végig megaláztatásomat. Egyetlen fiatalember szólt csak vigasztalólag utánam, mondván: „Úgy látszik, a Viktor ma bal lábbal kelt fel…”
Mit mondhatok most, 1993 nyarán?!
Az Isten óvja attól Magyarországot, hogy ezek a hétköznapi élettől, a kisemberektől elrugaszkodott fiatalok valamikor is hatalomra kerüljenek!”
(Vass Éva, Budapest-Újpest, 1993)
www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk&t=158s

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások