20240424
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2015 november 02, hétfő

Putyin adukártyája

Szerző: Bene Gábor

Van az interneten egy különleges portál, melynek Veterans Today a neve. Érdemes az angolul értőknek a linkre kattintani, hogy tájékozódjanak egy olyan nézőpontból is, amely nem a polkorrekt világába tartozik.

Könnyű ugyanis azt mondani az ilyen hírekre, hogy elmebeteg magamutogatók szenzációéhes munkái ezek, de vannak olyan történések a világban, amelyeket nem lehet hiteles módon megmagyarázni. Vagy, mert túl kevés az információ, vagy éppen olyan sok, hogy lehetetlen eligazodni a dömpingben. Rossz nyelvek szerint ma az a cél, hogy semmi se szivárogjon ki ezekből az ún. „UFO-infókból”, vagy legalább olyan színezetet kapjon, ami már nem befogadható az átlagember számára. Így az alábbi link kapcsán a kedves olvasóra bízom ennek eldöntését. BG

http://www.veteranstoday.com/2015/10/14/putins-wild-card-in-syria/

putyin1

Az angolul nem tudóknak pedig egy rövid zanzásítás a linkről.

Dr. Preston James a Veterans Today rovatvezetője megdöbbentő kijelentést tett a "Putyin adukártyája Szíriában" című cikkében.

„Oroszországnak ma már olyan rakétái vannak, melyek kilövés után úgy működnek, hogy interdimenzionálisan összekuszált kommunikációt használva elkerülik az elfogást, szabálytalan

repülési mintákat hoznak létre, amely változhat egyenesből spirálba, félkörbe, s a repülésük nemcsak kiszámíthatatlan, de kimutathatatlan, sőt még a kémműholdakat is lekapcsolják….

Mára egyértelművé vált az egész világ számára, hogy az ISIS, ISIL, Daesh, az Al-Kaida, az Al-Nuszra és hasonlók nem többek, mint az izraeli-amerikai terrorgépezet fizetett zsoldosai, melyeket mesterségesen terveztek meg, hoztak létre, s alkalmazzák a Gladio stílusú terrort. Természetesen mindezt a Rothschild kazár maffia (RKM) „globalista menetrendjének” előmozdítása érdekében teszik. Az oroszok viszont fejlett fegyver technológiákat kaptak egy olyan pozitív földönkívüli csoporttól, amely semlegesíti a CIA/Moszad/ és szaúdi felszerelésű Iszlám Állam rendelkezésére álló legjobb technológiáit. Jelenleg nem lehet tudni, hogy a földönkívülieknek mi a hosszú távú programjuk, de ez idáig az Orosz Föderációt néhány meglepően erős fegyverrel szerelték fel. Olyan ultra high-tech elektronikával, amely átmenetileg képes kikapcsolni hajók, repülőgép-hordozók, sőt repülőgépek elektromos rendszereit, valamint a légi és műholdas radar rendszereket. Putyinnak állítólag azt mondták, hogy menjen előre, s adjon sakk-mattot a RKM-nak és felbérelt terroristáinak Szíriában……

Putyin titkos űrháborús fegyverei közül néhány, igen megrázó képességekkel rendelkezik. Az egyiket a USS Donald Cook amerikai hajón tesztelték 2014. áprilisában (a Krím-félszigeten történt orosz beavatkozás nyomán a Fekete-tengerre vezényelt amerikai hadihajóról van szó) Ahogy két orosz vadászgép elrepült felette, a hajó elektromos ellátását megzavarták, leállt az összes radar és az Aegis védelmi rendszerek is. A vezető tisztek annyira idegesek lettek a történtek miatt, hogy néhányan elhagyták a haditengerészetet, mert úgy érezték, nem tudnák megvédeni hajójukat és legénységüket az ilyen ultra high-tech fegyverekkel szemben.”

(James elemzése néhány figyelemre méltó hasonlóságot mutat Corey Goode állításaival, akinek bennfentes beszámolóiból ismerhetjük a titkos űrprogramokat, melyekről nemrég egy könyv is született.)

Putyin is jól tudja, hogy a Rothschild kazár maffia beszivárgott és eltérítette a Pentagon és az amerikai kormányzat nagy részét, valamint a NATO-t. Ami a Donald Cook incidenst illeti, Corey Goode egy kérdésre a következő választ adta:

(Kérdés) "2014. április 12-én a USS Donald Cook-ot, mely Aegis harci rendszerrel volt felszerelve, állítólag egy orosz Szu-24 harcászati bombázó tette működésképtelenné, amely egy kifinomult elektronikus zavaró rendszert vetett be. Vajon ez egy példa a Solar Warden és Földi szövetségeseinek azon fajta technológiai segítségnyújtására, hogy megváltoztassák a katonai/politikai erőviszonyokat a Földön?"

(Goode) "Nekem a Titkos Űrprogram Szövetség több tagja azt mondta, hogy ez a helyzet, de én még nem láttam olyan tájékoztató jelentést személyesen, melyért 100 százalékos garanciát tudnék vállalni magam is. Más bennfentesek is ezt jelentették, úgyhogy ez valószínűleg nem spekuláció."

Ám jelenleg az összes amerikai repülőgép-hordozót kivonták a Perzsa-öbölből a CNN jelentése szerint. James szerint ez azért van, mert az amerikai repülőgép-hordozóknak jelenleg nincs hatékony védelmük Oroszország szuperfegyverei ellen:

Úgy tűnik, hogy Putyin merész beavatkozásával véget ér az összeesküvés/RKM irányítása a bolygón. Ha igen, akkor nem csak, hogy véget vet Oroszország annak a gyalázatos tervnek, hogy előidézzék az Utolsó idők pusztító világháborújának beteljesedését, hanem érvényre juttatják Edgar Cayce - híres amerikai próféta -jövendölését, aki 1935-ben azt jósolta, hogy a kommunizmus összeomlása után Oroszország lesz a "világ reménysége."

http://www.veteranstoday.com/2015/10/14/putins-wild-card-in-syria/
Magam ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy 1956-ban nem Oroszország ellen harcoltak a Pesti Srácok, hanem a cionista-bolsevizmus ellen. Amely nem elégedett meg a kirablásunkkal, nemzeti elitünk elűzésével, kiirtásával, államunk törvénytelen államformaváltásával, a nyakunkba ültetett kommunista vezetők arcátlan zsarnokságával, de kiprovokálta azt a népfelkelést is, melynek ürügyén a Párizsi Békediktátum ellenére nem kellet kivonulnia hazánk területéről. Ám ez a Gladio stílusban kiprovokált népfelkelés véres szabadságharccá vált, s az európai kommunista pártok választási sikereit, valamint a nagy Szovjetunió Nyugat-Európa ellen tervezett, katonai megszálló hadmozdulatát teljesen lehetetlenné tette a továbbiakban. Ha most Oroszország szembe száll azzal a pénz-maffiával, amely háborút háborúra akar halmozni, hogy a profitmaximalizálás tovább működjön, úgy annak az 1956-os magyar küzdelemnek lesz a folytatója, amelyet elődállama kegyetlenül levert.

BG

Hozzászólás  

#1 Adalékoksagi 2015-11-03 19:35
Ezt az esetet egy másik mellé tehetjük, ami 2013. szeptember 3-én Szíria partjainál történt. Akkor egy hamiszászlós vegyitámadás ürügyén az USA haditengerészete a legkorszerűbb, leggyorsabb rakétáival indított támadást Szíria ellen. Az első csapásokat viszont nem követték továbbiak, azokat rejtélyes izraeli támadásnak állították be, az USA flotta pedig eloldalgott a helyszínről. Később szivárgott ki, hogy az orosz hadihajók avatkoztak be és semmisítették meg rakétáikkal a legmodernebb amerikai rakétákat.
Idézet:
Az adatok alapján a szakértők egyértelműen állították, hogy az USA a legmodernebb rakétákat használja, mert sebességük jóval nagyobb volt, mint a szokásos cirkálórakétáké, feltételezhetően azért, hogy - az orosz és szír légvédelem képességeit ismerve - ne legyenek képesek a rakétákat lelőni. Az orosz vezetés nem habozott sokáig. A közelben állomásozó orosz hadihajók parancsot kaptak, hogy minden NATO hajóról induló rakétát semmisítsenek meg.

Az elkövetkezendő órákban a technika harca zajlott. Amerikai hajókról további rakéták indultak, melyeket az orosz hadihajók légvédelmi rendszerei sorra leszedtek. A nyugat legrosszabb rémálmában sem álmodott arról, hogy az orosz légvédelem képes ezeknek a rakétáknak a lelövésére, ráadásul olyan távolságból, amilyen messze az orosz hajók akkor voltak.
Forrás: vilaghelyzete.blogspot.hu/2014/08/lehullt-lepel-rejtelyes-amerikai.html

A VeteransToday fenti cikkének egy másik ismertetése itt: ujvilagtudat.blogspot.hu/.../oroszorszag-foldonkivuli-segitseggel.html

A szíriai fronton alkalmazott elektronikus hadviselésről egy írás: vs.hu/kozelet/osszes/putyin-a-jovo-haborujat-vivja-1026

A földönkívüli kapcsolatokkal foglalkozó oldal: goodethungary.blog.hu/

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások