20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2012 július 02, hétfő

Osztrák-Magyar közös nemzetpolitika?

Szerző: Dr. Bene Gábor

"az osztrák politikusok szerint Orbán Viktor személye, hite és politikája követendő példaként szolgálhatnak az Európai Unió többi tagállamának. Azt azonban csak egyetlen megszólaló említette meg, hogy a Wikileaks által kiszivárogtatott táviratban Orbán Viktor arról nyilatkozott, hogy ne a szavaira figyeljen Amerika politikai vezetése, hanem arra mait tesz."

 "...nem konferenciákra, hanem politikai bátorságra lenne szükség"

Még alig ért véget a 8 napos és 200 kilométeres zarándoklatom, máris Bécsbe vezetett az utam, ahol dr. Eva Maria Barki meghívására részt vettem egy jelentős konferencián.

A Hotel Intercontinental zsúfolásig megtelt báltermében az osztrák Szabadságpárt néhány vezetője, független újságírók, értelmiségiek, valamint dr. Eva Maria Barki - neves bécsi ügyvéd-jogvédő -, és dr. Bogár László közgazdász, egyetemi tanár tartott előadást. Én már a konferencia előtt is tudtam, hogy IMF és a nemzetközi bankárkaszt világuralmat kívánó háttérerői a gazdaság és politika ellenőrzését már lényegileg a világ nagy részén megvalósították, s ezzel a polgári demokráciát már pl. egész Európában álságos és pénzvezérelt pártokráciává silányították. Ebben a vita meg is erősített.

Az egykori két társország mára, az EU elképesztően antidemokratikus vezetése következtében és a bankárkaszt által vezérelt monetáris diktatúra okán gyakorlatilag gyarmatokká vált és Ausztriában szinte teljesen felszámolták a szólásszabadságot az ott „látszólag” uralkodó baloldali kormányok.

Ezen politikai és gazdasági gyámkodás, vagy inkább gyarmatosítás ellen szólaltak fel a tudományos konferencia résztvevői. Az előadók a háttérben szerveződő és egyre alattomosabb tendenciákra hívták fel a figyelmet. A globális döntések helyett a helyi politika erősítését és az önrendelkezés ilyen típusú szűkítése, valamint az EU adminisztráció által elhatározott Európai Egyesült Államok létrehozásának szándéka elleni közös fellépést tűzték ki célul. Mert nem elég az, hogy a gazdaságilag teljesen meggyengített és alaposan eladósított tagállamok állampolgárait adósságcsapdába csalják (az államok után), majd a nemzetek Európája helyett az új és teljesen globalista elképzelést, azaz egy Európai Egyesült Államokat akarnak kialakítani!

A felszólalók kitértek arra is, hogy mi az oka a nemrégiben felerősödött európai magyarellenességnek, s ebben az osztrák politikusok, közgazdászok a magyar miniszterelnök az államháztartási deficit csökkentési módszereit látták a legjelentősebbnek. Szerintük a magyar nemzeti érdekek képviselete a globalista pénzhatalom uraiból és azok fizetett kiszolgálóiból, engesztelhetetlen gyűlöletet vált ki. Az IMF és a bankárkaszt által pórázon tartott Nyugat-európai sajtó véleményei és hírei olyan szinten hamisak, hogy ezzel megosztják a tagországok lakosságát is.

Sajnos az osztrák törvényekkel összehasonlítva, ma még mindig nagyobb a relatív szólásszabadság Magyarországon. Ezért az osztrák politikusok szerint Orbán Viktor személye, hite és politikája követendő példaként szolgálhatnak az Európai Unió többi tagállamának. Azt azonban csak egyetlen megszólaló említette meg, hogy a Wikileaks által kiszivárogtatott táviratban Orbán Viktor arról nyilatkozott, hogy ne a szavaira figyeljen Amerika politikai vezetése, hanem arra mait tesz. (kiemelés >Zoli

A gazdasági szabadságharc ugyanis csak akkor lehetne eredményes, ha a valóságban is szembeszállna végre a miniszterelnök a bankárkaszttal, az állam beperelné a csaló bankokat, sőt létrehozna olyan pénzpiaci viszonyokat, ahol a bankoknak többé nem lenne lehetőségük a csalásra. Ezzel elérhetné a banki hitelszerződések egyoldalú módosításának semmisségét és az eredeti állapot helyreállítását! Ehhez azonban nem konferenciákra, hanem politikai bátorságra lenne szükség. Hiszen éppen ez okból kapta meg a 2/3-os többséget a legutóbbi választásokon. Jól emlékszem?


Szeged, 2012-06-23 Dr. v. Bene Gábor

 

Hozzászólás  

+1 #2 Hungarus1 2012-07-23 11:24
Itt van a kutya elásva,nem politizálni akarok, pusztán nemzeti szellemiség, és a haza szeretet szól belőlem mikor azt mondom, hogy
meg kapták a 2/3-ot , tehetnének valamit, nem is akármit, rendbe tehetnék az országot, megfenyíthetnék a bankárokat-bankokat, vissza vehetnék az ellopott-elsimlizett nemzeti vagyont, megvédhetnék a magyar földet, a gazdákat, kiszoríthatnák a nemzetközi globális multikat amik tönkre teszik a magyar vállalkozókat. Vissza állíthatnák a magyar öntudatot, az oktatást "magyarosítanák" - taníthatnák a valós eredetünket, és nem a finnugor hazugságot amire kaptuk trianont, nem csak a vereséget kéne tanítani.. ÉS még sorolhatnám... e helyett? telefon adó meg tranzakciós adó.... Kitartás magyarok! Eljön még a mi időnk...
+1 #1 rekabea 2012-07-03 10:42
A Magyarok Istene mentsen meg bennünket egy ilyen politikától,- de az ilyen politikusoktól is !!!

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások