20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2010 június 21, hétfő

Tegyünk a gyalázkodók ellen!

Szerző: Bene Gábor S

Eddig a gyalázkodó írás, s meg kell állapítanunk, hogy az írás nem csak egyszerűen mérgező, hanem a magyarellenesség olyan szintjeit érte el, ami már nem tűrhető tovább! A saját adóforintjainkból eltartott Kossuth rádióban, az MTV műsorában, de minden kereskedelmi adón is, ömlik ránk a szemét és az aljasság. A Fidesznek határozottan ki kell állnia a nemzetgyalázás ellen, s olyan BTK módosítás kell, ami alapján egy ilyen tevékenység, a közmédiából való kitiltást, óriási pénzbüntetést, börtönt, vagy azonnali kiutasítást kell, hogy eredményezzen.

Bene Gábor S: Tegyünk a gyalázkodók ellen!

Tegnap este a lányom bekapcsolta a Kossuth rádiót és szájtátva hallgatta közel egy óráig a mocskolódást. Igaz, vers formában gyalázta az adó a szittyákat, azaz őseinket, s ezért valószínűleg hatalmas pénzt is kapott valaki, de a legmocskosabb szájú költő nevét nem tudom, mert annyira megvetem a hallottak alapján, hogy a nevét se venném a számra. Viszont a Kárpáti Harsona honlapján egy hasonló mocsokkal találkoztam ma. Fridrich Klára és Szakács Gábor felhatalmazta a szerkesztőséget az alábbi, a magyarok művelődési örökségét, a rovásírást és személyünket névtelenül gyalázó (az 1950-es évek névtelen kommunista feljelentőit idéző) írás közlésére,amely a Galenus csoport (?)honlapon jelent meg, s a címe: Tündérek és a sötét erők

„Június 17-én az MTV Ma Reggel című műsorában Jegyes-Tóth Kriszta vendége Szakács Gábor rovásírás „kutató” volt, abból az alkalomból, hogy e hó 19-én tartják a 14-ik „Kárpát-medencei rovásírásversenyt és műveltségi találkozót” Budapesten. A versenyen 117 döntőbe került gyermek vesz részt a „Kárpáthaza” majdnem minden vidékéről. Ezeket a fiatalokat mintegy 1000 diák közül választották ki, s a rovásírásírás rejtelmeibe olyan emberek vezetik be őket, akik, nekem úgy tűnik, a szélsőjobboldali ideológia elkötelezettjei.

Szakács Gábor újságíró, énekes, dalszerző és könyvkiadó. Újságíró karrierjét a Magyar Demokratánál kezdte, és még ma is ennél az újságnál dolgozik. Szakterülete a kultúra, környezetvédelem, történelem, magyar őstörténet. Felesége, Friedrich Klára rovásíró oktató-kutató; nevével először a Jobbikhoz kötődő Attila Király Népfőiskola „tanáraként” találkoztam. A házaspár már tíz éve hetente 2-3 előadást is tart a rovásírásról, de - sajnos - emellett sokféle tudománytalan történelmi témáról is értekeznek és vezetik félre naiv hallgatóikat. A legtöbb publikációjuk aránylag rövid, de magnum opusuk, Kőbe vésték, fába rótták... hosszú mű. Kiadót nem találtak rá, így saját erőből jelent meg 2005-ben. A könyvet olyan könyvesboltokban árusítják mint az Emese Álma, a Fehérlófia, a Gyepű, a Kerecsen, a Két Hollós, a Magor Bolt, a Szkíta Hálózat és természetesen a Püski Kiadó és Könyvesház. Hogy ezek után a Széchenyi Könyvtár Elektronikus Könyvtára miért vette fel könyvei közé ezt a finoman is szólva tudománytalan fércmunkát, nem tudom megmagyarázni. A felhasznált irodalom közt ilyen gyöngyszemek is találhatók: Röck Gyula, Zsidó volt-e Jézus? (Dombóvár, 1943) vagy Zajti Ferenc, Zsidó volt-e Krisztus? (Szerzői kiadás, 1922).

A könyvben megjelent vers, gondolom, Szakács Gábortól származik; a 2004-es népszavazás után írta, és így hangzik:

Helyzetjelentés Magyarországról 2004.
(december 6-án hajnalban, miután elvesztettük a népszavazást a kettős állampolgárságról)

Röhög a céda
folyik a nyála
gennyes lepedék
alól csahol
szórja a pénzét
fröcsköli mérgét
fertőző, bolhás
patkányon lovagol
bankárok, bugrisok
járják a táncot
tombol a féktelen
bűzös bazár

Ami Szakács történelmi fejtegetéseit illeti, íme néhány példa más „műveiből”. Egy 2008-ban megjelent írásából kiderül, hogy szerinte a magyar történelemtudomány jelenlegi álláspontja a magyar történelemről úgy, ahogy van, minden alapot nélkülöző kitaláció. Az „igazi magyar történelmet” tőle és a hozzá hasonló „igazmondóktól” kell megtanulni. A cikk így kezdődik: „Nem először buzdítalak arra, hogy céljaid közül a legelső helyre a tanulást helyezd, mert akkor nem leszel kiszolgáltatva a hamis hírvivők ármányosan édes szavainak.” Szakács szerint valakik elvették „a nép múltját”, ezért lehet a magyarokkal azt csinálni, amit akarnak. Hogy kik azok, akik elvették a magyarok múltját, nem lehet pontosan megtudni. „Nos, a finnugor elmélet erőltetése, a Kárpát-medencébe besenyők által beüldözött, írástudatlan magyarság meséje, a hun kapcsolat tagadása, István király félreértelmezett intelmeinek hangoztatása, melynek napjainkra alkalmazható üzenete, hogy az 'idegen szép', az ősi rend mellett kiálló Koppány, Vata, Ajtony lázadónak, Csák Mátyus (Máté) kiskirálynak történő beállítása, mind a valódi gyökerek eltépésének eszközei.... Nem egyedi jelenségről van szó, hasonlóképpen vették el a németek és más népek önérzetét is. Közülük azonban eggyel nem boldogultak a sötét erők: a franciákkal.” Kik lehetnek ezek a sötét erők? A megfejtést mindenkinek a fantáziájára bízom.

Tehát ez a rovásírással foglalkozó társaság ilyen emberekből áll, és talán Jegyes-Tóth Krisztának mosolygós és semmitmondó kérdései helyett azt kellett volna megkérdezni Szakács Gábortól, hogy mit is tanítanak ezeknek a gyerekeknek rovásírás mellett. Ha ugyanis Jegyes-Tóth egy kis időt szentelt volna arra, hogy kiderítse, milyen könyvekből tanít Friedrich Klára rovásírást, akkor lehetett volna egy-két kérdése Szakácshoz. Itt van a leírása az egyik „tankönyvnek”, kisgyerekek számára. Mesekönyvről van szó, címe: Roga királyfi. Ha valaki eddig nem hallott volna Roga királyról, megnyugodhat, bevallom, én sem ismerem. De az agymosott gyerekek, akikből majd agymosott felnőttek lesznek, tudni fogják. Feltétlenül érdemes lenne az egészet elolvasni, mármint ha ismernénk a rovásírás rejtelmeit. Ugyanis a tartalomról ezt lehet megtudni: „ ...valamikor régen Tündérek laktak a Kárpát-medencében. Itt volt Tündérország. Nem volt ennél szebb hely a Földön.

A Tündérek a magyarok ősapái, ősanyái voltak. Ők tanították meg a Föld lakóit növényeket termeszteni, állatokat tenyészteni, szerszámokat készíteni, ruhát varrni, házat építeni, olvasni, írni, zenélni. Vigyáztak a fákra, madarakra, a folyókra. De nem mindenki volt hálás ezért. A rossz emberek kivágták a fákat, kiirtották a madarakat, megmérgezték a folyók vizeit, fegyvereket, autókat, repülőgépeket, televíziókat gyártottak, bevásárlóközpontokat építettek. A Föld zajos lett, tiszta levegő helyett az autók és repülők kipufogógázát lélegezték be, háborúktól szenvedtek az emberek. A Tündérek elmenekültek a Földről. A ti feladatotok, gyerekek, hogy fákat ültessetek az autó-, repülőgép-, fegyver- és televíziógyárak helyére. Akkor visszajönnek majd a Tündérek, és a Kárpát-medence ismét Tündérország lesz…”

rogakiralyfi

Talán egy éve lehetett, hogy egy meglehetősen udvarias fiatalember jelent meg a blogomon. A téma akkoriban a magyar őstörténet volt, és a fiatalember elmagyarázta nekem, hogy ismereteim a témáról végzetesen elavultak. Új kutatások bizonyítják, hogy.... és jött az egész litánia arról, hogy a magyarok már 40 ezer éve a Kárpát-medencében élnek, és több hozzászólásában mindazt kifejtette, amivel Szakács Gábor és társai jönnek elő „történelmi” fejtegetéseikben.

Veszélyes dolog ez, ami ellen erőteljesen fel kellene lépni. Nem elég, hogy történészek beszélnek róla. A médiában dolgozó újságíróknak kellene cselekedniük, ugyanis ők több embert érnek el, mint a történészek. De úgy látszik, hogy az MTV egyik műsorvezetője vagy nem tud minderről, vagy nem törődik vele. Vagy a demokrácia félreértelmezéséből kiindulva úgy gondolja, hogy Szakács Gáborék történelemszemlélete csak egy a sok közül és éppoly létjogosult, mint a többi. Miért is ne? Virágozzék minden virág! Csakhogy ezek a virágok mérgezőek.”

Eddig a gyalázkodó írás, s meg kell állapítanunk, hogy az írás nem csak egyszerűen mérgező, hanem a magyarellenesség olyan szintjeit érte el, ami már nem tűrhető tovább! A saját adóforintjainkból eltartott Kossuth rádióban, az MTV műsorában, de minden kereskedelmi adón is, ömlik ránk a szemét és az aljasság. A Fidesznek határozottan ki kell állnia a nemzetgyalázás ellen, s olyan BTK módosítás kell, ami alapján egy ilyen tevékenység, a közmédiából való kitiltást, óriási pénzbüntetést, börtönt, vagy azonnali kiutasítást kell, hogy eredményezzen. A Magyarok Szövetsége által előkészített új Alaptörvény tervezetében a következőket javasoltam, már 2009 augusztusában:

114.§

(1) A Nemzeti Média Tanács, a szabad és független rádiózás és televíziózás, a tájékoztatás függetlensége, kiegyensúlyozottsága és tárgyilagossága, valamint az egyetemes és a nemzeti kultúra védelmében és támogatása érdekében létesül. Feladata az Interneten megjelenő tartalmak nemzetellenességének vizsgálata, s továbbá a tájékoztatási monopóliumok kialakulásának megakadályozza, a bizonyíthatóan szándékos vagy gondatlan félretájékoztatás elleni hatékony fellépés, amely magában foglalja a feljelentés jogát, de kötelezettségét is.

(2) A Nemzeti Média Tanács tagjait a Legfelsőbb Bíróság mellett működő esküdtszék jelöli, az alábbiak szerint:
- 1 főt - szabadon - a Magyar Tudományos Akadémia tagjai közül
- 2 főt - szabadon - az egyetemi tanárok közül
- 1 főt a diákszervezetek jelöltjei közül
- 1 főt - szabadon - az alsópapság köréből
- 1 főt - szabadon - a püspöki karból
- 2 főt a szakmai kamarák jelöltjei közül
- 3 főt a szakszervezetek képviselőiből
- 4 főt a civil szervezetek jelöltjeiből
- 1 főt - szabadon - a külhoni magyarok képviselőiből
- 1 főt - szabadon - a kisebbségek képviselői közül.
- 2 főt - szabadon - a médiamunkások közül.

(3) A Nemzeti Média Tanács 19 tagját a Felsőház erősíti meg a jelölés alapján.

(4) A Média Tanács maga választja meg elnökét és alakítja ki ügyrendjét.

Ha ez, vagy egy hasonlóan pártatlan ellenőrző szerv és a BTK megfelelően szigorú, a visszariasztásra alkalmas módosítása nem következik be, s továbbra is folytatódhat a nemzetgyalázás, akkor a Fidesz elárulja szavazóit.

Minden magyar érték ellen indított támadásra legyen értékelhető jogállami válasz, s nemzeti múltunk, kultúránk kutatói és oktatói, valamint minden nemzeti kulturális rendezvény, kiadvány, film, kapja meg a legnagyobb jogi védelmet a kultúrbarbárokkal és a nemzetellenes ál-liberálisokkal szemben.

Egy ilyen alattomos és aljas támadás a rovásírás, annak kutatói és, oktatói ellen mindenképpen legyen releváns a büntetőjog számára.

Szeged, 2010-06-20

 

 

Eltárolt hozzászólások

Hozzászólás  

#1 Nem csak a Rovasiras kutatokSzemtanu 2012-12-13 14:11
Nem csak a rovaskutatok megvedesere kellene torveny. Magyarorszagot az oseink teremtettek meg, Isten vagy nem Isten jovoltabol, mindegy. Ok vedtek az orszagot, ok haltak meg erte. Minden itt elo nemzetnek legyen joga, de ha magyart gyalaz, akkor kotrodjon. Ha meg magyar gyalazza a magyart, na erre visszahoznam a fobuntetest. Mert ha egy tot, rac, olah, cigany, zsido, stb. gyalazza a nemzetunket, hat azokat szamuznem. Idegenek, nem is igen varom el hogy szeressenek. Nem tetszik, szedd az irhadat, ha nem kiviszlek es atdoblak a hataron torvenyt hoznam be.
Ennel sokkal veszelyesebb, es nagyobb bun amikor nagyar gyalazza a nemzetet. Ezeket kozteren nyilvanossag elott akasztatnam fel. Es mindenki elhiteti, hogy drasztikus torveny volna, de alkalmazni nem kellene csak egyszer. Libiaban volt a torveny hogy tolvajoknak levagtak a jobb kezert. Azert a jobb kezet, mert igazabol nem az volt a buntetes hogy elvesztette az egyik kezet, hanem igy ki volt kozositve. A csaladi asztalnal nem vehetett reszt a kozos etkezesnel. Mert mivel nem volt jobb keze, amivel enni szoktak kozos talbol, igy a ball kezet kellet hasznalja amivel WC-zes utan tisztalkodott.
Drasztikus torveny, de sosem alkalmaztak a sajatjaikon. Mert feltek a torvenytol. Utoljara ket vendegmunkas olah-nak csaptak le a kezet (forras: libiai orosz nagykovet lanya)

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások