20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 július 20, kedd

Minden egészségügyis dolgozónak küldöm

Szerző: Tihanyi István

Akinek van ismerőse, barátja, rokona, családtagja, aki az eü-ben dolgozik és most válik az oltás kötelezőségével érintetté, az legyen szíves töltse le az itt látható megállapodási nyomtatványt, nyomtassa ki, dugja a főnöke orra alá, és írassa alá!

Persze nem lesz az az élő kórházi /és sz@rházi/ manager díszpinty, aki ezt aláírná, de legalább egy (telefonnal) hangrögzített pár perces beszéd megszülethet, ahol a dolgozó rögzítheti, hogy ezt a megállapodást nem hajlandóak aláírni... (és ha valaha megérhetjük fizikai életünk során, hogy megtörténik az országos és egyben globális felelősségre vonás, ezek mind-mind bizonyítékok lesznek!)

Félreértés ne essék! Bitófán nemcsak politikus lóghat, hanem megannyi (lelkét eladó) böllér (az orvos szót etikátlan lenne ebben az esetben használni rájuk) (tisztelet az etikus és lelkiismeretes kivételnek!) ...és még sokan mások, akik lelketlenül rátipornak az embertársaik lelkére és szabadságára!

Ha létezik egyéni felelősségvállalás (márpedig mindannyian hangoztatjuk ezt az életünkben és a környezetünkben), akkor léteznie KELL kollektív felelősségvállalásnak is, ahol minden lehipnotizált (és vezető beosztású) zombinak is felelnie KELL mindazért amit az embertársaival szemben elkövetett!
Pont!

eudolgozo1

Forrás: Bárkaprogram

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások