20240418
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2018 április 28, szombat

Köszönet szorgalmas és áldozatos munkádért

Szerző: Nagy Tibor

A 2018-as Országgyűlési Választásokon kifejtett szorgalmas és áldozatos munkádért köszönetet mondok, mert tudom, hogy nagyon sokat tettél a Magyar Igazság és Élet Pártja megismertetéséért.

Kedves Barátom!

A választási eredményt sok szempontból fogjuk a következő hetekben értékelni, annak érdekében, hogy a megkezdett úton továbblépjünk. A 2014-es adatokhoz képest tízszer nagyobb szavazati arányt értünk el összesen 14.775 listás és egyéni szavazattal, ugyanakkor elmaradtunk attól a remélt várakozástól, hogy a központi költségvetésből állami támogatást nyerjünk. A befektetett idő, munka, pénz, energia és fáradság tudatában minőségi változáson kell átmennünk ahhoz, hogy az előttünk álló feladatoknak megfeleljünk. Nyakunkon a 2019. évi Önkormányzati Választás, az Európai Parlamenti Választás, és horizontunkon a 2022. évi Országgyűlési Választás, melyek sikere rajtunk múlik.

Az idei szereplésünkkel sikerült a Parlamenten kívüli legerősebb nemzeti párttá válnunk, ami számos harsány, ám lényegesen rosszabbul teljesítő párttal összevetve kiinduló pont a továbbiakhoz. Elsődleges célunk a párttámogatás, utána a parlamenti küszöb átlépése, amivel elérhetjük a hajdani 1998-as MIÉP támogatottságát, a továbbiakban pedig a mérleg nyelvévé válás vezet bennünket a nagypolitika felé. Mindehhez kitartó és szorgalmas helyi munkára van szükség, amit Tőled megtapasztaltunk, ugyanakkor azt is látjuk, hogy további tagoknak, támogatóknak, szakértőknek, segítőknek a bevonása elkerülhetetlen. Ebben is várom segítségedet, hiszen környezetedben Te látod legpontosabban, hogy mik a növekedés feltételei, elvárásai és lehetőségei.

Sokan panaszkodtak az országos léptékű választási csalássorozatra, melynek egyik komoly szenvedői vagyunk. Újfehértón például azért érvénytelenítették a leadott, és utána számon kért szavazatainkat, mert az összesítésnél ismeretlenek által gyártott és szavazóurnába helyezett fénymásolt és kitöltött szavazócédulákat azonosítottak, ami folytán minden párttól arányosan elvettek szavazatokat, és ezzel bennünket a nullára szorítottak le. Az ilyen és hasonló helyi visszaéléseken túl a területi összesítésnél és az országos szavazatszámlálásnál is csalások történtek, amiért egyedül mi, a MIÉP fordultunk nemzetközi szervekhez. A diplomáciai szervezeteknél kezdeményezzük a rendszer szintű választási csalás megállapítását és a következtetések levonását.

Készülve az előttünk álló feladatokra Helyzetértékelő Tanácskozásokat tartunk országszerte, megerősítve azokat akik velünk vannak, és terjeszkedve a szűz területeken, ahol nem is hallottak rólunk. A médiában az elmúlt nyolc évben öt perc jutott számunkra, miközben a külföldi hátterű pártalakulatoknak naponta akár több órányi médiafelület jut. A médiahelyzet megváltoztatása nincs a hatáskörünkben, ám valamennyien tudunk tenni azért, hogy az átlagember tájékozódjon az antidemokratikus feltételekről, a csalásokról és mesterséges torzításokról. A média arányosabb használata olyan cél, amit nem kampányidőszakban, hanem most, azonnal el kell kezdenünk. A korábbi évtizedek diktatórikus rendszeréhez képest a közösségi média, az Internet és a civil kezdeményezések már nincsenek olyan komoly cenzúra alatt, ezért alulról kell kezdenünk az építkezést.

Számítok Rád a jövőben, és bízom abban, hogy a század százalékról tized százalékra lépés nem vette el a küzdőkedvedet. Ha ilyen ütemben haladunk, akkor van remény céljaink elérésére, ám ehhez meg kell tízszereznünk az erőnket. Hívlak és várlak a személyes alkalmakra, levélben várom észrevételeidet és javaslataidat.

Tiszaeszlár, 2018. április 21-én.
A szebb jövő reményében:
Nagy Tibor
MIÉP elnök

 

Forrás: miepinfo.hu  A kiemelések >Zoli<-tól

Hozzászólás  

#1 belgium/Andennenagy lajos 2018-04-30 08:51
gondolom, hogy ezen címzett a 'mi' Zolink, a mi házigazdánk itt. Teljesen igaza(d) van, kedves Tibor, hogy köszönetet érdemel ..., viszont ezt o az összmagyarság érdekében, minden magyar érdekében tette (egész biztos vagyok benne) és ha ezzel segítette is a MIEP-et, az ennek következménye csak. Nem kimondottan a MIEP -et, hanem a magyarság érdekét szolgálta ... evvel is. Na én ezért mondok neki köszönetet ...

szeretettel, L
ps.; azért szomorú, hogy Mo-on, ill. a magyar állampolgárok között a politikai vélemény ennyire személyhez kötött. Szerintem a MIEP vesztését is épp a Torgyán úr evesztése okozta. Ez, az ilyen nem normális. Mert nem a személyt, az eszmét ..., kellene követnünk ...

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások