Print this page
2022 július 15, péntek

Tényleg buták az emberek?

Szerző: Pataky Zoltán

„Az EU Bizottság az EU egészére kiterjedő vészhelyzetet kívánja lehetővé tenni. 

Az EU, az újabb lezárás és a tartós következő vészhelyzet avagy tényleg buták az emberek?

Beszámoló a közel múltból és a jövőből...

Von der Leyen abszurd érvelése: „Együtt elértük azt, amit egyedül egyetlen uniós tagállam sem érhetett volna el. De megtudtuk azt is, hogy mi működött jól, és mit tehetünk jobban a jövőbeni járványokban ”.

Valójában az EU olyasmit ért el, amelyet egyetlen uniós tagállam sem tudott volna elérni egyedül. És ez. abszolút teljes kudarc, minden szinten. Most mindenekelőtt Brüsszelnek állítólag még nagyobb hatalmat kell szereznie válság idején. A kérdés természetesen az, hogy pontosan mit várnak a következő nagy katasztrófára az eurokraták. Aki időnként megnézi a Green-Links kifejezéseit, sejtheti. Mert minden idők legnagyobb fenyegetése van: éghajlati katasztrófa.

És mi indokolja a végleges zárolást, mint bolygónk állítólagos megszűnése?”

Ereimben a vér forró kínja dúl, idegzetem küzd mozdulatlanul..”

Ami láthatóan, mérhetően és bizonyíthatóan megszűnik az, az emberi lét eddigi alakja! Vége mindennek ami még valamit jelentett. Vége egy kultúrának,évszázados szokások dőlnek egymás után az idiotizmus darálójába. Sikerült vallásokat egymásnak ugrasztani, sikerült nemzeteket áttetszővé degradálni, már majdnem megszüntetni is.

Ma már tudjuk, hogy a nagy pandémia, nem vírus pandémia, hanem politikai pandémia, amelynek egyetlen célja van, a rabszolgatartó társadalom elérkezésének tudatosítása! Ma már látja mindenki aki gondolkodni képes, hogy semmi sem szent és sérthetetlen, viszont minden megkérdőjelezhető, megsemmisíthető! Engedélyezett, sőt értékeseknek, és értékeknek számítanak a szivárvány zászló alatt létezők jogosultságai, az új társadalmi filozófia és jog, még ha annyira aberrált is! Már az utolsókat, a jövőnket, a fejlődés kezdetének képviselőit, az ártatlanokat is tönkre akarják tenni, meg is teszik! Azok pedig a gyerekek! Az állam vezető felhívta a polgárokat arra, hogy oltassák be a gyerekeket!

Az az államfő, aki annyira, de annyira demokratikus, keresztény és jobboldali, hogy attól lejjebb már nincs is! Mondom, az értékek is át lettek értékelve! Tömegek vonulnak az oly nagylelkűen engedélyezett foci VB ünneplésére a főváros utcáin, a stadionok megtelnek, mert a vírus valószínűleg kegyes a néphez és hagyja, hogy a szabadság rövid idejét, élvezhesse! Észre sem veszi a nép, hogy hülyítik? Nem, nem veszi észre, mert amikor vendéglőbe akar menni akkor, csak oltás igazolással és maszkkal mehet be, hogy aztán levéve a maszkot, neki lásson, a jól megérdemelt menü elfogyasztásának! No, sebaj, az EU, központilag már előkészítette a következő krízisek forgatókönyvét, a klíma katasztrófát és a delta vírust is, Indiából! Közben amerikai szakorvosok riadót fújnak,egyre többen, arra figyelmeztetnek bennünket, hogy egy óriási csalás áldozatai vagyunk.

A korona vírus egy mesterségesen előállított genetikai támadó eszköz, az egész emberiség, de legfőképpen a fehér faj ellen! Az amit oltóanyagoknak neveznek, nem mások mint genetikai oltóanyagok, genetikai támadások az emberiség ellen! Ahhoz pedig, hogy ez a támadás eredményes is legyen, biztos ami biztos, nálunk van a legjobban kifejlesztve az 5G hálózat. Ennek a frekvenciája, rezgésszintje a vakcinákba beépített mikró részecskéket indítják be, aminek következtében embertömegek válnak majd irányíthatóakká. Elhalálozásokra is, tömeges elhalálozásokra is figyelmeztetnek bennünket az óceán túlsó partjáról, mindezt mint a „védőoltások” következményeként fellépő utóhatások eredményeként!

Mi magyarok lassan kihalunk majd? Kinek kell a mi országunk, az egész Kárpát medence? Csak nem azoknak akiknek, még mindig fizetjük a kártérítést a második világháború eseményei miatt? Bődületesen elterjedtek a kényelemből eredő, gondolkodni nem képes és nem is akaró emberek! Okos telefon, okos tévé, hülye ember. Ellenőrizhető hülye ember! 2023-ra lett beharangozva a változtatások eredményeként a nagy újraindítás, az az újra indítás amely ma már nagyban zajlik! Tudod mit kedves olvasó? Annyira félek, annyira elegem van, annyira tudnék pofonokat kiosztani, hogy annak biztosan eredménye is lenne.

Egyenlőre van egy két dolog ami biztos! Nem engedem, hogy bevakcinázzanak, közelembe sem engedem a fehér köpenyes, magát Istennek képzelő tömeggyilkos bérencet! Vannak még más dolgok is. Fáj az, hogy a következő nemzedékek már irányított, üres bábok lesznek. Nem ismerik majd Bartókot, Simándyt, Mozartot, Beethovent és Petőfit, s talán a kedves szavakat sem, sőt a szeretet is távol marad tőlük, éppen úgy mint a szerelem! Én már lassan de biztosan haladok az úton hazafelé, Atyánkhoz. Mégsem adom fel, mégsem engedek semmit sem elhangzani a pokolfajzatok mantrázásaiból, anélkül, hogy szembe ne szálljak velük. Az írott betűknek, a kimondott szavaknak, erejük van! Hogy adjam tovább? Talán így?

Szeretettel,

Pataky Zoltán