20240420
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2022 július 04, hétfő

A valós tények a MAZSIHISZ-nek akár hiszi akár nem

Szerző: Pataky Zoltán

A tolerancia és az apátia egy haldokló társadalom utolsó erényei. / (Arisztotelész)...  / 1. rész

1 rész:

Kedves MAZSIHISZ, akár hiszed akár nem, vannak valós tények. Ismerd meg őket!

Könyve hátlapján írja Gerard Menuhin, Yehudi Menuhin fia:
„Elgondolkodott már azon, miért nem nyugszik meg a világ? Miért kellett szüleidnek, nagyszüleidnek vagy dédszüleidnek sok háborúban meghalniuk, amelyeknek soha nem kellett volna megtörténniük?”

A szerző, Gerard Menuhin Mondja:

"Csak egy szószólója vagyok a humanitásnak, a valódi jogaink képviselője. Ebben a könyvben kifejeztem azt, amit sokan éreznek, és kevesen tudnak, de képtelenek voltak kifejezni"

Ez az amit mindenkinek tudnia kell, sőt kötelessége tudni és továbbadni, beszélni róla, egyetlen célt tartva maga előtt! Elindítani egy párbeszédet. Azt a párbeszédet amely sohasem volt, és amely annyira hiányzik hogy ma már éppen ez miatt, létünk olyan veszélyben van, mint még soha! Európa és a világ Trianonja folyamatban!

Azonban egy-két tényt szögezzünk le azonnal itt az elején. Nem vagyok történelmi professzor, szakértő, sem tanár, csak egy olyan valaki akinek mindenek előtt a saját nemzete a fontos. A vakságot magamnak nem engedhetem meg, olvasok, olvasással tájékozódom és azáltal értem meg korunk balliberális társaságának eszeveszett szándékait, vagyis azt hogy mit hord magában például a háttérhatalom fogalma. Azt is, hogy kik és miért teszik a háttérhatalom keretein belül, amit tesznek! Mert ők a háttérhatalom, egy személyben! Érzékelem, tudom azt hogy nagy és komoly változások előtt állunk, az egész világon, és ebben a világban létezik hazám is, Magyarország!

Ahhoz viszont hogy megértsük a pénzvilág uralmának fogalmát, milyenségét és céljait, akár tetszik akár nem, vissza kell térnünk a történelem megírt lapjaihoz és bizony figyelmesen elolvasni miközben hideg fejjel tárgyilagosan értelmeznünk, vagyis meg kell értenünk az elmúlt háborúk valódi természetét és céljait! Kedves MAZSIHISZ tudod-e, biztosan tudod, hisz annak ellenére, hogy kisebbségben vagytok, megvan a hatalmatok amelynek egyik eredménye az, hogy Magyarországon van ma egész Európában a legtöbb zsinagóga! Nem is lenne ezzel baj, a baj ott van, például, hogy ha Magyarországot támadják, ami sűrűn előfordul az EP részéről meg a Sargentini félék jóvoltából, amiről te kedves MAZSIHISZ, mélyen és „bölcsen”, hallgatsz! Gyurcsányról és társaságáról mint kvalifikált hazaárulókról nem is szólva akik, úgy tűnik a titeket is zsaroló, feltörekvőben lévő „új világelit” szövetségesei! Ez a köszönet mindarra a részedről, hogy azon kívül hogy jogaitok, vallási jogaitok vannak és félelem nélkül élhetitek mindennapi és vallási életeteket? Hallgatásod sokat elmond rólad. Elmondja azt például hogy viselkedéseddel szimpátiát nem szerzel, de azt is hogy sunyi és nemtelen vagy, ha így viselkedsz. Hogyan is viselkedsz? Úgy mintha felsőbbrendű, mindent tudó és meghatározó lennél, lehetnél. Köszönet részedről, nem létezik, holott nagyon jól tudod hogy ez volna a legkevesebb! Abban a hazában, a mi Hazánkban, amely neked életteret és biztonságot nyújt! Jellemed sokoldalú, negatív értelemben. Valláskörödből kevesek képesek az igazságról beszélni legyen az, múltbéli, vagy jelenkori!

Horthy Miklóst kevesen említik meg közületek annak ellenére hogy a második világháború viharos és tragikus lefolyása alatt, számtalan embert mentett meg közületek! Ellenállt Hitler parancsainak amíg csak lehetett! Akkor viszont amikor a kormányzó szobrát festékkel öntötte le egy zavarodott ballib, nem emeltétek fel szavatokat ellene, annál hangosabban viszont akkor amikor a ti menórátok, vagy bármely „emlékeitek” érdekeiről van szó, amelyekből ma már túl sok van, például Budapesten, is!

Kedves MAZSIHISZ így nem lehet együtt élni, békében munkálkodni a Hazánkért ahol ti végeredményben kisebbségben vagytok, de jogaitok a többség lehetőségein, arcátlanul túl szárnyalnak, agresszíven, és galádul! Akár hiszed akár nem, feltettem, nemcsak én hanem sok ezren a kérdést, van-e megoldás? Békés, emberi valós megoldás! Van! Szállj le a lóról, ne csinálj üzletet halottaid emlékeiből, ne azon rinyálj immár hetvenöt éve, hogy mi vagyunk az okai, a bűnösök azért, ami sajnos megtörtént! Mert hidd el, lehet hogy a nagy önimádatodban nem vetted észre, nemzedékek nőttek fel a második világháború borzalmai óta, nemzedékek akiknek semmi de semmi közük az akkor elkövetett borzalmakért.

Hagyd abba ezt a becstelen magatartásból eredő, öncélú zsarolást, és állj meg! Állj meg egy pillanatra és nézz a tükörbe, utána a mi szemünkbe, gyermekeink szemébe, azok szemébe akik még élnek és emlékezni képesek, akarnak! Ne szalaszd el a történelmi alkalmat egy béke megteremtésére. Persze ha nem akarod, akkor nyilvánvaló, hogy nem a béke a célod! Így jutottunk el arra a pontra amikor várunk válaszodra, egy őszinte, önzetlen, becsületes válaszra. Zsarolások és igazságtalan emlékeztetések nélkül! Jó lenne ha az elkövetkező cikkeket is figyelemmel olvasnád, hátha rájönnél arra hogy nem vagy egyedül, de arra is honnan ered az a zűrzavar amely ma világunkon uralkodik és amelynek te is része vagy!

2 rész: ⇒


Prev Next »

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások