Print this page
2022 június 05, vasárnap

Termobárikus tüzérségi lőszerek és légi bombák Donbasznál,

Szerző: Madarász László

Olvasom, az orosz haderő tömegével vetett be termobárikus tüzérségi lőszert és légi bombákat Donbasznál, az ott 2014 óta megépített ukrán erődrendszer felszámolása érdekében.

Ez feltehetően több ezer szerencsétlen ukrán katona értelmetlen halálát jelentheti, egyben demoralizálhatja az egész ukrán hadsereget. Feltehetően az orosz erők a harcot termobárikus fegyverekkel is folytatni fogják a gyorsabb előrenyomulást érdekében!!

Ez a válasz arra, hogy a nyugat olyan fegyverekkel látja el Ukrajnát, melyekkel az ukránok akár oroszországi területeket is elérhetnek!

Amennyiben az oroszok továbbra is használni fogják a termobárikus lőszereket, bombákat, akkor előrehaladásuk jelentősen felgyorsul. Ami azt jelenti, hogy az ukránoknak szállított modern fegyverek lőtávolságából kikerül Oroszország és az “ukrán” köztársaságok területe is. Vagyis a háború egy újabb szintre lép!
Aki az ukrajnai fegyverszállításokat támogatja, tulajdonképpen az ukrán emberek életére tör! A béketárgyalásokat kellene szorgalmazni, nem a háború pusztítását tovább növelni!!!!

Természetesen elítélem a termobárikus fegyverek alkalmazását! Ezt elítéltem akkor is, mikor a jenkik vetették azt be - a teljesség igénye nélkül - Vietnamban, Irakban, vagy legutóbb Afganisztánban!!!

Ez az eredménye annak, amikor az orosz medve bajszát egyre inkább rángatják!!! Minden székely tudja: "a medve nem játék!!!!!"

Ha nyugat továbbra is az Ukrajnának szánt fegyverszállításokat erőlteti, a következő szint a taktikai atombombák alkalmazása lesz. Kell ez nekünk??? Kell ez a világnak???? Muszáj Európának támogatni az USA érdekeit??? Még akkor is, úgy is, hogy az az európai életszínvonal meredek romlását idézi elő???? Nem kellene inkább felszámolni a NATO-t, és helyette létrehozni az európai közös hadsereget, jenki befolyás nélkül????

Hahó Németország, Franciaország, Olaszország! Álljatok már az élre ez ügyben, mielőtt az USA befolyása alatt működő lengyelek, románok, szlovákok, és Balti államokhoz még Finnország is csatlakozik! Franciák! De Goulle ezt már régen megtette volna!!! 

Mert egyre inkább látható az USA célja: egy, Európa területén megvívott háború, annak érdekében, hogy a jenkik teljes hadereje Kína ellen fordulhasson, miközben Oroszország le van kötve!!!