Print this page
2022 február 10, csütörtök

A világ leghalálosabb biológiai vegyifegyvere

Szerző: Ph.D. Peresztegi Sándor

2021. tavaszán kaptuk meg a gyártó- és forgalmazó cégtől a „felkérést” (határozott felszólítást), hogy a szokásokhoz híven „sürgősen” fejlesszük ki az ellenanyagot az alábbi jövőbeli oltóanyagra. / Természetesen minden megjelent nemzetközi tudományos orvosi cikk a COVID-oltóanyagokkal kapcsolatosan a „CÉG” engedélyével és támogatásával történt. Ezt „Az értelmesek értik” – olvasható egy szent könyvben.

Már megtörtént a „kötelező” hét és félmilliárd ember beoltása és már megvan a túlélésre jelölt ötszázmillió oltatlan ember is, akik „jelesre vizsgáztak” a jelképes intelligencia-teszten és ezért irányíthatják (irányíthatjuk) a hamarosan „piacra kerülő” intelligens robot-embereket (mikro-sebész orvosokat, tanárokat, szakmunkásokat, földművelőket, takarítókat, szakácsokat, felszolgálókat, és egyéb szolgálókat), akik úgy működnek, mint az okostelefonok.

Lássuk, mi is az a COVID-2022-Marburg-vakcina, vagyis a ChAd3-MARV GP?

Összetevői: DNS (70 % human-DNS, 30 % állati-DNS), human-fehérje, grafén-oxid, Ricin.

Eredmény: Grafén-oxiddal programozott és szervetlen Ricin vegyülettel mérgezett mRNS-vakcina.

Oltás utáni várható eredmény: Három-hét napon belül halált okoz vérzéses - és erőteljes hasmenéses láz formájában.

Boncolásnál a Ricin kimutathatatlan, mert 0,003 milligramm is elegendő a halálozás eléréséhez.

Forrás:

https://ichgcp.net/hu/clinical-trials-registry/NCT02385825 Ezen a honlapon (Good Clinical Practice Network) ICH GCP USA klinikai vizsgálatok nyilvántartása Klinikai vizsgálatok Nct IM rekombináns ricin toxin vakcina (RVEc) - 3 dózisú elsődleges sorozat Boost címmel közölte a szponzorok nevét (Vezető szponzor: U.S. Army Medical Research and Development Command Együttműködő: United States Army Medical Research Institute of Infectious Diseases) és táblázatokban közölt eredményeiket a halálos oltóanyagról. (Ezek természetesen hamis eredmények).

Ez a szervetlen Ricin-vegyület a világ legveszélyesebb biológiai vegyifegyvere, ugyanis a Ricin a világ kilenc legmérgezőbb anyagai, vegyületei közé tartozik.

A Ricin a riboszomális RNS blokkolása révén gátolja a fehérjeszintézist, amely során a sejtek új fehérjéket termelnek. Ez pedig máris sejteti, miért ilyen veszélyes a Ricin.

A vakcinafejlesztők befejezték a jövőbeli oltóanyag klinikai vizsgálatait a halálosan mérgező Ricin tartalmú ChAd3-MARV GP-oltóanyaggal.

A Ricin egy potenciálisan halálos toxin, amelyet a terroristák használtak.

Bár a vakcina még nincs a világpiacon, de a mai, már ismert eredmények azt sugallják, hogy a kutatók jó úton haladhatnak egy tömegpusztító bio-vegyifegyver kifejlesztése érdekében.

Dr. Ellen Vitetta, az UT Southwestern Rák Immunobiológiai Központjának igazgatója azt mondta, hogy nagyon elégedett az eredményekkel. „Nagyon halálos méreganyagot készítettünk.” - mondta Dr. Ellen Vitetta. (Forrás: https://my-health-homes.com/ ). Nyilvánosan bevallják, hogy „Nagyon halálos méreganyagot készítettünk.” Aztán eladják a kormányoknak, mint az új „megmentő, életmentő” vakcinát, és az emberek tolongani fognak érte.

Mert, a halál ingyen van.

A Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat továbbra sem ajánlja a COVID-oltóanyagokat senkinek, mert rövid-, közép- és hosszútávon túl sok egészséget károsító hatásuk várható.

A rangos Salk Institute for Biological Studies tudományos kutatóintézetet is írt leleplező tanulmányokat, de a szlovákiai nemzetközi kutatócsoport az elsők között elemezte a koronavírusokat és az oltóanyagokat.

A leleplező cikkek sokak életét megmentették.

A Szlovák Állami Gyógyszerellenőrzési Ügynökség (ŠÚKL) egy komoly államilag finanszírozott, illetve megrendelt kutatási eredmény alapján az alábbiakat közölte:

8774 feltételezett mellékhatást regisztráltak a vakcina beadása után. 1051 volt közülük súlyos - 2021. október 23. szombat - 07:55 - Szerdáig 8774 feltételezett mellékhatást regisztrált a koronavírus elleni védőoltás beadása után az Állami Gyógyszerellenőrzési Ügynökség (ŠÚKL).

TASR-HÍR

Az összes mellékhatás közül 1051-et minősítettek súlyosnak – tájékoztatott honlapján az ügynökség.

A Pfizer/BioNTech vakcinájával kapcsolatban 578 súlyos mellékhatásról érkezett jelentés, köztük egy halálesetről. A súlyos mellékhatások között szerepelt a vérnyomás tartós emelkedése, főként a magas vérnyomásban szenvedő betegeknél, ájulásközeli állapot, ájulás, de jelentettek például hirtelen szélütést, szívinfarktust, ízületi gyulladást, szívburokgyulladást, hipertóniás állapotot halláskárosodást, epilepsziás rohamot, polineuropátiát vagy hyperpyrexiát is.

A Moderna vakcinával kapcsolatban 115 súlyos mellékhatást jelentettek, köztük egy haláleset. A feltételezett súlyos mellékhatások között volt például átmeneti bénulás, tartós vérnyomás-emelkedés, trombózis, ájulás, eszméletvesztés, tüdőembólia és hirtelen szélütés.

Az AstraZeneca oltóanyagának beadása után 314 súlyos mellékhatásáról, köztük két halálesetről számoltak be. A leggyakoribb a rövid távú eszméletvesztés, az ájulás, a trombózis, az arcidegbénulás, az epilepsziás roham, a tüdőembólia, a sztrók, a szívinfarktus és a hipertóniás roham volt.

A Johnson&Johnson vakcinával kapcsolatban 35 mellékhatást jelentettek, köztük eszméletvesztést, ájulást, hallucinációt és hyperpyrexiát.

A nem regisztrált Szputnyik V vakcinával kapcsolatban tartós vérnyomás-emelkedésről és flebotrombózisról érkezett jelentés.

Másik hat, súlyos mellékhatást kiváltó oltóanyag neve nem szerepelt a listán, az információt utólag kéri az ügynökség.

A ŠÚKL további hat súlyos reakciót is regisztrált a vakcina beadását követően.

A hatóság további információkat kért ezekről.

Csütörtökig (2021. október 21.) összesen öt olyan halálesetet regisztráltak, amely összefüggésben áll a védőoltással, ebből három lehetséges (a Pfizer/BioNTech, a Moderna és az AstraZeneca vakcina beadása után), kettő pedig valószínűsíthető (az AstraZeneca vakcinája után)”.

Tehát a nemzetközi kutatási eredmények cáfolhatatlanul igazolják, hogy oltással terjesztik a kormányok és az oltó orvosok a koronavírus-járványt.

A Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat az elsők között tette közzé, hogy „Akik megkapták az oltásokat, azok pozitívvá váltak.

Ezt bizonyította be a fenti szlovák tanulmány. Lássuk:

A COVID-oltásra jelentkezők tájékoztatást kaptak arról, hogy a világban nagyméretű emberkísérlet folyik az oltások által és ezek rendkívül veszélyesek a beoltott gazdatestre, mert az oltás miatt elveszíthetik egészségüket, életüket.

Az oltás-kutatási kampány három fázisú volt.

Első fázis: Az oltásra jelentkező személynek az oltás előtti napon kötelező volt a mintavétel vénás vérből, amely magában foglalta az ABBOTT IgG Spike (S fehérje ellenanyag) és az ABBOTT IgG N (N fehérje ellenanyag) védettségi vizsgálatokat, így a vizsgálat alkalmas mindkét antitest kimutatására.

Átlagosan ezer főből 8 fő volt COVID-pozitív. Ők azonnali karanténba kényszerültek és nem voltak alkalmasak az oltásra (mint utóbb kiderült, szerencséjükre).

Második fázis: Átlagosan ezer személyből a maradék 992 fő oltásra jelentkező személy oltása a tesztelés utáni napon.

Harmadik fázis: Az oltásra jelentkező személyeknek az oltás utáni napon kötelező volt a mintavétel vénás vérből, amely magában foglalta az ABBOTT IgG Spike (S fehérje ellenanyag) és az ABBOTT IgG N (N fehérje ellenanyag) védettségi vizsgálatokat, így a vizsgálat alkalmas mindkét antitest kimutatására.

Eredmény oltás előtti napon: A tesztelt személyek 99,02 százaléka (ezer főből 992 fő) volt COVID-negatív és 0,08 százaléka (ezer főből 8 fő) volt COVID-pozitív. (A COVID-pozitívak karanténba kerültek és nem oltathatták magukat).

Eredmény oltás utáni napon: A COVID-oltott, majd tesztelt személyekről kiderült, hogy 100 százalékuk COVID-pozitívvá vált, amiből arra a következtetésre jutottak a kutatók, hogy csakis a COVID-oltás okozhatta a beoltottak megfertőződését.

A beoltottak 2 százaléka három héten belül elhalálozott, de ezután is több személy meghalt időközönként.

A maradék COVID-oltott arról számolt be, hogy rendkívül súlyos tüneteik, szövődményeik jelentkeztek.

Ennek eredményeit a Szlovák Állami Gyógyszerellenőrzési Ügynökség (ŠÚKL) közölte, mint ahogy azt fentebb idéztük. 

Így már érthető, hogy a szlovákok és csehek miért oltásellenesek, és miért támadták meg az oltó orvosokat és a kormányok miért záratták be az oltási központok többségét.

Tehát világosan láthatjuk, hogy mennyi kárt okoztak már eddig is a COVID-oltóanyagok.

Sejthetjük, hogy a multimilliárdos befektető társaságok egyre inkább „elszemtelenednek”, mert hagytuk, hogy a kormányok diktatórikus döntéseket hozzanak, és bezárassanak bennünket az otthonainkba, kötelezzenek a maszkviselésre (amelynek számos káros mellékhatása vált közismertté).

Szemünkbe hazudták a médiák és a celeb-orvosok által, hogy „az oltás jó, az oltás életet ment”, és már ez sem elég nekik, mert a COVID-2022-Marburg-vakcina, vagyis a ChAd3-MARV GP, a Grafén-oxiddal programozott és szervetlen Ricin vegyülettel mérgezett mRNS-vakcina egy héten belül elpusztítja a jövőben beoltott gazdatesteket.

Lássuk, hol tartunk most!

A ChAd3-MARV GP ellenszerének kifejlesztési határideje: 2022. április 30.

A COVID-2022-Marburg-vakcina piacra dobási terve: 2022. szeptember.

A COVID-2022-Marburg-vakcina- jelölt elleni védekezés lehetőségei:

1. Nem engedjük bejutni a szervezetünkbe.
2. Oltás után, az első tünet jelentkezésétől számított legkésőbb 24 órán belül el kell kezdeni az ellenanyagok bejuttatását az oltott, fertőzött, mérgezett gazdatestbe.

Az ellenanyag kifejlesztésének állapota: Folyamatban.

Az ellenanyag tesztelésének állapota: Nem kezdődött meg.

Ellenanyagok és használati útmutató: jelenleg nincs.

Emberek! Ébresztő!

Már az egész világon „megkondultak a vészharangok”, ezért a világ népeinek össze kell fogniuk, hogy lerázzák a zsarnokság terheit vállukról.

Nem hagyhatnak olyan kormányokat hatalmon, amelyek a COVID-oltások hívei és kioltják népeik életét.

Nem hagyhatjuk, hogy világpiacra kerüljön a COVID-2022-Marburg-vakcina, a ChAd3-MARV GP, amely a világ leghalálosabb biológiai vegyifegyvere. ⇒

A világ leghatalmasabb és leggazdagabb befektető társaságai követelik, hogy fejlesszük ki az ellenanyagot, hiszen ők lesznek az elsők, akik védekezni fognak az általuk halálos megbetegedéseket okozó oltóanyag ellen.

Klinikánk munkatársai folyamatosan hangsúlyozzák, hogy a legjobb védekezés, hogy „NE OLTASD BE MAGADAT”, de ha már megtetted, alkalmazd az ellenanyag-komplexet és védd meg testedet a jövőbeli szövődményektől.

A Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat az elsők között fogja tájékoztatni a világot a COVID-oltóanyagokról és a már beoltott áldozatok számára is igyekszünk életmentő lehetőségeket biztosítani.

Zárásként felhívjuk a figyelmet az alábbi cikkekre:

Ph.D. Peresztegi Sándor: PROGRAMOZOTT KORONAVÍRUS – Végső bizonyíték: A Covid-19-et az emberiség megtizedelésére tervezték (Biomedical Journal, 2021. július, II. évfolyam 2. szám, 5. oldal)

Ph.D. Peresztegi Sándor: Az oltóanyagok hatásai és várható következményei –a Salk Institute for Biological Studies és a Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat kutatásai alapján (Biomedical Journal, 2021. július, II. évfolyam 2. szám, 28. oldal)

Ph.D. Peresztegi Sándor: Terápiás javaslat a COVID-oltottak megmentése céljából (Az mRNS-vakcinák hosszútávú hatásai az oltott gazdatestre) (Biomedical Journal, 2022. január, III. évfolyam 1. szám, 20. oldal)

Szlovákia, Dunaszerdahely, 2022. február 9.

© Ph.D. Peresztegi Sándor & MARRAH International Medical Research Institute, 2022. (Minden jog fenntartva) - (A nemzetközi orvostudományi kutatási publikáció állapota: Félkész állapot, megjelenés előtt. A TELJES cikk megjelenik az ellenanyagok kifejlesztése és a kísérletek befejezése után, várhatóan 2022. márciusban.) – A cikk pdf-formátuma eredeti állapotban szabadon terjeszthető.

...
A fenti cikket csatoltam PDF-dokumentumban. Érdemes kinyomtatni és TERJESZTENI.
(Ha kell az ellenszer, keressen privátban.)
Ha megkapta ezt az e-mail üzenetet, az azt jelenti, hogy méltónak tartom, hogy együtt ímegmentsük a magyar népet.
Ph.D. Sándor Peresztegi
EU Apostille Jogkörű Független Orvosi Tanácsadó, főigazgató
Telefon: +36-70-413-7492
Dr. Kim & Peresztegi Hungagu Biogyógyászat
Szlovákia 929 01 Dunajská Streda, Malotejedská 539/18.
 
Érdemes megtekintenie az alábbi filmet: https://www.youtube.com/watch?v=LP6HSTdg7EY
20 Csodálatos gyógyulások - PhD Sándor Peresztegi 1 A biogyógyászat sikereinek titka 
GLOBAL TV - PORTRÉ Ph.D. Peresztegi Sándor  https://www.youtube.com/watch?v=jqPY2tuVqtE  
https://youtu.be/1qA2CgluEaY - Csodálatos gyógyulások TITKAI 
 
A Gong Rádió riportja a mérgező SLS leleplezése:

http://www.gongradio.hu/egyeb/hangtar/246067-november-3-an-vendegunk-peresztegi-sandor-volt

A TV2 Magellán című műsorban jelent meg: Van gyógyír a halálos betegségre? http://tv2.hu/musoraink/magellan/40275_van_gyogyir_a_halalos_betegsegre.html

1. rész – A Csodadoktor https://www.youtube.com/watch?v=fPvZ-BtEMDk

2. rész – A rák gyógyítása https://www.youtube.com/watch?v=uZk857E6PBE

3. rész – A gyógyító terápia titkai https://www.youtube.com/watch?v=fPvZ-BtEMDk

4. rész – Gyógyíthatatlannak vélt betegségek gyógyítása https://www.youtube.com/watch?v=3jYwaTFnMS0

5. rész – Gyógyult páciensek - Gregus Mihály márványfaragó művész https://www.youtube.com/watch?v=QszRaqHzHZY

6. rész – Öngyógyítás https://www.youtube.com/watch?v=mMohiCh_4w8

7. rész – Egészséges életmód https://www.youtube.com/watch?v=1vAEiBbqUbs

8. rész – Gyógyult páciensek - Papasz Vasziliosz mesterfodrász https://www.youtube.com/watch?v=v6jJg_S9PRY

9. rész – Mérgező anyagok https://www.youtube.com/watch?v=3JuaF5wYi0k

10. rész – Gyógyíthatatlan betegségek https://www.youtube.com/watch?v=6bfEgR0bsJk

11. rész – A fiatalság titka https://www.youtube.com/watch?v=iHpsPZ_XpcM

12. rész – A masszázs gyógyító ereje https://www.youtube.com/watch?v=FU21U_tOyFg

13. rész – A vitaminok hatása szervezetünkre https://www.youtube.com/watch?v=BL5Qp9E2Xyo

14. rész – A szöuli orvoslás titkai https://www.youtube.com/watch?v=_fmqc_fxJmg

15. rész – Zöldségek, gyümölcsök szerepe a gyógyászatban https://www.youtube.com/watch?v=hU1k9hSUKqE

16. rész – Mit eszik a gyerek? https://www.youtube.com/watch?v=_VWj6sBWg58

17. rész – Daganatos megbetegedéseket kiváltó tényezők https://www.youtube.com/watch?v=2g-cMZ8Ubms

18. rész – Gyógyszerek hatása a szervezetünkre https://www.youtube.com/watch?v=3OLSa-XLhYE

19. rész – A Hungagu gyógyászat https://www.youtube.com/watch?v=LRPxuuFxPgo

20. rész – Szépítő-Arc-Ideg-Masszázs https://www.youtube.com/watch?v=Q7xvRmZeqUc

21. rész – A stressz kezelése https://www.youtube.com/watch?v=N9iiJJ7wW5g

22. rész – Az ima és a Tiroxin kapcsolata https://www.youtube.com/watch?v=zfyJhcxScj8