20240419
Last updateCs, 08 febr. 2024 7pm

rovas logo

2021 december 05, vasárnap

A jog és zsebben nyílóbicska esete

Szerző: Pataky Zoltán

Christiano Ronaldo és egy bájos Ír kislány esete az, amelyre minden európai embernek fel kellene kapnia a fejét! A következő történt. A kislány, kicselezve a biztonsági őröket, befutott a pályára, Christiano Ronaldóhoz, az őrök utolérték, de Ronaldo megakadályozta a kislány elhurcolását.

Mi köze a JOGNAK a zsebben megbúvó bicskához?

Avagy van-e egy út, vissza a valóságba?

Odaadta neki mezét, és átölelte a kislányt. Szép tett egy élsportolótól, emberi, nemes tett. Igen ám, de most tessék figyelni! A leánykát egy millió Euró (!!) pénzbírságra ítélte az EU valamelyik idiótákból álló szellemi terror hivatala, mert, jogtalanul(!) behatolt a pályára!

Azért, hogy ennek az agyrémnek, vagyis az EU értelmetlenségének, hatalmának és alantas terrorizálásának a lényegét megértsük, ragadjunk ki egyetlen egy mozzanatot, amely majd elárulja nekünk, miért tartozik az Ír kislány elleni „büntetés,” az EU, azon tettei közé, amelyek bizonyítják, hogy tulajdonképpen egy hazug, óriási zsaroló szervezettel állunk szemben!

Nem kell messzire mennünk, mindössze a Belorusz-Lengyel határhoz! Ott, ez már köztudott, hogy a „migránsok”, tömegesen, de főleg, jogtalanul próbálnak betörni, az EU területére! Néhányuknak rövid időre sikerül is! Büntetik őket, hogy egy, a számukra idegen országba törnek be, jogtalanul? Nem! A szegény szerencsétlen, „menekültek, vagy migránsok(?) mint 2015-ben most is fel vannak szerelkezve a legjobb telefonokkal, biztos eladták házukat odahaza egy telefonért. Mint annak idején, asszonyokat, gyermekeket tartanak maguk előtt, a gyerekeket cigaretta füsttel sírásra (könnyezésre) késztetik, hogy a nyugati sajtó és hírközlő, vagy inkább hírterjesztő szervek, sajnálatot keltsenek azokkal szemben, akiknek semmi de semmi keresni valójuk Európában! Vagy, mégis? Nép és kultúra csere készül, vagyis folyamatban van, ahogy manapság mondják egyesek, ezerrel! Ha alaposabban szemügyre vesszük a helyzetet, akkor rá kell jönnünk arra, hogy tulajdonképpen, háborús provokációról van szó, vagyis, arról, hogy egész Európát háborúba akarják kényszeríteni!

De menjünk tovább. Kis Hazánkat már évek óta fenyegeti, zsarolja, az EU, az EP. Többször megfenyegettek bennünket különböző pénzbírságokkal, eljárásokkal. A határkerítés felépítését nem fizeti ki az EU, még egy részét sem, ugyanakkor, Manfred Weber, az EU néppártjának tagja, ellene volt annak, hogy Magyarországnak a kerítés építését kifizesse, az oly demokratikus EU! Még egy részét sem hajlandóak kifizetni, viszont, újabban arról beszél a magasztos, egyébként zsarnoki EU, hogy a Lengyel határon építendő kerítést ki kellene fizetni, pénzelni kell mert az, az EU külső határa! Mert ugye mi kis Hazánk, déli határa, nem számít külső határnak! Időközben még ezeket a sorokat írtam, megjött a hír, hogy az EU milliókat utal át a Lengyel határ megvédésére és a »menekültek« bármire való pénzelésére!

Az úgynevezett menekülteknek Ursula von der Leyen 700.000 (hétszázezer!) Eurót küldött, élelmiszerre, takarókra és elsősegély csomagokra! Hadd maradjanak a kedves, szerencsétlen menekültek, (?) egyelőre ott ahol vannak! De nem! Menjenek csak vissza saját hazájukba, oda, ahonnan a fényes nyugat indította el őket, azzal a szándékkal, hogy Európára is rákényszerítsék a saját »demokráciájukat«! Ez az Ursula egy igazi örököse Merkelnek, Európa belső ellenségének!

A lengyelek állják a sarat, és a legújabb hírek szerint az Afgánok közül néhányan beadták a derekukat és beleegyeztek abba, hogy haza szállítsák őket. Dúl fúl a migráns turizmus Európában. Merkel, aki még midig kancellárja Németországnak, mert az újonnan megválasztott három párt még nem egyezett meg, hogy kinek milyen miniszteri szék jusson, nem is beszélve arról, hogy a kancellári székre aligha van valaki, mint várományos a láthatáron.

Az imént leírt események szerves részei, egy, az egész világot átfogó tervnek, melynek célja, egy világszintű gazdasági, nem krízis, hanem, összeomlás! Ha még valaki kételkedne, akkor vegyük sorjába azokat a tényeket amelyek sajnos, mindezt, bizonyítják! A bankok rendszere egy óriási átalakuláson megy át, egy feltartózhatatlan átalakuláson, amelynek több síkon fut a népesség részére megtervezett, vagyon elkobzása, a digitális pénz bevezetésével!

A digitális pénzt, erről azonnal kicsit bővebben, nem szabad a digitális fizetési eszközzel, a bank kártyával összetéveszteni! A kártya csak egy fizetési eszköz, amelyet ha a digitális pénzrendszer átvesz, akkor emberek milliói, ha nem milliárdjai válnak függővé, a készülőben lévő, például európai Központi Banktól! Nyugat-Európában már egyre többször hallani szakemberektől, hogy alakulóban van az egységes fizetés rendszere, mindenki részére! Dobrev Klára sem a levegőből szedte! Klaus Schwab is megmondta előre, hogy nem lesz senkinek saját tulajdona, háza, kocsija, lakása, sőt, a lakásában az eddig tulajdonában lévő hűtőszekrényt is csak bérelheti! De boldogok leszünk!

Nézzük csak, hogy mi a digitális pénz, miért van elkészülőben, mit jelent az majd az emberek részére.

Mi vagyunk azok az emberek akikkel meg akarják etetni, ha kell erőszakkal, márpedig minden jel arra mutat, hogy az „új világrend” a „negyedik ipari forradalom”, megtalálta a megoldást az előbb említett „vívmányok” kényszerrel való bevezetéséhez! Megfigyelhettük, hogy az elmúlt évtizedek alatt bármilyen, bármekkora bajba is kerültek a bankok, mindig kimásztak a slamasztikából amelyet saját szélhámos, embereket figyelembe nem vevő „politikájukkal” okoztak. Pár évvel ezelőtt az európai nagy bankok közül, csak példaképp, a Deutsche Bank (Német Bank) óriási vesztességeket produkált. Ennek vajon mi lett a vége? Meg lett mentve, persze a polgárok kárára, mert ugye, valamiből, valahonnan pótolni kellett a szegény Deutsche Bank, vesztességeit. Miből, honnan is? A polgárok adójából! De térjünk vissza a digitális pénzhez.

A digitális pénz bevezetése esetében előálló helyzetet, egyetlen fogalomba lehet sűríteni. Totális ellenőrzése a polgároknak! Hogyan is? Abban az esetben ha a polgár nem szót fogadó, vagyis ha nem követi a politikai irányvonalat, ellent mond annak, kritizálja az államot, mert veszélyben érzi magát, ami nem csoda, akkor, megakadályozzák a pénzéhez való hozzájutást! Nem jut élelmiszerhez, nem fűthet, szóval élete veszélybe kerül! A digitális pénz bevezetése azt is jelenti, mert ez a célja bevezetésének, hogy minden anyagi megmozdulását, megmozdulási szándékát a polgárnak, ellenőrizni fogják! A digitális pénz egy nem létező, virtuális pénz, amellyel az új világ Urai, minden lépésünket ellenőrzik majd! Már most is érezhetőek, láthatóiak a digitális pénz bevezetésének hatásai, például Svédországban, ahol a polgárok nagyobb részének, valós pénz, nem áll a rendelkezésére. Mindent, aminek valamilyen pénz értéke van, megszűnik a tulajdonunk lenni, autó, ház, lakás, a lakterünkben lévő háztartási gépek, minden átmegy az új világ urainak tulajdonába! Mindenünk lehet majd újra, ha képesek leszünk, mindent amire szükségünk van, lesz, bérelni! Persze, szigorú ellenőrzés alatt!

Még egy rövid de hatásos példa kis Hazánkból. A bankok, és az őket szolgáló politikusoknak köszönve, polgártársaink százezrei kerültek anyagilag életveszélybe, mert a felvett kölcsönök visszafizetését lehetetlenné tették. A bankok hatalmát és hajlíthatatlanságát bizonyítják a kilakoltatások kegyetlenkedései, az államvezetőség többszöri ígérte ellenére, amelyet az állam, moratóriumnak nevezett meg! Újabban pedig, óriási mérteket öltött az új kölcsönzési hullám, amelynek keretein belül, a fiatalokat vették rá kölcsönök felvételére, autók, lakások, házak vásárlására! Ezeket a kölcsönöket is vissza kell majd fizetni! Az idő alatt amíg visszafizethetik, vissza kell fizetniük, a kamatok nem ülnek a pincében, vagy ha igen, akkor csak egyelőre, mert a bankok ugye, nem ismerik a kegyelemet, a pénzt viszont, igen!

Mielőtt áttérnénk a következő témára, amely nem mellesleg, ide tartozik, vagyis a világ megváltoztatásához, kitérek egy nagyon fontos tényezőre, amely az egészségünket illeti. Valamennyiünk egészségét!

Kezdem egy idézettel, mert ugye, még vannak források, lehetőségek az igazság oldalán. Tehát:

„Frissen a sajtóból!

"Az Egészségügyi Világszervezet immunizálással foglalkozó európai tanácsadó csoportja, Christian Perronne volt alelnök tegnap kijelentette, hogy minden beoltott embert karanténba kell helyezni a téli hónapokban, különben súlyos megbetegedések kockázata áll fenn.

A Perronne a trópusi patológiákra és az újonnan megjelenő fertőző betegségekre specializálódott.

A Közegészségügyi Főtanács fertőző betegségekkel foglalkozó szakértői bizottságának elnöke volt.

A fertőző betegségek szakértője megerősítette a gyorsan romló helyzetet Izraelben és az Egyesült Királyságban, és kijelentette: "Az oltott embereket karanténba kell helyezni és el kell különíteni a társadalomtól."

Így folytatta: Az oltatlan emberek nem veszélyesek; A beoltott emberek veszélyesek másokra.

Izraelben mostanra bevált - sok orvossal van kapcsolatom Izraelben - nagy gondok vannak, a kórházakban a súlyos esetek azok között vannak, akiket szhuriztak, és Nagy-Britanniában is van a nagyobb oltási program és ott problémák is vannak."

A francia COVID-19 világjárvány jelenlegi munkacsoportja állítólag "teljesen pánikba esett" a hír kézhezvétele után, mert tartanak a járványtól, ha követik a szakértők utasításait.

Kobi Haviv izraeli orvos a Channel 13 News-nak azt mondta: „A súlyosan beteg betegek 95%-a be van koktélozva.

A kórházi tartózkodások 85-90%-át a teljesen beoltott emberek teszik ki." ( Maria Houssou)”

Most ne a fordítás által létrejött rossz mondat szerkesztést vegyük figyelembe, hanem a lényeget! Legkésőbb erre a hírre, kinyílt az a nevezetes bicska, minden józan ember zsebében. Ha van bicskája! Persze-egyelőre-nem a szalonnázáshoz szükséges kellékről van szó, inkább a „lelki bicska” az amely kinyílt, azoknál, akik még józanul képesek követni a napi híreket, politikusaink rémtetteit, amelyek szándékosak! De vajon mi lehet, az összefüggés, a jog és a bicska között? A cikk címében, hogy „ Mi köze a JOGNAK a zsebben megbúvó bicskához?, benne van a válasz, szinte kínálkozik. Miért? Mert miféle JOG az amely elveszi tőlünk emberi jogainkat, szabadságunkat? Elveszi és kiváltja a józan viselkedés válaszát, vagyis az előbb leírt bicska, kinyílását!

Van-e egy út vissza, a valóságba? A kérdés nem csak jogos, hanem égető, mert egyre jobban csúszunk át egy olyan létezési síkra amelyen az ember mint lény, rabszolgává változhat! Itt hadd említsem meg a technológia legújabb vívmányaiból a legveszélyesebbeket, olyanokat, amelyeket például Kínában már régen használnak. Kezdjük a városokban tömegesen felállított arcfelismerő kamerák használatával, folytassuk a kórházakban bevetett robotokkal, de ne felejtsük el azt a rettenetes nyomást, amely a kínai polgárokra nehezedik, azon intézkedések által, amelyeket a „pandémia” kapcsán vezettek be! A mesterségesen kitenyésztett világjárvány (?) onnan indult el világ körüli útjára, kíméletlenül felbolygatva az egész bolygó életét, egy szándékos gazdasági, bankok által is támogatott zsaroló politikájával! Van-e egy út vissza, a valóságba? Az út kínálkozik, csak fel kell ismerni és cselekedni kell!

Tisztázzuk mindenek előtt, hogy mi is megy végbe a mindennapi politikában, amely önmagát, kis Hazámról beszélek ismét, demokratikusnak, keresztény-konzervatívnak és Nemzetinek nevezi! Tudjuk mindannyian, hogy mi megy végbe, tudjuk azt is, hogy újra szigorítások léptek életbe, azt is, hogy az oltatlanokat a miniszterelnök megbélyegezte azzal, hogy szerinte az oltatlanok azok akik majd meghalnak ha nem oltatják be magukat! Nem beszélve arról a hihetetlenül agresszív és egymás ellen uszító kijelentésével miszerint az oltatlanok a hibásak a vírus terjedéséért! Viszont mélyen hallgat arról, hogy az újonnan kórházba kerültek 45%-ka a beoltott emberek közül van! Ez lett a nagyon „okos és jó szándékú” oltáskampányok eredménye. A kampány még mindig tart! Ekkora gusztustalanságot, ilyen uszítást, az uszítás ilyen fajtáját, Európa már megélte a második világháború előtt! Lássunk neki és elemezzük azt, hogy mi az amit az államfő a Kossuth rádióban, meggyőződésből tett kijelentésében megbúvik. Idézet:

„Az összes virológus azt mondja, nyakig vagyunk a negyedik hullámban, de a csúcs még ez után következik, a számok emelkedni fognak.” Majd hozzátette: „ Nem fogjuk tudni elkerülni, hogy mindenki beoltassa magát! Rá fognak jönni, hogy ha nem oltatják be magukat, akkor meghalnak!”

Elemezzük. Hivatkozik a virológusokra, segítségükkel növeli az amúgy is nagy fokú pánikot, majd rátesz egy lapáttal, amikor kijelenti, hogy nem lehet elkerülni a beoltást, mert ugye mindenkinek be kell oltatnia magát, aki viszont nem teszi, rá fog jönni arra, hogy meg fog halni. Várjunk csak! Nem az állam kötelessége a virológusaival és orvosaival együtt a polgárok védelmének biztosítása? Nemrégen pedig a munkaadókra hárította a felelősséget azzal, hogy ők követeljék meg az oltási bizonyítványt, munkavállalóiktól, a beoltottaknak pedig tegyék lehetetlenné a munkába való részvétet, ha nem oltakoznak tovább! Államfő?

A szomszédos Ausztriában meg a múlt hét óta, 2021. 11.19-ke óta a kormány arról beszél, bejelentette, hogy a jövő év februárjától, kötelező lesz az oltás! Ugyan ez a szándék megvan a Bajorország politikusainál is. Gerhard Söder a Bajor miniszter egyenes támadást intézett az oltatlanok ellen, amikor a társadalom ellenségeinek nevezte őket, éppen úgy mint idehaza Szijjártó Péter, miniszter Úr! Közben Ausztriában kijárási tilalom van, Lockdown ahogy nyugaton oly okosan mondják.

Akkor, hogy is állunk mi polgárok azokkal akiket megválasztottunk? A választások alkalmával, hallottuk mit ígértek, értettük az állítólagos szándékaikat és a szavazólapon a megfelelő helyre tettük az ikszeket, vagyis bizalmat adtunk nekik! Nos ők ezzel a bizalommal visszaéltek! Mi is történt? Egy egyezség jött létre a nép és a megválasztott politikusok között, akik a Parlamentben kellett volna, hogy képviseljenek bennünket. Közben az Urak elfelejtették, figyelmen kívül hagyták a következőket:

1. Mi, a dolgozó emberek teremtjük meg az ország, nettó, jövedelmét.
2. Mi adókat és különböző juttatásokat fizetünk. Útadót, a megválasztott polgármesterek fizetését az adóinkból fizetjük, a települések a mi adóinkból lesznek fejlesztve, felújítva, és még a politikusok is a mi adóinkból kapnak jövedelmet!
3. Ennek cseréjében ők hagynak bennünket nyugodtan, békében élni, dolgozni.
4. Ez az egyezség, négy évenként, a szavazatok, a mi szavazataink által fel van újítva, egy beikszeléssel a szavazó lapokon. Ezt az egyezséget a politikusok megszegték!

Egyoldalúan bontottátok fel ti politikusok ezt az egyezséget. Ezért nem élhetünk, dolgozhatunk, mi polgárok, biztonságban, nyugalomban, normális körülmények között. Ha az egyik fél nem tartja be a megkötött szerződést, akkor a másik fél, abbahagyhatja a szerződésben magára vállalt kötelezettségeinek véghezvitelét. Ezt addig tartja amíg a szerződésszegő fél, a kifizetetlen számlákat ki nem egyenlíti, adósságait ki nem fizeti és vállalt kötelezettségeinek utána nem jár. Ezek után a felek, újra összeülnek, és új tárgyalásokba kezdenek. Ti politikusok voltatok azok, akik az egyezséget megszegtétek.

Becsaptatok bennünket.

Van-e egy út, vissza a valóságba? Van! Tessék megkapaszkodni! Mit kell tennünk? Nem kell többet rész vennünk a rendszerben, mert a politikusok rendszere megkövetelte tőlünk, hogy nekik dolgozzunk, adót fizessünk! Éppen ezeket nem kell hosszú távon velük szemben teljesíteni. De a magunk részére igen! Ne kövessük többet az általuk meghozott törvényeket, és követeléseiket! Ne kövessük, hanem kerüljük ki őket! Egyetlen egy törvényt se kövessünk, mert azok, embertelenek, és úgyis ülésenként változtatják őket! Ne utazzunk többször, ne vegyünk részt, és ne menjünk el semmiféle rendezvényre, sem színházakba, se mozikba! Legyenek kivételek azok az emberek, akik velünk egy véleményen vannak, mert nem kellenek az oltásbizonyítványaitok, a maszkjaitok, és nem akarunk és nem is fogunk az abszurd követeléseiteknek eleget tenni! Mi, készek vagyunk arra hogy elhagyjuk a ti rendszereteket. Sokan vagyunk és nekünk csak a velünk egy nézeten lévő embereknél kell bevásárolnunk, náluk tankolni, náluk hajat vágatni, náluk vásárolni meg a napi szükségleteinket, csak olyan orvosokhoz menni akik velünk egy véleményen vannak. Nem kell sportolni a különböző kluboknál és szervezeteitekben, hanem, privát körülmények között. Vagy kint a szabad természetben.

Nem is tudjátok hány orvost, óvónőt, ápolónőt és ápolót, ügyvédet, munkást, földművest, erdészt, parasztembert, kiskereskedőt, kézművest, fodrászt, hentest, adótanácsadót, tanítónőt és tanítót, péket, házmestert, autómechanikust, ismerünk akik velünk együttműködnek és nem engedik meg hogy ti, parancsolgassatok!

Teremtsük meg a saját rendszerünket, fogjunk össze. Nekünk az emberek egészsége, valóban fontos, de ehhez, nincs szükségünk a gyógyszeripar termékeire! Részünkre fontos az emberek jóléte, de nem a mások kizsákmányolásával! Gyerekeink iskoláztatása, szívünk ügye, de történelmi hamisítások nélkül! Észrevettétek? Rátok nincs többé szükségünk, nem vitatkozunk veletek! Nos, ez az egyetlen út vissza, a valóságba!

Fejezzük be a mai gondolatainkat azzal amit egy valaki már mondott, nem egyszer, hanem többször, türelemmel és nyomatékosan! Az igazság az amely a gonoszt legyőzi, a sötétséget elűzi! Mire várunk?

Aggodalommal
Pataky Zoltán

Kiemelések és a külalak Zolitól

A hozzászólások lehetősége 2023.11.03-án megszűnt.

Alrovatok

Új írások

Hozzászólások